Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raigor Stonehoof wrote:na to mislim, iz centrale direktno nema kontrolu, lako je poslat tehnicara da iskljuci. bar tako kaze lik : )
ima itekako iz centrale kontrolu nad ci modulom.
tehnicar se samo salje za iskljucenje analogne jer nju ne mogu iz centrale iskljuciti, dok kompletnu digitalu i preko resivera i ci modula direktno iz centrale iskljucuju.
ma bjezi imam osjecaj da su se u bih ljudi zaposljavali jedino ako nisi bas u toj bransi
tipa elektricar ne smije ici na mjesto elektricara bilo ko drugi moze
odem jednom u univerzalno sa zetom jer sam mu kupio z2 i da mu onu karticu izrezu
i tip otvara sd card onu flapnu vadi onaj umetak i govori pa ovdje ne treba sijeci
reko sta ne treba vidis da treba ko ti dade da radis kad ne znas
kad kolega mu govori pa juce je poceo niko nije naucen se rodio
kontam u sebi pa nije se naucen rodio al je naucio bar citati ili kad se zaposljavas na taj posao onda se trudis da upoznas to sta ces raditi a to je bar lako jer oko nas su telefoni
i sreca odreza on nju zalijepi foliju i preko vrata
jest da nije vezano al me ne bi iznenadilo da je isti slucaj i sa mnogim drugim pa i sa hs-om telemachom i ostalim
Raigor Stonehoof wrote:na to mislim, iz centrale direktno nema kontrolu, lako je poslat tehnicara da iskljuci. bar tako kaze lik : )
tehnicar se samo salje za iskljucenje analogne jer nju ne mogu iz centrale iskljuciti, dok kompletnu digitalu i preko resivera i ci modula direktno iz centrale iskljucuju.
Ma kako god, ali sumnjam da će oni sada čitav sistem kojeg su uspostavili sa resiverima ukinuti i zamijeniti sa CI modulima tek tako. Nadam se da griješim ali teško.
Ma kako god, ali sumnjam da će oni sada čitav sistem kojeg su uspostavili sa resiverima ukinuti i zamijeniti sa CI modulima tek tako. Nadam se da griješim ali teško.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Pa na HS-u je uspostavljen sistem za module, nevidim problem da ga samo preuzmu. Pa ga kasnije doradjuju i poboljsavaju.
A kod HS-a je i ci modul i Resiver, tako da nema nikakvih problema.
N1 mi se pojavio, Grand nije, ali ne mislim zbog njega nešto skenirati.
Nego tek sada vidim da testiraju Pink Classic i Style.....
Što se Telemacha tiče, stvarno se nadam da će uštimati tako sve da mi radi (da li reciever, ili modulu - btw. hoće li nam dati besplatno reciever, ako ih već budu mijenjali?) da se ne maltretiram sa HD kanalima, nego da ih imam.