SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Creasy

#11151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

Nego, ovakav treba zandar Sarajevu:

:D
Don Zivconi

#11152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Creasy wrote:Nego, ovakav treba zandar Sarajevu:

:D
Joooj da nam je ovakav žandar :mrgreen: udara petom ko Ronaldo (onaj stari) nabacuje kuglu na glavu ko Roben a svira bubnjeve samo tako :mrgreen: Ja bih cvaju odvajao mjesecno za ovakvog žandara (bas žandara) a mislim i mnogi ovdje onako ko bakšiš na platu od građana, ovakvih kao što su oko njega imamo i previše
Gray

#11153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Gray »

muha_sa wrote:
Gray wrote:

U tom grmu leži zec, o tome sam i ja govorio. Građani bi više sarađivali kada bi imali više povjerenja u policiju, a imali bi više povjerenja u policiju da je policija reprezentantivnija (da je ljepše obučena, u boljoj formi, kulturnija, profesionalnija itd). ;)
sve to stoji al :-) jesmol se kad pitali imal kakve u nama falinke :? pored policiju Swedske i našu policiju je neuporedivo neuporedivoooooooo :D nije ni kod njih to od juce vec generacijama i generacijama u jednom sistemu --veoma uredjenom sistemu koji odgaja od malih nogu--što u kuci-što u dagesu--jel se tako kaže :lol: pa od škole i nadalje.nema ono nit ce nekom na um past-jarane stipu me matere ti necu više nikad a jaran veli-hajd al drugi put laganini :D
eh sad da se vratim na vaspitnu metodu koja se meni najviše svidjela i mislim da je najdjelotvornija-nema fule :lol: po djepu i novcaniku-pa stisni ne plati kaznu--nema te na mapi--gdje god pokucaš pita te--halooo-šta bi s one kazne :lol:
-hajd nemoj ubacit 5.kruna u parking automat a ostavi auto--možeš imat ludu srecu da ti ne zakace kaznu al ceš platit jer neceš ic na rizik.
-mene policija fino i kulturno zaustavila--ja znam 3-4. rijeci swedCkog-ko kad sam poliglot :lol: sreca pa je kcerka bila sa mnom te mi prevodila--nit su mi tražili vozacku nit kakav papir-samo dali da pušem balon-oni zapikali dan kad ce sve redom kontrolisat :D ja fino napuho-on pogledo i nasmješio se i saceko da mu ja kažem na tecnom sweCkom taksu mike i vozdra :lol:
-tamo za 3.mjeseca svakodnevne vožnje ni jednom nisam cuo da i jedno auto sirenu ima a jednom sam cak bio prvi na semaforu i nisam kreno na zeleno vec mi se opet upalilo crveno--niko iza mene nije ni blicno a kamli zasviro.
-pitanje-- šta bi se desilo kod nas da ne krenem odmah na žuto :?: :lol:

Uopšte nisam poredio policiju (meni je lično Švedska policija puno bolja), samo sam dao primjer uniforme koja je jednostavna a izgleda sasvim, puno ljepše nego ove naše konobarske.
Mikado

#11154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

Image
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110922172#

Image
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 10923068#7

Novi dan, nova dva udesa. Nije volan za svakoga, ali očito to nerazumiju komisije koje daju prolaz ovakvim vozačima.
KPNCTNJAH

#11155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KPNCTNJAH »

Da su bar samo dva udesa u 24h to bi bilo odlicno... koliko ih se desi, a da to nigdje ne bude objavljeno, kao sto je slucaj i s bodacima, tucama itd...
svjezi_ustipak

#11156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by svjezi_ustipak »

Tercius wrote:Upravo tako.
EUPM odlazi, uvode se plave kapice, men se sve cini da ce borcima za ljudska prava usta bit puna price u dogledno vrijeme. ;-)
jedva cekam novi nastavak serije: borci za ljudska prava i demokratizacija policije... :run:
hrusta

