kombajn wrote:Sta se desava s ovim sport klubom na D3? Steka li samo kod mene?
Gledam upravo u HD-u, sve udure.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moderator: Benq
kombajn wrote:Sta se desava s ovim sport klubom na D3? Steka li samo kod mene?
Zatamnjeno radi tenisa, u usta se onim crnokošuljašima pokenjam. Ukinuo bi ih trajno da sam na mjestu TM-a. Kakve koristi od tih kanala kad moraju zatamniti sve što valja na istima?!kakavdanakneiskustvu wrote:imate li HRT 2?
Maharadza wrote:Zatamnjeno radi tenisa, u usta se onim crnokošuljašima pokenjam. Ukinuo bi ih trajno da sam na mjestu TM-a. Kakve koristi od tih kanala kad moraju zatamniti sve što valja na istima?!kakavdanakneiskustvu wrote:imate li HRT 2?
Konačno da i to se desifortaleza wrote:Zatamnjen hrt i u Mostaru.
Pa nek stave u HBO paket, ja se ne bih žalila, bar da znamo šta očekivati.Domy31 wrote:Telemache ima li CINEMANIA, CINESTAR PREMIERE
Zakon je takav da se na cijeloj teritoriji BiH mora zatamljivati , i ja bi volio da se ne zatamljuje. Samo me interesuje zasto do sada nisu to radili. Zasto ih RAK nije kaznjavao za to.brazzo19 wrote:Ovo u stilu " nek komsiji crkne krava "Kad ne mozemo mi sve gledat sto smo u Sa , sto bi oni u Mo mogli sve gledat a da im se nista ne kodira !
![]()
![]()
kakaljin wrote:Zakon je takav da se na cijeloj teritoriji BiH mora zatamljivati , i ja bi volio da se ne zatamljuje. Samo me interesuje zasto do sada nisu to radili. Zasto ih RAK nije kaznjavao za to.brazzo19 wrote:Ovo u stilu " nek komsiji crkne krava "Kad ne mozemo mi sve gledat sto smo u Sa , sto bi oni u Mo mogli sve gledat a da im se nista ne kodira !
![]()
![]()
Vidi stvarno,dva ista kanala. Mozda nam pripremaju neke novitete.Tiger 033 wrote:Kolega @Telemach moze te li na MMDS-u vratiti Viasat Explorer, NE znam kako ali se na njegovom mjestu nalazi Crime & Investigation ,i sad imamo dva ista kanala...lp
Ali taj zemaljski signal se nesmije pustati kroz kablovski signal vec samo isti signal koji primaju svi operateri u BiH i da zatamljuju sadrzaj za koji se imaju otkupljena prava za teritoriju BiH od strane domacih tv stanica. Takav je zakon i zakona se moraju pridrzavati svi operateri na cijeloj teritoriji BiH, a ako se ne pridrzavaju onda slijede propisane zakonske kazne.kakavdanakneiskustvu wrote:kakaljin wrote:Zakon je takav da se na cijeloj teritoriji BiH mora zatamljivati , i ja bi volio da se ne zatamljuje. Samo me interesuje zasto do sada nisu to radili. Zasto ih RAK nije kaznjavao za to.brazzo19 wrote:Ovo u stilu " nek komsiji crkne krava "Kad ne mozemo mi sve gledat sto smo u Sa , sto bi oni u Mo mogli sve gledat a da im se nista ne kodira !
![]()
![]()
zato što u RAK-u tvrde isto što i u telemachu,da ne moraju zatamniti program u mjestima gdje postoji zemaljski signal HRT-a
Sta ba? Kad?Altsa wrote:Sinoc pogasise sve HD kanale i ubacise seljacke kanale
I na analognoj tv je isto. Dva ista kanala, a explorera nema.Tiger 033 wrote:Kolega @Telemach moze te li na MMDS-u vratiti Viasat Explorer, NE znam kako ali se na njegovom mjestu nalazi Crime & Investigation ,i sad imamo dva ista kanala...lp
Ali taj zemaljski signal se nesmije pustati kroz kablovski signal vec samo isti signal koji primaju svi operateri u BiH i da zatamljuju sadrzaj za koji se imaju otkupljena prava za teritoriju BiH od strane domacih tv stanica. Takav je zakon i zakona se moraju pridrzavati svi operateri na cijeloj teritoriji BiH, a ako se ne pridrzavaju onda slijede propisane zakonske kazne.kakavdanakneiskustvu wrote:kakaljin wrote:Zakon je takav da se na cijeloj teritoriji BiH mora zatamljivati , i ja bi volio da se ne zatamljuje. Samo me interesuje zasto do sada nisu to radili. Zasto ih RAK nije kaznjavao za to.brazzo19 wrote:Ovo u stilu " nek komsiji crkne krava "Kad ne mozemo mi sve gledat sto smo u Sa , sto bi oni u Mo mogli sve gledat a da im se nista ne kodira !
![]()
![]()
zato što u RAK-u tvrde isto što i u telemachu,da ne moraju zatamniti program u mjestima gdje postoji zemaljski signal HRT-a
kod mene sinoc nestali FOX-ovi na digitalnoj, u po' programa samo poruka pretplatite se? na analognoj su bili dostupni!?Altsa wrote:Sinoc pogasise sve HD kanale i ubacise seljacke kanale
Ne, ali koliko ja znam receno je da ce problem biti rijesen nekim buducim updateom. Znaci moram prijaviti kvar i ekipa mora izaci na teren?Telemach wrote:Jeste li imali tehničku intervenciju s naše strane po ovom pitanju?SHTEVELEC wrote:Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera