Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Moket

#11076 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

Baltazar_khan wrote:nek crknu ovi sa sc sporta kako su velikim slovima napisali GOOOOOOOOOOOOOL ja kontam mi poveli :skoljka:
Ma zna se čiji su :(
north

#11077 Re: FK Sarajevo

Post by north »

ne trebamo se brinuti, opet smo bili "bolji", kao i protiv švicarskog drugoligaša, SAMO treba popraviti realizaciju....

Hajmo Mirza opleti sa novim obrazloženjima o tome kako si zadovoljan......
Baltazar_khan

#11078 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

84. minut. Lijepa akcija Sarajeva. Vrlo brzo su kombinovali Kojašević i Belošević, ali su se Jahović i Hamzagić spetljali u izglednoj poziciji.
i kako da nas ne kazne rusi na kraju?

valja sad protiv amkara :run:
Impavidus

#11079 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Nemojte tako, umorni su od kondicionih priprema sto su imali prije polaska u antaliju, a s obzirom da nisu "igrali" sa loptom nikako na pripremama bice to bolje.
Nismo imali sreće, a jos sudili rusi :oops:
Frank Sinatra

#11080 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

Ma kakve sanse ne budite naivni. Jel vi stvarno mislite da neko iz SC radi prenos iz Antalije?

Nagradno pitanje: Ko radi live prenos i pise izvjestaje sa pripremnih utakmica Sarajeva u Turskoj?

Kad na ovo tacno odgovorite sve ce vam se samo kazati vezano za vjerodostojnost izvjestaja.
Obuca9

#11081 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Haj'mo sad opet u depresiju 8-)
Moket

#11082 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

Frank Sinatra wrote:Ma kakve sanse ne budite naivni. Jel vi stvarno mislite da neko iz SC radi prenos iz Antalije?

Nagradno pitanje: Ko radi live prenos i pise izvjestaje sa pripremnih utakmica Sarajeva u Turskoj?

Kad na ovo tacno odgovorite sve ce vam se samo kazati vezano za vjerodostojnost izvjestaja.
Nazovu Tošu na mobaš :razz:
Max Bunker

#11083 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Frank Sinatra wrote:Ma kakve sanse ne budite naivni. Jel vi stvarno mislite da neko iz SC radi prenos iz Antalije?

Mirza :D
Bordolini

#11084 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Moket wrote:

Nazovu Tošu na mobaš :razz:
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11085 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Pa i proslu polusezonu od prijedora do Gradacca i vecini drugih stadiona smo bili dominantnija ekipa u polju,fulali sanse i primali golove iz kontri.pa i na Kosevu isto kao dominacija napadamo,stiscemo i naravno fulamo i onda protivnik slozi kontru i primimo gol i moramo se vaditi do kraja tekme. Ne zelim braniti bilo koga,ali djeluje da smo zadrzali taj trend i dalje. :roll:

Poenta svega je nedostatak rutinera u spicu napada jer ovi nasi ,nazovi,spicevi ubodu ko corava koka,ponekad ponesto .
north

#11086 Re: FK Sarajevo

Post by north »

»Vrlo sam zadovoljan zalaganjem igrača i visokim ritmom igre. Niti jedna utakmica Premijer lige BiH ne može se mjeriti sa današnjom u kojom smo pokazali da se možemo nositi i sa ekipama iz kvalitetnijih takmičenja, kakvo je rusko. Fudbaleri su izdržali paklen tempo, a primljeni golovi u finišu plod su pada koncentracije i umora, jer je ipak riječ o pripremama, pa su igračima 'olovne noge'. No, sigurno je da je dolazak u Tursku bio puni pogodak», istakao je za SCsport.ba Mirza Varešanović, strateg Sarajeva

:lol: od ruskog drugoligaša izgubiti 0-2 i on zadovoljan jer je ipak to kvalitetnije takmičenje :-)

Kako ovaj čovjek ima nisku ljestvicu, ko da smo Modriča jebo te, do nedavno smi igrali treća pretkola, izbacivali ekipe iz Belgije, Švedske, Slovačke, a sad poraz od ruskog drugoligaša treba da nas zadovoljava i on se time još ponosi :x

