Pa sinoć pitam čovjeka u čemu je problem, koje su to situacije, on na mene drvlje i kamenje, poslije toga počele neke teorije zavjere....i onda ''madridisti'' trolaju i upalili se
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11126 Re: UEFA Champions League
Ne znam ja ko se upalio
Pa sinoć pitam čovjeka u čemu je problem, koje su to situacije, on na mene drvlje i kamenje, poslije toga počele neke teorije zavjere....i onda ''madridisti'' trolaju i upalili se
-
Sid the sloth
#11127 Re: UEFA Champions League
Pale se na guranje
(od strane sudija).
-
Crvena Tifoza
#11128 Re: UEFA Champions League
Tomahawk11 wrote:Ne znam ja ko se upalio![]()
![]()
Čekaj, šta si ono izvalio sinoć da ne može penal biti ako je igrač okrenut leđima.
Znači ako se napiše komentar na račun RM, odmah opravdava napadanje na forumaše, ovaki su onaki su. Ni riječi o sudijskim odlukama ili rezultatu.
Ja bi ipak bio više zabrinut da te u zadnje dvije utakmice mora sudija pogurati da nebi izgubio ili igrao nerješeno. Ili što skoro pa nema komunikacije na relaciji Isco - CR na terenu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11129 Re: UEFA Champions League
Ne bih rekao da sam to rekao.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Ne znam ja ko se upalio![]()
![]()
Čekaj, šta si ono izvalio sinoć da ne može penal biti ako je igrač okrenut leđima.![]()
Znači ako se napiše komentar na račun RM, odmah opravdava napadanje na forumaše, ovaki su onaki su. Ni riječi o sudijskim odlukama ili rezultatu.
Ja bi ipak bio više zabrinut da te u zadnje dvije utakmice mora sudija pogurati da nebi izgubio ili igrao nerješeno. Ili što skoro pa nema komunikacije na relaciji Isco - CR na terenu.Ali jok forumaši su najgori.
Rekao sam da je igrač bio okrenut leđima, a sugovornik je tvrdio da je bio u gol šansi. Al bitno je da sam ja izvalio
Bolan, vrati se na tu priču od sinoć, pa vidi ko koga napada
Šta o sudijskim odlukama i rezultatu? Ne kontam
Nisam primjetio te probleme sa komunikacijom. Trudim se da uživam u utakmici, a ona sinoć je bila takva, sijevalo na sve strane.
Dok neki gledaju samo kome je sudija navuko, ko je oštećen, koga se gura....
- MyTao
#11130 Re: UEFA Champions League
Naravno da vi ne gledate kome se navuklo, ko je ostecen kada nikad niste bili u ulozi zrtve

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11131 Re: UEFA Champions League
Uvijek, ali uvijek je vika i dreka na šampiona.MyTao wrote:Naravno da vi ne gledate kome se navuklo, ko je ostecen kada nikad niste bili u ulozi zrtve![]()
U Italiji se galami na Juventus.
U Njemačkoj na Bayern.
U Engleskoj su galamili na United cijeli Fergusonov mandat.
Onda Barsa....sjetimo se galame samo u duelima sa Chelsea ili Interom.
- cyprus
#11132 Re: UEFA Champions League
Ovo sam reko još prošle godine - na ovoj temi je sigurno bar 70% postova posvećeno sudijama
Hoće li raja imat o čemu pričat ako zaživi ova tehnologija?
-
Crvena Tifoza
#11133 Re: UEFA Champions League
Ovdje su samo komentarisali odluke sudije, i onda umjesto da se priča o odlukama ide ono standardno napadanje na forumaše i prozivanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11134 Re: UEFA Champions League
Džabe ja tebi pišem, ti vidiš kako želiš da vidiš, a ne kako jeste.
