Pitamo Mehanicare ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11076 Re: Pitamo Mehanicare ?
bilo je prije svega....
-
dgL_
#11077 Re: Pitamo Mehanicare ?
Hahahahaah, to ti je tdi sa gti opremom... Hahahaamar1994 wrote:struhladgL_ wrote:A mazga?amar1994 wrote:mr.premiJum![]()
![]()
![]()
joj jes mi taj "duja" izraz pogan
pristaje zbog autributa tog auta
sta je to uopste , Gti ili ?
- ranger
#11078 Re: Abgas werkstatt
starom isto na g4 izbacuje nikakvih promjena u voznji... mislim da je negdje nesto zapuseno.
ja sam davno jednom ocistio egr i klapnu gasa, granu nisam skidao i bilo je ok par mjeseci i sad opet... a auto ide ko i prvog dana.
ja sam davno jednom ocistio egr i klapnu gasa, granu nisam skidao i bilo je ok par mjeseci i sad opet... a auto ide ko i prvog dana.
- johntra
#11079 Re: Pitamo Mehanicare ?
bitanga_sa_otesa wrote:bilo je prije svega....
ovo je sad dosadno totalno...
- bitanga_sa_otesa
#11080 Re: Pitamo Mehanicare ?
zaboravih pitat geru da nam vrati forum na auto.bajohntra wrote:bitanga_sa_otesa wrote:bilo je prije svega....
- muha_sa
#11081 Re: Pitamo Mehanicare ?
moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice 
- johntra
#11082 Re: Pitamo Mehanicare ?
Bio bi vakat, fakat...bitanga_sa_otesa wrote:zaboravih pitat geru da nam vrati forum na auto.bajohntra wrote:bitanga_sa_otesa wrote:bilo je prije svega....
- bitanga_sa_otesa
#11083 Re: Pitamo Mehanicare ?
moze nizbrdo poyyymuha_sa wrote:moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice
- zforumas
#11084 Re: Pitamo Mehanicare ?
Moze ako je dizelmuha_sa wrote:moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice
- muha_sa
#11085 Re: Pitamo Mehanicare ?
ubacim ga u ler i pustimbitanga_sa_otesa wrote:moze nizbrdo poyyymuha_sa wrote:moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice
malo mi treska po ravnom--ne znam kako ce se uzbrdo ponasat--valjda ova jedna svjeca izdrzi
- muha_sa
#11086 Re: Pitamo Mehanicare ?
beMzinac jezforumas wrote:Moze ako je dizelmuha_sa wrote:moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice
- zforumas
#11087 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ako ti je ona jedna (ili su jos 3) preostale ENKER-ova BosnaSUPER onda nemas belajamuha_sa wrote:beMzinac jezforumas wrote:Moze ako je dizelmuha_sa wrote:moze li auto dobro vuc ako mu ne rade 3 svjecice
- muha_sa
#11088 Re: Pitamo Mehanicare ?
po sliKi bih reko da su dobre--mogu one jos

- zforumas
#11089 Re: Pitamo Mehanicare ?
Malo WD40 i k'o nove...mogu jos 5 godina najmanje
-
Dzontra_Volta
#11090 Re: Pitamo Mehanicare ?
Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
Da imam problem sa autom, bilo bi me strah ovdje nešto upitati.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#11091 Re: Pitamo Mehanicare ?
Dzontra_Volta wrote:Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
Svi pokupli neku pamet
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11092 Re: Pitamo Mehanicare ?
Samo hrabri smiju upitati,Dzontra_Volta wrote:Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
Ali, ima i pozitivnih primjera, necu dusu grijesiti.
- muha_sa
#11093 Re: Pitamo Mehanicare ?
toliko se banalnih stvari ovdje pita da se moram nasmijat citajucikonektovan wrote:Samo hrabri smiju upitati,Dzontra_Volta wrote:Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
Da imam problem sa autom, bilo bi me strah ovdje nešto upitati.a vecina ih i pored problema koje ima sa autom, iste krije, da ih se ne bi ismijavalo.
![]()
Ali, ima i pozitivnih primjera, necu dusu grijesiti.
ako se ima neki kvar na autu ode se fino majstoru na lice mjesta i vozdra
neki sam zanatlija i ne pada mi na pamet dizat haubu il podvirivat se pod auto kontajuci sta li mu je boze
nek svak radi svoj poso
ako kome treba zavarit karter il alu felgu bujrum
- Ned071
#11094 Re: Pitamo Mehanicare ?
očistio sam usisnu granu... žalosna ti majka, sta je ono... a nije auto stalno uguseno gradskom voznjom, pocesto je na AC i magistrali... sta mi sipamo i kako nam auta uopste rade, to je fenomen...
-
Dzontra_Volta
#11095 Re: Pitamo Mehanicare ?
