Tako pišu pojedini provladini izvori:muhafuca wrote:Navodno Tal Rifat pod kontrolom SAA - mada mi je suhveli

Da li će tamo i ostati, vidjećemo.
Tako pišu pojedini provladini izvori:muhafuca wrote:Navodno Tal Rifat pod kontrolom SAA - mada mi je suhveli

Mrske šije, sve ih treba.....kaišem po guzi, jel de?sarajevoxxxx wrote:
Niđe veze i fula. Tako šije postavljaju stvar. Eto svi su krivi, ah taj rat, zavadili nas.![]()
Iran kada vodi rat, radi to zbog šiitske ideologije. Saudija kada vodi rat radi to zbog same sebe, nema veze sa vehabizmom.
Challenger_ wrote:Preporuka nulte vrste
- Pisao sam o 400 boraca Faylaq al-Rahmana iz Istočne Gute, koji su prešli na stranu SAA i koji su, zajedno sa sirijskom vojskom, radili na oslobađanju njihove voljene i jedine Gute. Evo prilike da vidimo izjavu jednog od njih, da čujemo njihove motive i ocjenimo njegovu iskrenost. Znam da će biti bolno za simpatizere ove lažne revolucije, ove gigantske podvale, ove nesagledive sramote. Međutim, istinu je spoznao naš brat Mrljavi, a spoznao je i ovaj heroj blagog lica koje isijava unutrašnju svjetlost.
Poslušajmo:
Neka je vječno hvaljen Onaj koji je pobjedu dao boljima nad gorima,
Amin!
Sekte, različite dobro finansirane ideologije i slično su sradstva modeliranja pojedinaca i grupa, stvaranja idealnih, visoko manipulativnih grupa a njihovi proizvodi (kao vehabije) su ništa drugo do žrtve socijalne alhemije.dragma wrote:...
Da dodam: takvi uopšte ne razumiju o čemu ti/mi pričamo.Challenger_ wrote:Sekte, različite dobro finansirane ideologije i slično su sradstva modeliranja pojedinaca i grupa, stvaranja idealnih, visoko manipulativnih grupa a njihovi proizvodi (kao vehabije) su ništa drugo do žrtve socijalne alhemije.dragma wrote:...
Ne znam zašto sve to upućuješ njemu kad je i on sam tipičan proizvod opskurne društvene alhemije.

Tel Rifat nema veze sa sirijskim rezimom. Oni bi svakako voljeli da njima pripadne. Medjutim, bice onako kako se Putin i Erdogan dogovore.Challenger_ wrote:Tako pišu pojedini provladini izvori:muhafuca wrote:Navodno Tal Rifat pod kontrolom SAA - mada mi je suhveli
Da li će tamo i ostati, vidjećemo.

