SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mimoza

#11126 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by mimoza »

Nisrin wrote:
_naida wrote:
Rimljanka wrote:Naida, koliko kosta cupanje obrva u H. Innu-u Makaoo
10 KM.

Hvala, iako ih sama cupam otici cu i ja do INNa :D:D:D Drug mi radi dole pa cu ga zamoliti da se raspita za broj :)

Prije je u Yves Rocheru cupanje bilo 5 KM, nisam znala da je poskupilo :D
Dalilin br je 062/123-439, ja kod nje idem zadnju godinu dana, i super mi je obrve dovela u red, a prije toga su bile podobro unistene, malo sam morala cekati da porastu, ali sada sam jako zadovoljna. :-D
radenska

#11127 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by radenska »

KO je ta dalila, nisam citala basove zadnje postove, jel to ta u Innu, i jel cupkanja 10 KM. Mada sumnjam da ove moje moze dovesti u red. Nisam ih cupala mjesec i po, malkice ih sad vise ima, ako ih ja budeponovo cupala unistitu cu ih, treba mi neko da mi po obliku lica (kockast) pocupa obrve
Rimljanka

#11128 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Rimljanka »

Joj radenska da je i meni zapustiti tako obrve pa da mi ih neko na tenane lijepo uradi..
mimoza

#11129 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by mimoza »

Dalila je cura koja radi u Innu, Make up Makaoo. Ja sam zadovoljna, povremeno cupnem neku koja mi izraste ono bas izvan reda, i sto neko kaze crne tackice kad su izvan linije, ali vecinu posla radi Dalila. odgovaraju mom obliku lica, ove sedmice cu na redovno odrzavanje :) , a cijena je 10 KM, s tim sto je nekim mojim drugaricama kada su joj isle prvi put, dala opciju tzv korekcije gratis, dok su obrve bile u procesu rasta, jer svi mahom precupaju obrve :-), pa onda ide za pocetak izrastanje, pa sredjivanje pa odrzavanje :D :D
Nisrin

#11130 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nisrin »

Najprodavaniju Deborah maskaru Definitive Volume možete kupiti u DM-u do 15.2.2012. po jedinstvenoj cijeni 8,90 KM!
Redovna cijena 17,15 KM.
MedenoSrce

#11131 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by MedenoSrce »

Meni radi cura u salonu na Skenderiji za 5KM obrve, kombinacija vosak-pinceta.
hocunecu

#11132 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by hocunecu »

ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
Nadinka

#11133 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nadinka »

hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.
radenska

#11134 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by radenska »

Rimljanka wrote:Joj radenska da je i meni zapustiti tako obrve pa da mi ih neko na tenane lijepo uradi..
Ma ja to nemam zivaca vala cupati, bas mi nesto mrsko, srklet me odmah uhvati od same pomisli. Treba mi neko kreativan da to uradi za mene ali ne za velike pare :D :D Samo mi se nije mrsko samoj sminkati i farbati
rinna0304

#11135 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by rinna0304 »

uh citajuci ove vase prijedloge sad se moram skontati gdje da odem :D trenutno pokusavam da pustam obrve koliko uspijem pa za nekih od 7 dana odoh u neki od predlozenih mjesta da probam hehe :D hvala :D
radenska

#11136 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by radenska »

hahah da vidis mene isto lasta. Al bas me briga. Ionako sam na rubu zivaca i konstantog placa dok mi dragi ne dodje iz inostranstva. Da sam barem musko jedan dan da se odem na pivu i odmorim se od zivota, i da mi niko ne nedostaje...
hocunecu

#11137 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by hocunecu »

Nadinka wrote:
Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.
hvala za info :)
Karen

#11138 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Karen »

Nadinka wrote:
I ja sam išla, sve najbolje.
LieToMe

#11139 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LieToMe »

Jutro moje dame :D ima li minusa jutros :shock:
Treba mi pomoc oko sredstva za ciscenje lica... Koristim clean&clear shine control i ok mi je, ucini svoje. Medjutim, kako sam zadnjih dana puno odsutna od kuce i puder mi je i po 16-17 sati na licu kad dodjem kuci malo teze ocistim kozu da bas ono bude bebeca. Sta da koristim u tim extremnim situacijama.

