Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑18/08/2020 11:22
Al to je ono, smijem se komšiji, a kod mene isti slučaj u avliji
Tino odigrao jednu tekmu, dao jedan gol i osvojio titulu
Ma nebitno, stoji da je zasad flop kojeg puno plaćamo, a korist takoreći nikakva, vuče se po bolovanjima.
Međutim, nije da nemaju takav slučaj puno duže od nas.
Tomahawk11 wrote: ↑18/08/2020 11:22
Al to je ono, smijem se komšiji, a kod mene isti slučaj u avliji
Ma nebitno, stoji da je zasad flop kojeg puno plaćamo, a korist takoreći nikakva, vuče se po bolovanjima.
Mi ga ne plaćamo a ako ovaj sto ga bas plaća može da podnese, neka ga i dalje na bolovanju
Mi ga ne plaćamo a ako ovaj sto ga bas plaća može da podnese, neka ga i dalje na bolovanju
nosara wrote: ↑18/08/2020 10:54
FK Zeljeznicar ima. Nije samo "brend" i dvije ves masine. Ima. Kad pregovaras s nekim ko ima, tesko je.
Ko nema ne moze shvatiti.
Nego, pored milijardera jos uvijek se nema. Kako? Gdje odlaze milioni?
Pa najvise na plate igraca i uposlenika kluba koji nisu prijavljeni na neke fiktivne iznose, vec na pune plate.
Uhljebi? Sta su stvorili za te plate? Koju dodanu vrijednost? Da imas firmu kao sto je fks, da li bi bio zadovoljan? Iskreno.
Pa bitno je da je zadovoljan onaj ko investira novac, a izgleda da jeste cim ga i dalje investira. Moje licno misljenje je da se na pocetku dosta lutalo, ali da se sada stvari krenulo u pravom smijeru, a da li je to tako vrijeme ce pokazati. Da mozda ima u klubu onih koji i ne zarade platu, sigurno da ima kao i u vecini drugih poslovnih subjekata.
budzetlija wrote: ↑18/08/2020 09:20
Zato je rebtabilno biti dužan haman 10 miliona sto državi, što bankama, što pozajmljivacima pa početi rasprodavati imovinu prava stvar, treba prepisati taj sistem
Da, umjesto Drzavi bolje je biti duzan nekom liku za kojeg do prije godinu nisi znao ni da postoji a koji je te dugove otkupio. Sigurno iz postenja i ljubavi, trece opcije nema. Bit ce zanimljivo kad mu dokurchi ili ga, gluho bilo, udari auto ili sta ja znam negdje u Vijetnamu. Ali siguran sam ja da ste se vi zastitili od takvih situVacija.
budzetlija wrote: ↑18/08/2020 09:20
Zato je rebtabilno biti dužan haman 10 miliona sto državi, što bankama, što pozajmljivacima pa početi rasprodavati imovinu prava stvar, treba prepisati taj sistem
Da, umjesto Drzavi bolje je biti duzan nekom liku za kojeg do prije godinu nisi znao ni da postoji a koji je te dugove otkupio. Sigurno iz postenja i ljubavi, trece opcije nema. Bit ce zanimljivo kad mu dokurchi ili ga, gluho bilo, udari auto ili sta ja znam negdje u Vijetnamu. Ali siguran sam ja da ste se vi zastitili od takvih situVacija.