#11157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hrusta »

svjezi_ustipak wrote:
EUPM odlazi, uvode se plave kapice, men se sve cini da ce borcima za ljudska prava usta bit puna price u dogledno vrijeme. ;-)
jedva cekam novi nastavak serije: borci za ljudska prava i demokratizacija policije... :run:

raja, hoce li se to fakat mijenjati uniforme ili je to samo zajebancija :lol:
chengaba

#11158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by chengaba »

Eno lola na Skenderiji prevrn'o golfa na krov k'o u Fast and Furious. Drugi je auto zgužvan sprijeda.
Nadam se da niko nije povrijeđen ozbiljnije.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#11159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

muha_sa wrote: sve to stoji al :-) jesmol se kad pitali imal kakve u nama falinke :? pored policiju Swedske i našu policiju je neuporedivo neuporedivoooooooo :D nije ni kod njih to od juce vec generacijama i generacijama u jednom sistemu --veoma uredjenom sistemu koji odgaja od malih nogu--što u kuci-što u dagesu--jel se tako kaže :lol: pa od škole i nadalje.nema ono nit ce nekom na um past-jarane stipu me matere ti necu više nikad a jaran veli-hajd al drugi put laganini :D
eh sad da se vratim na vaspitnu metodu koja se meni najviše svidjela i mislim da je najdjelotvornija-nema fule :lol: po djepu i novcaniku-pa stisni ne plati kaznu--nema te na mapi--gdje god pokucaš pita te--halooo-šta bi s one kazne :lol:
-hajd nemoj ubacit 5.kruna u parking automat a ostavi auto--možeš imat ludu srecu da ti ne zakace kaznu al ceš platit jer neceš ic na rizik.
-mene policija fino i kulturno zaustavila--ja znam 3-4. rijeci swedCkog-ko kad sam poliglot :lol: sreca pa je kcerka bila sa mnom te mi prevodila--nit su mi tražili vozacku nit kakav papir-samo dali da pušem balon-oni zapikali dan kad ce sve redom kontrolisat :D ja fino napuho-on pogledo i nasmješio se i saceko da mu ja kažem na tecnom sweCkom taksu mike i vozdra :lol:
-tamo za 3.mjeseca svakodnevne vožnje ni jednom nisam cuo da i jedno auto sirenu ima a jednom sam cak bio prvi na semaforu i nisam kreno na zeleno vec mi se opet upalilo crveno--niko iza mene nije ni blicno a kamli zasviro.
-pitanje-- šta bi se desilo kod nas da ne krenem odmah na žuto :?: :lol:
I HAD A DREAM... o švedskom policajcu na koridi na stočnoj pijaci na Stupu.

kad sam se probudio, dobro sam ismijao :mrgreen:
SaMaster

#11160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SaMaster »

Jel' iko vidio onaj stravican udes veceras na Skenderiji u pravcu grada? Ja sad proso, auto prevrnuto na krovu, saobracaj kolabiro...
Jel' ovo opet trkaci glume Schumachera?
johntra

#11161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by johntra »

Sad će Feđa na noge lagane... :D
ultra@rajvosa

#11162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultra@rajvosa »

Fakat treba smrtnu kazu pocet uvodit,za ove idiote sto prolaze kroz crveno,sadaka me spasila,prolazim od opstine centar prema skenderiji,10 metara od raskrsnice,cujem puce nesto,okrenem se,lik se izvrnuo na krov,da sam malo kasnije prosao koju sekundu,mene bi spucao :x ,izvinite la moram opsovat,ebem li mu mrtve,nenormalne,samo smrtna kazna,mene da je spucao umjesto onog lika,ako bi prezivio uzeo bi pistolj i izrokao u njega komplet sanzer,imam slike,al nemam kablo da ih prebacim na kompjuter,ako nekoga zanimaju nek poslje br na pp,pa cu mu poslat mms-om,fakat ovo vise nije normalno,direktno idu da ubiju nekog :roll:
Don Zivconi

