Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
sabansaulic1

#11076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

drugi profil wrote:Fino ti covjek kaze da se ovdje Telemach ne prodaje. U tom slucaju bi tema bila zakljucana i post obrisan jer se za reklamu mora placati. Tema sluzi samo za servis i razmjenu utisaka i informacija korisnika.
pa upravo sam i trazio ovo o cemu ti pises.
sabansaulic1 wrote:da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
bar je lako procitati post.
DON_eARL

#11077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Skontaš koliko love misliš trošiti mjesečno na usluge i za 5 minuta možeš uporediti ponude popularnijih provajdera.

Manje-više ponude su slične, i sve zavisi od tvojih potreba.
sabansaulic1

#11078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

DON_eARL wrote:Skontaš koliko love misliš trošiti mjesečno na usluge i za 5 minuta možeš uporediti ponude popularnijih provajdera.

Manje-više ponude su slične, i sve zavisi od tvojih potreba.
hvala.
drug_profi

#11079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Evo ja cu ti reci da je meni Telemach interesantan zbog Sportkluba.
A istovremeno imam BHT ADSL jer mi to vise odgovara.
A fiksni telefon mi je na Telmachu.
Ali sve su to moji licni razlozi, koji drugom covjeku uopste ne moraju biti vazni.

Zato lijepo uzmes ponude, protabiris i skontas. Samo jbg, tebi je lijeno, znam ja to... ti bi da ti neko napravi gotov rezime.
sabansaulic1

#11080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

drugi profil wrote:Evo ja cu ti reci da je meni Telemach interesantan zbog Sportkluba.
A istovremeno imam BHT ADSL jer mi to vise odgovara.
A fiksni telefon mi je na Telmachu.
Ali sve su to moji licni razlozi, koji drugom covjeku uopste ne moraju biti vazni.

Zato lijepo uzmes ponude, protabiris i skontas. Samo jbg, tebi je lijeno, znam ja to... ti bi da ti neko napravi gotov rezime.
hvala.nije mi lijeno, nego su mi bitnija misljenja vec postojecih korisnika.valjda su oni najrelevantniji.imaju iskustva.zato se i cijene ankete i analize trista, svugdje u svijetu.a valjda ce i kod nas to jednog dana doci. i nije mi jasno da telemach - oni koji ga predstavljaju ne mogu ovdje u par recenica reci svoje komparativne prednosti. nigdje se u svijetu oni koji imaju svoju uslugu i prodaju je, ne stide reci pozitivno nesto o njoj.valjda je to taj marketing.
drug_profi

#11081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Ne smiju.
Nadji mi jedan primjer kod nas ili iz svijeta gdje neko prodaje svoju uslugu/proizvod poredeci se sa konkurentom.
DON_eARL

#11082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

U BiH ti 90% korisnika usluga koje tebe interesuju nema pojma zašto koristi ono što koristi. Neko je vidio kod komšije, neko misli da sa 15Mbps downloada fejzbuk bolje radi, a neko treći koristi usluge jednog operatera, jer je čuo da je konkurent ovakav i onakav.

S druge strane, većina uposlenika operatera nema pojma šta prodaje, pa ćeš se često naći u situaciji da ti nude internet od 15 megabajta i sl.

Uglavnom, ako misliš uzimati neki od paketa bilo kog operatera, prvo odluči šta ti je prioritet tv, internet ili telefon, i da li ti dužina ugovora nešto znači. Kad skontaš šta ti je prioritet, najlakše se odlučiti za nečiju ponudu.
PIMP-Meister-2000

#11083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PIMP-Meister-2000 »

@Telemach: Svaka čast na novome kanalu (163). Aferim. ;)

PS. Evo novi i na broju 28, tv jasmin - ojha mehemede. :mrgreen:
Recruit_bb

#11084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Recruit_bb »

Koji je na 163? Da bezze ne resetujem ak je neki bezze :)
PIMP-Meister-2000

#11085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Recruit_bb wrote:Koji je na 163? Da bezze ne resetujem ak je neki bezze :)
Arabia Qur'an! :mrgreen:
Recruit_bb

#11086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Recruit_bb »

PIMP-Meister-2000 wrote:
Ljepota :)
GoodTaste

#11087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by GoodTaste »

Puno zahtijeva bilo za te kanale pa ubacili ... Hvala im od srca. :skoljka:
Hercegoviina

#11088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

PIMP-Meister-2000 wrote:
Šta fali tom kanalu? da si vjernik radovao bi se.
PIMP-Meister-2000

#11089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Hercegoviina wrote:
PIMP-Meister-2000 wrote:
Šta fali tom kanalu? da si vjernik radovao bi se.
Pročitaj gore šta sam napisao! Elem, otkad to smajli znači nešto negativno, Estagfirullah?!

PS. Ohoho, ovi se baš zadali, evo sad dodali i b92info, rts1 i 2, vi net i tv visoko. Keep it up TM. :cool:
avaks

#11090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Izgleda da se samo izjednačavaju ponude po gradovima i to se prodaje kao "novi" kanali hahah :D
Mi Vinetovci imamo te kanale od 2009 tako da... Doduše šta se žalim kad smo dobili i Vogošću, Igman, Istočno Sarajevo k... palce :thumbup:
Po 1600ti put CINEMANIA, CINESTAR PREMIERE, pa može i ta Nova rs...
Povećajte brzine interneta za nas obične smrtnike!
Mehemed
Vozim: automobil

#11091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

PIMP-Meister-2000 wrote: Pročitaj gore šta sam napisao! Elem, otkad to smajli znači nešto negativno, Estagfirullah?!

