Pa evo, nosio sam.pusku kad je trebalo, bio u inostranstvu par.godina pa se vratio, placam poreze, doprinose, redovno pomazem siromasnim, u svom.poslu sam vrhunski, tako ga i obavljam, a evo I po forumu prdoklacim I pamet prosipam. Da ne zaboravim I djeca su mi ovdje, znaju sta im je domovina. Eto, otprilike.teskeredzic_22 wrote: ↑25/01/2026 02:07Gledanje hrvatskih televizijskih kanala automatski negira državu Bosnu i Hercegovinu ?palermo wrote: ↑24/01/2026 19:40Ni drzava Bosna I Hercegovina.Haris033 wrote: ↑24/01/2026 19:29 Poštujem svačiji ukus, ali slabo pratim BH tv programe.. Nekada, a sada povremeno TVSA, OBN, NovaBH…
Od kraja rata sključivo gledam samo programe iz Hr.
RTL Hr mi je vrh, kao i 3 HRT-a, a onda Nova Hr, NovaSr, CMC, Jugoton..
Zato, što se mene tiče, ne treba mi ni Hayat, a ni ostali BH programi..
Mislim, kad sve sto ti treba ima u Hrvatskoj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo bi sjajno znati kakvu korist od tebe konkretno ima država Bosna i Hercegovina i bosanskohercegovačko društvo jer defnitivno ne gleaš hrvatske kanale ?
Nećemo ni nagađati , suprotno je odredbama sajta.
A zaista ne gledam hrvatske kanale. A svakako ne gledam samo njih kao doticni kolega kome sam replicirao. Ne gledam vala nesto ni BH Kkanale, al eto, drago.mi je sto.mogu ako zelim da ih gledam. Kad zatreba I kad hocu da saznam sta se desaca u ovoj zemlji. Ti iz Hrvatske dobijas informacije o BiH ??? Nisam siguran da ti je to bas dobar izvor...al haj