-
Crvena Tifoza
#11135 Re: UEFA Champions League
To si upravu.cyprus wrote:Ovo sam reko još prošle godine - na ovoj temi je sigurno bar 70% postova posvećeno sudijama![]()
Valjda će uvesti da se smanje neregularnosti na terenu. Nebi se onda ni pričalo jel bio penal ili nije.
Očit primjer, prošla utakmica Juventusa u prvenstvu i penal. Da nije bilo tehnologije i dan danas bi se pisalo o nesviranom penalu.
Jebeni MLS ima tehnologiju, ovi ne mogu da uvedu u LP.
-
Sid the sloth
#11137 Re: UEFA Champions League
Kako mislite da bi video tehnologija bas toliko pomogla kod ovih diskutabilnih situacija? Evo i na forumu su podijeljena misljenja iako imamo usporeni snimak, tako ce i sudija opet moci odluciti na osnovu nekog svog uvjerenja i uvijek ce neko biti nezadovoljan.
Eto situacija kod penala sviranog za Real, ja jos uvijek ne vidim da li je bio penal ili nije a imam 100 snimaka. Iz jednog ugla mi se cini da je penal iz drugog da nije, djaba mi tehnologija.
Eto situacija kod penala sviranog za Real, ja jos uvijek ne vidim da li je bio penal ili nije a imam 100 snimaka. Iz jednog ugla mi se cini da je penal iz drugog da nije, djaba mi tehnologija.
-
Crvena Tifoza
#11138 Re: UEFA Champions League
Englezi bez izgubljene tekme u LP. 
- Logovan
#11139 Re: UEFA Champions League
Dominira ti ovaj drugi klub (prvi je PSG, da se razumijemo).AmiĐa_Idriz wrote:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A66F911
- AmiĐa_Idriz
#11140 Re: UEFA Champions League
Ravnopravni su, emcoije su iste!!!!!!!!!!!!!!Logovan wrote:Dominira ti ovaj drugi klub (prvi je PSG, da se razumijemo).AmiĐa_Idriz wrote:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A66F911
- Tito_i_Partija
#11141 Re: UEFA Champions League
Hoce li PSG danas Anderlechtu uradit' ono sto je LFC jucer uradio Mariboru?AmiĐa_Idriz wrote:Ravnopravni su, emcoije su iste!!!!!!!!!!!!!!Logovan wrote:Dominira ti ovaj drugi klub (prvi je PSG, da se razumijemo).AmiĐa_Idriz wrote:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A66F911
Samo Amidja zna.
- B6Redhell
#11142 Re: UEFA Champions League
Crvena Tifoza wrote:Kakvo je ovo trolanje teme od ovih ‘madriditista’. Upalili se kao kutnjak.Nemaju šta reći na igru RM u posljednje vrijeme kao i sinoć pa onda otvorili vatru na forumaše zbog očitog sudijskog guranja.
nemoj zezat. jesi zafrkan
tip sa jos par trolera puni tri stranice poslednje foruma o nekim sudijama stimanjima. itd. i onda napise post da se neko upalio ko kutnjak.
da nije smijesno bilo bi zalosno
cvijetaju ruze kad real ne igra dobro.
- leškarenje
#11143 Re: UEFA Champions League
Samo likovi kojima je mjesto u Domu za slabovidne i slijepe u Nedzaricima moze reci da sinoc nije ostecen Totenhem za penal
Neda se Qarabag....uff sta odbrani Sehic Grizmanu
Neda se Qarabag....uff sta odbrani Sehic Grizmanu
-
Fudo387
#11144 Re: UEFA Champions League
0:7?
I kaze neko, daj nam grupnu fazu.
Ovo nije fudbal, ovo je klasicno silovanje, grupno.
Bolje ispasti odmah u prvom pretkolu nego preizivljavati ove traume.
Cuj sedam nula?
Hajde bjezi...da je ista sportskog ostalo na danasnjici, uefa bi odmah nakon utakmice izbacila te kretene, oduzela im licence i zabranila
bavljenje fudbalom. Hos u ligu sampiona i sedam nula, ma mrs!
