Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Mehemed
Vozim: automobil

#11051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

SSD je druga priča... on odnese :D
Ova brzina traje samo 1-2 sec, to se nekada tako potrefi :D
Dok sam imao 4Mbps dl, znalo je nabiti do 8MB/s po 1-2 puta mjesecno i jednom mi samo bilo 24MB/s, skidao ja spot 30+MB, i ja kliknem i vidim vec kaze skinulo, ma reko nema sanse, kliknem opet i gledam u "downloads" prozor, i vidim tu brzinu :D
Tiger 033

#11052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

van helsing wrote:
van helsing wrote:@Telemach
Malo jos prijedloga za osvjezenje liste kanala mmds :
1.Tv Nova RS
2.Prva Plus
3.MGM
4.Nickelodeon
5.Rtl Kockica

MGM za one koji vole starije filmove,plus imaju prevod.

Nickelodeon za malu raju,plus imaju hrvatski audio.

Nemojte biti kao mojatv,gdje nam ubacuju web camere kao nove kanale.

LP
Kolega @Telemach,nadam se da ste ovo proslijedili nadleznima.
Dajte nam nove kanale,sada se tv gleda,kada se vecina vremena provodi u kuci.
Nova TV rs :D

Image

Nova TV hr

Image

;-)
van helsing

#11053 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Nema nam kolege @Telemach da nam odgovori.
A i neka nema,odgovor znamo,otprilike,blagovremeno cemo biti obavjesteni,da se svi zahtjevi razmatraju,da je proslijedjeno nadleznima,itd itd :mrgreen: .
StupskaBitanga

#11054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Tiger 033
Može na PP kako gledaš Nova,rs
Hvala
Telemach

#11055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

van helsing wrote:Nema nam kolege @Telemach da nam odgovori.
A i neka nema,odgovor znamo,otprilike,blagovremeno cemo biti obavjesteni,da se svi zahtjevi razmatraju,da je proslijedjeno nadleznima,itd itd :mrgreen: .
Za sada nemamo informacija na ovu temu.
SHTEVELEC

#11056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SHTEVELEC »

Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
Telemach

#11057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

SHTEVELEC wrote:Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
Jeste li imali tehničku intervenciju s naše strane po ovom pitanju?
aura lajt

#11058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

da li je ova lista ubacenih kanala finalna?
dowydyenya

#11059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

@Telemach

Samo da se zahvalim na brzoj intervenciji ljudima iz @Telemacha koji citaju ovu temu,operaterki koja me je kontaktirala i momku koji je izasao juce u toku dana na teren i odmah rijesio moj novonastali problem.

Inace da navedem da ste u mojoj ulici uvjek bili brzi i efikasni povodom bilo kakvog problema jos dok sam bio i na mmds

Hvala
Creasy

#11060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Creasy »

aura lajt wrote:da li je ova lista ubacenih kanala finalna?

Kakva lista ubačenih kanala? :?
aura lajt

#11061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

Creasy wrote:Kakva lista ubačenih kanala? :?
prešaltaj, ugl samo su ujednacili ponudu sa ostalim podrucjima.
Creasy

#11062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Creasy »

aura lajt wrote:
Creasy wrote:Kakva lista ubačenih kanala? :?
prešaltaj, ugl samo su ujednacili ponudu sa ostalim podrucjima.

Ma sad sam vidio, nekakvi Visoko, Zenica, Posavina... :D A nijedan od onih iz Osnovnog paketa...
van helsing

#11063 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Telemach wrote:Za sada nemamo informacija na ovu temu.
Ocekivan odgovor,reklo bi se.
Vama kolega @Telemach hvala na javljanju,a mi korisnici mmds-a znamo odavno da smo zadnja rupa na svirali i vi tu nista ne mozete uticati.
Ali moram priznati da nam kolega @Telemach pomognete oko dosta drugih stvari,i za to respect.
Telemach

#11064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:@Telemach

Samo da se zahvalim na brzoj intervenciji ljudima iz @Telemacha koji citaju ovu temu,operaterki koja me je kontaktirala i momku koji je izasao juce u toku dana na teren i odmah rijesio moj novonastali problem.

Inace da navedem da ste u mojoj ulici uvjek bili brzi i efikasni povodom bilo kakvog problema jos dok sam bio i na mmds

Hvala
Hvala Vama što na ovaj način sarađujete s nama.
Creasy

#11065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Creasy »

Telemach@ Novi korisnici dobijaju 6 mjeseci besplatno korištenje Proširenog paketa, a nas stare ko šljivi? E pa sad ću ja fino da raskinem ugovor sa vama i potpišem novi. :wink:
gidra

#11066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

NOVA RS počinje sa emitovanjem 1. februara. Ovo do sada je bio testni period.
sabansaulic1

#11067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
gidra

#11068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

sabansaulic1 wrote:da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
opleti od prve stranice i čitaj lagano, sve ti piše, na tu temu smo diskutovali x puta.
Altsa

