.. a tek ono izmedju.pici wrote:AhmetShabo wrote:otpuhala je konkurenciju
slatko dupence
Nije mi bilo mrsko isjeci frame i uploadovat sliku

Moderator: _BataZiv_0809
.. a tek ono izmedju.pici wrote:AhmetShabo wrote:otpuhala je konkurenciju
slatko dupence

Brkooo wrote:
Pismonosa wrote:Tačno se sve moglo predvidjeti. Meni je legla zbog super efekata i odlično urađenih scena a i zbog toga jer nisu izginuli neki kul likovi. Osim onog Arvydasa Sabonisa, alahmurahmetile.
A i mene su počeli narvirati oni zmajevi i njihova lakoća satiranja. Deni mi je još uvijek draga, oko moje plavo
Jarane, da se ja pitam, sad bi ti urucio Oscar u kategoriji "Best Editing". Majstorski si ovo odradio, vidi se cak i pichich.seln wrote:.. a tek ono izmedju.pici wrote:AhmetShabo wrote:otpuhala je konkurenciju
slatko dupence![]()
Sta cu, sanjam da se napijem vode na ovom mjestuTito_i_Partija wrote:Jarane, da se ja pitam, sad bi ti urucio Oscar u kategoriji "Best Editing". Majstorski si ovo odradio, vidi se cak i pichich.seln wrote:.. a tek ono izmedju.pici wrote:
slatko dupence![]()

Tip koji je pogodio svaki spoiler je rekao da ce bas u desetoj epizodi izginut kamaru glavnih i sporednih likova.pici wrote:Ne vjerujem da ce i jedan bitniji lik stradati u ovoj desetoj epizodi, kad nisu u essosu nikog dirali a mislio sam da je upitan sivi crv il misandei, ubacuju Kivaru postepeno, jos se nije srela sa Dany, u KL ce biri sranja al opet moguce da samo dramatizuju za sljedecu sezonu, u winterfellu bi zaista bilo sranje da maloprsti seronja pokolje divljane i protjera jona, mislim da ce pokusati sa sansom da je ozeni i da ce ova napokon mu ocitati bukvicu tj da je bio koristan i da ode i da se zahvali malom rodjaku na pomoci, to bi mu bilo bas sjebada, njegov plan je da uzme sjever i krene na KL medjutim dolaze bratsvo bez bajraka sa Dogom, Arya i krece organizovanje sjevera za odbranu od WW, Jon ce biti kao King i Sansa ce ga podrzati kao i sve kuce sjevera... to je ko neki pozitiva kraj ove sezone jebiga kad moze Dany bez gubitaka moze i Jon...
ubijeno je podosta i pozitivnih likov u ovoj sezoni. hodor, crnoriba, rikon stark, trooki gavran...
e da ocekujmo TOJ jer je glumac koji je mladi ned stark u ovoj zadnjoj podjeli

Ne kontam sta drugo ocekivati ...Pismonosa wrote:Tačno se sve moglo predvidjeti. Meni je legla zbog super efekata i odlično urađenih scena a i zbog toga jer nisu izginuli neki kul likovi. Osim onog Arvydasa Sabonisa, alahmurahmetile.
A i mene su počeli narvirati oni zmajevi i njihova lakoća satiranja. Deni mi je još uvijek draga, oko moje plavo
1Dante1 wrote:Tip koji je pogodio svaki spoiler je rekao da ce bas u desetoj epizodi izginut kamaru glavnih i sporednih likova.pici wrote:Ne vjerujem da ce i jedan bitniji lik stradati u ovoj desetoj epizodi, kad nisu u essosu nikog dirali a mislio sam da je upitan sivi crv il misandei, ubacuju Kivaru postepeno, jos se nije srela sa Dany, u KL ce biri sranja al opet moguce da samo dramatizuju za sljedecu sezonu, u winterfellu bi zaista bilo sranje da maloprsti seronja pokolje divljane i protjera jona, mislim da ce pokusati sa sansom da je ozeni i da ce ova napokon mu ocitati bukvicu tj da je bio koristan i da ode i da se zahvali malom rodjaku na pomoci, to bi mu bilo bas sjebada, njegov plan je da uzme sjever i krene na KL medjutim dolaze bratsvo bez bajraka sa Dogom, Arya i krece organizovanje sjevera za odbranu od WW, Jon ce biti kao King i Sansa ce ga podrzati kao i sve kuce sjevera... to je ko neki pozitiva kraj ove sezone jebiga kad moze Dany bez gubitaka moze i Jon...
ubijeno je podosta i pozitivnih likov u ovoj sezoni. hodor, crnoriba, rikon stark, trooki gavran...
e da ocekujmo TOJ jer je glumac koji je mladi ned stark u ovoj zadnjoj podjeliTakodjer trebalo bi biti mnogo akcije u desetoj epizodi jer ju je rezirala ista osoba sto je rezirala samo BotB i Hardhome.
da to je to... rodjenje Azor Ahaija, vatra i led...kakavdanakneiskustvu wrote:
imash fHorumskog oskara za ovaj picicseln wrote:.. a tek ono izmedju.pici wrote:AhmetShabo wrote:otpuhala je konkurenciju
slatko dupence![]()
Kod Matije Paunovskeseln wrote:A gdje nam je Master of Friendzone?
Je li nasao iladz za onaj svrab?bingov buraz wrote:Kod Matije Paunovskeseln wrote:A gdje nam je Master of Friendzone?
Njemu su garant udarali cvoke kad je bio mali, a on mislio "neka, vidjecete sta cu vam napisati kad porastem"pici wrote: ma jebes ih vise i martina i D&D
Apropos Martin... je li neko od vas citao price o Duncanu i Eggu?seln wrote:Njemu su garant udarali cvoke kad je bio mali, a on mislio "neka, vidjecete sta cu vam napisati kad porastem"pici wrote: ma jebes ih vise i martina i D&D
Ja svaki put umrem od smjeha kad procitam "Dunk the lunk, thick as a castle wall."seln wrote:Apropos Martin... je li neko od vas citao price o Duncanu i Eggu?seln wrote:Njemu su garant udarali cvoke kad je bio mali, a on mislio "neka, vidjecete sta cu vam napisati kad porastem"pici wrote: ma jebes ih vise i martina i D&D
Ja sam prvo naletio na strip, a onda procitao knjige.
Bile su daleko pozitivnije, valjda jer su Dunc i Egg bili pozitivniji likovi.