Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11051 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image

evo potvrdjeno, bitnuce dovoljno ruku u parlamentu... iz prve ruke :thumbup:
Alfons Kauders

#11052 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Tomahawk11 wrote:Zavisi odakle je. Ima neka linija, ali to znaju samo pravi Hrvati do koje linije se ide.
Ako je iz Sarajeva, đe će biti Hrvat :mrgreen:
Pa dobro, ali jebiga sta da rade ljudi u takvim situacijama? Znam za slican slucaj s momkom iz Tuzle prije 20 godina... Doduse, on je samo katolik, a nema bas hrvatsko ime.

Tako da su zakljucili da je Zidov i ubili boga u njemu. Policiji rekli da ih je provocirao zidovskim prezimenom. Opet sve ok, nikom nista. :D

Kako jebiga primitivcima objasniti da u Bosni ne zive samo Muje i Hasani, vec da se nadje i ovih s drugim imenima? Ispade da neki Anto iz Gradacca u Hrvatskoj mora glumiti Šemsu ili Ramiza da ga ne polome, jer ih provocira svojim imenom. :-)
BHCluster

#11053 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Imamo i novi "Znanstveno-stručni" skup

Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu 2018
Image
http://www.eujuznisrbibih.ba

Prvo priopćenje

Upute za pisanje radova

Primjer pisanja rada
Last edited by BHCluster on 20/07/2017 11:11, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11054 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Alfons Kauders wrote:
Tomahawk11 wrote:2005. mislim da je bilo, nakon što je prošlo neko vrijeme, jedna kolegica na faxu, inače iz Kreševa, kaže može li me nešto pitati....ma reko pitaj, slobodno....kaže meni su pričali da u Sarajevu sabljama sijeku glave....pa reko jesi li vidjela negdje da sijeku....nisam....eto, ne moram ti onda ja odgovarati :-D
Djevojka je bila prilično zbunjena, vidi se da to pita iskreno, ne iz nekih skrivenih namjera i nije bila neka zloća, samo je imala taj neki usađeni strah.
Razumijem da ima onih kojima je cilj da vlada takvo mišljenje, ali u vremenu smo kad je svijet globalno selo, a eto, recimo, bar Kreševo nije daleko od Sarajeva....mislim, ja ne osuđujem ovu djevojku ili nekog drugog mladog insana, oni su žrtve te propagande.
Znam lika koji je na moru fasovao solidne batine odgovarajuci na pitanja.

Naime, covjek Hrvat. Rekao kako se zove, ovi nisu vjerovali, rekli mu da je turcin i ubili boga u njemu.

Muriji rekli da ih je provocirao, jer se pretvarao da je Hrvat. :-)

zato redovno trgovci iz ercegovine zovu na telefon i ugovaraju vecere nebili prodali koju pipu il jorgan teHerandjijama :mrgreen: ... meni je Paja iz Livna CAR u hotelu Bosna odra ljude za par desetaka iljada maraka... pitam dedu pa sto jadan uze madrac od dvi iljade maraka... kaze radi kostiju lakse ce spavat Paja reko :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11055 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Alfons Kauders wrote:
Tomahawk11 wrote:Zavisi odakle je. Ima neka linija, ali to znaju samo pravi Hrvati do koje linije se ide.
Pa dobro, ali jebiga sta da rade ljudi u takvim situacijama? Znam za slican slucaj s momkom iz Tuzle prije 20 godina... Doduse, on je samo katolik, a nema bas hrvatsko ime.

Tako da su zakljucili da je Zidov i ubili boga u njemu. Policiji rekli da ih je provocirao zidovskim prezimenom. Opet sve ok, nikom nista. :D

Kako jebiga primitivcima objasniti da u Bosni ne zive samo Muje i Hasani, vec da se nadje i ovih s drugim imenima? Ispade da neki Anto iz Gradacca u Hrvatskoj mora glumiti Šemsu ili Ramiza da ga ne polome, jer ih provocira svojim imenom. :-)
Takvima najbolje ne objašnjavati. Odnosno, najbolje ne dolaziti u kontakt s njima. Znam, nekad se čovjek desi u krivo vrijeme na krivom mjestu...onda je najebo :mrgreen:
TDK-90

#11056 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TDK-90 »

spreca wrote:Eto od koga treba da uci sjeverna koreja :mrgreen:
Pa brat od S. Korejskog predsjednika vec ide na fakultet u Mostaru :-D
BHCluster

#11057 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

BHCluster wrote:

Nositelji "europskih vrijednosti" na djelu.

