neki dan se nekoliko koka tuklo pored onog spomenika ubijenoj djeci
komedija
nacifrane i sređene papanke ravnih kosa i polugolog tijela valjaju se po podu i dobro šaketaju
komedija živa... sve dama do dame jebo ih otac seljački
Black swan wrote:apropo onih maloljetnih bokserki
komedija
nacifrane i sređene papanke ravnih kosa i polugolog tijela valjaju se po podu i dobro šaketaju
plavuša je vukla crnku po podu a 2-3 ih nisu mogle rastaviti pa je sve izgledalo kao da se skupa makljajukaranana wrote:kako ja vazda fulim da prisustvujem tome svjetlijem dijelu crne hronike nasega grada?!
Black swan wrote:plavuša je vukla crnku po podu a 2-3 ih nisu mogle rastaviti pa je sve izgledalo kao da se skupa makljajukaranana wrote:kako ja vazda fulim da prisustvujem tome svjetlijem dijelu crne hronike nasega grada?!
raja se smije...
ali one bi se tako mogle 3 sata šopati jer nemaju snage da onesposobe protivnicu
Black swan wrote:apropo onih maloljetnih bokserki
komedija
Uf ovo je neki dan bilo i na onom x kanalu. A ti uzivoBlack swan wrote:plavuša je vukla crnku po podu a 2-3 ih nisu mogle rastaviti pa je sve izgledalo kao da se skupa makljajukaranana wrote:kako ja vazda fulim da prisustvujem tome svjetlijem dijelu crne hronike nasega grada?!
raja se smije...
ali one bi se tako mogle 3 sata šopati jer nemaju snage da onesposobe protivnicu
Black swan wrote:plavuša je vukla crnku po podu a 2-3 ih nisu mogle rastaviti pa je sve izgledalo kao da se skupa makljajukaranana wrote:kako ja vazda fulim da prisustvujem tome svjetlijem dijelu crne hronike nasega grada?!
raja se smije...
Vrlo bliski (odrasli) ljudi ovoj dvojici pricali su kako za heraka nikad ne bi ni pomislili da je mogao pucati po ljudima i druziti se s dilerima i kriminalcima a za vukovu porodicu kako je djelovala fiiiiiina i normalnaKENJAC wrote:Meni je od sve price najvise zapeo za oko detalj da je u tuci koja je predhodila ubistvu zrtva se dokopala pistolja. Poslije je na nagovaranje ubica, taj isti pistolj im vratio, da bi poslije ovaj uzeo pistolj i hladno ga u potiljak ubio. E sad se postavlja pitanje, kako ovo djubre moze jos ikoga pogledati u oci. Ubica je neko ko ubije nekoga, sa ili bez razloga. Cuo sam svakakve motive. Jadne i one jadnije, ali da neko ubije nekoga kad mu ovaj vrati pistolj i zamoli ga da izadje... Jadno jadno i bijedno! U kakvim porodicam nicu ova govna. Ko su otac i majka. Kako dodje do toga da neko ko (manje vise ima obiljezja covjeka) postane ovakav ?! Jeli moguce da se niko nije uhavizo da u njegovoj porodici zivi ovakav izdanak. Majko moja, sta se desilo sa instituciom zvanom porodica?
--------------------------zvrcak wrote:A do kad mislite optuzivati roditelje??? Koliko puta su vama roditelji rekli nemoj, pa ti iz inata... A sad ce da bude salva natpisa, STO SVI NISMO KRIMINALCI, nas su roditelji cuvali... Ja Vuka i brata mu licno poznajem, i bilo ko, ko ih je jednom u zivotu vidio zna da su njih dvojca dva razlicita svijeta. Znaci za Edina se odma vidi da je klosar, sitni narkoman, dok mu je brat nesto sasvim drugo, fakultet, sminka, kultura momak 100% i sad ne kontam fakat, koliko vi mislite da su tu roditelji krivi???
Od moje bivse cure, momak je bio narkoman i sitni dilercic, koji je dilo samo da pokrije svoje troskove. Njega je njegov stari policiskim pendrekom tukao, vezao za radijator, nakon sto su "dosli po dug" on mu je od batina ruke slomio, znate sta je on uradio???? krio drogu i ukradene stvari pod gips...
Tako da to veze nema sa roditeljima, bitna stvar je njihova glava. Moja glava, koja kaze, ides u grad na kafu, popices pivu dvije, kad vidis da je belaj, izmakni se i idi kuci, zovi policiju i mirna bosna. A njegova glava koja kaze, " ides u grad, usput zavrsi speeda, trave, uzecemo tramala od njegove nane, idemo na pivu, ima da se puca veceras, pinki je P.I.C.K.A. za mene"
Kakve ovo ima veze?zvrcak wrote:A do kad mislite optuzivati roditelje??? Koliko puta su vama roditelji rekli nemoj, pa ti iz inata... A sad ce da bude salva natpisa, STO SVI NISMO KRIMINALCI, nas su roditelji cuvali... Ja Vuka i brata mu licno poznajem, i bilo ko, ko ih je jednom u zivotu vidio zna da su njih dvojca dva razlicita svijeta. Znaci za Edina se odma vidi da je klosar, sitni narkoman, dok mu je brat nesto sasvim drugo, fakultet, sminka, kultura momak 100% i sad ne kontam fakat, koliko vi mislite da su tu roditelji krivi???
