Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#11126 Re: Zeničani
Boli me qrac, svakako ću se dogodine il' ubit il' otić vani a vi trpite Duvnjake, Piviće, Kozliće i Begagiće.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11127 Re: Zeničani
Posteno.
- ExNihilo
#11128 Re: Zeničani
Gledam ovaj video što je Batica postavio i pitam se da li je moguće da pola kandidata izgleda kao da ima Daunov sindrom. Bez uvrede ljudima sa Daunovim sindromom što ih usporedih sa SDA štakorima.
- nacho_
#11129 Re: Zeničani
Za koga će glasati lažni Valter? SNSD Zenica? 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11130 Re: Zeničani
шта те брига хе хе
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#11131 Re: Zeničani
I ovaj Spahija mi je nekako na faksu odavao izgled normalnog i poštenog insana a ono papak najveći, nek je on dobre pare uzeo na eksproprijaciji prilikom GGM-u kosti mu struhle dabogda i yebo mu Hegel mater prodanu.
- ExNihilo
#11132 Re: Zeničani
Zašto Naidinu neko nije skrenuo pažnju da, barem prilikom ovog zvaničnog predstavljanja, ne govori "pos'o" i slično. Ili je i to dio približavanja ciljanom glasačkom tijelu?
- jasko_ba
#11133 Re: Zeničani
Ide li ko na Gotivu?
Sta ima od autobusa prema Smetovima poslije 16h? Taxi bi uzeo pretpostavljam malo vise do onog restorana gore?
- Zaitsev
#11134 Re: Zeničani
I jo5 :

-
Eborg
#11135 Re: Zeničani
Poenta je u toj supljoj prici. Da se zaista tako misli, mogao je jednom recenicom to reci svojim stranackim kolegama i to se pitanje do sad moglo zatvoriti i tako rijesiti ovo pitanje koje bi moglo postati vazna predizborna stavka. Nacelna podrska bilo kojeg kandidata bilo cemu bez konkretnih rezultata je kurcina (npr. ako Isak Ramo pametuje da ce se zalagati za pse lutalice, on ima pravo da to uradi i sada kao clan GV tako da su obecanja deplasirana).kamen spoticanja wrote:![]()
Sta god mislio, ngg i ekipa nece glasati za istog...cemu onda "mudrovanje" ?
Ali je bitno da lovu nase djece ne trose kako hoce shupci,hamke i shekiji
od dosadasnjih rezultati svakako ne mogu biti gori
Nazalost ili nasrecu, pitanje Celika ce biti mnogo sire i interesantnije od grupe navijaca, mislim da se vidjelo na protestima.
- dajdza-ze
#11136 Re: Zeničani
[quote="Casual's"]
Ovi lijevo u ovom sivom karavanu su jedni od prodavaca knjiga koji tu redovno ostavljaju gomile smeca iza sebe. Pored lijene policije imamo i bezobraznu i korumpiranu komunalnu inspekciju.

Ovi lijevo u ovom sivom karavanu su jedni od prodavaca knjiga koji tu redovno ostavljaju gomile smeca iza sebe. Pored lijene policije imamo i bezobraznu i korumpiranu komunalnu inspekciju.
- kamen spoticanja
#11137 Re: Zeničani
Onda nam svakako ostaje da vidimo sta ce se desavatiEborg wrote:Poenta je u toj supljoj prici. Da se zaista tako misli, mogao je jednom recenicom to reci svojim stranackim kolegama i to se pitanje do sad moglo zatvoriti i tako rijesiti ovo pitanje koje bi moglo postati vazna predizborna stavka. Nacelna podrska bilo kojeg kandidata bilo cemu bez konkretnih rezultata je kurcina (npr. ako Isak Ramo pametuje da ce se zalagati za pse lutalice, on ima pravo da to uradi i sada kao clan GV tako da su obecanja deplasirana).kamen spoticanja wrote:![]()
Sta god mislio, ngg i ekipa nece glasati za istog...cemu onda "mudrovanje" ?
Ali je bitno da lovu nase djece ne trose kako hoce shupci,hamke i shekiji
od dosadasnjih rezultati svakako ne mogu biti gori
Nazalost ili nasrecu, pitanje Celika ce biti mnogo sire i interesantnije od grupe navijaca, mislim da se vidjelo na protestima.
-
Eborg
#11138 Re: Zeničani
Postoji li u Nicaze ijedno opuštenije mjesto da se može pojesti nešto "na kašiku"? Begova čorba, grah, bosanski lonac i slično?
Restoran "Salčinović" mi je odvratan, higijena apsolutna nula. Ko je bio unutra ili ušao u WC zna tu grozotu, da ne govorim o otvorenoj kuhinji i mirisima iz iste.
Restoran "Salčinović" mi je odvratan, higijena apsolutna nula. Ko je bio unutra ili ušao u WC zna tu grozotu, da ne govorim o otvorenoj kuhinji i mirisima iz iste.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11139 Re: Zeničani
Tapas preko puta Pravoslavne crkve, Maida-bivsa OpatijaEborg wrote:Postoji li u Nicaze ijedno opuštenije mjesto da se može pojesti nešto "na kašiku"? Begova čorba, grah, bosanski lonac i slično?
Salcinovic vec unazad vise godina evidentno gubi kvalitet. Ne znam sta je u pitanju, covjek je decenijama u tom poslu.
- Zaitsev
#11140 Re: Zeničani
Čovjeku je 76 godina. Nema više ni elana ni volje. Od '64. se bavi tim poslom. Vjerovatno se penzionisao, a drugi koji su trebali nastaviti posao, olako shvataju isti. Nažalost._BataZiv_0809 wrote:Tapas preko puta Pravoslavne crkve, Maida-bivsa OpatijaEborg wrote:Postoji li u Nicaze ijedno opuštenije mjesto da se može pojesti nešto "na kašiku"? Begova čorba, grah, bosanski lonac i slično?
Restoran "Salčinović" mi je odvratan, higijena apsolutna nula. Ko je bio unutra ili ušao u WC zna tu grozotu, da ne govorim o otvorenoj kuhinji i mirisima iz iste.ne mogu se sjetiti drugih mjesta ko kad ja samo maštrafim hambače iz Velme
![]()
Salcinovic vec unazad vise godina evidentno gubi kvalitet. Ne znam sta je u pitanju, covjek je decenijama u tom poslu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11141 Re: Zeničani
Je li sin preuzeo na sebe?Zaitsev wrote:
Čovjeku je 76 godina. Nema više ni elana ni volje. Od '64. se bavi tim poslom. Vjerovatno se penzionisao, a drugi koji su trebali nastaviti posao, olako shvataju isti. Nažalost.
- Zaitsev
#11142 Re: Zeničani
Ne posjedujem informaciju._BataZiv_0809 wrote:Je li sin preuzeo na sebe?Zaitsev wrote:
Čovjeku je 76 godina. Nema više ni elana ni volje. Od '64. se bavi tim poslom. Vjerovatno se penzionisao, a drugi koji su trebali nastaviti posao, olako shvataju isti. Nažalost.
- notsure
#11143 Re: Zeničani
Tapas je OK ali je Maida (Opatija) po meni najbolja. Ne znam kakav je novi Prušćanovićev restoran (kod Seje) kod KT Air?Eborg wrote:Postoji li u Nicaze ijedno opuštenije mjesto da se može pojesti nešto "na kašiku"? Begova čorba, grah, bosanski lonac i slično?
A Salčinović je propao jer je pravio porodični biznis. Svu familiju zaposlio, onda se nikome ne smije zamjeriti i ubi ih javašluk i peksinluk.
