Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
smoki_choko

#11101 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

ima obicaj da suta boce po klupskim doktorima, valjda ce karabeg uspjeti izvuci zivu glavu

F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#11102 Re: FK Sarajevo

Post by F&N »

I da udara male plave :D strasno lijepa navika :D
El_comadante

#11103 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

od silnih igrača i transfera ko je i zaista potpisao do sada za Sarajevo? mislim ono definitvno a ne priča treba da potpiše ili uskoro če itd...
samo_ovaj_put

#11104 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

odlicno bi nam boki dosao :D
Baltazar_khan

#11105 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

"Амкар": игровой день
Сегодня основной состав Клуба в рамках учебно-тренировочного сбора в Турции проведет два контрольных матча. В 14:00 красно-черные встретятся с украинской "Александрией". В 20:00 "Амкар" сыграет против "Сараево" из Боснии и Герцеговины
:oops:

edit.

ipak se ranije igra ova utakmica, pred kraj je 2-1 za nas arsenijević zabio 2 gola iz penala :mrgreen:
Baltazar_khan

#11106 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

2:2 Nakon akcije Kojaševića i velike prilike, uslijedila je kazna. Loša intervencija golmana Sarajeva bila je kobna, pa je ruska ekipa izjednačila na 2:2
završeno 2-2, opet gol u finišu utakmice :skoljka:

brine me forma hamzića :roll:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#11107 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Brine me sto nemamo napadaca kako treba :(
samo_ovaj_put

#11108 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

brine me sto nam samo arsenijevic daje golove
Topla voda

#11109 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

samo_ovaj_put wrote:brine me sto nam samo arsenijevic daje golove
iz penala :D
van Basten

#11110 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

kad sam ja govorio da nam ne treba željin otpadak za SD-a, ljudi me napadoše. Nažalost, njegova djela su pokazala da me osjećaj nije prevario. Toliko blamiranja za jedan prelazni rok ova naša cirkus liga ne pamti.
Impavidus

#11111 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

De jaha opet u javnost da jedes virsle u mraku i przis ih na svijeci, manja to bruka nego kad pogledam sta je sve igraca proslo kroz nas klub ove zime i pokusalo se prodat kroz njeg i naplatit dugove.
luckylaka

#11112 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Varešanović: Razbili smo Ruse, to je ono što tražim :lol: :lol:
Nema dalje,covjek je lud100%
cunga lunga

#11113 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Ovo sa nasim transferima i "pojacanjima" postaje tragikomicno...
Fejzic, Puric, Smajlovic, Bosnjak, Jugo, Yilmaz, Regoje....
Pehlic je jos neizvjestan.....
Sramota, ovaj Hadzialagic i ljudi oko njega se poigravaju sa klubom i ugledom istog..bar sutite dok nesto ne uradite!
armin071

#11114 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

luckylaka wrote:Varešanović: Razbili smo Ruse, to je ono što tražim :lol: :lol:
Nema dalje,covjek je lud100%
Ma on je jedan klasicni sizofrenik..... Mozda smo mi u tom "njegovom svijetu" na pragu lige prvaka... Ko zna.... Mirza zna.. 8-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#11115 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

armin071 wrote:Mirza zna.. 8-)
I njegovih 100 000 navijača :lol:
cunga lunga

#11116 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Sa priprema Sarajeva u Turskoj
Piše: SportCentar 15.02.2011 u 11:41 sati.

Bordo tim se sa pokerom vraća kući

Nakon jučerašnje sjajne predstave protiv ruskog Amkara i remija od 2:2, bordo tim je danas sa 4:1 savladao jednog norveškog drugoligaša

Fudbaleri Sarajeva pobjedom su okončali pripremni period u Antalyiji. Naime, nakon jučerašnje sjajne predstave protiv ruskog Amkara i remija od 2:2, bordo tim je danas sa 4:1 savladao jednog norveškog drugoligaša. Ime protivnka nije znao ni trener Mirza Varešanović. Strijelci za bordo tim su bili Emir Obuća (2), Adis Jahović i Amel Handžić.

