sta oš ima coek premiJum klasuel_bake007 wrote:Tu auto ne vrijedi ni 8 hiljada eura na mobile.deu ,znači jeftinije od novog hyundaia i30 iz salona ali ipak dzenad je uspio u zivotu jer u selo dolazi sa svedskim tablama na izgazenom clsu.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11176 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- relax11
#11177 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.youtube.com/watch?v=nE5LAzmq79A
Nisu trkaci ali i ovakvi ugrozavaju saobracaj, pa hej koliko ovaj ide sporo da ga kamion prestigo
Nisu trkaci ali i ovakvi ugrozavaju saobracaj, pa hej koliko ovaj ide sporo da ga kamion prestigo
-
zdruzdjo
#11178 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ah pa neces kociti ko da je auto sa bijesnim abs-om. Kamion ima malo duzi zaustavni put auta. Usporus loli i laganini zaustavljas.mahalas505 wrote: Tako je i jedan poznanik isto tako zakocio kamionu, sto je napravio kolonu, kamion ga udario odzada, zavrsio u kanalu pored puta, i dan danas ima posljedice, iako je proslo vec nekoliko godina od nesrece.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#11179 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bijeli Golf 3, izubijan sav, ima naljepnicu beba u autu
drugu vecer za redom na istoj relaciji ga vidim, i isto vozi
sjedi na volanu, vozi negdje između dvije trake
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11180 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nego ide li ko na strit rejs u mostar

- Daryl Dixon
#11181 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koja relacija?mk ultra wrote:Bijeli Golf 3, izubijan sav, ima naljepnicu beba u autu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#11182 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Od bitumenke pa do malte, tu skrene u naseljeDaryl Dixon wrote:koja relacija?mk ultra wrote:Bijeli Golf 3, izubijan sav, ima naljepnicu beba u autu
-
Naslovnica
#11183 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Potpis.amar1994 wrote:hbasicm wrote:Koliko vi vozite ovuda?
90-100
Usporim na 80 iz pravca Blažuja samo prije onog uključenja iz Otesa, zna biti radar.
- amar1994
#11184 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naslovnica wrote:Potpis.amar1994 wrote:hbasicm wrote:Koliko vi vozite ovuda?
90-100
Usporim na 80 iz pravca Blažuja samo prije onog uključenja iz Otesa, zna biti radar.
ja usporim na 65 gdje je znak 60 , taman da mogu petom da se kotrljam
-
Naslovnica
#11185 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma normala. Najbolji su mi oni što kod onog radara na autoputu počnu da koče pri 110. Viđao sam ih da spuštaju ispod 100, koče. Takvi predstavljaju veću opasnost nego neko ko vozi 16 banki.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11186 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:nego ide li ko na strit rejs u mostar![]()
Idem ja, ako mi poslovne obaveze dozvole.
- Dope_Man
#11187 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hhahahaha jos se on kao pita koja je svrha preticanja jer eto nasli su se na istom semaforu kasnije. Vjerovatno jedini razlog zasto ih je sustigao na tom semaforu je naredni sporac kojeg su sustigli, a kojeg nisu imali gdje prestici. Poenta sporaca je izgleda: ''Uzalud vam trud vozaci, ima nas dovoljno da vas hebemo u mozak'' sto nazalost i jeste tako.. pocesto mi se desi da predjem jednog ili par njih i nakon par krivina eto novog para, jos i sporijeg, jer oni iza pocnu sustizati, a po pehu nigdje isprekidane, ili ako ima onda odluci da naidje kolona iz suprotnog smijera.relax11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=nE5LAzmq79A
- amar1994
#11188 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Debili , sve treba maljem u glavu
, cast starijim ljudima koji fizicki ne mogu i ne smiju da voze po ogranicenju 
- holowey
#11189 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
registrovano auto - ima puno pravo da vozi javnim putevima... kad ti se pruzi prilika prestignes i nastavis dalje... ne pruza ti se prilika za prestizanje ili skontas da uzalud prestizes zbog naredne kolone? skreni na prosirenje, protegni noge, skreni u kafanu, restoran, opusti se i kad budes spreman da bez srkleta nastavis put onda kreni dalje... niko ti ne stopa prolazno vrijemeDope_Man wrote:Hhahahaha jos se on kao pita koja je svrha preticanja jer eto nasli su se na istom semaforu kasnije. Vjerovatno jedini razlog zasto ih je sustigao na tom semaforu je naredni sporac kojeg su sustigli, a kojeg nisu imali gdje prestici. Poenta sporaca je izgleda: ''Uzalud vam trud vozaci, ima nas dovoljno da vas hebemo u mozak'' sto nazalost i jeste tako.. pocesto mi se desi da predjem jednog ili par njih i nakon par krivina eto novog para, jos i sporijeg, jer oni iza pocnu sustizati, a po pehu nigdje isprekidane, ili ako ima onda odluci da naidje kolona iz suprotnog smijera.relax11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=nE5LAzmq79A
- Dope_Man
#11190 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Rado bih ja to, nekad to i uradim.. samo je problem sto NIKAD ne prestaju takvi. Mozda da docekam ponoc, ili jos kasnije, pa da mogu biti siguran da nece biti nijednog sporaca, ili da cu ga na isprekidanoj moci uzeti jer nece odjednom naici kolona iz suprotnog smjera.
AL ovako kako jeste prestigni prvom prilikom, pa onda se peglaj za narednim dok ga ne prestignes prvom prilikom i sve tako dok ne stignes do cilja.
