Posto se po 614 put vracamo na temu ciji je duzi meni se cini da je u ovom trenutku najbolja kombinacija LoL + neki paketic od Tmacha cisto da popuni ovu novogodisnju zajebanciju (naravno ko ima potrebu i voljan je platiti). LoL je davno prokockao svoju staru slavu i sad su OK ali daleko i od onoga sto su bili prije sad vec skoro dvije godine. Ono sto im ja ne mogu halaliti su prvo sklepani paketi kanala, pa onda akcije samo za nove korisnike i na kraju kompletna ova nogovodisnja situacija. Istina je da smo bez kanala ostali zato sto je istekao ugovor i isto tako je istina da Tmach ne da i sve su prilike jos dugo nece dati nazad kanale koje smo imali (moze im se) o tome se uopste ne treba diskutovati, tu je situacija cista i jasna kao dan. Ono sto meni smeta i sto je realan problem je sto LoL nije korisnike pripremio i obavjestio o novogodisnjoj akciji ukidanja kanala vec su to uradili par dana nakon sto su prekinuli emitovanje (mislim realno neko je ocekivao da ce produziti isti ugovor 31.12.15 u 23:55) i sto u skladu sa situacijom nisu pripremili adekvatnu zamjenu za ukinute kanale a ne da idu linijom manjeg otpora i ubaciju neke slonove, satro CNN-ove i slicna sranja koja ne gledaju ni oni koji se pojavljuju u programu tih televizija. Sve ostalo je ok izuzmemo li prekide i probleme u radu koji su sve ucestaliji
Logosoft
Moderator: Benq
-
rizibizi
#11026 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo ja sam haman pa u Igmanskoj
i da prijavim imao sam probleme juce od prije 08:00. Zvao, bio 10 u redu cekanja, imao vremena, cekao, docekao i pitao. Odgvor je bio znamo imaju SVI problema nikome ne radi internet jer pustamo nove brzine, nema potrebe da sta resetujete i gasite sve ce samo proraditi (to je bilo oko 08:30). Do 09:00 nije proradilo nikako, nakon toga sta se desavalo nemam pojma, ukucani nisu u toku samo znam da mi je sad speedtest na nekih 43-44 Mbps. Mozda su radili u etapama pa nije svima prestajalo raditi u isto vrijeme
Iskreno malo mi je glupo praviti ovakvu akciju u sred bijela dana, sto nisu krenuli u 1 iza ponoci do jutra bi sve bilo gotovo, bila bi 2-3 posta kako nije radio net i to je to.
Posto se po 614 put vracamo na temu ciji je duzi meni se cini da je u ovom trenutku najbolja kombinacija LoL + neki paketic od Tmacha cisto da popuni ovu novogodisnju zajebanciju (naravno ko ima potrebu i voljan je platiti). LoL je davno prokockao svoju staru slavu i sad su OK ali daleko i od onoga sto su bili prije sad vec skoro dvije godine. Ono sto im ja ne mogu halaliti su prvo sklepani paketi kanala, pa onda akcije samo za nove korisnike i na kraju kompletna ova nogovodisnja situacija. Istina je da smo bez kanala ostali zato sto je istekao ugovor i isto tako je istina da Tmach ne da i sve su prilike jos dugo nece dati nazad kanale koje smo imali (moze im se) o tome se uopste ne treba diskutovati, tu je situacija cista i jasna kao dan. Ono sto meni smeta i sto je realan problem je sto LoL nije korisnike pripremio i obavjestio o novogodisnjoj akciji ukidanja kanala vec su to uradili par dana nakon sto su prekinuli emitovanje (mislim realno neko je ocekivao da ce produziti isti ugovor 31.12.15 u 23:55) i sto u skladu sa situacijom nisu pripremili adekvatnu zamjenu za ukinute kanale a ne da idu linijom manjeg otpora i ubaciju neke slonove, satro CNN-ove i slicna sranja koja ne gledaju ni oni koji se pojavljuju u programu tih televizija. Sve ostalo je ok izuzmemo li prekide i probleme u radu koji su sve ucestaliji
doduse kako kome
-
Naslovnica
#11027 Re: Logosoft ALL ABOUT
LoL,
Zašto sa liste kanala (i općenito iz ponude) ne izbacite MRTV.
Nema ga već mjesecima, samo crno obavještenje, a ionako niko nije gledao to smeće.
Nema ga već mjesecima, samo crno obavještenje, a ionako niko nije gledao to smeće.
- MTV
#11028 Re: Logosoft ALL ABOUT
I mene to zanima.Naslovnica wrote:LoL,
- afannedim
- karanana
#11030 Re: Logosoft ALL ABOUT
e ovo je dobar kanal.
ali chundara za stare korisnike.
ali chundara za stare korisnike.
