Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SSD je druga priča... on odnese
Ova brzina traje samo 1-2 sec, to se nekada tako potrefi
Dok sam imao 4Mbps dl, znalo je nabiti do 8MB/s po 1-2 puta mjesecno i jednom mi samo bilo 24MB/s, skidao ja spot 30+MB, i ja kliknem i vidim vec kaze skinulo, ma reko nema sanse, kliknem opet i gledam u "downloads" prozor, i vidim tu brzinu
Nema nam kolege @Telemach da nam odgovori.
A i neka nema,odgovor znamo,otprilike,blagovremeno cemo biti obavjesteni,da se svi zahtjevi razmatraju,da je proslijedjeno nadleznima,itd itd .
van helsing wrote:Nema nam kolege @Telemach da nam odgovori.
A i neka nema,odgovor znamo,otprilike,blagovremeno cemo biti obavjesteni,da se svi zahtjevi razmatraju,da je proslijedjeno nadleznima,itd itd .
Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
SHTEVELEC wrote:Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
Jeste li imali tehničku intervenciju s naše strane po ovom pitanju?
Samo da se zahvalim na brzoj intervenciji ljudima iz @Telemacha koji citaju ovu temu,operaterki koja me je kontaktirala i momku koji je izasao juce u toku dana na teren i odmah rijesio moj novonastali problem.
Inace da navedem da ste u mojoj ulici uvjek bili brzi i efikasni povodom bilo kakvog problema jos dok sam bio i na mmds
Telemach wrote:Za sada nemamo informacija na ovu temu.
Ocekivan odgovor,reklo bi se.
Vama kolega @Telemach hvala na javljanju,a mi korisnici mmds-a znamo odavno da smo zadnja rupa na svirali i vi tu nista ne mozete uticati.
Ali moram priznati da nam kolega @Telemach pomognete oko dosta drugih stvari,i za to respect.
Samo da se zahvalim na brzoj intervenciji ljudima iz @Telemacha koji citaju ovu temu,operaterki koja me je kontaktirala i momku koji je izasao juce u toku dana na teren i odmah rijesio moj novonastali problem.
Inace da navedem da ste u mojoj ulici uvjek bili brzi i efikasni povodom bilo kakvog problema jos dok sam bio i na mmds
Telemach@ Novi korisnici dobijaju 6 mjeseci besplatno korištenje Proširenog paketa, a nas stare ko šljivi? E pa sad ću ja fino da raskinem ugovor sa vama i potpišem novi.
da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
sabansaulic1 wrote:da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
opleti od prve stranice i čitaj lagano, sve ti piše, na tu temu smo diskutovali x puta.
SHTEVELEC wrote:Ovo sa EPG-om stvarno ide na zivce, ne znam kako nisu u stanju da ga rijeses da radi kako treba... @Telemach - radi li se ista po ovom pitanju? Znam da ste vise pute pokusali rijesiti ali dzaba, opet svako malo treba reset receivera
Jeste li imali tehničku intervenciju s naše strane po ovom pitanju?
kod mene takoder ne radi...na koji nacin se moze srediti ovaj problem jer konstantno resetovanje risivera nije rjesenje
sabansaulic1 wrote:da li neko od korisnika ili od uposlenika telemacha moze ovdje navesti po cemu bi se neko odlucio da pristupi koristenju usluga telemacha. da se navedu komparativne prednosti u odnosu na ostale. ako neko moze da navede i komparativne mane u odnosu na ostale. hvala unapred i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj moj post.
opleti od prve stranice i čitaj lagano, sve ti piše, na tu temu smo diskutovali x puta.
od 21/08/2012 21:56 do danas se puno toga promijenilo. i ako ti neces, ne znaci da neko drugi nece.a i te komparativne prednosti u odnosu na ostale bi bile plus za nekoga da se odluci za telemach. valjda to i u telemachu kontaju. svako ko ima prednosti u odnosu na drugoga u danasnje vrijeme to rado istice i time privlaci potencijalne konzumente svojih usluga na dobrobit svoju. to je bar jasno svakome onome ko ima IQ veci od broja kucnih papuca.
od 21/08/2012 21:56 do danas se puno toga promijenilo. i ako ti neces, ne znaci da neko drugi nece.a i te komparativne prednosti u odnosu na ostale bi bile plus za nekoga da se odluci za telemach. valjda to i u telemachu kontaju. svako ko ima prednosti u odnosu na drugoga u danasnje vrijeme to rado istice i time privlaci potencijalne konzumente svojih usluga na dobrobit svoju. to je bar jasno svakome onome ko ima IQ veci od broja kucnih papuca.
Odradi to sam, Telemach ti siguno neće analizirati ponudu ostalih operatera i dati svoju komentar na njihovu ponudu. Ako si mogao primjetiti, a vjerovatno nisi, Telemach na ovoj temi pomaže korisnicima, objavi neki info i to je to. Nikad ama baš nikad nisu rekli da su bolji od drugih niti su na ovoj temi navlačili raju da se pretplate na njihove usluge, nit su komentarisali druge operatere.
Otvoriš stranicu BHtelecoma, Telemacha, HS-a i Lol-a i uporediš. Svako ko ima IQ veći od broja kućnih papuča može sam uporediti ponudu i izabrati najbolju za sebe a da se uklapa u njegove finansijske okvire.
gidra wrote:
Odradi to sam, Telemach ti siguno neće analizirati ponudu ostalih operatera i dati svoju komentar na njihovu ponudu. Ako si mogao primjetiti, a vjerovatno nisi, Telemach na ovoj temi pomaže korisnicima, objavi neki info i to je to. Nikad ama baš nikad nisu rekli da su bolji od drugih niti su na ovoj temi navlačili raju da se pretplate na njihove usluge, nit su komentarisali druge operatere.
Otvoriš stranicu BHtelecoma, Telemacha, HS-a i Lol-a i uporediš. Svako ko ima IQ veći od broja kućnih papuča može sam uporediti ponudu i izabrati najbolju za sebe a da se uklapa u njegove finansijske okvire.
ocito ti ne razumijes zakone trzista.sto bih ja kao njihov potencijalan klijent gubio vrijeme citajuci hiljade i hiljade drugih postova, kada je u interesu telemacha, ako zeli da koristim njihove usluge a to se valjda podrazmjeva i zbog toga i postoje, da to ovdje napise.dakazu dobri smo po tome i tome, jaci smo u tome i tome a popravicemo to i to. jer i ova stranica je za njihovu promociju. i nadam se da to shvataju ovi odgovorni i da ce odgovoriti na moj zaista korektan i konkretan post. a ti kao obican forumas, kao sto sam i ja sam, imas pravo na svoje vidjenje. samo se nadam da telemach shvata moje pitanje i da ce reagirati.ako zele jos vise korisnika a da i ne izgube postojece. valjda ovo shvataju svi oni koji imaju IQ veci od broja kucnih papuca.
Fino ti covjek kaze da se ovdje Telemach ne prodaje. U tom slucaju bi tema bila zakljucana i post obrisan jer se za reklamu mora placati. Tema sluzi samo za servis i razmjenu utisaka i informacija korisnika.