Takodjer, treba mi savjet za sredstvo za skidanje sminke sa ociju...valja li ono niveino nesto double effect ili ima li neko prijedlog za nesto bolje.
BJB

#11140 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Image
Jeftinije, a bolje. :D
radenska

#11141 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by radenska »

cupala sam obrve zene dole u Inn u. Solidno ih je pocupala samo sto sam ja navikla da budu maaalkice deblje. AL sam ih zato malo ofarbala 8 (mama mi rece da nisam normalna) pa mi sad ne treba olovka. :D
Angel_of...

#11142 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Angel_of... »

LieToMe wrote:Jutro moje dame :D ima li minusa jutros :shock:
Treba mi pomoc oko sredstva za ciscenje lica... Koristim clean&clear shine control i ok mi je, ucini svoje. Medjutim, kako sam zadnjih dana puno odsutna od kuce i puder mi je i po 16-17 sati na licu kad dodjem kuci malo teze ocistim kozu da bas ono bude bebeca. Sta da koristim u tim extremnim situacijama.

Takodjer, treba mi savjet za sredstvo za skidanje sminke sa ociju...valja li ono niveino nesto double effect ili ima li neko prijedlog za nesto bolje.
Vichy micelarna najbolja :thumbup:
nera18

#11143 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by nera18 »

Nadinka wrote:
cijene okvirno? :D
Loulou

#11144 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Loulou »

A šta tebi zapravo treba? Gel za umivanje, losion/ulje/mlijeko za skidanje šminke ili tonik?
Nadinka

#11145 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nadinka »

nera18 wrote:
Nadinka wrote:
cijene okvirno? :D
Ma isto kao i u ostalim salonima tipa La Mer, onaj Dandy isl, bile su ovako:
manikir-25
pedikir -30
obrve -5 km
depilacija -bikini-10 KM
Cholina_Lokica

#11146 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Cholina_Lokica »

LieToMe wrote:ma nije mi belaj, hvala puno! :kiss: ako zapada ovo danas/sutra nemam namjeru klapat do grada maxuz zbog pudera :lol: hvala jos jednom
Ja fino u ponedeljak odoh i pitah ima li pudera, i k'o svaki pravi kloc zaboravih napisati ti da ima :skoljka: :mrgreen: Rekla teta da nemaju sve nijanse, ali krajem hefte ce doci sve
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#11147 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

Ja samo da izgrazim svoje zgrazanje nad onim curama sa sminkerice, pa ima li ijedna djevojka tamo da ne unisti svoje trepavice sa 10 slojeva maskare i da ih toliko slijepi da izgledaju ko mravlje nozice :-)
6.april

#11148 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by 6.april »

Koliko košta bočica Revlon Color Stay pudera?
wewa

#11149 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by wewa »

ako neko koristi olovku za oci, moram pohvaliti Art Deco - ne pamtim da sam imala bolju :thumbup:
LieToMe

#11150 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LieToMe »

Cholina_Lokica wrote:
LieToMe wrote:ma nije mi belaj, hvala puno! :kiss: ako zapada ovo danas/sutra nemam namjeru klapat do grada maxuz zbog pudera :lol: hvala jos jednom
Ja fino u ponedeljak odoh i pitah ima li pudera, i k'o svaki pravi kloc zaboravih napisati ti da ima :skoljka: :mrgreen: Rekla teta da nemaju sve nijanse, ali krajem hefte ce doci sve
Super! Hvala puno :kiss: svakako cu poslije vikenda otici (utorak ili srijeda) Hvala jos jednom :D
Loulou wrote:

A šta tebi zapravo treba? Gel za umivanje, losion/ulje/mlijeko za skidanje šminke ili tonik?
Zapravo meni treba nesto sto ce dubinski ocistiti ali efikasno, nije bitno u kom je obliku, da li je gel, losion, mlijeko... samo da dobrrrrooo dubinski ocisti lice.
Post Reply