Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
tramvajtrojka

#11026 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:36
tramvajtrojka wrote: 09/11/2023 20:31
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:04

Znas da cu ti postaviti opet isto pitanje na koje izbjegavas odgovor, :D

Da li su S&H politicari separatisticki nastrojeni ? Nije tesko, al nikako da prevalis preko jezika. Dje je zapelo, mumine ?

Ono sto je tuzno jeste da ima pro BiH forumasa koji su na tvom fonu, e to je da se zabrines i zapitas. Kada se slazes sa dusmanom koji bi ti u ratu pucao u ledja bez oklijevanja onda nesto bas ne stima :stidljiv:

Znam, patetika, al stash, tako je kako je.

Ps. Dobar Zrinjski, ne blamira se. Long live HDZ & Kabri :navijacica:
Ovo je veca patetika nego bakirove suze na spomen deda alje i komsin obraz :lol: :lol: , da covjek ne povjeruje cime se bavite i sta pokusavate podmetnuti
Da li su S&H politicari separatisticki nastrojeni ? Nije tesko, al nikako da prevalis preko jezika. Dje je zapelo, mumine ?

:kiss:
Naravno da nisu tako nastrojeni jer da jesu uradili bi nesto po tom pitanju u zadnjih tridesetak godina, zelja ima al praksa u stvarnosti kaze da im je radija igra ti meni vojvodo ja tebi serdare nego separatizam
moimoi

#11027 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:04

Znas da cu ti postaviti opet isto pitanje na koje izbjegavas odgovor, :D

Ono sto je tuzno jeste da ima pro BiH forumasa koji su na tvom fonu, e to je da se zabrines i zapitas. Kada se slazes sa dusmanom koji bi ti u ratu pucao u ledja bez oklijevanja onda nesto bas ne stima :stidljiv:

Znam, patetika, al stash, tako je kako je.

Ps. Dobar Zrinjski, ne blamira se. Long live HDZ & Kabri :navijacica:
Ovo je veca patetika nego bakirove suze na spomen deda alje i komsin obraz :lol: :lol: , da covjek ne povjeruje cime se bavite i sta pokusavate podmetnuti

Sega je sve to spominjati dok veliki bosnjaci vade separisticke pasose :D

A daleko je najljepse pametovati iz dijaspore :D
cvrčak_na_hedonizmu

#11028 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

moimoi wrote: 09/11/2023 20:27
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 19:51
moimoi wrote: 09/11/2023 18:15

A ko nam je prijatelj i kome trebamo teziti? Ili mislis da ostanemo “neutralni” Ono bas imamo dzokere u rukavu da mozemo sjediti na dvije stolice :lol:

A ti vjerovatno zivis u usa?
Zapad da hoce da nam pomogne, pomagao bi nam. Ukrajina je dobila oruzje i kandidatski status. Mi smo dobili embargo, de dogovorite se i Deyton u kojem Srbi mogu da rade sta zele u Sumskoj jer se svi nivoi vlasti biraju voljom vecine, a mi u Federaciji dobismo nezaobilazni faktor za formiranje vlasti u vidu HDZ-a, i S&H faktor na drzavnom nivou.

Agresori nagradjeni, bukvalno. Zamisli se u Federaciji svi nivoi vlasti biraju po proncipu klasicne vecine, a u Sumskoj da imamo situaciju da se bez Bosnjaka ( bez obzira koliko ih ima ) nema formiranja vlasti. Ludnica, zar ne ?

A strasni Dodik je USA projekat, oni ga doveli na vlast kada je imao dva poslanika, Visoki Predstavnik smjjenio cetnickog vojvodu i predsjednika Sumske, Nikolu Poplasena, zbog Dodika. I sad odjednom ovaj problem uz onu staru "de dogovorite se" a strpali nas u ludjacku kosulju. Kaze otrgao se, aha, ne bi jutro dozivio jal bi bio srcani, jal bi se avion/helikoter pokvario.

Prijatelja nemamo, to je barem ocito. Sto ne bi bili neutralni ? Sta je problem ? Vijekovi podanickog mentaliteta nas ubise u pojam. Naucilo da ga moras nekome pusiti i da ce ti zbog toga biti bolje, a nije i nece. Od Zapada jedino sta mozemo dobiti jeste da postanemo odlagaloste nuklearnog otpada ili nesto slicno.