Komentari:
muslim terrorist from bosnia
Ovo su napravili muslimanski fundametalisti. Ovo nema veze sa Hrvatima.
:lol:
HAHAHAHAHAH, jeste smiješni! Ultrasi su u Sloveniji. To ste ih VI, BALIJE NAPALI
:lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11058 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Truba »

Tomahawk11 wrote:2005. mislim da je bilo, nakon što je prošlo neko vrijeme, jedna kolegica na faxu, inače iz Kreševa, kaže može li me nešto pitati....ma reko pitaj, slobodno....kaže meni su pričali da u Sarajevu sabljama sijeku glave....pa reko jesi li vidjela negdje da sijeku....nisam....eto, ne moram ti onda ja odgovarati :-D
Djevojka je bila prilično zbunjena, vidi se da to pita iskreno, ne iz nekih skrivenih namjera i nije bila neka zloća, samo je imala taj neki usađeni strah.
Razumijem da ima onih kojima je cilj da vlada takvo mišljenje, ali u vremenu smo kad je svijet globalno selo, a eto, recimo, bar Kreševo nije daleko od Sarajeva....mislim, ja ne osuđujem ovu djevojku ili nekog drugog mladog insana, oni su žrtve te propagande.
e vala il si na lujku naletio...

1999. meni kiseljačani (njih 4-5 došli na studij FPN) kažu dobro je ovdje u kiseljaku bi ubili muslimana da dođe

nisi sreće imao sa trebom pa je blatiš :D
još 2004. :lol:

s druge strane... shvati ih i oni su 300 dana bili u okruženju a zna se koliko su arbih korpusi imali vojnika a koliko HVO i ko bi na kraju pobijedio da nije bilo primirja...
Tomahawk11
Globalni moderator

#11059 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Black swan wrote:
e vala il si na lujku naletio...

1999. meni kiseljačani (njih 4-5 došli na studij FPN) kažu dobro je ovdje u kiseljaku bi ubili muslimana da dođe

nisi sreće imao sa trebom pa je blatiš :D
još 2004. :lol:

s druge strane... shvati ih i oni su 300 dana bili u okruženju a zna se koliko su arbih korpusi imali vojnika a koliko HVO i ko bi na kraju pobijedio da nije bilo primirja...
Čekaj, je li lujka bila ili je blatim?

Cura je bila normala, samo isprepadana glupim pričama.
Nismo bili ništa više od kolega, ako te to zanima.

Ne kontam tu priču sa okruženjem i kakve veze ima sa ovim što ja napisah.
Ne vjerujem nikom, volim lično da se uvjerim kakav je ko i kakve prilike vladaju.
A nemam problem s tim kako se ko zove i u šta (ne) vjeruje. Dok god je čovjek i ne mrzi me, možemo svašta nešta.
spreca

#11060 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TDK-90 wrote:
spreca wrote:Eto od koga treba da uci sjeverna koreja :mrgreen:
Pa brat od S. Korejskog predsjednika vec ide na fakultet u Mostaru :-D
odmah se vidi efekat :mrgreen:
Truba

#11061 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Truba »

ne znam jesi li kad bio u deževicama kraj kreševa
crkva spaljena...1200 hvata pobjeglo / protjerano...

možda je porijeklom iz deževica
Truba

#11062 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Truba »

inače sve je od osobe do osobe
neko je 1994. plavim putem se vozao kao da nema rata
a neko danas iz tomislavgrada neće u sarajevo
Tomahawk11
Globalni moderator

#11063 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Black swan wrote:ne znam jesi li kad bio u deževicama kraj kreševa

Nisam.
Razumijem ja tebe šta govoriš.
Ko je to spalio?
Đihatlije iz Sarajeva?

