sumirprimus wrote:Znaci za ex.yu?Co0l wrote:'91.-vesumirprimus wrote: Kad je bilo glasanje?91 ilo 92?
Kad si ti rodjen?!
sumirprimus wrote:Znaci za ex.yu?Co0l wrote:'91.-vesumirprimus wrote: Kad je bilo glasanje?91 ilo 92?
Pa da,rezolucija se i odnosi na bivsu Jugoslaviju a ne na samo BiH,iako je jasno da je nas najvise pogodila kasnije.sumirprimus wrote:Znaci za ex.yu?Co0l wrote:'91.-vesumirprimus wrote: Kad je bilo glasanje?91 ilo 92?
Ne bih se bas slozio jer kad je rezolucija izglasana kod nas rat jos zvanicno nije ni poceo.salik79 wrote:Co0l wrote:
Do tad je vec bilo jasno ko je zrtva a ko agresor i to je vjerovatno jedini nacin bio da se koliko-toliko poniste efekti izglasane rezolucije koju je bilo nemoguce promjeniti u tom trenutku zbog toga sto to ostale clanice Vijeca Sigurnosti ne bi zeljele,poglavito Rusija i Kina.
Uglavnom,spominjanje embarga na uvoz oruzja za bivsu Jugoslaviju je,kao sto vec rekoh,teski off a kriviti one koji su najvise ucinili da ga zaobidju za to je besmisleno.
Bilo je to jasno od samoga pocetka, ta ne bi priznavali drzave nastale raspadom SFRJ da nije tako...U pravu si - otisli smo previse u off.
Govorim o svim desavanjima koja su uslijedila neposredno prije i nakon pocetka raspada SFRJ. Lancana reakcija, a od samog pocetka su sve te zemlje "zapada" bile za, te podrzale pravo na otcjepljenje pojedinacnih republika.Co0l wrote:Ne bih se bas slozio jer kad je rezolucija izglasana kod nas rat jos zvanicno nije ni poceo.salik79 wrote:Co0l wrote:
Do tad je vec bilo jasno ko je zrtva a ko agresor i to je vjerovatno jedini nacin bio da se koliko-toliko poniste efekti izglasane rezolucije koju je bilo nemoguce promjeniti u tom trenutku zbog toga sto to ostale clanice Vijeca Sigurnosti ne bi zeljele,poglavito Rusija i Kina.
Uglavnom,spominjanje embarga na uvoz oruzja za bivsu Jugoslaviju je,kao sto vec rekoh,teski off a kriviti one koji su najvise ucinili da ga zaobidju za to je besmisleno.
Bilo je to jasno od samoga pocetka, ta ne bi priznavali drzave nastale raspadom SFRJ da nije tako...U pravu si - otisli smo previse u off.
Vidim ja...Bolje ti je da i ne znas sta se sve desavalo, preopteretilo bi te. Uzivaj u mladosti, kad mi nismo moglisumirprimus wrote:Mlad sam.ti ja salice ko rosa.haj Zh.
I hvala im na tome.salik79 wrote:Govorim o svim desavanjima koja su uslijedila neposredno prije i nakon pocetka raspada SFRJ. Lancana reakcija, a od samog pocetka su sve te zemlje "zapada" bile za, te podrzale pravo na otcjepljenje pojedinacnih republika.Co0l wrote: Ne bih se bas slozio jer kad je rezolucija izglasana kod nas rat jos zvanicno nije ni poceo.
Nisam zavrsio.ko mali obreo sam se u njemackoj..i sve sto znam.rodjak mi prico...salik79 wrote:Vidim ja...Bolje ti je da i ne znas sta se sve desavalo, preopteretilo bi te. Uzivaj u mladosti, kad mi nismo moglisumirprimus wrote:Mlad sam.ti ja salice ko rosa.haj Zh.
A apsurd i dvolicnjastvo?!Co0l wrote:I hvala im na tome.salik79 wrote:Govorim o svim desavanjima koja su uslijedila neposredno prije i nakon pocetka raspada SFRJ. Lancana reakcija, a od samog pocetka su sve te zemlje "zapada" bile za, te podrzale pravo na otcjepljenje pojedinacnih republika.Co0l wrote: Ne bih se bas slozio jer kad je rezolucija izglasana kod nas rat jos zvanicno nije ni poceo.