Kaze moras odabrati stranu, netacno. Od Vietnama i njihove 4 ne politike do susjeda nam koji vjesto balansiraju izmedju Istoka i Zapada.

To sto mi ne znamo i sto smo nauceni da se moramo nekome prikloniti a onda ga i popusiti ne znaci da to tako treba biti, niti je to dobar put. Sta nam mogu uraditi ? Zakuhati ? Vec se kuha. Rat, vec je bio. Pitanje je imal ko da ratuje, svi pobjegli. Raspad drzavu ? Zivimo je.

Neka, dosta supljaka.

Ps. Sarajevo mjesto rodjenja i zivota.
Duso draga, neutralna mozes biti jedino kada imas dzokere u rukavu tj. kada mozes jednoj ili drugoj strani ponuditi nesto sto je objema stranama bitno.
Nemamo mi vise Tita ili ti ga drzavnika koji sjedi u Bijeloj kuci i pusi cigaru (iako je zabranjeno pusiti.. a kamo li kubanske) nego imamo “predstavnike” koji i ako vide glavne face.. vide ih na 5min. I to na stolicama da im se ocita bukvica.

Plavimjesece, budi realna. Kakvo ba kurcenje? 100% ovisni o mmf-u. Zasto zavaravati sebe i koga folirati?

Hajde ovako, kada kazes bilo kojem strancu da si iz BiH da li znaju gdje je to? Pretpostavljam da te svrstavaju u zemlje bivseg sssr-a.. a ti panicno govoris-neeee!
Sirija i Libija nisu bili nikome duzni pa im dodje demokratija i desavanje naroda. Jbg. Mi kao mala zemlja lakse mozemo da migoljimo, da budemo sa svima dobri, sta nam mogu uraditi ? Sve napisah, vec vidjeno ili vec zivimo. Ima primjera neutralnih i sto balansjraju. To sto nemamo ili ne znamo sta mozemo ponuditi ( elektroenergetski potencijal, hrana, porezni raj, namjenska industrija ili nesto deseto ) je problem nasih izdajnickih politicara i stranaka ( sve do jedne su takve ) i naroda koji ne misli mrdnuti guzicom da mu bude bolje ili misli da glasanjem jednom u dvije/cetiri godine rjesava sve svoje probleme.

Podanicki mentalitet je nesto najgore sto jedan narod moze imati, samo steta i nikakva korist. Dokazano.

Posjedujes ono za sta si spreman umrijeti, gledajuci nas - mrka kapa. Jedino sta bas imamo jeste vise puta spominjani podanicki mentalitet i zelja da ga nekome popusimo nebil taj neko rijesio nase probleme.

Dnevna doza prica za malu djecu pred spavanje.
moimoi wrote: 09/11/2023 20:47

Kakve to veze ima sa temom ? Gubis se, ja nisam dijaspora to vec napisah.
cvrčak_na_hedonizmu

#11029 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

tramvajtrojka wrote: 09/11/2023 20:46

Naravno da nisu tako nastrojeni jer da jesu uradili bi nesto po tom pitanju u zadnjih tridesetak godina, zelja ima al praksa u stvarnosti kaze da im je radija igra ti meni vojvodo ja tebi serdare nego separatizam
Ti vec zaboravio S&H agresiju na BiH ? Probalo ratom, ne mERe, al sad ga pusimo u ovim post ratnim vremenima vodjeni domacim izdajnicima.

Il mislis da S&H komponente, potpomognute maticama nisu izvrsili agresiju na drzavu BiH ?

Cisto da vidimo gdje smo, s kim pricam.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 09/11/2023 20:53, edited 1 time in total.
moimoi

#11030 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:48
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 19:51

Zapad da hoce da nam pomogne, pomagao bi nam. Ukrajina je dobila oruzje i kandidatski status. Mi smo dobili embargo, de dogovorite se i Deyton u kojem Srbi mogu da rade sta zele u Sumskoj jer se svi nivoi vlasti biraju voljom vecine, a mi u Federaciji dobismo nezaobilazni faktor za formiranje vlasti u vidu HDZ-a, i S&H faktor na drzavnom nivou.

