Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Salu na stranu , evo jedne vijesti koja bi mogla ovlaziti navijace Liverpoola.
"Super pouzdani" Daily mail prenosi da je Falcao blizu prelaska na Anfield.Radi se o jednogodisnjoj posudbi uz odstetu od 12 miliona funti .
Ocekivan sastav .. Jedino mozda Lucas iznenadjenje ali mozda hoce da vidi koliko moze da zna hoce li ga prodavati ili ostaviti .. A ne bi me iznenadilo da do 60. i prije ubaci Cana da i njega vidi na pravom zadatku
Mustang1 wrote:Ocekivan sastav .. Jedino mozda Lucas iznenadjenje ali mozda hoce da vidi koliko moze da zna hoce li ga prodavati ili ostaviti .. A ne bi me iznenadilo da do 60. i prije ubaci Cana da i njega vidi na pravom zadatku
Ma nema šta vidjeti za Lucasa - neka ga odmah proda. Očekivao sam da će Can početi, on je jedina izmjena u odnosu na ekipu koja je prošle nedjelje igrala protiv Dortmunda, a odigrao je jako jako dobro.
I još me zanima ko će na klupu kad Moreno zaigra: Manquillo ili Johnson... Uvijek sam za to da Glen grije klupu.
Protiv Dortmunda je Manquillo igrao svoju poziciju na desnoj strani a Glen lijevo a njegova je inace desna strana .. Vjerovatno ce i danas tako biti pa kad Moreno dodje moze samo Glena izbaciti jer je Manquillo bolji od Glena jedno 394839498348934823748347837843784738....... puta A lijevo je Morenova pozicija
Can je imao neko manje istegnuće protiv BVB-a.
Ne čudi me da nije u prvom sastavu iako sam se nadao da će biti.
Svakako očekujem da Lucas-Can ili Luca-Allen bude prva izmjena.
Leiva više nema noga za igrati preko 60 minuta ako i toliko.
Mustang1 wrote:Protiv Dortmunda je Manquillo igrao svoju poziciju na desnoj strani a Glen lijevo a njegova je inace desna strana .. Vjerovatno ce i danas tako biti pa kad Moreno dodje moze samo Glena izbaciti jer je Manquillo bolji od Glena jedno 394839498348934823748347837843784738....... puta A lijevo je Morenova pozicija
Ma znam da je Moreno lijevi bek; ali nekako se bojim da će se Glen vratiti na desnu stranu, a Manquillo na klupu... Volio bih da griješim, ali Englez je to. A to da je mali Španac milion puta bolji od Glena, stoji.
Ma nije Rodgers lud .. Ima povjerenje svih a ako mali danas odigra dobro nema sanse da ga prebaci na klupu .. Vidjet cemo Morena ali ako bude bolji bit ce prije Glena a sumnjam da je gori od njega
Najvece slabosti dvojica cije zamjene cekaju ko zapete puske Glen i Lucas .. Lucas vjerovatno nece ni poceti vise nikad A Moreno se mora dokazati .. Sreca pa ne napada Southampton puno preko Glenove strane a u napadu samo melja onu loptu .. Manquillo ucestvovao i kod gola vrsio pritisak sa Hendersonom .. I Skrtel izgleda odlicno uz dobrog beka i stopera
Jos ove dvije izmjene da se naprave i ko bombona
Slažem se, Can umjesto Lucasa, i bilo ko umjesto Glena... doduše Can je igrao i lijevog beka u Leverkusenu. Allen i Can u nastavku i eto još golova. Dobar ovaj desni bek, prati igru, skače, uklizava, pokriva... jednu grešku je imao pred kraj, kad je krivo vratio loptu natrag. Henderson napreduje iz sezone u sezonu, i popravlja svoje segmente igre. Rodgers je rekao da očekuje od njega 10 golova ove sezone; ne mora dati 10, nek nastavi ovako asistirati.
Sterling je igračina, Henderson će definitivno zauzeti Gerrardovo mjesto ikone na sredini terena, već sada je neizostavan u 11-orci, njegov napredak je očigledan iz utakmice u utakmicu, Glen definitivno bolji lijevo nego desno, nadam se što skorijem debiju Lalane i Markovića, Cana očekujem danas makar u 90'.
Sta je sa José Enriquea ????????????? Oporavio se je od one otljede koja ga je izbacila citavu proslu sezonu igro je na pripremama u Americi sta je sad sa njega ????????????? Glena i Lucasa treba nekom donirati raskinut ugovore otjerat iz kluba samo da ih se rijesi vise... Citam da bi mjesto Lucasa trebao doci Song a Moreno je vec tu !!! Pored svega jutros se pise po Engleskim medijima kako je Liverpool u pregovorima za Falca da bi trebao doci na posudbu stim da bi Liverpool na kraju sezone dao oko 35-40Mil !!! Sto se tice utakmice sve je dobro, odbrana izgleda fantasticno nadopunjavaju se Lovren je prava kupovina to se odma vidi ovaj mali se trudi trci bori (samo da ne dobije od kraja drugi zuti ) ... Jedina zamjerka je sto nema tog pritiska i puno napada kao prosle sezone i vidi se da Suki fali al sta je tu je idemo dalje do pobjede YNWA