#11069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Altsa »

Telemach wrote:
SHTEVELEC wrote:Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
Jeste li imali tehničku intervenciju s naše strane po ovom pitanju?
kod mene takoder ne radi...na koji nacin se moze srediti ovaj problem jer konstantno resetovanje risivera nije rjesenje
sabansaulic1

#11070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

gidra wrote:
sabansaulic1 wrote:da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
opleti od prve stranice i čitaj lagano, sve ti piše, na tu temu smo diskutovali x puta.
od 21/08/2012 21:56 do danas se puno toga promijenilo. i ako ti neces, ne znaci da neko drugi nece.a i te komparativne prednosti u odnosu na ostale bi bile plus za nekoga da se odluci za telemach. valjda to i u telemachu kontaju. svako ko ima prednosti u odnosu na drugoga u danasnje vrijeme to rado istice i time privlaci potencijalne konzumente svojih usluga na dobrobit svoju. to je bar jasno svakome onome ko ima IQ veci od broja kucnih papuca.
gidra

#11071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

sabansaulic1 wrote:
gidra wrote:
od 21/08/2012 21:56 do danas se puno toga promijenilo. i ako ti neces, ne znaci da neko drugi nece.a i te komparativne prednosti u odnosu na ostale bi bile plus za nekoga da se odluci za telemach. valjda to i u telemachu kontaju. svako ko ima prednosti u odnosu na drugoga u danasnje vrijeme to rado istice i time privlaci potencijalne konzumente svojih usluga na dobrobit svoju. to je bar jasno svakome onome ko ima IQ veci od broja kucnih papuca.
Odradi to sam, Telemach ti siguno neće analizirati ponudu ostalih operatera i dati svoju komentar na njihovu ponudu. Ako si mogao primjetiti, a vjerovatno nisi, Telemach na ovoj temi pomaže korisnicima, objavi neki info i to je to. Nikad ama baš nikad nisu rekli da su bolji od drugih niti su na ovoj temi navlačili raju da se pretplate na njihove usluge, nit su komentarisali druge operatere.
Otvoriš stranicu BHtelecoma, Telemacha, HS-a i Lol-a i uporediš. Svako ko ima IQ veći od broja kućnih papuča može sam uporediti ponudu i izabrati najbolju za sebe a da se uklapa u njegove finansijske okvire.
sabansaulic1

#11072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

gidra wrote:
sabansaulic1 wrote:
gidra wrote: opleti od prve stranice i čitaj lagano, sve ti piše, na tu temu smo diskutovali x puta.
Odradi to sam, Telemach ti siguno neće analizirati ponudu ostalih operatera i dati svoju komentar na njihovu ponudu. Ako si mogao primjetiti, a vjerovatno nisi, Telemach na ovoj temi pomaže korisnicima, objavi neki info i to je to. Nikad ama baš nikad nisu rekli da su bolji od drugih niti su na ovoj temi navlačili raju da se pretplate na njihove usluge, nit su komentarisali druge operatere.
Otvoriš stranicu BHtelecoma, Telemacha, HS-a i Lol-a i uporediš. Svako ko ima IQ veći od broja kućnih papuča može sam uporediti ponudu i izabrati najbolju za sebe a da se uklapa u njegove finansijske okvire.
ocito ti ne razumijes zakone trzista.sto bih ja kao njihov potencijalan klijent gubio vrijeme citajuci hiljade i hiljade drugih postova, kada je u interesu telemacha, ako zeli da koristim njihove usluge a to se valjda podrazmjeva i zbog toga i postoje, da to ovdje napise.dakazu dobri smo po tome i tome, jaci smo u tome i tome a popravicemo to i to. jer i ova stranica je za njihovu promociju. i nadam se da to shvataju ovi odgovorni i da ce odgovoriti na moj zaista korektan i konkretan post. a ti kao obican forumas, kao sto sam i ja sam, imas pravo na svoje vidjenje. samo se nadam da telemach shvata moje pitanje i da ce reagirati.ako zele jos vise korisnika a da i ne izgube postojece. valjda ovo shvataju svi oni koji imaju IQ veci od broja kucnih papuca.
drug_profi

#11073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Fino ti covjek kaze da se ovdje Telemach ne prodaje. U tom slucaju bi tema bila zakljucana i post obrisan jer se za reklamu mora placati. Tema sluzi samo za servis i razmjenu utisaka i informacija korisnika.
PIMP-Meister-2000

#11074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PIMP-Meister-2000 »

@SVI: Stipu fabija (sabansaulic) , klasični troll. Ignorišite ga i valjda će otići šupljirati na neki drugi pdf, nadajmo se. :mrgreen:
sabansaulic1

#11075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sabansaulic1 »

PIMP-Meister-2000 wrote:@SVI: Stipu fabija (sabansaulic) , klasični troll. Ignorišite ga i valjda će otići šupljirati na neki drugi pdf, nadajmo se. :mrgreen:
koji je tvoj problem.
Locked