Nisrin wrote:rinna0304 wrote:mah mene nervira picetom jer su mi dosta tamne obrve i kad ih pocupam i pocne rast one crne tackice me ubise , a ja ne mogu izdrzat ni 5 min da ih gledam

pokusala sam naucit onu tehniku cupanja obrva koncem al def to nikako nez sama sebi uraditi ...
joj sad me prestrasi s ovim voskom jedino sto ne bih htjela je da budu ravne uff
Ja sam licno isla sa kolegicom i uopste joj nisu ravne obrve bile, cak joj je zena tako sredila da su joj sad puno duze i imaju lijep oblik...nema suvisnih dlacica i fino i POLAKO joj pocupa- nista previse!
Mozda je situacija sada drugacija, kao sto rekoh ja sam isla prije 2 godine, iako mi se ne svidja kako rade mojoj sestri, ali njoj se svidja, to je naravno najvaznije. Svako ima svoj ukus i zna sta hoce

Istina je da nema suvisnih dlacica, i da obrve izgledaju uredno, ali meni se nije svidjelo sto su vremenom izgubile svoj prirodan oblik. Nakon Rochera otisla sam u neki salon na Skenderiju, i djevojka mi je bukvalno unistila obrve, pocupala mi je neke dijelove koji ni dan danas nisu narasli, stvarno ne znam kako je to uspjela, tako da vec 2 godine taj dio moram iscrtavati. Od tada idem u studio Makao, u H. Inn-u, kojeg mi je prijateljica preporucila. Djevojka se zove Dalila, preljubazna je i odlicno radi. Meni je uspjela dovesti obrve u red nakon masakra na Skenderiji

Ali prvo sto mi je rekla da ce mi trebati duze vremena da se oblikuju jer su bile unistene. Nisam bila kod nje nekoliko mjeseci, a promijenila sam karticu, tako da sada nemam nnjenog broja, mozda neko drugi na forumu zna? Eto ja se bas raspisah

Dosta od mene