- MTV
#11031 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebem ih ja tad mi bas stice akcija svi kanali za 1 KM. Al oni sto ga placaju ce ga imati.afannedim wrote:https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=8a94 ... 2d021e45f2
PS. Naslijedjena prava od Telecom Srbija - mtel.
- MTV
#11032 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi HD kanal u ponudi SUPER TV-a od 01.02.2016.

Od 1.2.2016. godine HD paket SUPER TV-a postaje bogatiji za još jedan dokumentarni kanal vrhunske rezolucije. U pitanju je History 2 HD, kanal koji se bavi zanimljivim historijskim činjenicama i događajima. Sigurno ćete uživati u zanimljivim sadržajima koje nudi ovaj kanal, od kojih svakako treba izdvojiti emisiju "10 stvari koje niste znali ..." uz koju svaki dan učimo zanimljive historijske činjenice.
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=8a94 ... 2d021e45f2

Od 1.2.2016. godine HD paket SUPER TV-a postaje bogatiji za još jedan dokumentarni kanal vrhunske rezolucije. U pitanju je History 2 HD, kanal koji se bavi zanimljivim historijskim činjenicama i događajima. Sigurno ćete uživati u zanimljivim sadržajima koje nudi ovaj kanal, od kojih svakako treba izdvojiti emisiju "10 stvari koje niste znali ..." uz koju svaki dan učimo zanimljive historijske činjenice.
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=8a94 ... 2d021e45f2
-
rizibizi
#11033 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo da pitam jel ovo radite na kompenzaciji za ukinute kanale? Da Titu mrtvog dignu I stave ga u neki dodatni paket ja marke za to ne dam.
- MTV
#11034 Re: Logosoft ALL ABOUT
rizibizi wrote:Samo da pitam jel ovo radite na kompenzaciji za ukinute kanale? Da Titu mrtvog dignu I stave ga u neki dodatni paket ja marke za to ne dam.
Nego ugovor je potpisan 02.11 a nevjerujem da ce ga pustit meni jedan dan, mislim da ce capnut odma sve kanale 1.2.2016.
Edit:
Da su jos dodali National Geographic HD, Nat Geo Wild HD (dostupan je za nase podrucje), Luxe HD, mezzo live HD, nick HD, jos se toga moze naci dostupno za nase podrucje onda bi razmislio da uzmem HD paket, ovako vrlo tesko da bi razmisljao o uzimanju a kamo li uzeo HD paket.
Last edited by MTV on 29/01/2016 15:48, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#11035 Re: Logosoft ALL ABOUT
Strašno dobar kanal, šteta što je samo za nove korisnike.
Mogli ste ga pustiti i nama starima heftu-dvije, možda i potpisemo novi ugovor.

Mogli ste ga pustiti i nama starima heftu-dvije, možda i potpisemo novi ugovor.
- karanana
#11036 Re: Logosoft ALL ABOUT
sve dobre stvari su na ovom H2 a na H1 smetlje tipa nekakvih skladista, ganjanja zlata i ostalih materijalistickih gluposti.
hocemo H2
hocemo H2
- MTV
#11037 Re: Logosoft ALL ABOUT
E karanana moj kao sto si dosad dobio CNN international, Hayat HD, Filmbox HD i slicne tako ces i ovaj. Znaci dok se nepotpise novi ugovor i HD paket nema ga. Jbg tako je .
- DoradO
#11038 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hoce li rtl veceras zatamniti utakmicu ili cemo moci pratiti utakmicu susjeda 
-
al-em
#11039 Re: Logosoft ALL ABOUT
Okreni rtl sad i ne mijenjaj kanal dok ne zavrsi hrvatska, inace ces gledati tv zenica, b92 info i ostale delicije koje nam pruza nas lol.
- DoradO
#11040 Re: Logosoft ALL ABOUT
al-em wrote:Okreni rtl sad i ne mijenjaj kanal dok ne zavrsi hrvatska, inace ces gledati tv zenica, b92 info i ostale delicije koje nam pruza nas lol.
Eh kasno
-
al-em
#11041 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zakasnio si par minuta, sreca ja imam par televizora pa sam nastimao. Juce su cak i reprizu sa poljskom zatamnili.
- MTV
#11042 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obadvojica imate ppDoradO wrote:
al-em wrote:Okreni rtl sad i ne mijenjaj kanal dok ne zavrsi hrvatska, inace ces gledati tv zenica, b92 info i ostale delicije koje nam pruza nas lol.