PS. Ohoho, ovi se baš zadali, evo sad dodali vi net i tv visoko. Keep it up TM. :cool:
To malo da znate šta se dešava u Visokom :P
Na TV Visoko i VI-NET-u budu nekada uključene live kamere, pa nek neki vide kako izgleda Visoko :D
shminka

#11092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shminka »

Kad vidim ovaj neki nas novi kanal, pocnem da placem od smijeha :mrgreen: Ali vidim da su ubacili RTS1, to je pozitivno :) U moru ovih nazovi novih kanala

Ne znam sta pokusavaju sa ovim dodavanjem milion smijesnijh kanala, :D Cinemania, Nova.rs, Cinestar Premier kao sto neko iznad mene napisa, sve ostalo , prodavanje magle
PIMP-Meister-2000

#11093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

shminka wrote:Kad vidim ovaj neki nas novi kanal, pocnem da placem od smijeha :mrgreen: Ali vidim da su ubacili RTS1, to je pozitivno :) U moru ovih nazovi novih kanala

Ne znam sta pokusavaju sa ovim dodavanjem milion smijesnijh kanala, :D Cinemania, Nova.rs, Cinestar Premier kao sto neko iznad mene napisa, sve ostalo , prodavanje magle
Bude li na tom' RTS-u ona liga šampiona ili se ipak varam?! Imaju na stranici poseban dio za LŠ pa kontam da možda ne prenose live - makar jednu tekmu po kolu?! :mrgreen:
brazzo19

#11094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

PIMP-Meister-2000 wrote:
shminka wrote:Kad vidim ovaj neki nas novi kanal, pocnem da placem od smijeha :mrgreen: Ali vidim da su ubacili RTS1, to je pozitivno :) U moru ovih nazovi novih kanala

Bude li na tom' RTS-u ona liga šampiona ili se ipak varam?! Imaju na stranici poseban dio za LŠ pa kontam da možda ne prenose live - makar jednu tekmu po kolu?! :mrgreen:
Ma bude al vjerovatno ce ti je kodirat ko na hrt.u 2 pa ces bit osudjen da gledas na obn i bht kao i obicno :wink:
sabansaulic1

#11095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

sabansaulic1 wrote:
PIMP-Meister-2000 wrote:@SVI: Stipu fabija (sabansaulic) , klasični troll. Ignorišite ga i valjda će otići šupljirati na neki drugi pdf, nadajmo se. :mrgreen:
koji je tvoj problem.
pimp-meister-2000-prvo uskaces sa nebulozama.onda ne odgovaras na pitanje.valja li to.a ti trolas jer sam ja normalno postavio pitanje i dobio normalne odgovore od par korektnih forumasa.i spominjes nekakvog fabija. ali ima lijeka i za tvoj slucaj.vlasicki zrak, travnicki sir i napiti se vode sa plave vode.provjereno djeluje.i ako ti smeta moje pisanje, zaobidji ga.
za ove korektne forumase koji su odgovorili na moj post, mene interesuje prvenstveno dobra tv ponuda. telefon mi nije bitan, kao ni internet. samo dobra ( sa sto vise sporta ) ponuda. i hvala korektnim forumasima,jos jednom, na odgovorima.
holowey

#11096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by holowey »

PIMP-Meister-2000 wrote:

bude ls na arenama :D
drug_profi

#11097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

@sabane
Ponudu sportskih kanala vidis na TV ponudi provajdera koji su ti dostupni pa odaberi. Posto ja volim Englesku ligu, a ostale me ne zanimaju Telemach mi je bio jedini izbor. Koliko sam upratio, mogu se pogledati jos i spanci, belgijanci, rusi, holanđani... koga zanima. Svabe pogledam na Eurosportu. Skijanje, tenis i ostalo ne mozes fuliti.
Imam takodjer, kako rekoh, ADSL od BHT pa tamo na Moja Web TV gledam za dodatnu 1 markicu mjesecno ArenaSport kanale kad oni prenose engleski Liga kup i UEFA Ligu prvaka.

Eh sad to su moje preferencije. Nekog zanimaju drugi sportovi i lige pa im ovo ne pase.
sabansaulic1

#11098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

drugi profil wrote:@sabane
Ponudu sportskih kanala vidis na TV ponudi provajdera koji su ti dostupni pa odaberi. Posto ja volim Englesku ligu, a ostale me ne zanimaju Telemach mi je bio jedini izbor. Koliko sam upratio, mogu se pogledati jos i spanci, belgijanci, rusi, holanđani... koga zanima. Svabe pogledam na Eurosportu. Skijanje, tenis i ostalo ne mozes fuliti.
Imam takodjer, kako rekoh, ADSL od BHT pa tamo na Moja Web TV gledam za dodatnu 1 markicu mjesecno ArenaSport kanale kad oni prenose engleski Liga kup i UEFA Ligu prvaka.

Eh sad to su moje preferencije. Nekog zanimaju drugi sportovi i lige pa im ovo ne pase.
zaista si korektan forumas.hvala na odgovoru i trudu da pomognes i meni.ako nije previse, da li ima negdje odnosno da neko nudi arenasport kanale i sportklub kanale i mojatv - sve zajedno. jos jednom hvala, zaista si korektan forumas.
drug_profi

#11099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

SK i Arena nema zajedno zasad niko koliko znam. Jedini nacin da imas oboje je ovako kao ja.
aura lajt

#11100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

ima onaj logosoft i arene i sk + eurosport
Locked