Od moje bivse cure, momak je bio narkoman i sitni dilercic, koji je dilo samo da pokrije svoje troskove. Njega je njegov stari policiskim pendrekom tukao, vezao za radijator, nakon sto su "dosli po dug" on mu je od batina ruke slomio, znate sta je on uradio???? krio drogu i ukradene stvari pod gips...
Tako da to veze nema sa roditeljima, bitna stvar je njihova glava. Moja glava, koja kaze, ides u grad na kafu, popices pivu dvije, kad vidis da je belaj, izmakni se i idi kuci, zovi policiju i mirna bosna. A njegova glava koja kaze, " ides u grad, usput zavrsi speeda, trave, uzecemo tramala od njegove nane, idemo na pivu, ima da se puca veceras, pinki je P.I.C.K.A. za mene"
------------------micki125 wrote:hoćeš reći negdje u kafani bio?Creasy wrote:[
Pa sto ne nazva policiju? Ja tad radio s maricom...
Znas sta je jarane. Ja sam rasto i vaspito se u periodu kada, ako te uhvate da krades Smoki je bila bruka za porodicu. Komsiluk bi prico " Njegovog malog ufatili dje krade Smoki, ma svasta je ocekivat iz te porodice...." A ti onda dodjes kuci a stari sa vrata BUM drauf u celo! Ako kazes bilo sta opet ti je drauf! Izadjes da se igras a sva raja za tobom vicu lopov, lopov! Rijec lopov je imala samo jedno znacenje. A to je da si lopov , da krades, i da ako tako nastavis Zenica ti ne gine. Danas rijec lopov znaci da ako tako nastavis bit ces uspjesan privrednik. Bit ces neko cija ce se porodica tobom ponositi. Imat ces auto od 400 prosjecnih plata i druzit ces se sa predsjednikom drzave.A_I_ wrote:Vrlo bliski (odrasli) ljudi ovoj dvojici pricali su kako za heraka nikad ne bi ni pomislili da je mogao pucati po ljudima i druziti se s dilerima i kriminalcima a za vukovu porodicu kako je djelovala fiiiiiina i normalnaKENJAC wrote:Meni je od sve price najvise zapeo za oko detalj da je u tuci koja je predhodila ubistvu zrtva se dokopala pistolja. Poslije je na nagovaranje ubica, taj isti pistolj im vratio, da bi poslije ovaj uzeo pistolj i hladno ga u potiljak ubio. E sad se postavlja pitanje, kako ovo djubre moze jos ikoga pogledati u oci. Ubica je neko ko ubije nekoga, sa ili bez razloga. Cuo sam svakakve motive. Jadne i one jadnije, ali da neko ubije nekoga kad mu ovaj vrati pistolj i zamoli ga da izadje... Jadno jadno i bijedno! U kakvim porodicam nicu ova govna. Ko su otac i majka. Kako dodje do toga da neko ko (manje vise ima obiljezja covjeka) postane ovakav ?! Jeli moguce da se niko nije uhavizo da u njegovoj porodici zivi ovakav izdanak. Majko moja, sta se desilo sa instituciom zvanom porodica?![]()
Pokusavam ne pricati previse ali fakat bijes me spopadne kad se sjetim te price o zlatnom djetetuMora da je vuk za sve kriv, opcinio heraka jasta radi...
Nisam poznavao ni ubice ni raju s cvile ali sam cuvsi za onakvo svirepo ubistvo odmah s posla otisao na proteste i bio ostao do pola noci, kao i sljedeci dan.
Zlo mi je od tih prica o fiiinoj porodici i iznenadjenim&zaprepastenim roditeljima ubica![]()
Ako je citava Dobrinja znala ko i sta je vuk, kako to da herakovi nisu znali a druzio im se s sinom i ulazio im u kucu ?
I sad mi trebamo da zalimo familije ubica sto eto njohova djeca upropastise zivot i sebi i njima.
A mogu se kladiti da se tokom sudjenja lobiralo i jadikovalo od strane familije&prijatelja. Kako drugacije protumaciti promjene kvalifikacija pocinjenih djela, pogotovo za Heraka, o cemu su drugi ovdje vec pisali.
Kakva crna institucija porodice - to je zakopano krajem osamdesetih kad je zakopan i normalan zivot, moralne vrijednosti drustva itd.
zonbirile wrote:------------------micki125 wrote:hoćeš reći negdje u kafani bio?Creasy wrote:[
Pa sto ne nazva policiju? Ja tad radio s maricom...
prevlačio drva za zimu
dzeno123 wrote:Ne mogu a da ne primjetim svako malo prozivanje ovog momka Creasy, vakav, nakav, posalice na njegov racun i na racun policije...Necete se okaniti sve dok se ne nadjete u situaciji da vam je njihova pomoc potrebna, pa kad momci dodju za minutu i rijese stvar ko sto i u 99 % slucajeva inace rijese na najbolji moguci nacin. Pojedinci uopste i ne znaju kako funkcionise policija, patrola, dezura. Sve i da je pio kafu, oni rade na poziv ha bio stanici, ha na kafi isto ti ga dodje a drugo su prasinari sto cuvaju objekte i sl.