SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Edin H.
#111101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Protest kamiondžija.
Izađite na balkone, pozdravite šampione.
Izađite na balkone, pozdravite šampione.
- video
#111102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cuuuuj, od kad londonci kamiondzije strajkuju 
- Laplace
-
BadBoy
#111104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oboje ste grozni ispalizdruzdjo wrote: ↑31/08/2026 11:26Upravo to je uz kvar baterije, jedini razlog sto sam razduzio elektricni romobil. Nisam htio popravljati, jer mi je bilo vec dosta izbjegavanja debila biciklista, lobotomiziranih penzionera koji se setaju na biciklistickoj stazi, mama sa djecom gdje djete samo hladno istrci na biciklisticku stazu pa ti koci....noviclan wrote: ↑31/08/2026 11:01Nije "problem" voziti krivim smjerom, vozilo jeste, gromobil ili bike ok, ali brate(sestro) dragi(a) kad si u krivom smjeru nemas sta traziti na crvenoj povrsini dok onaj koji vozi ispravno ne prodje pa se ti ope' vrati na krivi smjer naravno uz obavezu da ne udaris pjesake dok si na pjesackoj stazi.
Jedne prilike sam punim naletio u biciklistkiNJU koja je veselo se vozila biciklistickom stazom u suprotnom smjeru, dok je isto tako veselo cakulala cakulu sa kolegom biciklistom koji je vozio pored nje.
i kao ono voze njih dvoje jedno do drugog i ocekuje sad ona da se ja njoj skonim jer znas ona mora da cakula i uz to ono gleda u mene sa pogledom "hajde mak' se". E pa neces.
Samo se uhvatio jako za "gurvenalu" i malo se povukao nazad. supucao je u punoj brzini, oborio...itd. malo krvi na glavusi, iskidane zice na tocku. meni nista.
Hoces da zovemo hitnu, nece. Nesto posla tersati.
Reko hajde odmah zovi policiju, necemo nista cekati, Samo ti si vozila suprotnim smjerom na biciklistickoj traci iako imas na drugoj strani ceste traku sa smjerom u kojem ti vozis, pa izvoli" i sjednem na klupu. vjerovatno je malo konsolidovala stvari u glavi. imao sam letherman multi-tool u ruksaku, i posjecem joj iskidane zice da moze da nastavi.
Naravno nastavili su opet istim suprotnim smjerom.
-
zdruzdjo
#111105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iskreno, nisam se potresao ni jedne sekunde. Jos sam bio i dzentlmen pa joj presjekao zice na biciklu da moze da nastavi. Inace bi nosila biciklo do kuce jer su se upetljale u kocinice i nije mogla ni metar dalje. Mogao sam samo mahnuti i nastaviti.
Sto seljaci kazu "stoku moraš ošinuti kandžijom da nauči". E ova je dobro naucila sigurno. jest da su nastavili opet suprotnim pravcem, ali sljedeci put je sigurno razmislila hoce li se skloniti kada ide suprotnim smjerom, a ide joj u susret neko.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#111106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nema to efekta dzaba radis
ja to nikad ne bih
ja to nikad ne bih
-
TouchMyTip
-
BadBoy
#111108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ti si jednako doprinio nesreći koliko i ona. Samo zato što je ona u krivu ne daje ti za pravo da se zabiješ tek tako. A oni su seljaci koji nemaju kulture da se maknu jedno iza drugog ako nema dovoljno mjesta.zdruzdjo wrote: ↑31/08/2026 12:35Iskreno, nisam se potresao ni jedne sekunde. Jos sam bio i dzentlmen pa joj presjekao zice na biciklu da moze da nastavi. Inace bi nosila biciklo do kuce jer su se upetljale u kocinice i nije mogla ni metar dalje. Mogao sam samo mahnuti i nastaviti.
Sto seljaci kazu "stoku moraš ošinuti kandžijom da nauči". E ova je dobro naucila sigurno. jest da su nastavili opet suprotnim pravcem, ali sljedeci put je sigurno razmislila hoce li se skloniti kada ide suprotnim smjerom, a ide joj u susret neko.
To je isto kao kad bi ti ostavio auto na cesti i neko se namjerno zabije u tebe. To što je on napravio prekršaj ne oslobađa tebe tvog prekršaja.
- Ateista
#111109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Slazem se u potpunosti, koliko god da druga strana nije u pravu, nikad ne treba namjerno ici na sudar, jer bilo kakav sudar moze nositi i posljedice po obje strane.
Znam par primjera tako glupih i bezveznih padova sa bicikla, sa nekim minimalnim i smijesnim brzinama, ali da su ljudi imali ne tako bezazlene povrede zbog pada, tako da je to bas bezveze ici namjerno kontakt, bez obzira na to sto nije u pravu.
Jedno je probati nekog prepasti, ali ipak na kraju ako je bas budala treba biti spreman izbjeci sudar, bilo da je bicikl ili motorno vozilo.
Znam par primjera tako glupih i bezveznih padova sa bicikla, sa nekim minimalnim i smijesnim brzinama, ali da su ljudi imali ne tako bezazlene povrede zbog pada, tako da je to bas bezveze ici namjerno kontakt, bez obzira na to sto nije u pravu.
Jedno je probati nekog prepasti, ali ipak na kraju ako je bas budala treba biti spreman izbjeci sudar, bilo da je bicikl ili motorno vozilo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#111110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Truba wrote: ↑31/08/2026 10:49žene baš imaju problema s prednošćuing-ecc wrote: ↑31/08/2026 08:54 jutros prođoh pored tri udesa (udeščića), pa šta je ovo? U bolničkoj kod kopirnice tri auta i to uzbrdo, između Pofalića i Socijalnog isto tri auta (dva u jednoj traci i treće u traci pored), na socijalnom opet oduzimanje prava prvenstva, ista situacija ko u subotu.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260831027
Bi mi drago kad sam parkirao i izašao iz auta
tojest puštanjem kola
radije trube ali ne usporavaju
Ajjjjj placem od smijehaPeacean wrote: ↑31/08/2026 11:23Oko 9 pred pješačkim, biciklista vozi normalno dok ovaj na romobilu izvodi slalom. Trznuli se i jedan i drugi kada su se približili i zakačiše se stranom. Biciklista se nogom spasio pada a ovaj drugi završio na jednoj ruci i koljenu, ništa strašno. Nabrojao mu biciklista familiju i otišli oboje.
-
zdruzdjo
#111111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@Ateista
@BadBoy
Pa ovan sam u horoskopu i mogu reci tipican.
Ima citat iz jedne pjesme balasevica u kojem izmedju ostalog kaze:
".....krivi smo mi sto smo se sklanjali...."
@BadBoy
Pa ovan sam u horoskopu i mogu reci tipican.
Ima citat iz jedne pjesme balasevica u kojem izmedju ostalog kaze:
".....krivi smo mi sto smo se sklanjali...."
- Ateista
#111112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Razumijem te, i ja sam tvrdoglav, podrzavam da nekog treba prepasti, ako treba zaustaviti i dobro nalijepiti, ne treba se samo sklanjati budalama, ali ipak treba izbjeci sudar jer moze doci do povreda.