Agresori nagradjeni, bukvalno. Zamisli se u Federaciji svi nivoi vlasti biraju po proncipu klasicne vecine, a u Sumskoj da imamo situaciju da se bez Bosnjaka ( bez obzira koliko ih ima ) nema formiranja vlasti. Ludnica, zar ne ?

A strasni Dodik je USA projekat, oni ga doveli na vlast kada je imao dva poslanika, Visoki Predstavnik smjjenio cetnickog vojvodu i predsjednika Sumske, Nikolu Poplasena, zbog Dodika. I sad odjednom ovaj problem uz onu staru "de dogovorite se" a strpali nas u ludjacku kosulju. Kaze otrgao se, aha, ne bi jutro dozivio jal bi bio srcani, jal bi se avion/helikoter pokvario.

Prijatelja nemamo, to je barem ocito. Sto ne bi bili neutralni ? Sta je problem ? Vijekovi podanickog mentaliteta nas ubise u pojam. Naucilo da ga moras nekome pusiti i da ce ti zbog toga biti bolje, a nije i nece. Od Zapada jedino sta mozemo dobiti jeste da postanemo odlagaloste nuklearnog otpada ili nesto slicno.

Kaze moras odabrati stranu, netacno. Od Vietnama i njihove 4 ne politike do susjeda nam koji vjesto balansiraju izmedju Istoka i Zapada.

To sto mi ne znamo i sto smo nauceni da se moramo nekome prikloniti a onda ga i popusiti ne znaci da to tako treba biti, niti je to dobar put. Sta nam mogu uraditi ? Zakuhati ? Vec se kuha. Rat, vec je bio. Pitanje je imal ko da ratuje, svi pobjegli. Raspad drzavu ? Zivimo je.

Neka, dosta supljaka.

Ps. Sarajevo mjesto rodjenja i zivota.
Duso draga, neutralna mozes biti jedino kada imas dzokere u rukavu tj. kada mozes jednoj ili drugoj strani ponuditi nesto sto je objema stranama bitno.
Nemamo mi vise Tita ili ti ga drzavnika koji sjedi u Bijeloj kuci i pusi cigaru (iako je zabranjeno pusiti.. a kamo li kubanske) nego imamo “predstavnike” koji i ako vide glavne face.. vide ih na 5min. I to na stolicama da im se ocita bukvica.

Plavimjesece, budi realna. Kakvo ba kurcenje? 100% ovisni o mmf-u. Zasto zavaravati sebe i koga folirati?

Hajde ovako, kada kazes bilo kojem strancu da si iz BiH da li znaju gdje je to? Pretpostavljam da te svrstavaju u zemlje bivseg sssr-a.. a ti panicno govoris-neeee!
Sirija i Libija nisu bili nikome duzni pa im dodje demokratija i desavanje naroda. Jbg. Mi kao mala zemlja lakse mozemo da migoljimo, da budemo sa svima dobri, sta nam mogu uraditi ? Sve napisah, vec vidjeno ili vec zivimo. Ima primjera neutralnih i sto balansjraju. To sto nemamo ili ne znamo sta mozemo ponuditi ( elektroenergetski potencijal, hrana, porezni raj, namjenska industrija ili nesto deseto ) je problem nasih izdajnickih politicara i stranaka ( sve do jedne su takve ) i naroda koji ne misli mrdnuti guzicom da mu bude bolje ili misli da glasanjem jednom u dvije/cetiri godine rjesava sve svoje probleme.

Podanicki mentalitet je nesto najgore sto jedan narod moze imati, samo steta i nikakva korist. Dokazano.

Posjedujes ono za sta si spreman umrijeti, gledajuci nas - mrka kapa. Jedino sta bas imamo jeste vise puta spominjani podanicki mentalitet i zelja da ga nekome popusimo nebil taj neko rijesio nase probleme.