Ma vidim ja da nema ništa od uspješnog proljeća dok imamo ljude koji se zadovoljavaju sa mizernim stvarima :roll:
nucleo

#11087 Re: FK Sarajevo

Post by nucleo »

Neki stvarno imaju visoko mišljenje o BH Premijer ligi!!! :run:
north

#11088 Re: FK Sarajevo

Post by north »

nucleo wrote:Neki stvarno imaju visoko mišljenje o BH Premijer ligi!!! :run:
Ako na mene aludiraš, ja ne govorim o kvaliteti premier lige, koja se zna kakva je, nego o FCS koji treba da teži mnogo većem od zadovoljavanja sa glat porazom od ruskog drugoligaša i švicarskog drugoligaša uz nijedan postignut gol iz igre....
Obuca9

#11089 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

nucleo wrote:Neki stvarno imaju visoko mišljenje o BH Premijer ligi!!! :run:
Neki stvarno imaju nisko mišljenje o BH Premijer ligi!!! :run:
ultrajvosa 1987

#11090 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

-LIBERO- wrote:Pa i proslu polusezonu od prijedora do Gradacca i vecini drugih stadiona smo bili dominantnija ekipa u polju,fulali sanse i primali golove iz kontri.pa i na Kosevu isto kao dominacija napadamo,stiscemo i naravno fulamo i onda protivnik slozi kontru i primimo gol i moramo se vaditi do kraja tekme. Ne zelim braniti bilo koga,ali djeluje da smo zadrzali taj trend i dalje. :roll:

Poenta svega je nedostatak rutinera u spicu napada jer ovi nasi ,nazovi,spicevi ubodu ko corava koka,ponekad ponesto .

Sve si lijepo objasnio .... :thumbup:

Rutiner ALEN SKORO sad bi bio ubjedljivo najbolji strijelac lige, i mi bi imali 10 bodova vise ....
Zvijezda, Rudar, Borac, Drina .... itd itd
Samo HZ

#11091 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

Zatisje pred buru, ili mi racunar ne radi ?? :lol:
cunga lunga

#11092 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Evo hoce Regoju..

Varešanović dao zeleno svjetlo za dolazak Regoje na Koševo!

Istina je da smo zainteresovani za ovog igrača. Sportski direktor me pitao za njegove kvalitete i dobio je pozitivan odgovor, rekao je Varešanović

Dok fudbaleri Sarajeva u Turskoj odrađuju završni dio priprema, klupska administracija ne miruje. Edin Pehlić od utorka bi trebao i zvanično postati igrač Sarajeva, dok bi se ekipi Mirze Varešanovića po povratku iz Turske mogao priključiti i Bojan Regoje, kapiten Slavije i povremeni reprezentativac BiH.

Interes za Regoju potvrdio nam je i Varešanović, u telefonskom razgovoru iz Turske.

"Istina je da smo zainteresovani za ovog igrača. Sportski direktor (Edim Hadžialagić, op.a) me pitao za njegove kvalitete i dobio je pozitivan odgovor. Vidjet ćemo šta će od svega biti", rekao je Varešanović za SCsport.ba.

Hadžialagić je naglasio da još uvijek nije ostvario kontakt sa Regojom, ali...

"Sutra je posljednji dan prelaznog rok i ne znači da sutra nećemo razgovarati sa njim", kazao je Hadžialagić.

Sarajevo će sutra u Antalyji odigrati prijateljsku utakmicu protiv ruskog prvoligaša Amkar Perma, a moguće je da i u utorak odmjere snage sa jednim norveškim klubom koji se također nalazi na pripremama u Turskoj. Povratak u Sarajevo planiran je u srijedu.

Što se tiče zdravstvenog biltena, trener Varešanović može računati na sve igrače.

"Svi igrači su zdravi. Damir Hadžić radi po posebnom režimu, ali se polako priključuje radu sa prvom ekipom. Za sada sve ide po planu, a vrijeme će pokazati kako smo radili na pripremama", zaključio je Varešanović.
north

#11093 Re: FK Sarajevo

Post by north »

cunga lunga wrote:Evo hoce Regoju..