«Bilo je dobro, osim što nam se sredinom drugog dijela povrijedio Čomor, pa smo do kraja igrali sa igračem manje, jer nisam želio mijenjati. Želio sam vidjeti kako to izgleda kada igramo sa igračem manje. Na sreću ne radi se o težoj povredi. Sutra se vraćamo u Sarajevo. Ono što mogu reći jeste da sam prezadovoljan radom i uslovima u Turskoj», rekao je za SCsport.ba Varešanović.

Sarajevo je nastupilo u sljedećem sastavu: Hodžić, Šehović, Trebinjac, Čomor, Dupovac, Bećirević, Nuhić, Obuća, Jahović, Suljić, A. Handžić. Još je igrao i Hilmo Gutić.
------------------------------------------------------------------

Raduje me sto napad zabija, pogotovo Handzic....
strong69

#11117 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

cunga lunga wrote:Ono što mogu reći jeste da sam prezadovoljan radom i uslovima u Turskoj», rekao je za SCsport.ba Varešanović.
Drago mi je da si zadovoljan pripremama Mirza. Ja tobom nisam zadovoljan i ovo cu sacuvati kao podsjetnik kada opet okupis igrace da brukaju sebe i klub govoreci kako jedu virsle i salamu.

Usput, mozes osvojiti i LP ali sto se mene tice ti, Jahovic i Hamzagic ste najveci supci koji su se obreli u Sarajevu i jedva cekam da vam vidim leda.

Potpis:
Placenik sa godisnjom kartom FKS.
cunga lunga

#11118 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

strong69 wrote:
cunga lunga wrote:Ono što mogu reći jeste da sam prezadovoljan radom i uslovima u Turskoj», rekao je za SCsport.ba Varešanović.
Drago mi je da si zadovoljan pripremama Mirza. Ja tobom nisam zadovoljan i ovo cu sacuvati kao podsjetnik kada opet okupis igrace da brukaju sebe i klub govoreci kako jedu virsle i salamu.

Usput, mozes osvojiti i LP ali sto se mene tice ti, Jahovic i Hamzagic ste najveci supci koji su se obreli u Sarajevu i jedva cekam da vam vidim leda.

Potpis:
Placenik sa godisnjom kartom FKS.
Upravo!
north

#11119 Re: FK Sarajevo

Post by north »

cunga lunga wrote:Ovo sa nasim transferima i "pojacanjima" postaje tragikomicno...
Sramota, ovaj Hadzialagic i ljudi oko njega se poigravaju sa klubom i ugledom istog..bar sutite dok nesto ne uradite!
E o ovome sam ja poodavno pričao, možda malo uranio sa zaključcima, ali nažalost sve se ispotavilo tačno :(

Zaboravio si Paragvajca, "senzaciju" o kojoj će se pričati, a i onaj mali Đakovac je poprilično upitan....

Znači haman sa 11 igrača se baratalo, a NIJEDAN nije potpisao :roll:

Mirzine izjave su posebna komedija, čovjek je razbio Ruse, a niko ne može dati gola iz igre......

Veliko je pitanje koliko se može vjerovati izještaju sa SC, jer mi smo bili PUNO bolji od Winterthura, Mordovije i sad ovog Amkara, a nikoga nismo dobili i još jako interesantno, nikome nismo dali gola iz igre.....Vrlo interesantan podatak :roll:

Ali eto, sve će biti jasnije kada počne ova polusezona.....da vidimo tu jaku fizičku spremu, zalaganje i najvažnije REZULTATE!!!
no_crnjak

#11120 Re: FK Sarajevo

Post by no_crnjak »

Samo da rata ne bude... I da dođe Edin Pehlić.
van Basten

#11121 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

cunga lunga wrote:Sa priprema Sarajeva u Turskoj

Nakon jučerašnje sjajne predstave protiv ruskog Amkara i remija od 2:2, bordo tim je danas sa 4:1 savladao jednog norveškog drugoligaša

Fudbaleri Sarajeva pobjedom su okončali pripremni period u Antalyiji. Naime, nakon jučerašnje sjajne predstave protiv ruskog Amkara i remija od 2:2, bordo tim je danas sa 4:1 savladao jednog norveškog drugoligaša. Ime protivnka nije znao ni trener Mirza Varešanović. Strijelci za bordo tim su bili Emir Obuća (2), Adis Jahović i Amel Handžić.