I sve ovo pises dok spominjes sda, df ili hadzikadica(ciji mislim da si bot) u pozitivnijem svjetlu nego trojku?!?
Ma hajte molim vas
moimoi

#11031 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

@cvrčak_na_hedonizmu cuj kakve veze to ima?? Velike! Lajes (mislim na doticne) po hr/srb, lozis neuki puk, a onda se ( da bi dobio pasos moras) izjasnjavas kao jedan od…
Perfectly fine :D
cvrčak_na_hedonizmu

#11032 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

moimoi wrote: 09/11/2023 20:52

I sve ovo pises dok spominjes sda, df ili hadzikadica(ciji mislim da si bot) u pozitivnijem svjetlu nego trojku?!?
Ma hajte molim vas
Kada napisem svi redom onda mislim svi redom da su izdajnici, Hadzikadic je podmetnut od zelenih zohara. Niko nista korisno nije uradio za BiH, pricam o ozbiljim stvarima koje se ticu suvereniteta, razvoja indistrije, poljoprivrede, domace banke ili bilo cega slicnog. Niko. 0. Svi redom su izdajnici koji jedino i iskljucivo gledaju svoj licni interes i prodaju drzavu za saku kikirikija. SdO je najgora, jer su najduze jahali. Trojanci se bas trude da za malo vremena naprave veliku stetu.

Znam, cudno da ti nisam bot i da jebem svima mater, bez interesa. Jeben vakat dosao.

Imal sta na temu da napises ? O prijateljim za Zapada :stjdljiv:
moimoi

#11033 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:59

Ma hajte molim vas
Kada napisem svi redom onda mislim svi redom da su izdajnici, Hadzikadic je podmetnut od zelenih zohara. Niko nista korisno nije uradio za BiH, pricam o ozbiljim stvarima koje se ticu suvereniteta, razvoja indistrije, poljoprivrede, domace banke ili bilo cega slicnog. Niko. 0. Svi redom su izdajnici koji jedino i iskljucivo gledaju svoj licni interes i prodaju drzavu za saku kikirikija. SdO je najgora, jer su najduze jahali. Trojanci se bas trude da za malo vremena naprave veliku stetu.

Znam, cudno da ti nisam bot i da jebem svima mater, bez interesa. Jeben vakat dosao.

Pa dobro, sta predlazes?
Mislim, svjesni smo mi svi sa kakvim govnima imamo posla ali nam svaka promjena zlata vrijedi jer nam daje nadu da ce se u nekom momentu iskristalizirati nesto bolje. Kontas?! Nemamo nekog izbora.. najbitnije je da se politicka postavka mijenja i da nauce da ne mogu raditi sta je njima kurcu ceif tj da odgovaraju za svoje postupke.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11034 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Eh da nam je neko tog 9.11.1993. godine rekao da cemo se za 30 godina otimati za hrvatske pasose.
joe aziz

#11035 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by joe aziz »

otimali smo se vec 95.
belfy

#11036 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by belfy »

moimoi wrote: 09/11/2023 09:57
Point. wrote: 09/11/2023 08:42
_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 08:13

Imam oci
Al ne vidiš.

Zašto bi bilo kome u dijaspori bilo drago da BiH ne napreduje ka EU, ne kontam to rezonovanje.
Zato sto ste dobro upoznati sa vladavinom prava.

Ne kazem da je to u tvom slucaju tako, ali veliki dio dijaspore ne zeli BiH u Eu jer dobro znaju sta to nosi.
Zaboravi bespravnu gradnju, zaboravi placanje kesom, zaboravi odlaganje smeca gdje ti je kurcu ceif, zaboravi susenje mesa i pecenje rakije u dvoristu…. Sve ono sto im dusu napuni 15 dana godisnjeg kada mogu reci “nigdje rahatluka k’o u Bosni”
veliki dio dijaspore? veliki dio dijaspore bi najradije da ne ceka na granicnim prelazima svaki put u dolasku i odlasku.
moimoi wrote: 09/11/2023 10:19 Zasto bih bila? Govorim ti kao neko ko je dugi niz godina zivio van BiH.. ukljucujuci i u Eu. :D znam kako prosjecna dijaspora dise. Ne kazem da su svi takvi.
evo pitanje i za tebe: ti, kao neko ko je dugi niz godina u dijaspori, a obicno se isti druze sa istima, koliko cesto si susila meso i pekla rakiju u BiH dok si bila u dijaspori? i zasto se boris protiv ulaska BiH u EU?
Last edited by belfy on 09/11/2023 21:27, edited 1 time in total.
belfy