I kaze neko, daj nam grupnu fazu.
Ovo nije fudbal, ovo je klasicno silovanje, grupno.
Bolje ispasti odmah u prvom pretkolu nego preizivljavati ove traume.
Cuj sedam nula?
Hajde bjezi...da je ista sportskog ostalo na danasnjici, uefa bi odmah nakon utakmice izbacila te kretene, oduzela im licence i zabranila
bavljenje fudbalom. Hos u ligu sampiona i sedam nula, ma mrs!
- Tito_i_Partija
#11145 Re: UEFA Champions League
Jebi ga Fudara, silovanje ili ne, timovi u grupnoj fazi dobijaju puno vise love nego oni sto ispadnu u predkolu. Tako da mozda 0:7 izgleda bolno, al' prodje to sve kad legne penicilin na bankovni racun. 
-
Crvena Tifoza
#11146 Re: UEFA Champions League
Bravo bravo. Ništa na temu nemaš napisati.B6Redhell wrote:Crvena Tifoza wrote:Kakvo je ovo trolanje teme od ovih ‘madriditista’. Upalili se kao kutnjak.Nemaju šta reći na igru RM u posljednje vrijeme kao i sinoć pa onda otvorili vatru na forumaše zbog očitog sudijskog guranja.
nemoj zezat. jesi zafrkanhahaha.
tip sa jos par trolera puni tri stranice poslednje foruma o nekim sudijama stimanjima. itd. i onda napise post da se neko upalio ko kutnjak.
da nije smijesno bilo bi zalosno
![]()
cvijetaju ruze kad real ne igra dobro.
Hajmo sada magistrala u skokovima.
-
Fudo387
#11147 Re: UEFA Champions League
Ma znam, sve se vrti oko love, al’ jarane 7:0?Tito_i_Partija wrote:Jebi ga Fudara, silovanje ili ne, timovi u grupnoj fazi dobijaju puno vise love nego oni sto ispadnu u predkolu. Tako da mozda 0:7 izgleda bolno, al' prodje to sve kad legne penicilin na bankovni racun.
Pa bokte kol’o moras da ne znas i da ti sedam puta zabiju gol, mada je realno trebalo biti 47:0.
Jos ih prenosila televizija, struju trosili?
- cyprus
#11148 Re: UEFA Champions League
Dobro smo mi to skontali - bolje ne maknuti iz drugog pretkola deset godina, nego se ofirat u grupnoj fazi
Jebo pare, jebo velika imena što ti dolaze da ih gledaš - ponos je ponos 
PS Za pretpostavit je bilo da će Maribor kantat ove godine (onaj bod u prvom kolu je po meni pravo iznenađenje)... Već je protiv Zrinjskog bilo očigledno da su slabiji nego prethodnih godina... Ali eto, poklopio im se žrijeb, i sad se ofiraju, ko im je kriv
PPS Šalu na stranu, Maribor je sinoć baš amaterski izgledao... Ono je previše, čak i za toliku razliku u kvaliteti...
PS Za pretpostavit je bilo da će Maribor kantat ove godine (onaj bod u prvom kolu je po meni pravo iznenađenje)... Već je protiv Zrinjskog bilo očigledno da su slabiji nego prethodnih godina... Ali eto, poklopio im se žrijeb, i sad se ofiraju, ko im je kriv
PPS Šalu na stranu, Maribor je sinoć baš amaterski izgledao... Ono je previše, čak i za toliku razliku u kvaliteti...
- cyprus
#11149 Re: UEFA Champions League
Izdržo Karabah
Sad je Romi široko otvoren put...
Sad je Romi široko otvoren put...
-
golman
#11150 Re: UEFA Champions League
Noćas ne bi trebalo biti iznenađenja kao sinoć,sve je jasno kao dan