Ako stvari percipiramo na konto ratnih dešavanja - onda su svi Srbi , svi Hrvati, svi Bošnjaci - isti.
SmokingMan

#11064 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SmokingMan »

BHCluster wrote:
Volio bih ih vidjeti na djelu kada im jednog dana dođe ekipa i Roterdama.Vjerujem da bi se već naredni dan Ultrasi ugasili. :D
Novak20

#11065 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

https://faktor.ba/vijest/nakon-napada-n ... jeg-257578

....- NK Široki Brijegg najoštrije osuđuje huliganski napad na navijače Aberdeen Football Cluba koji se dogodio kasno sinoć (srijeda) na području Starog grada u Mostar. Dio bh. medija pokušao je, na žalost, u svome poznatom stilu, u vezu s incidentom dovesti domaće navijače i njihov navodno obećani žestoki doček, što se moglo protumačiti i kako s cijelim slučajem nekakve veze imaju navijači Širokog Brijega....
Truba

#11066 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Truba »

Tomahawk11 wrote:

Nisam.
Razumijem ja tebe šta govoriš.
Ko je to spalio?
Đihatlije iz Sarajeva?

Ako stvari percipiramo na konto ratnih dešavanja - onda su svi Srbi , svi Hrvati, svi Bošnjaci - isti.
idealisto :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11067 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Black swan wrote:
idealisto :oops:
Zar jesam :-?
Dok ne dobijem i ja po glavi ko ovaj Alphonseov Hrvat :oops:
Streptokok

#11068 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Novak20 wrote:https://faktor.ba/vijest/nakon-napada-n ... jeg-257578

....- NK Široki Brijegg najoštrije osuđuje huliganski napad na navijače Aberdeen Football Cluba koji se dogodio kasno sinoć (srijeda) na području Starog grada u Mostar. Dio bh. medija pokušao je, na žalost, u svome poznatom stilu, u vezu s incidentom dovesti domaće navijače i njihov navodno obećani žestoki doček, što se moglo protumačiti i kako s cijelim slučajem nekakve veze imaju navijači Širokog Brijega....
Sta je reci, dzihadlije ih napale? Treba ispitati koje su boje koze napadaci bili. Ako su kakvi crnci onda je sve jasno.
Novak20

#11069 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Streptokok wrote:
Novak20 wrote:https://faktor.ba/vijest/nakon-napada-n ... jeg-257578

Sta je reci, dzihadlije ih napale? Treba ispitati koje su boje koze napadaci bili. Ako su kakvi crnci onda je sve jasno.
Ko god ih je napao neka se najede govana. Nadam se da će ih pohvatati.

Sjećam se škotskih navijača u Sarajevu na utakmici reprezentacija. Veseli i pristojni ljudi, došlo ih oko 2.000. Ne znam da je bio i jedan incident.
ovo_malo_duse

#11070 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ovo_malo_duse »

Labude kakis malo. Cuo si pa lupas. Kad su Dezevice ili ti Drazevice kako ih jos zovu uzete ni jedan civil nije zaginuo. Nikad granatu ili nesto slicno nisu osjetili. Ne zato sto jedinice ABiH nebi poslala par komada, nego zato sto u vrijeme djestava u tom rejonu nismo imali granata . Iz Dezevica su se svi povukli kad je Inach oslobodzen. Doduse bojovnika je kamara zagnojila zemlju bosansku ali civile niko nije ni vidio a ne da ih protjera.
Crkva nije dirana tih dana sta se poslije dogadzalo ne znam jer nisam bio dugo tamo.
S druge strane trebas malo upitat Kresevske i Kiseljacke Bosnjake civile koji su uspjeli pobjeci kakve stvari su im radili.
Sam svjedocim pricu 2 djece. Curice od 2-4 godine i Malca mozda nekih 6-7 i njihovog dede. Drzali su ih u kuci 7 dana nisu im dali izaci. Imali su krave ui stali koje su crkavale od muke jer ih nisu muzli. Dan kad su bojovnici dosli po njih dedo je iskoristio situaciju i sa djecom kroz prozor pobjegao u obliznji sumarak odkuda su gledali kako im mamu salju da muze krave a oca izvode i dok je mama u stali ubiaju ga prd kucom. A zatim i mamu.