#11037 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by belfy »

_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 17:22
PM72 wrote: 09/11/2023 17:10
_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 15:16

Ma to ce Komsic rijesit
Tebi ko da je ŽK sredio da dobiješ nogu s posla ili nešto slično pa ga toliko mrziš i svako malo pomeneš
Guzio mi zenu.
ovdje se samo hvalis da imas zenu? :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#11038 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

moimoi wrote: 09/11/2023 21:04
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 20:59

Ma hajte molim vas

Pa dobro, sta predlazes?
Mislim, svjesni smo mi svi sa kakvim govnima imamo posla ali nam svaka promjena zlata vrijedi jer nam daje nadu da ce se u nekom momentu iskristalizirati nesto bolje. Kontas?! Nemamo nekog izbora.. najbitnije je da se politicka postavka mijenja i da nauce da ne mogu raditi sta je njima kurcu ceif tj da odgovaraju za svoje postupke.
Ne kontam jer svi vidimo sta se desava i sta se desavalo, historija je uciteljica zivota. Zapad nam nece pomoci kao sto nam do sada nije pomogao. Zapravo su nam aktivno odmagali, odmazu i odmagace. Ne znam koliko puta to moram ponoviti. Jedino sto od Zapada mozemo dobiti jesu preuzimanja kompletnijh sektora i privrednih grana od strane velikih koorporacija, migrante, woke debilane, kakve preverzije, odlagaliste raznoraznog otrovnog otpada, jos veci odliv radnosposobnog stanovnistva i rast cijena. Prica o fondovima je isto retardirana, cim nesto dobijes nesto ce se i traziti zauzvrat. Nista nije dzaba.

Odredis jedan smijer u kojem treba da se ide u guras naprijed bilo da je to elektroenergetski sektor, proizvodnja hrane, finansijski sektor ili namjenska industrija. Ima nas relativno malo tako da se sve to moze drasticno unaprijediti za 10-20 godina. Na sve to imamo turizam kao veliki plus i priliv zivog novca. Ali avaj, ha sdO, ha Dino & Trojanaci, izdajnici, samo sebe gledaju. To vidis i po pisanju na forumu. To bi mamu prodalo za malo licne dobiti i sinekuricu. Tuzno. Zato cemo ga i popusiti na kraju ako se narod ne pobuni, nebitno je ko vlada.
moimoi wrote: 09/11/2023 20:56 @cvrčak_na_hedonizmu cuj kakve veze to ima?? Velike! Lajes (mislim na doticne) po hr/srb, lozis neuki puk, a onda se ( da bi dobio pasos moras) izjasnjavas kao jedan od…
Perfectly fine :D
Ne lozim ja nikoga, pisem kako jeste, sta vidim svojim ocima, sta se desava u svijetu i u regionu.

Ne moras se odrediti, mozes biti medju ostalim, a onda si potpuno nebitan za formiranje vlasti pri cemu S&H komponenta jaca sa svojim separatistickim tendencijama. Rijetki su ostali medju S&H.

Rjesenje je bilo da se formira bosanska nacija, ali to nije bilo u interesu od prijatelja sa Zapada do Alije. Jbg.

Zamisli da u USA ili Engleskoj ne mozes formirati vlast bez odredjenog broja meksikanaca ili sjevernih iraca koji pritom zele neki vid autonomije ili odcjepljenja :lol:

Nama zapadni prijatelji namecu rjesenja koji sami nit koriste, nit prakticiraju. Ludnica, zar ne.

Nemoj supljaka, molim te, ne prolaze.
palermo

#11039 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 21:12 Eh da nam je neko tog 9.11.1993. godine rekao da cemo se za 30 godina otimati za hrvatske pasose.
Ko se otima ? Nije zar da se ti otimaš ?
Login77777

#11040 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Login77777 »

palermo wrote: 09/11/2023 21:43
_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 21:12 Eh da nam je neko tog 9.11.1993. godine rekao da cemo se za 30 godina otimati za hrvatske pasose.
Ne otima se za taj nepotrebni pasos niko.
palermo

#11041 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

Login77777 wrote: 09/11/2023 21:46
nemam pojma, pitam samo
Login77777

#11042 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Login77777 »

palermo wrote: 09/11/2023 21:48
Login77777 wrote: 09/11/2023 21:46

nemam pojma, pitam samo
Jasno, zato kazem nepotreban pasos.
NediM17

#11043 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by NediM17 »

Putovnica. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11044 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Nema vidjenije njuske u Sarajevu a da nema sharu.

U SDA skoro svi.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#11045 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by izvrsni direktor »

_BataZiv_0809 wrote: 09/11/2023 22:00
U SDA skoro svi.
Osim prvecminhenske sda brigade. Kazu da nhemacki pasos ne bi nikad zamijenili hrvatskim :D
Last edited by izvrsni direktor on 09/11/2023 22:36, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11046 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

izvrsni direktor wrote: 09/11/2023 22:20

U SDA skoro svi.
Osim prvecminhenske sda brigade. Kazu da nhemacki pasos ne bi nikad zamijeli hrvatskim :D
:lol:
belfy

#11047 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by belfy »

Nema vidjenije njuske u Sarajevu a da nema sharu.

U SDA skoro svi.
poceo si kasno... i nemas zasto da se pravdas. to je licni izbor. ako ti je to najbolji put - slijedi ga.
sajber87

#11048 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sajber87 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 09/11/2023 19:56
sajber87 wrote: 09/11/2023 18:42
Ono kad napise esej o zapadu ispljuje ga najstrasnije sa morem laznih i poluinformacija a onda na kraju kratko, istok je isti :mrgreen: , a u dusi svrsava na iran a sad nakon sranja u gazi i na putina vjerovatno samo ga stid da kaze :lol: . Naravno ne nudi neku viziju sta trebaju bosna i bosnjaci ako bi recimo hipoteticki zapad rekao ok bosnjaci imate vizionare niko ih nema(sda komsic efendic ogresevic i sl antizapadno probriksovska ekipa) mrzite nas postujemo vasu odluku zavrcemo svaku finansijsku pipu i od sutra nemate nasu podraku za opstanak zemlje, prekodrinci trljaju ruke a dodo kaze proglasavam nezavianost, sta bi strucnjak tada radio bilo bi zanimljivo da nam kaze :mrgreen:
Naravno to se nece desiti bice kontra ali bilo bi lijepo da nam kurcevita neznalica kaze njegovu viziju bosne i bosnjaka bez saveznika ili on mozda ima neke koji bi nam pritekli u pomoc kad vec to nisu zapadni :mrgreen:
Botu, nismo zajedno ovce cuvali :stidljiv: tako kuci sa mamom, tatom, zenom pricaj, ako mozes, ako hoce da trpe Ili sa kolegom botom @tramvajtrojka

Dnevna doza botova i pricanja retardiranih prica pred spavanje o "prijateljima" :ljulja:
:lol: red vrijedjanja red suplje red skretanja sa teme...., draze bi mi bilo da si se osvrnuo na post i dao neke odgovore ali i ovako si mi dosta rekao o sebi :mrgreen: . Ziv bio pozz
BHCluster

#11049 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by BHCluster »

Na dan rusenja Starog mosta sdO i SDP sulaze u kolaciju sa hdZ/uZp-om, patriotski nema sta! :bih:
HelaS

#11050 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by HelaS »

BHCluster wrote: 10/11/2023 00:52 Na dan rusenja Starog mosta sdO i SDP sulaze u kolaciju sa hdZ/uZp-om, patriotski nema sta! :bih:
kakve veze ima Stari most, njegovo rušenje, patriotizam i HDZ :? Ne misliš valjda da ga je HDZ srušio. A i da jeste, zar nije bila rehabilitacija svega, svačega i svakoga, i to skoro prije 30 godina. Ne mogu da razumijem ovoliku pljuvačinu na sve što je imalo napredno u našoj državi :(
Locked