AL ovako kako jeste prestigni prvom prilikom, pa onda se peglaj za narednim dok ga ne prestignes prvom prilikom i sve tako dok ne stignes do cilja.
-
NediM17
#11191 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nastelim ga 110km/h po satu i vozim. Cim prodjem radar 10 metara, pun gas i opet 15-16 banki.Naslovnica wrote:Ma normala. Najbolji su mi oni što kod onog radara na autoputu počnu da koče pri 110. Viđao sam ih da spuštaju ispod 100, koče. Takvi predstavljaju veću opasnost nego neko ko vozi 16 banki.
Jednom idem 115km/h i hocu da preteknem kretena neposredno prije kamere, on mi se ubaci, ne da mi da ga preteknem i pokazuje rukama kao da usporim, ima radar.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#11192 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Brzaci, sporaci, vazda ista prica. Jeste li ikada uradili konkretan test, ili barem pogledali? Ona emisija iz Srbije je dva puta uradila i na nekih 5h voznje dobije se 45 minuta. Sve to za voznju preko ogranicenja i dodatnu potrosnju goriva.
Zato je njegov komentar "sustigao ih na semaforu" na mjestu. Za 10 minuta nisu ostvarili nikakvu prednost.
Zato je njegov komentar "sustigao ih na semaforu" na mjestu. Za 10 minuta nisu ostvarili nikakvu prednost.
- amar1994
#11193 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebi me evo sad , ako je ekonomicno voziti drugom/trecom brzinom uz brdo , a auto moze ici petom
, to nit je stedljiva voznja niti je dobro za auta na +40 , zato su debili i tacka
A i ja ga na AP ubrzam ko i Nedim do 160 , zasto sam kupio auto sa 116ks
, trebao sam po svim strucnjacima od 60 
A i ja ga na AP ubrzam ko i Nedim do 160 , zasto sam kupio auto sa 116ks
-
Throttle
#11194 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sad ne smetaju samo po magistralama nego i na autocesti
Tudja voznja me se ne tice, najvise sam na M17,saltam dvije manje, poklopim gas i predjem nekog ako mi ne odgovara njegova voznja
Ako je kolona, zavalim se, tempomat i laganica, ne gori pod nogama
Npr. najbrže na relaciji Jelah-Zenica sam uspio doći za 65min s razumnim prekoracenjima brzine i preticanjima, a regularno dodjem za 75-80min
Na dionici od 85km uštedim 10-15 minuta, potrošim litar-dva goriva više, rizikujem kaznu i sa maksimalno napetom vožnjom-po meni nije vrijedno-pogotovo po tako opterećenoj cesti
Na autocesti vozim 130-140, sa povremenim izletima do 160-170, par puta zakucao auto da vidim koliko može ići i to je to
Kome sam spor, uvijek slobodna lijeva traka
Tudja voznja me se ne tice, najvise sam na M17,saltam dvije manje, poklopim gas i predjem nekog ako mi ne odgovara njegova voznja
Npr. najbrže na relaciji Jelah-Zenica sam uspio doći za 65min s razumnim prekoracenjima brzine i preticanjima, a regularno dodjem za 75-80min
Na dionici od 85km uštedim 10-15 minuta, potrošim litar-dva goriva više, rizikujem kaznu i sa maksimalno napetom vožnjom-po meni nije vrijedno-pogotovo po tako opterećenoj cesti
Na autocesti vozim 130-140, sa povremenim izletima do 160-170, par puta zakucao auto da vidim koliko može ići i to je to
-
Naslovnica
#11195 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mnogo si hrabar ako si u stanju da upališ tempomat u koloni na M-17, i da se zavališ.Throttle wrote:Sad ne smetaju samo po magistralama nego i na autocesti![]()
- amar1994
#11196 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
narocito uz pegle na cestiNaslovnica wrote:Mnogo si hrabar ako si u stanju da upališ tempomat u koloni na M-17, i da se zavališ.Throttle wrote:Sad ne smetaju samo po magistralama nego i na autocesti![]()
i vala jebli ih auti njihovi , najveca ubleha da ne mogu ici
- dulekrele
#11197 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tempomat palim samo kad je na autoputu pustos. kakva guzva i bakraci.Naslovnica wrote:Mnogo si hrabar ako si u stanju da upališ tempomat u koloni na M-17, i da se zavališ.Throttle wrote:Sad ne smetaju samo po magistralama nego i na autocesti![]()
- Bullet Tooth Tony
#11198 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kolika je tolerancija kod nas na autoputu za kameru ?
jbm mater ... sinoc u sanducic kad kazna iz Holandije (adresa stanovanja je vani trenutno
) ... 4 kmh preko ogranicenja , 33 eura
Kod njih je tolerancije 4 kmh ... znaci ukupno sam vozio 8 kmh iznad ogranicenja
a i za to im jbm mater ... 6 traka , ogranicenje 100 kmh
, ravno , pregledno , nije naseljeno ....
jbm mater ... sinoc u sanducic kad kazna iz Holandije (adresa stanovanja je vani trenutno
Kod njih je tolerancije 4 kmh ... znaci ukupno sam vozio 8 kmh iznad ogranicenja
a i za to im jbm mater ... 6 traka , ogranicenje 100 kmh
- amar1994
#11199 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma to je debilana od drzave svakako , Svabo je zakon 
-
BadBoy
#11200 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma jašta 'ta će Holandezi levati ne znam ni kako imaju top 5 državu na svijetu.amar1994 wrote:Ma to je debilana od drzave svakako , Svabo je zakon