zrakomlat wrote:logićnoNadzornik wrote:
Ha ja.
zrakomlat wrote:logićnoNadzornik wrote:
Nijedna država navedena nema važniju ulogu od Sirije.muhafuca wrote:Sta se desi kad ne zakasne s potporom demokratskoj opoziciji?Itsoktobealone wrote:Ovo ti se desi kad US i EU zakasne sa pravom i nedvosmislenom potporom demoktratskoj opoziciji. Dobiješ zločin protiv čovječnosti. A žrtve djeca i civili.
Liberalna Libija ili progresivni Egipat?

Čuj to? A ova djeca koju su Rusi i režim ubili, koji je to nivo posljedica?Nadzornik wrote:Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.
PORUKA MEDIJIMA
Neophodno je još jednom upozoriti da je vojna intervencija pod pretjeranim i izmišljenim izgovorom u Siriji, gde se ruski vojnici nalaze na zahtev legitimne vlade, apsolutno neprihvatljiva i može dovesti do najtežih posljedica.
http://www.mid.ru/ru/foreign_policy/new ... id/3155552
Žestok odgovor Asadu, uništavanje Asadovih aviona, kasarni, tenkova, skladišta barel-bombi, to za početak. Sve mimo toga je laž i licemjerstvo.Nadzornik wrote:Bolton preuzima funkciju savjetnika za nacionalnu sigurnost ... sutra tj. u ponedjeljak!
Da vidimo kakve karte ce da baci na sto.
To je nivo posljedica da će prijatelji Sirije izraziti zabrinutost i Niki će da prstom mahne u UN-u Džaferu u lice, ima da Bašar sam sa vlasti siđe kad ona prstom mahne.sarajevoxxxx wrote:Čuj to? A ova djeca koju su Rusi i režim ubili, koji je to nivo posljedica?Nadzornik wrote:Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.
PORUKA MEDIJIMA
Neophodno je još jednom upozoriti da je vojna intervencija pod pretjeranim i izmišljenim izgovorom u Siriji, gde se ruski vojnici nalaze na zahtev legitimne vlade, apsolutno neprihvatljiva i može dovesti do najtežih posljedica.
http://www.mid.ru/ru/foreign_policy/new ... id/3155552
Ili ožda za Ruse i režim djeca Doume nemaju nikakvu vrijednost pa ih je dozvoljeno ubijati i masakrirati sedam punih godina.
Clap, and action! Joj, bruke i bijelih sljAmova! Haj sad u zeleni autobus, pa snimaj u pizdi materinoj...Nadzornik wrote:Strasno,za ovo Rusija nema nikakvo opravdanje...![]()
https://www.facebook.com/63566564326929 ... 380704854/
Mete mogu biti sam one koje trebaju Izraelu, a najvise se ticu iranske vojske na tlu Sirije...Izbombardovat ce mozda neke iranske baze u Siriji i mozda hezbolahove baze, ruse nece pogledati, a i SAA u manjoj mjeri...rusi ce reci to je neprihvatljivo, tri dana prasine i vozdra...Nadzornik wrote:BREAKING: Joint Chiefs of Staff prepares possible Syrian attack options and target lists, to present to Trump within hours, military officials say.
Biraju se opcije i mete napada koje ce biti predstavljene Trampu za nekoliko sati....![]()
https://twitter.com/i24NEWS_EN/status/9 ... etsya.html
Pa dobro, Sirija je mašina velikih, svega tu ima. Od početka govorim da Amerikancima apsolutno odgovara ovakav razvoj situacije.Krokodajl wrote:
To je nivo posljedica da će prijatelji Sirije izraziti zabrinutost i Niki će da prstom mahne u UN-u Džaferu u lice, ima da Bašar sam sa vlasti siđe kad ona prstom mahne.
Jebo te amer,on tu situaciju i pravi da mu odgovara i da ti imas na sta svrsavati.sarajevoxxxx wrote:Pa dobro, Sirija je mašina velikih, svega tu ima. Od početka govorim da Amerikancima apsolutno odgovara ovakav razvoj situacije.Krokodajl wrote:
To je nivo posljedica da će prijatelji Sirije izraziti zabrinutost i Niki će da prstom mahne u UN-u Džaferu u lice, ima da Bašar sam sa vlasti siđe kad ona prstom mahne.

Nema od te ljubavi ništa, nisu Ameri ni SSSR uništili a da unište Rusiju, ne jer ne mogu, jer i njima odgovara ovakav razvoj situacije.sarajevoxxxx wrote:Pa dobro, Sirija je mašina velikih, svega tu ima. Od početka govorim da Amerikancima apsolutno odgovara ovakav razvoj situacije.Krokodajl wrote:
U svakom slučaju lijepo je ćuti kada američki predsjednik za dr. Asada kaže da je životinja.
Neprocjenjivo.
Treba to tako, stvari nazivati pravim imenima, a onda naravno zbombati to šta treba pokazati ko je glavna faca, dati nešto i narodu, spustiti Ruse i Irance da se smire bar za narednih dvadeset godina. Puno su se digli što jest jest.