Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LieToMe wrote:ma nije mi belaj, hvala puno! ako zapada ovo danas/sutra nemam namjeru klapat do grada maxuz zbog pudera hvala jos jednom
Ja fino u ponedeljak odoh i pitah ima li pudera, i k'o svaki pravi kloc zaboravih napisati ti da ima Rekla teta da nemaju sve nijanse, ali krajem hefte ce doci sve
Super! Hvala puno svakako cu poslije vikenda otici (utorak ili srijeda) Hvala jos jednom
ladyblue18 wrote:Ja samo da izgrazim svoje zgrazanje nad onim curama sa sminkerice, pa ima li ijedna djevojka tamo da ne unisti svoje trepavice sa 10 slojeva maskare i da ih toliko slijepi da izgledaju ko mravlje nozice
ja to ne glesdam al sad cu maxuz otici...mravlje nozice
Zelena Carapa wrote:
e i onda kad mi neko kaze sve su maskare iste...jesu ali malo sutra
Ne mislim da je ovdje toliko do maskare koliko do neznanja rukovanja istom.
Btw imala se nedavno priliku da isprobam cuvenu dramu i na mojim trepavicama ima isti efekat kao i neka koja je 15,20 KM.
Tako da, ova djevojka bi npr ja mislim unakazila trepavice i sa maskarom od 300 maraka.
Ja sam mislila da mi se nekad jave mravlje nožice, nikada mi se to nije prije dešavalo ali sada ponekad. Pomislim da je do maskare - možda se sasušila.
LieToMe wrote:Zapravo meni treba nesto sto ce dubinski ocistiti ali efikasno, nije bitno u kom je obliku, da li je gel, losion, mlijeko... samo da dobrrrrooo dubinski ocisti lice.
Michun wrote:sad sam vidjela - horore mio
edit: finalni proizvod, djeluje kao transvestit.
Dobro je, nisam jedina to pomislila
Aaliyah i ova...nebo i zemlja.
davno sam prestala pratiti ove cure na sminkerici fakat se ne znaju nasminkati...plus ima ona jedna sto ima nos uzasan i nikako se ne zna nasminkati da to malo sakrije nego ga samo naglasi jos kad napravi onaj duckface fakat bi je opalila necim!