Haj´sve, al´kako ne znas Njemacki!?sumirprimus wrote:Nisam zavrsio.ko mali obreo sam se u njemackoj..i sve sto znam.rodjak mi prico...salik79 wrote:Vidim ja...Bolje ti je da i ne znas sta se sve desavalo, preopteretilo bi te. Uzivaj u mladosti, kad mi nismo moglisumirprimus wrote:Mlad sam.ti ja salice ko rosa.haj Zh.
Auuu majn dojc ist ausgecajhnet...salik79 wrote:
Haj´sve, al´kako ne znas Njemacki!?Zaboravio?! Ne koristis?!
Opet te prenosisumirprimus wrote:Auuu majn dojc ist ausgecajhnet...salik79 wrote:
Haj´sve, al´kako ne znas Njemacki!?Zaboravio?! Ne koristis?!
Naaaat...baustela fertih..ja vol...haj Z!
Sta velis na onaj interwiev sa Peter Scholl Latourom, ili na onaj dokumentarac TV Arte?!sumirprimus wrote:Pratim ja vas...
E jebig ja tebi Zh.ti mene zadakt.iz.proslog semestra...salik79 wrote:Sta velis na onaj interwiev sa Peter Scholl Latourom, ili na onaj dokumentarac TV Arte?!sumirprimus wrote:Pratim ja vas...
Pa, obnovi gradivo, hebo ga tisumirprimus wrote:E jebig ja tebi Zh.ti mene zadakt.iz.proslog semestra...salik79 wrote:Sta velis na onaj interwiev sa Peter Scholl Latourom, ili na onaj dokumentarac TV Arte?!sumirprimus wrote:Pratim ja vas...
...Aljo preko Iranskih obavjestajaca objasnjavao jeuropi da su ih napali dojucerasnji koalicioni partneri..pa je malo potrajalo da skontajusalik79 wrote:A apsurd i dvolicnjastvo?!Co0l wrote:
I hvala im na tome.
Hvala im na spomenutom priznanju,nisam napisao da ih se nema za sta i kritikovati.Nekriticko posmatranje neke zemlje ostavljam tebisalik79 wrote:A apsurd i dvolicnjastvo?!Co0l wrote: I hvala im na tome.
Co0l wrote:Hvala im na spomenutom priznanju,nisam napisao da ih se nema za sta i kritikovati.Nekriticko posmatranje neke zemlje ostavljam tebisalik79 wrote:A apsurd i dvolicnjastvo?!Co0l wrote: I hvala im na tome.
Nemam vremena za sve teme,pogotovo za one koje je suvisno i komentarisati.salik79 wrote:Co0l wrote: Hvala im na spomenutom priznanju,nisam napisao da ih se nema za sta i kritikovati.Nekriticko posmatranje neke zemlje ostavljam tebi
Slozio bih se ja s tobom, da sam igdje primjetio tvoju kritiku po pitanju nekritickog branjenja neodbranjivog pojedinih forumasa na temi o Izraelu i Americi. Vazda si ovdje da podrzis njihovu kritiku, a tamo te ne "vidjam"...Kako to?
Zato za ovu ama bas uvijek imas...Malo cudno, zar ne?Co0l wrote:Nemam vremena za sve teme,pogotovo za one koje je suvisno i komentarisati.salik79 wrote:Co0l wrote: Hvala im na spomenutom priznanju,nisam napisao da ih se nema za sta i kritikovati.Nekriticko posmatranje neke zemlje ostavljam tebi
Slozio bih se ja s tobom, da sam igdje primjetio tvoju kritiku po pitanju nekritickog branjenja neodbranjivog pojedinih forumasa na temi o Izraelu i Americi. Vazda si ovdje da podrzis njihovu kritiku, a tamo te ne "vidjam"...Kako to?
Abbas AbdoAllah-Zadeh, a 12-year-old boy who is bravely battling Neuroblastoma cancer inspects the Disciplinary Forces of the Islamic Republic of Iran (NAJA) in Ahvaz as his biggest dream of becoming a Police officer comes true by his future colleagues.

Nema ne-šiija u policiji, odnosno državnim službama? Ili je biti Iranac (pravi, autentični) isto što biti šiija i - obrnuto? Ili je broj ne-šiija u svemu tome toliko mali da je zanemarljiv i samo potvrda da su svi državni službenici, pripadnici sigurnosnih snaga, vojske, itd - šiije?pirpa wrote:To su te zle shije
Abbas AbdoAllah-Zadeh, a 12-year-old boy who is bravely battling Neuroblastoma cancer inspects the Disciplinary Forces of the Islamic Republic of Iran (NAJA) in Ahvaz as his biggest dream of becoming a Police officer comes true by his future colleagues.