Dalilin br je 062/123-439, ja kod nje idem zadnju godinu dana, i super mi je obrve dovela u red, a prije toga su bile podobro unistene, malo sam morala cekati da porastu, ali sada sam jako zadovoljna.Nisrin wrote:_naida wrote:10 KM.Rimljanka wrote:Naida, koliko kosta cupanje obrva u H. Innu-u Makaoo
Hvala, iako ih sama cupam otici cu i ja do INNa:D:D Drug mi radi dole pa cu ga zamoliti da se raspita za broj
![]()
Prije je u Yves Rocheru cupanje bilo 5 KM, nisam znala da je poskupilo
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
mimoza
#11126 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
radenska
#11127 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
KO je ta dalila, nisam citala basove zadnje postove, jel to ta u Innu, i jel cupkanja 10 KM. Mada sumnjam da ove moje moze dovesti u red. Nisam ih cupala mjesec i po, malkice ih sad vise ima, ako ih ja budeponovo cupala unistitu cu ih, treba mi neko da mi po obliku lica (kockast) pocupa obrve
-
Rimljanka
#11128 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Joj radenska da je i meni zapustiti tako obrve pa da mi ih neko na tenane lijepo uradi..
-
mimoza
#11129 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Dalila je cura koja radi u Innu, Make up Makaoo. Ja sam zadovoljna, povremeno cupnem neku koja mi izraste ono bas izvan reda, i sto neko kaze crne tackice kad su izvan linije, ali vecinu posla radi Dalila. odgovaraju mom obliku lica, ove sedmice cu na redovno odrzavanje
, a cijena je 10 KM, s tim sto je nekim mojim drugaricama kada su joj isle prvi put, dala opciju tzv korekcije gratis, dok su obrve bile u procesu rasta, jer svi mahom precupaju obrve
, pa onda ide za pocetak izrastanje, pa sredjivanje pa odrzavanje

- Nisrin
#11130 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Najprodavaniju Deborah maskaru Definitive Volume možete kupiti u DM-u do 15.2.2012. po jedinstvenoj cijeni 8,90 KM!
Redovna cijena 17,15 KM.
Redovna cijena 17,15 KM.
- MedenoSrce
#11131 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Meni radi cura u salonu na Skenderiji za 5KM obrve, kombinacija vosak-pinceta.
-
hocunecu
#11132 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
- Nadinka
#11133 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
-
radenska
#11134 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma ja to nemam zivaca vala cupati, bas mi nesto mrsko, srklet me odmah uhvati od same pomisli. Treba mi neko kreativan da to uradi za mene ali ne za velike pareRimljanka wrote:Joj radenska da je i meni zapustiti tako obrve pa da mi ih neko na tenane lijepo uradi..
- rinna0304
#11135 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uh citajuci ove vase prijedloge sad se moram skontati gdje da odem
trenutno pokusavam da pustam obrve koliko uspijem pa za nekih od 7 dana odoh u neki od predlozenih mjesta da probam hehe
hvala 
-
radenska
#11136 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hahah da vidis mene isto lasta. Al bas me briga. Ionako sam na rubu zivaca i konstantog placa dok mi dragi ne dodje iz inostranstva. Da sam barem musko jedan dan da se odem na pivu i odmorim se od zivota, i da mi niko ne nedostaje...
-
hocunecu
#11137 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hvala za infoNadinka wrote:Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
-
Karen
#11138 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sam išla, sve najbolje.Nadinka wrote:Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
- LieToMe
#11139 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jutro moje dame
ima li minusa jutros
Treba mi pomoc oko sredstva za ciscenje lica... Koristim clean&clear shine control i ok mi je, ucini svoje. Medjutim, kako sam zadnjih dana puno odsutna od kuce i puder mi je i po 16-17 sati na licu kad dodjem kuci malo teze ocistim kozu da bas ono bude bebeca. Sta da koristim u tim extremnim situacijama.
Takodjer, treba mi savjet za sredstvo za skidanje sminke sa ociju...valja li ono niveino nesto double effect ili ima li neko prijedlog za nesto bolje.
Treba mi pomoc oko sredstva za ciscenje lica... Koristim clean&clear shine control i ok mi je, ucini svoje. Medjutim, kako sam zadnjih dana puno odsutna od kuce i puder mi je i po 16-17 sati na licu kad dodjem kuci malo teze ocistim kozu da bas ono bude bebeca. Sta da koristim u tim extremnim situacijama.
Takodjer, treba mi savjet za sredstvo za skidanje sminke sa ociju...valja li ono niveino nesto double effect ili ima li neko prijedlog za nesto bolje.
-
BJB
#11140 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jeftinije, a bolje.
-
radenska
#11141 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cupala sam obrve zene dole u Inn u. Solidno ih je pocupala samo sto sam ja navikla da budu maaalkice deblje. AL sam ih zato malo ofarbala 8 (mama mi rece da nisam normalna) pa mi sad ne treba olovka. 
- Angel_of...
#11142 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vichy micelarna najboljaLieToMe wrote:Jutro moje dameima li minusa jutros
![]()
-
nera18
#11143 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cijene okvirno?Nadinka wrote:Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
- Loulou
#11144 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A šta tebi zapravo treba? Gel za umivanje, losion/ulje/mlijeko za skidanje šminke ili tonik?LieToMe wrote:Jutro moje dameima li minusa jutros
![]()
- Nadinka
#11145 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma isto kao i u ostalim salonima tipa La Mer, onaj Dandy isl, bile su ovako:nera18 wrote:cijene okvirno?Nadinka wrote:Ja sam radila depilaciju, manikir, pedikir, obrve..meni se kod njih sviđa, sve je uredno, čisto, proizvodi vrhunski, nema gužve ni galame, baš nekako meni sve s mjerom.hocunecu wrote:ima li iko iskustva sa kozmetickim salonom PLAZA u BBI ?
manikir-25
pedikir -30
obrve -5 km
depilacija -bikini-10 KM
- Cholina_Lokica
#11146 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja fino u ponedeljak odoh i pitah ima li pudera, i k'o svaki pravi kloc zaboravih napisati ti da imaLieToMe wrote:ma nije mi belaj, hvala puno!ako zapada ovo danas/sutra nemam namjeru klapat do grada maxuz zbog pudera
hvala jos jednom
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11147 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja samo da izgrazim svoje zgrazanje nad onim curama sa sminkerice, pa ima li ijedna djevojka tamo da ne unisti svoje trepavice sa 10 slojeva maskare i da ih toliko slijepi da izgledaju ko mravlje nozice 
- 6.april
#11148 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koliko košta bočica Revlon Color Stay pudera?
- wewa
#11149 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ako neko koristi olovku za oci, moram pohvaliti Art Deco - ne pamtim da sam imala bolju 
- LieToMe
#11150 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Super! Hvala punoCholina_Lokica wrote:Ja fino u ponedeljak odoh i pitah ima li pudera, i k'o svaki pravi kloc zaboravih napisati ti da imaLieToMe wrote:ma nije mi belaj, hvala puno!ako zapada ovo danas/sutra nemam namjeru klapat do grada maxuz zbog pudera
hvala jos jednom
![]()
Rekla teta da nemaju sve nijanse, ali krajem hefte ce doci sve
Zapravo meni treba nesto sto ce dubinski ocistiti ali efikasno, nije bitno u kom je obliku, da li je gel, losion, mlijeko... samo da dobrrrrooo dubinski ocisti lice.Loulou wrote:A šta tebi zapravo treba? Gel za umivanje, losion/ulje/mlijeko za skidanje šminke ili tonik?LieToMe wrote:Jutro moje dameima li minusa jutros
![]()