Eh kasno...kanal dostupan za 4h, #ebes ovo vise, hvala u svakom slucaju
- MTV
#11043 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje o zatamnjivanju kanala Pink Reality
Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas da shodno odluci RAK-a sa sjednice održane 17.12.2016. godine, na kojoj je usvojen Kodeks o audiovizuelnim uslugama i medijskim uslugama radija, a koji je stupio na snagu 27.1.2016., dužni smo kanal Pink Reality zaključati od slobodnog gledanja u periodu od 06:00 do 00:00.
Ukoliko želite da gledate navedeni kanal, potrebno je otključati kanal vašim PIN kodom.
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=ef8c ... f419424f43
Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas da shodno odluci RAK-a sa sjednice održane 17.12.2016. godine, na kojoj je usvojen Kodeks o audiovizuelnim uslugama i medijskim uslugama radija, a koji je stupio na snagu 27.1.2016., dužni smo kanal Pink Reality zaključati od slobodnog gledanja u periodu od 06:00 do 00:00.
Ukoliko želite da gledate navedeni kanal, potrebno je otključati kanal vašim PIN kodom.
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=ef8c ... f419424f43
- semirsar
#11044 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma daj ba... imades zvijer od televizora i puscas mu samo SD (sirotinjski dozivljaj) kanaleMTV wrote:rizibizi wrote:Samo da pitam jel ovo radite na kompenzaciji za ukinute kanale? Da Titu mrtvog dignu I stave ga u neki dodatni paket ja marke za to ne dam.![]()
![]()
Nego ugovor je potpisan 02.11 a nevjerujem da ce ga pustit meni jedan dan, mislim da ce capnut odma sve kanale 1.2.2016.
Edit:
Da su jos dodali National Geographic HD, Nat Geo Wild HD (dostupan je za nase podrucje), Luxe HD, mezzo live HD, nick HD, jos se toga moze naci dostupno za nase podrucje onda bi razmislio da uzmem HD paket, ovako vrlo tesko da bi razmisljao o uzimanju a kamo li uzeo HD paket.
sta s se ba stisko, kahnes nolki cash za tv a vamo... ma bjazi tamo ba
- MTV
#11045 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam naglasio, na dijeti sam par mjeseci, redukcija kao sto nam rade s vodom.semirsar wrote: Ma daj ba... imades zvijer od televizora i puscas mu samo SD (sirotinjski dozivljaj) kanale![]()
sta s se ba stisko, kahnes nolki cash za tv a vamo... ma bjazi tamo ba![]()
Nego brate Logosiftov HD paket za 8 KM je skup u odnosu Telemachovog HD paketa. Usporedi pa ces vidjeti.
- semirsar
#11046 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vjerujem da ne zalis ni markice zbog dijete kad krehnes tvMTV wrote: Nego brate Logosiftov HD paket za 8 KM je skup u odnosu Telemachovog HD paketa. Usporedi pa ces vidjeti.
ne bih ti znao reci o HD, odavno ne odoh anamotamounjiha na njiovu stranicu, odavno mi ne mogu nista ponuditi a sto vec nejmam, i bolje cak
naravno, mos probati onaj njiov prostoprosireni + HD paket, pa ako ti se isplati pucaj i uzivaj
P.S. Davno, dok su me jos barili da uzmem neki veci i bolji paket, su mi ponudili probni period od dva mjeseca, probaj mozda jos uvijek mere samo za D3.
- MTV
#11047 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel to ti mene spijuniras po temama pa znas o TV-u?semirsar wrote:Vjerujem da ne zalis ni markice zbog dijete kad krehnes tvMTV wrote: Nego brate Logosiftov HD paket za 8 KM je skup u odnosu Telemachovog HD paketa. Usporedi pa ces vidjeti.![]()
ne bih ti znao reci o HD, odavno ne odoh anamotamounjiha na njiovu stranicu, odavno mi ne mogu nista ponuditi a sto vec nejmam, i bolje cak![]()
naravno, mos probati onaj njiov prostoprosireni + HD paket, pa ako ti se isplati pucaj i uzivaj![]()
P.S. Davno, dok su me jos barili da uzmem neki veci i bolji paket, su mi ponudili probni period od dva mjeseca, probaj mozda jos uvijek mere samo za D3.
Nego signal Telemacha na mojoj adresi jos uvijek nije dostupan.
- semirsar
#11048 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma jooook baMTV wrote: Jel to ti mene spijuniras po temama pa znas o TV-u?![]()
![]()
Nego signal Telemacha na mojoj adresi jos uvijek nije dostupan.
Imamo skoro pa isti interes za teme pa se cesto srecemo
Imas HS, koliko znam, uskoro ce HS-ovci moci uzimati T-mach pakete
- afannedim
#11050 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ga je.em ko ne može gledati hrvatsku na RTL-u na Logosoftu.