Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- friskyoreo
#11101 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mene smorio Mr. Robot. Zaboravio sam i sta sam gledao u prvoj sezoni. Oni nesto kao podsjecaju, onda oni njegovi tripovi, proslost, sadasnjost...
Iako sam imao pozitivno misljenje o prvoj sezoni, ovu prvu epizodu druge sezone sam odgledao do pola i ugasio. Mucno mi nesto, preko k... , nije to to...
Iako sam imao pozitivno misljenje o prvoj sezoni, ovu prvu epizodu druge sezone sam odgledao do pola i ugasio. Mucno mi nesto, preko k... , nije to to...
- Diwan
#11102 Re: Gledate seriju - preporucite je
preporuka i od mene
- Jack Be Nimble
#11103 Re: Gledate seriju - preporucite je
Stranger Things
Kao sto sam vec napisao ET sa hororom.
Meni se ove djecije serije svidjaju pogotovo za ljeta, odma me vrate u djetinistvo kada sam gledao u jutarnjim satima Gunije, ET, Karate Kid itd
Meni se ove djecije serije svidjaju pogotovo za ljeta, odma me vrate u djetinistvo kada sam gledao u jutarnjim satima Gunije, ET, Karate Kid itd
- dale cooper
#11104 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sad pogledao pilot. Dobar pravo!Jack Be Nimble wrote:Stranger ThingsKao sto sam vec napisao ET sa hororom.
Produkcija je super i baš su potrefili izgled i atmosferu. I muzika je odlična. Glavna tema u fazonu Tangerine Dreama iz
kasnije faze i 80's retro obsesivaca M83. Plus naravno pjesme koje su se mogle čuti na radiju iz tog perioda.
Osmjehnuo sam se kada sam čuo Toto i Africu u jednoj sceni.
- friskyoreo
#11105 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ne znam da li je bila, ali je serija odlicna za sad. Imaju 3 epizode.

- Jack Be Nimble
#11106 Re: Gledate seriju - preporucite je
Stranger Things
Zabavna serija. Rezija uzela dijelove iz Xfiles, Cloce Encounters, ET, Goonies, War Games, Resident Evil, Pan's Labyrinth i sve smuckala u jednu seriju. Nisu izmisljali toplu vodu.
Preporucujem.
Zabavna serija. Rezija uzela dijelove iz Xfiles, Cloce Encounters, ET, Goonies, War Games, Resident Evil, Pan's Labyrinth i sve smuckala u jednu seriju. Nisu izmisljali toplu vodu.
Preporucujem.
-
Officer Crabtree
#11107 Re: Gledate seriju - preporucite je
friskyoreo wrote:Ne znam da li je bila, ali je serija odlicna za sad. Imaju 3 epizode..
Jel ovo neka telenovela, tako vidim da je oslovljavaju? Koji je žanr...
- friskyoreo
#11108 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa nisam neki strucnjak za zanriranje, ali svakako nije telenovela. Prije bih rekao akciona drama. Radi se o djevojci koja je sefica kartela, tj njenom putu do te pozicije. Svakako preporucujem pilot epizodu za pogledati svakome.Officer Crabtree wrote:friskyoreo wrote:Ne znam da li je bila, ali je serija odlicna za sad. Imaju 3 epizode..
-
Officer Crabtree
#11109 Re: Gledate seriju - preporucite je
e hvala, ja sam na osnovu plakata i informacija o produkciji mislio da je neka telenovela (štali već esmeralda modernafriskyoreo wrote:Pa nisam neki strucnjak za zanriranje, ali svakako nije telenovela. Prije bih rekao akciona drama. Radi se o djevojci koja je sefica kartela, tj njenom putu do te pozicije. Svakako preporucujem pilot epizodu za pogledati svakome.Officer Crabtree wrote:friskyoreo wrote:Ne znam da li je bila, ali je serija odlicna za sad. Imaju 3 epizode..
- friskyoreo
#11110 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma kakvi to, furaju malo vise taj meksicki stil. mislim moraju, ipak se radi i meksickim kartelima. Ali meni je serija odlicna, sve 3 epizode sam izgledao u cugu. 
-
BJB
#11112 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jucer odgledala sve epizode.Jack Be Nimble wrote:Stranger Things![]()
Preporucujem.
Cini mi se da su vec najavili da ce biti druga sezona, samo ko ce je docekati.

-
taureg71
#11113 Re: Gledate seriju - preporucite je
Konacno na nasim kanalima normalna tj naaaj serija svih vremena, OBN od 22.10 pocinje Breaking bad....jupiiiiiiiiiiiiiiii
- karanana
#11114 Re: Gledate seriju - preporucite je
kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
a onda ce se na pola sezone ili u najboljem slucaju na kraju sezone desiti permanentni prekid.
torrenti i kodiji majka. kad hocu kako hocu i gdje hocu.
evo krenu, 5 minuta kasni, nije lose.
a onda ce se na pola sezone ili u najboljem slucaju na kraju sezone desiti permanentni prekid.
-
taureg71
#11115 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
rodjen nezadovoljan ??? bar sinoc je sve ok islo...pocelo u 22.10 po najavi..ne kuzim te, majke mi, naaaj serija po ocjenama svih vremena, kupila nasa TV kuca i sta >>> ti kenjas nesto...ma daj....narode uzivaj u seriji @@@
-
l33t
#11116 Re: Gledate seriju - preporucite je
jel bilo puno reklama tokom epizode?taureg71 wrote:karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
rodjen nezadovoljan ??? bar sinoc je sve ok islo...pocelo u 22.10 po najavi..ne kuzim te, majke mi, naaaj serija po ocjenama svih vremena, kupila nasa TV kuca i sta >>> ti kenjas nesto...ma daj....narode uzivaj u seriji @@@
- karanana
#11117 Re: Gledate seriju - preporucite je
pocelo u 22:15. ok 5 minuta, no problem. psovke su cenzurisane tonski ne prevodom. zatim reklame. ali ok, moraju od necega zivjeti. ali takodjer iz iskustva s nasim tv kucama znam da ce ici sezona-dvije i onda stop. koliko cesto su epizode?taureg71 wrote:karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
- konahawaii
#11118 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
joj nikad in necu oprostit kad sam bio mali, pa DBZ jedno tri puta su ponavljali od pocetka i puste do neke 50-te epizode, kad se bori vegeta sa onim zarbonom i prekinu..tek sam godinama kasnije saznao sta se desi poslije
- Daryl Dixon
#11119 Re: Gledate seriju - preporucite je
ti si makar saznao, ja nisam nikada 
- Altsa
#11120 Re: Gledate seriju - preporucite je
Za pohvalu je svakako ali malo kasnetaureg71 wrote:karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
-
GaRGa
#11121 Re: Gledate seriju - preporucite je
friskyoreo wrote:Mene smorio Mr. Robot. Zaboravio sam i sta sam gledao u prvoj sezoni. Oni nesto kao podsjecaju, onda oni njegovi tripovi, proslost, sadasnjost...
isti slucaj...
- ExNihilo
#11122 Re: Gledate seriju - preporucite je
Stranger Things. Ovo je genijalno, ja sam oduševljen. Konačno nešto s dušom. Winona kao u najboljim danima. Nesuđena SF heroina. Gledaj ba postera za seriju. Nešto s ovakvim posterom ne može bit sranje. Smoždio sam sve epizode za dan. Bravo, bravo. Aplaudiram.

- dale cooper
#11123 Re: Gledate seriju - preporucite je
ExNihilo wrote:Stranger Things. Ovo je genijalno, ja sam oduševljen. Konačno nešto s dušom. Winona kao u najboljim danima. Nesuđena SF heroina. Gledaj ba postera za seriju. Nešto s ovakvim posterom ne može bit sranje. Smoždio sam sve epizode za dan. Bravo, bravo. Aplaudiram.
Ja sam pogledao prve dvije epizode, ali sam isto oduševljen. Kao da su mi vratili neke drage komadiće djetinjstva sa ovom serijom.
-
kakavdanakneiskustvu
#11124 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:pocelo u 22:15. ok 5 minuta, no problem. psovke su cenzurisane tonski ne prevodom. zatim reklame. ali ok, moraju od necega zivjeti. ali takodjer iz iskustva s nasim tv kucama znam da ce ici sezona-dvije i onda stop. koliko cesto su epizode?taureg71 wrote:karanana wrote:kenjam se ja na njih i na to sto uvode seriju kad dodjem u 22:10 da gledam a oni neki seljacki shovu pustaju i ne drze se najavljenog rasporeda.
niđe veze
- relativno84
#11125 Re: Gledate seriju - preporucite je

Nije ovo cak ni lose, onako moze se