Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑23/08/2020 22:33
Mensur u svom stilu.
Kao prvo, vrati snimak malo, lopta je odmakla od igrača Veleža ako već postavljaš (iako moguće da opet nije ofsajd), a kao drugo promijeni ploču, ponavljaš se svake sedmice.
Ovo sam išao vama u korist, kad se lopta vrati malo nazad, igrač Veleža je još bliže centru.
Rezultat realan i meni ok najviše jer se nismo previse umorili a nije bilo ni ozljeda. Bitni igraci odigrali taman po poluvrijeme da ostanu formi. Ali sta dalje? Lukasenko hoda sa automatom u ruci. Glupo mi je ovo slanje naših u ratnu zonu. Nadam se da nece jos zapucati tamo.
turbofolk wrote: ↑23/08/2020 21:04
Prvo kolo u kojem bude dopušteno prisustvo navijača, bit će rekordna posjeta. Ukoliko ne bude obavezna distanca
Pa ako je i distanca moze se pustiti odredjeni broj karata.Moglo se danas na finale pustit recio 10.000 obavezna brnjica,oznaceno mjesto i policiju iz Indije kao security.Ako Grbavica prima 10.000 moze se pustiti 2-3.000 i sl.Ali kave se tu igre igraju Bog dragi zna
plain vanilla wrote: ↑24/08/2020 08:46
Steta za Velez, kako su bili dobro poceli, a kasnije i bod spasavali.
I onda poslije ovih nasih princeza pogledas LP i vidis kako ljudi trce, kao vjetar i slosi ti se
Evo bas bila prilika, dvije utakmice zaredom, i sta me je najvise fasciniralo je oslobadjanje od lopte. Dodir-dva, i lopta ide naprijed. Kod nasih, ustopaj, okreni se 360 stepeni, onda protivnik pocne pritrcavati, vrati nazad do golmana, i golman s bismilom napuca na centar. I tako 300 puta tokom utakmice
I onda poslije ovih nasih princeza pogledas LP i vidis kako ljudi trce, kao vjetar i slosi ti se
Evo bas bila prilika, dvije utakmice zaredom, i sta me je najvise fasciniralo je oslobadjanje od lopte. Dodir-dva, i lopta ide naprijed. Kod nasih, ustopaj, okreni se 360 stepeni, onda protivnik pocne pritrcavati, vrati nazad do golmana, i golman s bismilom napuca na centar. I tako 300 puta tokom utakmice
Mi igramo jos brzinom iz Papetovog vakta, ali su tad makar bili virtouozi s loptom, ako nisu trčali ko konji. Ne valja gledati LP, nije dobro za zdravlje, samo ova pretkola. Ehh, da je dočekati da se makar lopte oslobađaju na prvu, ali nista bez trke.
Mi igramo jos brzinom iz Papetovog vakta, ali su tad makar bili virtouozi s loptom, ako nisu trčali ko konji. Ne valja gledati LP, nije dobro za zdravlje, samo ova pretkola. Ehh, da je dočekati da se makar lopte oslobađaju na prvu, ali nista bez trke.
Eh upravo to. Akcija kod gola je pokazala sta znaci kad se igra na prvu. Ali preduslov za to je kretanje, trcanje, a to nam vec ide malo teze
Ovo sto se igra kod nas i ono sinoc u Lisabonu nije isti sport.
Pa stvarno, ko ubrzani snimak.
A ovi moji ko prebjene macke se vuku nakon 20 minuta. Lopta ode, samo je pogledom isprati. Kontru do pola istrci i upropasti priliku jer ne moze dalje.
Ili im je vruce ili hladno ili teren nakvasen ili suh, ili vjetar puse. Princeze.
Samo ih treba gonit da trce, pa ko prezivi nek igra.
Nadekirah se
Ma bezveze je to poredit ono je svjetski vrh ,a ima jos milion klubova i liga. Hajmo se poredit sa bjelorisima i izraelcima,m pokazat da smo bolji od njih za pocetak sto se vazda moramo poredit sa zavrsnicom najjaceg klubskog takmicenja na svijetu
Naš problem i jeste što bi mi odmah na vrh...mada nam je reprezentacija u košari sa ovima sa vrha što je svojevrstan paradoks kad vidiš kako nam stoji klupski fudbal. Realna slika će biti kad odu ovi koji su nosili kostur reprezentacije deceniju, a onda mrka kapa bojim se.
Ne vidim da ćemo mi nešto napredovati, jednostavno naši treneri, igrači, infrastruktura, sve je to dohvatilo plafon. Što je najbitnije, nema ni para, a biće ih sve manje kako stoje stvari.
Fudbaleri i stručni štab FK Željezničar obavili su PCR testiranje na COVID-19, a testovi su pokazali da je šest fudbalera pozitivno na COVID-19, te oni neće konkurisati za susret protiv Maccabija koji je na rasporedu u četvrtak.
Gerro wrote: ↑25/08/2020 00:42
Izbaciti iz lige ili u najboljem slucaju za njih oduzeti im 30 bodova minimum. Ovo su mutne radnje i iste se ne trebaju dopustati..
Zanimljivo je da se to bas saznalo pred put u Izrael da imaju izgovore za 5 komada
Neko pomenu da je Mujezinovic dao gol Slobodi dok je bio zarazen s toga taj gol bi trebalo ponistiti