- kamen spoticanja
#11144 Re: Zeničani
Nasir vodi biznis od kako je rasim zamalo otisao na bolji svijet...dakle 7-8 godina_BataZiv_0809 wrote:Je li sin preuzeo na sebe?Zaitsev wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11145 Re: Zeničani
Cudi me da nije skontao ili da mu neko nije sugerisao da mora poraditi na ovim stvarima. U Crkvicama je narocito horor.kamen spoticanja wrote: Nasir vodi biznis od kako je rasim zamalo otisao na bolji svijet...dakle 7-8 godina
- kamen spoticanja
#11146 Re: Zeničani
Rijetko djeca onakvih oceva kontaju nesto..._BataZiv_0809 wrote:Cudi me da nije skontao ili da mu neko nije sugerisao da mora poraditi na ovim stvarima. U Crkvicama je narocito horor.kamen spoticanja wrote: Nasir vodi biznis od kako je rasim zamalo otisao na bolji svijet...dakle 7-8 godina
a nasir.je rijetko kurchevit
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11147 Re: Zeničani
Ne znam lika stvarno, ali ne cudi me ako je tako. Odrastanje u izobilju i naslijedjeno bogatstvo je posebna vrsta prokletstvakamen spoticanja wrote: Rijetko djeca onakvih oceva kontaju nesto...
a nasir.je rijetko kurchevit
-
Eborg
#11148 Re: Zeničani
Hvala na preporukama. Steta Smetova i fine lokacije zbog lose higijene. Kada sam tamo bio u WC-u nakon rucka ocekivao sam hoce li iz gajbi iskociti pacov od 4 kg ili od 6 kg. Nikad vise.
-
Throttle
#11149 Re: Zeničani
Salcinovic kod papirne je jos uvijek pristojan, ostalo uzas.. Namik (cini mi se da se tako zove) sad vodi posao koliko sam skuzio, imao sam neku saradnju s njim i restoranom kod papirne i bio sam zadovoljan.. sad najcesce jedem u Tapasu kod pravoslavne crkve. Opatija je isto ok al kad vidim one konobare preko ceste kako hodaju, samo kontam da ce ga opalit auto pa mi nije bas ugodno.. 
ljudi hvale hranu na almiju, nisam tamo jeo..
Usput, preporuka za ribnjak Izvor na mehuricu, dosta puta sam bio tamo i fakat je odmor otici tamo, pojesti stosta i uzivati u svjezem zraku.. Barem meni.. jedino mana je tanak jelovnik, ja ne jedem ribu osim fileta (lose iskustvo s kostima pa imam averziju prema tome) a pored ribe nema bas neke ponude. Pileci fileti, neka teletina i jos nešto sitno. Ko voli pastrmku-preporuka.. poprilicno je i povoljno samo ima voznje do gore
ljudi hvale hranu na almiju, nisam tamo jeo..
Usput, preporuka za ribnjak Izvor na mehuricu, dosta puta sam bio tamo i fakat je odmor otici tamo, pojesti stosta i uzivati u svjezem zraku.. Barem meni.. jedino mana je tanak jelovnik, ja ne jedem ribu osim fileta (lose iskustvo s kostima pa imam averziju prema tome) a pored ribe nema bas neke ponude. Pileci fileti, neka teletina i jos nešto sitno. Ko voli pastrmku-preporuka.. poprilicno je i povoljno samo ima voznje do gore
-
Ci-Nick
#11150 Re: Zeničani
Zenica je truba po pitanju restorana,..jednostavno rečeno škrti vlasnici i loša platežna moć su gadna kombinacija.
Ne znam da i jedan od restorana upošljava pismenog kuhara,.. sve improvizacija.
Nekad davno prije desetak godina bili u Titaniku i bili oduševljeni hranom,.. sve perfektno pa čak i sosovi.
Svratimo ponovo poslije mjesec dana,.. loše, smeće,.. moj komentar je bio,.. napustio ga kuhar,.. nisu se mogli dogovoriti.
A što kaže Eborg,..prljavo brate,..bojiš se da ćeš se otrovati.
Ne znam da i jedan od restorana upošljava pismenog kuhara,.. sve improvizacija.
Nekad davno prije desetak godina bili u Titaniku i bili oduševljeni hranom,.. sve perfektno pa čak i sosovi.
Svratimo ponovo poslije mjesec dana,.. loše, smeće,.. moj komentar je bio,.. napustio ga kuhar,.. nisu se mogli dogovoriti.
A što kaže Eborg,..prljavo brate,..bojiš se da ćeš se otrovati.