«Bilo je dobro, osim što nam se sredinom drugog dijela povrijedio Čomor, pa smo do kraja igrali sa igračem manje, jer nisam želio mijenjati. Želio sam vidjeti kako to izgleda kada igramo sa igračem manje. Na sreću ne radi se o težoj povredi. Sutra se vraćamo u Sarajevo. Ono što mogu reći jeste da sam prezadovoljan radom i uslovima u Turskoj», rekao je za SCsport.ba Varešanović.

Sarajevo je nastupilo u sljedećem sastavu: Hodžić, Šehović, Trebinjac, Čomor, Dupovac, Bećirević, Nuhić, Obuća, Jahović, Suljić, A. Handžić. Još je igrao i Hilmo Gutić.

:lol: genijalno fakat... ni ime protivnika ne zna.. taj frajer, samoprozvana legenda kluba sa 25 odigranih utakmica za taj klub svaki dan nam sve više ismijava naš klub. Žestoka je konkurencija za naj provalu samo na pripremama... da li je to činjenica da mu, pored 25 igrača sa ugovorom, igra nekakav haver iz igračkih dana za kojeg zna da nam je preskup ali neka ga malo, ili činjenica da igra protiv ekipe kojoj ni ime ne zna...
pa nije ti Sarajevo privatna prćija niti tvoj termin sa rajom "#@$ jedan... dosta omalovažavanja i blamiranja :x :x
north

#11122 Re: FK Sarajevo

Post by north »

van Basten wrote:
cunga lunga wrote:Sa priprema Sarajeva u Turskoj

:lol: genijalno fakat... ni ime protivnika ne zna.. taj frajer, samoprozvana legenda kluba sa 25 odigranih utakmica za taj klub svaki dan nam sve više ismijava naš klub. Žestoka je konkurencija za naj provalu samo na pripremama... da li je to činjenica da mu, pored 25 igrača sa ugovorom, igra nekakav haver iz igračkih dana za kojeg zna da nam je preskup ali neka ga malo, ili činjenica da igra protiv ekipe kojoj ni ime ne zna...
pa nije ti Sarajevo privatna prćija niti tvoj termin sa rajom "#@$ jedan... dosta omalovažavanja i blamiranja :x :x
Ma igrao sa nekim turskim kuharima iz hotela i njima uspjeli zabiti čak 4 gola....čuj dogovorio utakmicu, odigrao sa njima, lijepo se na kraju i pozdrave, ali ne sazna s kim je igrao :lol:

Ništa, što se mene tiče, njega treba čekati na ziceru, previše je kredita ispucao, što sa svojim rezultatima, što sa svojim smiješnim izjavama koje samo blamiraju naš klub, prvi veći kiks i lagano dati do znanja šta treba uraditi....

Mahanje bijelim papirima, skandiranje i neka se goni u 100 ...... :x
cunga lunga

#11123 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

north wrote:
cunga lunga wrote:Ovo sa nasim transferima i "pojacanjima" postaje tragikomicno...
E o ovome sam ja poodavno pričao, možda malo uranio sa zaključcima, ali nažalost sve se ispotavilo tačno :(

Zaboravio si Paragvajca, "senzaciju" o kojoj će se pričati, a i onaj mali Đakovac je poprilično upitan....

Znači haman sa 11 igrača se baratalo, a NIJEDAN nije potpisao :roll:

Mirzine izjave su posebna komedija, čovjek je razbio Ruse, a niko ne može dati gola iz igre......

Veliko je pitanje koliko se može vjerovati izještaju sa SC, jer mi smo bili PUNO bolji od Winterthura, Mordovije i sad ovog Amkara, a nikoga nismo dobili i još jako interesantno, nikome nismo dali gola iz igre.....Vrlo interesantan podatak :roll:

Ali eto, sve će biti jasnije kada počne ova polusezona.....da vidimo tu jaku fizičku spremu, zalaganje i najvažnije REZULTATE!!!
Da, jos i Paragvajac...

Znaci:
Fejzic, Puric, Smajlovic, Bosnjak, Jugo, Yilmaz, Regoje, Paragvajac....
Obuca9

#11124 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Dobro je, još jedan utorak prošao...
north

#11125 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:

Dobro je, još jedan utorak prošao...
:D Šta smo igrača doveli utorkom do sada :-)
Locked