Varešanović dao zeleno svjetlo za dolazak Regoje na Koševo!

Istina je da smo zainteresovani za ovog igrača. Sportski direktor me pitao za njegove kvalitete i dobio je pozitivan odgovor, rekao je Varešanović

Dok fudbaleri Sarajeva u Turskoj odrađuju završni dio priprema, klupska administracija ne miruje. Edin Pehlić od utorka bi trebao i zvanično postati igrač Sarajeva, dok bi se ekipi Mirze Varešanovića po povratku iz Turske mogao priključiti i Bojan Regoje, kapiten Slavije i povremeni reprezentativac BiH.

Interes za Regoju potvrdio nam je i Varešanović, u telefonskom razgovoru iz Turske.

"Istina je da smo zainteresovani za ovog igrača. Sportski direktor (Edim Hadžialagić, op.a) me pitao za njegove kvalitete i dobio je pozitivan odgovor. Vidjet ćemo šta će od svega biti", rekao je Varešanović za SCsport.ba.

Hadžialagić je naglasio da još uvijek nije ostvario kontakt sa Regojom, ali...

"Sutra je posljednji dan prelaznog rok i ne znači da sutra nećemo razgovarati sa njim", kazao je Hadžialagić.

Sarajevo će sutra u Antalyji odigrati prijateljsku utakmicu protiv ruskog prvoligaša Amkar Perma, a moguće je da i u utorak odmjere snage sa jednim norveškim klubom koji se također nalazi na pripremama u Turskoj. Povratak u Sarajevo planiran je u srijedu.

Što se tiče zdravstvenog biltena, trener Varešanović može računati na sve igrače.

"Svi igrači su zdravi. Damir Hadžić radi po posebnom režimu, ali se polako priključuje radu sa prvom ekipom. Za sada sve ide po planu, a vrijeme će pokazati kako smo radili na pripremama", zaključio je Varešanović.

:lol: Ma smijurija žešća......od ovoga nema ništa, Regoje kao igrač dobar, kao čovjek pakaš...
miky

#11094 Re: FK Sarajevo

Post by miky »

Samo HZ wrote:Zatisje pred buru, ili mi racunar ne radi ?? :lol:
To prvo,evo vidis nisi ni napisao Regoje se spominje,sad cemo crtati formacije sa njim sve top,pa cemo sutra kleti sve zivo sto ne dodje :P
extraordinary

#11095 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Koliko ima Bojan, nekih 30? A i žalosno mi je nešto da ga dovode, ne znam što. Doduše, možda Hadžiagalić traži nekoga ko je na terenu isti ko što je on bio :P
Baltazar_khan

#11096 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

extraordinary wrote:Koliko ima Bojan, nekih 30?
29.

ja ću o igračkim kvalitetima. kvalitetan stoper koji zna zabiti iz prekida. Odličan slobodnjak ima i siguran sam da je bolji od hilme.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#11097 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

extraordinary wrote:Doduše, možda Hadžiagalić traži nekoga ko je na terenu isti ko što je on bio :P
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11098 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ubica :D

A sta znam mozda nam bas treba jedan takav :lol: :D . On i Pehli,zadovoljan :dance: :thumbup:
burek_in_space

#11099 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Ne palite se na trolla bezveze, ubrzo ce biti sredjena tema.

13. Feb. 2011. 23:56 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» exc0d14c
Topla voda

#11100 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

cuj dan jos ostao,a on kaze ..nismo jos kontaktirali igraca,al ne znaci da necemo razgovarati s njim :D

kad bolan nebio??? :-)

kolko placa mirza ovaj portal da odrzava atmosferu kao jos malo, pa ce sve biti sjajno i da foliraju raju?

dvije stoje il tri ?

a regoje...lud lik ,vatren.maho s tri prsta ,psovo,lomio,borio se za svoj dres svim sredstvima,fajterski.

jel ono on ledeta udario sakom?

lego bi nam zbog svog ludila,u ovoj anemiji,ko budali samar... da malo krv proradi
Locked