Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Analogna TV 15 KM + Internet S paket 22KM, ukupno 37KM[/quote]
ukupno 39KM zasto se ne mogu placati racuni onoj osobi koja ih donese kao prije i mozemo li ocekivati neki ugovor sa bankama da se ne placa provizija [/quote]
Na računu je naznačena banka u kojoj možete plaćati račun bez provizije.
[/quote] znam ali te banke nema u Ilijasu vi se uhvatili te banke pffffff brate dragi potpisite ugovor i sa ostalim bankama s obzirom koliko zaradujete podigli ste cijenu analogne a kanali bezveze nemas sta gledati a svima ostalima dodajete nove kanale mi ko da ne placamo kablovsku zasto ne otvorite neki centar i u Ilijasu kad mozete eto u Visokom
vidim da se prica o osvjezavanju programske seme, a iskreno se nadam da su uzeli u obzir i HD paket. od 25 trenutnih, samo je jedan kanal filmski. a ne bi to bas tako smjelo da bude.
Ako trajno ne planirate povećati brzine, dajte nam barem neki "happy hour" ili sl. za internet tj. da u određeno vrijeme DL/UL brzine budu povećane kao što radi HS!
Meni vala ne trebaju filmski kanali, skinem film prebacim na usb i ustekam u TV i uzivam. Ono sto trazim je kanal sportske orijentacije, kao sto je Nova.rs
Ali svako pozitivno osvjezenje je dobrodoslo, monotonija me ubija
shminka wrote:Meni vala ne trebaju filmski kanali, skinem film prebacim na usb i ustekam u TV i uzivam. Ono sto trazim je kanal sportske orijentacije, kao sto je Nova.rs
Ali svako pozitivno osvjezenje je dobrodoslo, monotonija me ubija
Ista praksa i kod mene!
Zato bi im preporučio da se fokusiraju na povećanje brzine, pogotovu UL-a, a bome i DL-a da bi taj film a koji je ugl. u HD formatu što prije skinuo!
PIMP-Meister-2000 wrote:Ako trajno ne planirate povećati brzine, dajte nam barem neki "happy hour" ili sl. za internet tj. da u određeno vrijeme DL/UL brzine budu povećane kao što radi HS!
Ne znam zasto se zalite na brzine,pogledajte samo kakve su brzine u ponudi bhtelecoma. Mislim,ja cu biti zadovoljan kada provajderi nudili brzinu 100/50Mbps.
drugi profil wrote:Vi volite to, a neko voli sjesti pred TV uzeti daljinski i odabrati kanal na kojem ima film. Nije svijet skrojen po jednoj mjeri.
Pa bas sam zbog toga napisao da ce svako osvjezenje biti dobro, jer realno u zadnje vrijeme pocinju da kaskaju za konkurecijom
A sto se tice download brzine pa rekao bih da mi je i ona OK a evo pokusavam zamislim da je brze kako bi to izgledalo, ali tesko
I nevjerovatno ,cim je ovaj snijeg pao SK HD kanali nestali i jos par njih, dzaba ih zvati kad ne znaju rijesiti problem
drugi profil wrote:Vi volite to, a neko voli sjesti pred TV uzeti daljinski i odabrati kanal na kojem ima film. Nije svijet skrojen po jednoj mjeri.
Pa bas sam zbog toga napisao da ce svako osvjezenje biti dobro, jer realno u zadnje vrijeme pocinju da kaskaju za konkurecijom
A sto se tice download brzine pa rekao bih da mi je i ona OK a evo pokusavam zamislim da je brze kako bi to izgledalo, ali tesko
I nevjerovatno ,cim je ovaj snijeg pao SK HD kanali nestali i jos par njih, dzaba ih zvati kad ne znaju rijesiti problem
Mada mi je to za Novu.rs izuzetno cudno, prvo sto ni jedan kablovski operater u BIH nema taj kanal a drugo sto bratski kanal od Telemacha, SBB u Srbiji jedini ima to u ponudi ,e sad kakve su tu radnje u pitanju