#11163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110924005

Nikad ova sranja nece stati kod nas, apsolutno svaki dan neki belaj sa vatrenim oružijem
amrica

#11164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

SaMaster wrote:Jel' iko vidio onaj stravican udes veceras na Skenderiji u pravcu grada? Ja sad proso, auto prevrnuto na krovu, saobracaj kolabiro...
Jel' ovo opet trkaci glume Schumachera?

http://source.ba/clanak/1334048/vijesti ... e%C4%91ena

s o u r c e.ba
Tercius

#11165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Tercius »

hrusta wrote:
svjezi_ustipak wrote:

raja, hoce li se to fakat mijenjati uniforme ili je to samo zajebancija :lol:
Nije zahebancija, donesen i pravilnik o izgledu uniforme, al nejma para.
Don Zivconi

#11166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Evo ga na Dobrinji opet neko sranje :mrgreen: kako sam mogao vidjeti bila je evakuacija svatova :mrgreen: dernecilo se od ranih popodnevnih sati i sada je došlo do eskalacije sukoba između pijanih kretencica :x došla je hitna odvela je neke, policija je sa maricom tu i još jedno patrolno auto šta je bilo reci ce nam mlada :mrgreen: . To ti se dogodi kada staviš više budala na isto mjesto a na koje ne mogu fizički stati (kafana 3x3 + bašta 2x3) a muzika sama je govorila kakav je ishod prve bracne noci (kakav i treba biti "krvav" sto bi narod rekao) :lol: :dance:
Creasy

#11167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

Don Zivconi wrote:Evo ga na Dobrinji opet neko sranje :mrgreen: kako sam mogao vidjeti bila je evakuacija svatova :mrgreen: dernecilo se od ranih popodnevnih sati i sada je došlo do eskalacije sukoba između pijanih kretencica :x došla je hitna odvela je neke, policija je sa maricom tu i još jedno patrolno auto šta je bilo reci ce nam mlada :mrgreen: . To ti se dogodi kada staviš više budala na isto mjesto a na koje ne mogu fizički stati (kafana 3x3 + bašta 2x3) a muzika sama je govorila kakav je ishod prve bracne noci (kakav i treba biti "krvav" sto bi narod rekao) :lol: :dance:

J... svadbu bez belaja... :D
quasar

#11168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by quasar »

"Svadba mirno. MIRNO!"

Don Zivconi

#11169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Kako sam saznao noževi su radili na svadbi u objektu a kad su izašli onda su se marisali bez escajga :mrgreen:
zateznistub

#11170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zateznistub »

Don Zivconi wrote:Evo ga na Dobrinji opet neko sranje :mrgreen: kako sam mogao vidjeti bila je evakuacija svatova :mrgreen: dernecilo se od ranih popodnevnih sati i sada je došlo do eskalacije sukoba između pijanih kretencica :x došla je hitna odvela je neke, policija je sa maricom tu i još jedno patrolno auto šta je bilo reci ce nam mlada :mrgreen: . To ti se dogodi kada staviš više budala na isto mjesto a na koje ne mogu fizički stati (kafana 3x3 + bašta 2x3) a muzika sama je govorila kakav je ishod prve bracne noci (kakav i treba biti "krvav" sto bi narod rekao) :lol: :dance:

Ma kad je to bilo? koja Dobrinja, ja sam na dvici i samo cujem muhe kako prolaze?
karanana

#11171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

ekskluziva.

molim sa-x da me pita prije negoli postavi video na stranicu sa vijestima.
Creasy

#11172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

karanana wrote:ekskluziva.

Dobro se posopase... :thumbup: :D
r_faruk

#11173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by r_faruk »

kako se ljudi lako potuku, a da pomognu ni naopako........... uvijek prileti deset ljudi da se udara, a niko da rastavi i da rijesi....................
vinnie_jones

#11174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vinnie_jones »

karanana wrote:ekskluziva.

Jel' ovo kod Kade u Boriku? :mrgreen:
cappy_tempo

#11175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

Locked