Haha, Oni isti koje je mjesecima povezivao sa al kaidom, nusrom, teroristima najgore vrste, izraelskim igračima... Kakvo ludiloChallenger_ wrote:Challenger_ wrote:Preporuka nulte vrste
- Pisao sam o 400 boraca Faylaq al-Rahmana iz Istočne Gute, koji su prešli na stranu SAA i koji su, zajedno sa sirijskom vojskom, radili na oslobađanju njihove voljene i jedine Gute. Evo prilike da vidimo izjavu jednog od njih, da čujemo njihove motive i ocjenimo njegovu iskrenost. Znam da će biti bolno za simpatizere ove lažne revolucije, ove gigantske podvale, ove nesagledive sramote. Međutim, istinu je spoznao naš brat Mrljavi, a spoznao je i ovaj heroj blagog lica koje isijava unutrašnju svjetlost.
Poslušajmo:
Neka je vječno hvaljen Onaj koji je pobjedu dao boljima nad gorima,
Amin!
- Još 170 momčina, bivših militanata iz Haraste, uključilo se u SAA:
LINK
Pretpostavljam da si se odrekao ovih bivših pobunjenikaAkibh wrote:Oni isti
FSA je u ovom ratu pokazala odgovornost prema civilima za razliku od Irana, Koalicije, ili Rusa.dragma wrote:Mrske šije, sve ih treba.....kaišem po guzi, jel de?sarajevoxxxx wrote:
Niđe veze i fula. Tako šije postavljaju stvar. Eto svi su krivi, ah taj rat, zavadili nas.![]()
Iran kada vodi rat, radi to zbog šiitske ideologije. Saudija kada vodi rat radi to zbog same sebe, nema veze sa vehabizmom.
SAUDIJSKI PRINC OTKRIO: “Vehabizam je propagiran na zahtjev Zapada”
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/763 ... apada.html
Stvarno se rijetko javljam na politici ali ovo je fakat previse!handžar88 wrote:Jest Boga mi.. a narocito kad ti to kaze onaj sto te stvorio i koji sve zna i bez cije moci i znanja se nista ne moze desit. Bas sto kazes milina, rodi se covjek ponovo.macomatrix wrote:[
Kako je lijepo kad ti drugi kazu ili napisu sta da mislis i kako svijet funkcionira, pa nemoras sam mucnut glavom .... milina
Dje u Kur’anu stoji kako kako i kada klanjati?lotPi wrote:Stvarno se rijetko javljam na politici ali ovo je fakat previse!handžar88 wrote:Jest Boga mi.. a narocito kad ti to kaze onaj sto te stvorio i koji sve zna i bez cije moci i znanja se nista ne moze desit. Bas sto kazes milina, rodi se covjek ponovo.macomatrix wrote:[
Kako je lijepo kad ti drugi kazu ili napisu sta da mislis i kako svijet funkcionira, pa nemoras sam mucnut glavom .... milina
Pa navedi Ajet ili Suru u kojoj se naredjuje ili savjetuje razdvajanje zenske i muske djece u skoli!?
Ne spominji mi tumacenja, preporuke ili fetve vec tacno na ono na sto se pozivas!
Rekao si: ..."a narocito kad ti to kaze onaj sto te stvorio i koji sve zna i bez cije moci i znanja se nista ne moze desit"....
pa navedi gdje to stoji u Kuranu casnom!
insomnia78 wrote: Dje u Kur’anu stoji kako kako i kada klanjati?
insomnia78 wrote:Hocu. Cim ti meni pokazes gdje u istom pise kako i koliko klanjati
insomnia78 wrote:Pa ono kad pogledas nidje u Kur’anu ne pise ni kako klanjati pa ljudi opet klanjaju. Cak je namaz jedan od islamskih stubova
insomnia78 wrote:Dje je u Kur’anu objasnjeno kako klanjati?
https://twitter.com/AfarinMamosta/statu ... 9169290240Turkish-backed jihadi hanging from an electrical line after him and his crew was blasted by an YPG ATGM in Dike village in Rajo district. #Afrin @syriankiyam
https://twitter.com/AfarinMamosta/statu ... 8471704576Images of the 2 out of a total of 6 Turkish-backed jihadis assassinated by Kurdish Forces in Jindires. #Afrin
De ba ljudi popustite..lotPi wrote:Stvarno se rijetko javljam na politici ali ovo je fakat previse!handžar88 wrote:Jest Boga mi.. a narocito kad ti to kaze onaj sto te stvorio i koji sve zna i bez cije moci i znanja se nista ne moze desit. Bas sto kazes milina, rodi se covjek ponovo.macomatrix wrote:[
Pa navedi Ajet ili Suru u kojoj se naredjuje ili savjetuje razdvajanje zenske i muske djece u skoli!?
Ne spominji mi tumacenja, preporuke ili fetve vec tacno na ono na sto se pozivas!
Rekao si: ..."a narocito kad ti to kaze onaj sto te stvorio i koji sve zna i bez cije moci i znanja se nista ne moze desit"....
pa navedi gdje to stoji u Kuranu casnom!