Pa onda treba zatvoriti ovu temu, ako ne smiješ pitati nego odmah kod majstora.muha_sa wrote:toliko se banalnih stvari ovdje pita da se moram nasmijat citajucikonektovan wrote:Samo hrabri smiju upitati,Dzontra_Volta wrote:Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
Da imam problem sa autom, bilo bi me strah ovdje nešto upitati.a vecina ih i pored problema koje ima sa autom, iste krije, da ih se ne bi ismijavalo.
![]()
Ali, ima i pozitivnih primjera, necu dusu grijesiti.![]()
neki sam zanatlija i ne pada mi na pamet dizat haubu il podvirivat se pod auto kontajuci sta li mu je boze![]()
nek svak radi svoj poso
ako kome treba zavarit karter il alu felgu bujrumstojim na raspolaganju---za forumase besplatno
A milion puta se pisalo da ima majstora i "majstora" (primjer onog problema sa balansiranjem par stranica unazad), pa nije zgorega prvo se malo raspitati.
Jbg ne mora svako znati da dizel nema svjećice, ali ako ništa naučiće ovdje neke stvari, da ga "majstor" ne udara odmah po ušima.
- muha_sa
#11096 Re: Pitamo Mehanicare ?
sve je to ok
pitat koje je bolje ulje il gdje kupit neki dio i slicno to i razumijem, al te auto handri a ti ovdje pitas sta bi mu moglo bit to ne kontam
do mene je, halalite
pitat koje je bolje ulje il gdje kupit neki dio i slicno to i razumijem, al te auto handri a ti ovdje pitas sta bi mu moglo bit to ne kontam
do mene je, halalite
- mad_max_ba
#11097 Re: Pitamo Mehanicare ?
Variš li po Kućamamuha_sa wrote: toliko se banalnih stvari ovdje pita da se moram nasmijat citajuci![]()
neki sam zanatlija i ne pada mi na pamet dizat haubu il podvirivat se pod auto kontajuci sta li mu je boze![]()
nek svak radi svoj poso
ako kome treba zavarit karter il alu felgu bujrumstojim na raspolaganju---za forumase besplatno
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11098 Re: Pitamo Mehanicare ?
Zadnjih osam godina, koliko sam aktivan na forumu, svjedok sam da su mnogi rijesili svoje probleme bukvalno preko foruma. Covjek pokusava svasta ne bi li dosao do rijesenha problema, pogotovo kad te majstori saltaju ko fliper pa i ne cudi da ljudu dodju ovdje i pitaju, i sam sam taki.muha_sa wrote:toliko se banalnih stvari ovdje pita da se moram nasmijat citajucikonektovan wrote:Samo hrabri smiju upitati,Dzontra_Volta wrote:Koliko se ovdje trola i ismijavaju ljudi, to je nevjerovatno.
![]()
Ali, ima i pozitivnih primjera, necu dusu grijesiti.![]()
nek svak radi svoj poso
Ima ljudi ovdje koji su majstori, neki poznaju jako dobro materiju, i opusteniji su u komunikaciji, pa se neke stvari vrlo brzo rijese pravovtemenim odgovorima i savjetima. Kako bi bilo dobro, da mozes preko foruma prikopcati auto na dijagnostiku, provjeriti stanje motora, ovjesa, eh......
- muha_sa
#11099 Re: Pitamo Mehanicare ?
posto vozim plinasa neko od raje mi rece da stavim svjecice koje cu kupit u servisu gdje servisiram plin
tako i uradih, kupio i odmah mi namontirali:thumbup:
sutradan auto trese li trese
sve dok se dobro ne zagrije--poslije ide ko flak
iso u darkom na dijagnostiku sve ok, al problem ostaje----nema sta mi nisu radili, al nista
odem u volvo servis na dijagnostiku sve ok
pitam ih moze li to bit zbog svjecica
moze
sreca pa sam sacuvo one stare i drito kod bitange na zamjenu--vracaj stare
nikakvih problema vise--auto radi ko lutka--masala
eto vam moje iskustvo--pa bujrum, mozda nekom zatreba
tako i uradih, kupio i odmah mi namontirali:thumbup:
sutradan auto trese li trese
iso u darkom na dijagnostiku sve ok, al problem ostaje----nema sta mi nisu radili, al nista
odem u volvo servis na dijagnostiku sve ok
pitam ih moze li to bit zbog svjecica
moze
sreca pa sam sacuvo one stare i drito kod bitange na zamjenu--vracaj stare
eto vam moje iskustvo--pa bujrum, mozda nekom zatreba
- muha_sa
#11100 Re: Pitamo Mehanicare ?
samo ako je cojk na terenu a djeca u skolimad_max_ba wrote:Variš li po Kućamamuha_sa wrote: toliko se banalnih stvari ovdje pita da se moram nasmijat citajuci![]()
nek svak radi svoj poso
![]()
![]()
![]()