madner wrote:Sto jest jest, bolje je imati SDA HDZ ideale.
vrlo su jednostavni: ima tolko para i hastal mi - hastal ti
to je zlatna formula funkcioniranja Pederacije
madner wrote:Sto jest jest, bolje je imati SDA HDZ ideale.
U moru traljavog humora, najzad suština.Hafis wrote:
Prije svega on je meni ideološki potpuno neprihvatljiv
Kada sam rekao da mi je ŽK ideološki potpuno neprihvatljiv, nisam pod tim mislio na neku njegovu ''socijaldemokratsku'' i multikulti-fol ideologiju (mislim.... povezivati tupave likove poput ŽK sa socijaldemokracijom ili općenito s bilo kojom ideologijom... to ti ga dođe nešto u fazonu kao Ekrem Jevrić i anarholiberalizam...nigdje veze), već sam mislio da je on ipak bio samo puka alatka bošnjačke nacionalne politike u jednom određenom vremenskom segmentu, konkretno Hrvat za pokazivanje - lutka na koncu.Banksy wrote:U moru traljavog humora, najzad suština.Hafis wrote:
Prije svega on je meni ideološki potpuno neprihvatljiv
Stvarno, uvijek najbolji komentari i uvijek vezani za ono što je napisanoAdriatic wrote:
Čekali smo Valtera a došao nam Zika.
Komšićeva glavna krivica je što nije iz Tuđmanove ergele i HB laboratorije.
I ne mlatite praznu slamu o ideologiji.
Ubio si me argumentom.Hafis wrote:Stvarno, uvijek najbolji komentari i uvijek vezani za ono što je napisanoAdriatic wrote:
Čekali smo Valtera a došao nam Zika.
Komšićeva glavna krivica je što nije iz Tuđmanove ergele i HB laboratorije.
I ne mlatite praznu slamu o ideologiji.![]()
Ima li kakve šanse da ga gurnemo za modera kad je ovako talentiran i jezgrovit?
Smajli ti neće pomoći.Hafis wrote:Jesil' se to ispuc'o s komentarima?
Dvije standardne, za temu nevezane rečenice, i veliš vragu bilo malo
5000 KM, neto, bez dnevnica, toplog, dodatka i slicno.Corto Maltese wrote:Da se mi vratimo ekonomskom programu. Kako smo već ranije mogli pročitati, program izgleda, otprilike, ovako:
-Predstavnik Bošnjaka iz reda Hrvata u Predsjedništvu BiH, gospodin Željko Komšić će dati uvodni izlaganje na temu "Kako sa platom od 5000KM preživjeti u stanu od 70m2, i još u njega ugurati nekoliko obitelji iz poplavljenih područja, i opet svi stignu ujutro u ćenifu."
-Potom će Doktor Suljagić sa prisutnima podijeliti svoja iskustva o tome kako 12 mjeseci ne izgubiti na kilaži, hraneći se samo "Bijelim Hljebom".
-Onda ide par anonimusa, koji su, u međuvremenu, vjerovatno i napustili stranku, pa ih se ne isplati najavljivati.
-Na kraju, Komšić zatvara današnje predstavljanja ekonomske strategije DF sa "Kako desetak godina uspješno vraćati kredit od nekih 70-80 000, a još uvijek ne isplatiti ni polovicu glavnice."
ultima_palabra wrote:Zavrtit će mu se koliko speenuje

Ova tema prevazilazi tvoje intelektualne kapacitete. Drži se auta, i raspravljaj s Milojicom ima li toyota kurblu.johntra wrote:Gdje ćeš po tako finoj stranci povraČat?
ako se ne povučeš s teme do sutra ujutro, ja ću pozvati Gorana16V da navrati i ovamo, pa ti vidijohntra wrote:Ne prepoznah te odmah, stari političaru...
Ja bar mogu ravnopravno na dva pdfa pisati, ti samo na jednom...
p.s. a i tu si mi tanak...
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aktivnostiCorto Maltese wrote:'bem ti krzamak! Kako se frajer ispovraća na Komšićevu temu!?
Cuj Zeljko Komsic i stranacki prevrtaner (SDA-SDP-DF), te pisac ljigavog panegirika o dragom vodji Zlatku Lagumdziji Emir Suljagic govore o nekakvoj viziji.weredsf wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aktivnostiCorto Maltese wrote:'bem ti krzamak! Kako se frajer ispovraća na Komšićevu temu!?
Ja cu sacekati nesto konkretnije od ove Vizije
Nakon Radončića evo ga sada oficijalno i sa Čovićem.crvenebrigade wrote:I tako je Zelko Komsic srusio nade svih istinskih DF-ovaca potencijalno kreirajuci buducu vlast sa do jucer mrskim Draganom Covicem (HDZ) i Fahrudinom Radoncicem (SBB).![]()
Demagoske parole i populizam vlasnika Demokratske fronte Zeljka Komsica je ipak najbolje razotkrio predsjednik HDZ- a i vlasnik najveceg broja krivicnih prijava medju bh. politicarima, bivsi jugosloven i danasnji nacionalist Dragan Covic.![]()
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... uce-vlasti