I sjecam se neke zene tjese onu curicu nesto je plakala, nesto doci ce mama tako nesto. U tom trenutku malac kaze : "Nemojte vi meni lagat ja sam vidio kad su moju mamu i babu ubili". Evo sad sam se najzio dok ovo pisem kad se sjetim toga. Dijete od 6 godina. Sreca pa je vecina raje koja je slusala imala nesto dana da se ohladi, da su kojim slucajem taj dan upali bilo gdje jos bi se ovdje pisalo. I boga pitaj koliko je takvih slucajeva bilo.

Ako hoces iskreno jedan od razloga zasto je Wasingtonski potpisan jer je 1994 sve bilo spremno da se ovaj dio izbrise s mape.

Tako da ova mozda ima iskustva iz komsiluka i misli ako su bojovnici to radili da svi rade...
BHCluster

#11071 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

ovo_malo_duse wrote:

Labude kakis malo. Cuo si pa lupas. Kad su Dezevice ili ti Drazevice kako ih jos zovu uzete ni jedan civil nije zaginuo. Nikad granatu ili nesto slicno nisu osjetili. Ne zato sto jedinice ABiH nebi poslala par komada, nego zato sto u vrijeme djestava u tom rejonu nismo imali granata . Iz Dezevica su se svi povukli kad je Inach oslobodzen. Doduse bojovnika je kamara zagnojila zemlju bosansku ali civile niko nije ni vidio a ne da ih protjera.
Crkva nije dirana tih dana sta se poslije dogadzalo ne znam jer nisam bio dugo tamo.
S druge strane trebas malo upitat Kresevske i Kiseljacke Bosnjake civile koji su uspjeli pobjeci kakve stvari su im radili.
Sam svjedocim pricu 2 djece. Curice od 2-4 godine i Malca mozda nekih 6-7 i njihovog dede. Drzali su ih u kuci 7 dana nisu im dali izaci. Imali su krave ui stali koje su crkavale od muke jer ih nisu muzli. Dan kad su bojovnici dosli po njih dedo je iskoristio situaciju i sa djecom kroz prozor pobjegao u obliznji sumarak odkuda su gledali kako im mamu salju da muze krave a oca izvode i dok je mama u stali ubiaju ga prd kucom. A zatim i mamu.

I sjecam se neke zene tjese onu curicu nesto je plakala, nesto doci ce mama tako nesto. U tom trenutku malac kaze : "Nemojte vi meni lagat ja sam vidio kad su moju mamu i babu ubili". Evo sad sam se najzio dok ovo pisem kad se sjetim toga. Dijete od 6 godina. Sreca pa je vecina raje koja je slusala imala nesto dana da se ohladi, da su kojim slucajem taj dan upali bilo gdje jos bi se ovdje pisalo. I boga pitaj koliko je takvih slucajeva bilo.

Ako hoces iskreno jedan od razloga zasto je Wasingtonski potpisan jer je 1994 sve bilo spremno da se ovaj dio izbrise s mape.

Tako da ova mozda ima iskustva iz komsiluka i misli ako su bojovnici to radili da svi rade...
Kako te nije sramota napistatitako nesto za "nositelje europskih vrijednosti"?
mO k3

#11072 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

moderator???
uj ne smijem se vise kaciti sa tobom :)

Cestitka cika moderator
Tomahawk11
Globalni moderator

#11073 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
moderator???
uj ne smijem se vise kaciti sa tobom :)

Cestitka cika moderator
Smiješ. I dalje sam forumaš ko i ostali.

Hvala :thumbup:
mO k3

#11074 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

pici wrote:Image

samo im fali josH bidermajer i EVET pa da krenu svatovi kroz mostar :mrgreen:
Koliko srba vi vidite na slici ??

Edit:
Izvinjavam se jednog uStasu vidim :)
512MB

#11075 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »