basicm wrote:Znas, 8 fildzana goriva godisnje kad se ustedi uspjeh je to, frizider se napuni umjesto toga.
Cekaj bolan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
basicm wrote:Znas, 8 fildzana goriva godisnje kad se ustedi uspjeh je to, frizider se napuni umjesto toga.
Ali pazi, TDI sve crveno trosi 5l gradske sa klimombasicm wrote:Znas, 8 fildzana goriva godisnje kad se ustedi uspjeh je to, frizider se napuni umjesto toga.
Ako ne zna kretati iz druge pa odmah u trecu nema pojma o voznjiamar1994 wrote:basicm wrote:Znas, 8 fildzana goriva godisnje kad se ustedi uspjeh je to, frizider se napuni umjesto toga.![]()
![]()
![]()
Cekaj bolan![]()
, prvo dok ubaci u prvu , pa onda lagano dok odvoji al pazi bez gasa , onda lagano ubrza i odma u drugu , pa ga ugusi i tako ide lagano pa u trecu , a ne prelai 1300 obrtaja , jer 0.01 , 0.02 litra , znas ti sta je to
![]()
svaki dan gledam takve imbecile...basicm wrote:Jutros gledam, definitivno su sporaci glavni problem, mrsko mu stisnuti gas sa semafora, napravi prostor ispred sebe i ukalkulise da doklize do sljedeceg zelenog, dok iza njega se stvara cep, a proci ga niko ne moze zbog zauzetosti drugih traka.
ima ih previse. kao da zaborave da gas postojibitanga_sa_otesa wrote:svaki dan gledam takve imbecile...basicm wrote:Jutros gledam, definitivno su sporaci glavni problem, mrsko mu stisnuti gas sa semafora, napravi prostor ispred sebe i ukalkulise da doklize do sljedeceg zelenog, dok iza njega se stvara cep, a proci ga niko ne moze zbog zauzetosti drugih traka.
jbga ...kote se sve vise...svi bi na silu i mimo svojih mogucnosti zivili u gradu ,e ne moze jbga...beni-bu-man wrote: ima ih previse. kao da zaborave da gas postoji
majku silovali

Bravo, nek crknu dusmanizavezata-vreca wrote:Ovdje sve sumaheri .... Evo ja sam taj koji polako sa semafora krece .... I ne krecem na tuto nikad uvijek na zeleno..to znaci da mi uvijek trubu ozadaal briga me ... Zato mi treba 400 m dok u trecu ubacim. Potosnja ispod 5 l. Imate 3 trake pa obidjite kome smeta ... Ja na vrijeme krenem pa uvijek stignem
komsija ti je seljacinaMOSALJOZE wrote:Jedan je tako uz Rogoj vozio sve 30 km/h a moj komšija iza.I uspije ga preteći i prebaci u prvu i lagano.
kabal1337 wrote: