Jedva cekam sljedecu sezonu i nastavak price o kupovini Osima, valjda tako pronalazite utjehu u vlastitoj nemoci a i dobra stvar je sto se unaprijed predate jer znate da koliko god vi dobili tekmi, mi cemo jednu vise..
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#11026 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa odakle nam pare onda za plate igracima ??? Rastu iz zemlje sta li vec ???
Jedva cekam sljedecu sezonu i nastavak price o kupovini Osima, valjda tako pronalazite utjehu u vlastitoj nemoci a i dobra stvar je sto se unaprijed predate jer znate da koliko god vi dobili tekmi, mi cemo jednu vise..
Cak vam je i Selimovicu to vadiona da prikrije ostale negativne stvari u klubu... 
- Herr Flick
#11027 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zasto se onda boriti za sto visu poziciju na tabeli? Isplativije je da imas ciste racune a na tabeli mozes zavrsit i 13-ti i eto te u evropi

- Horasio_Sarajlic
#11028 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sa_u_srcu wrote:Sarajlicu....te price mozes pricati ovim slijepcima ovdje na forumu...a vidim da si upucen i jasno mi je sto si se i upalio na moj komentar...zato sto znas da je istina...taj malac je ponikao u Zeljeznicaru...i bez obzira sto nije imao profesionalni ugovor, od svakog narednog tranfera maticni klub dobija nesto....Dzeko...kontas?
Zato mojne sa mnom ulaziti u rasprave oko toga, jer pojma nemas, tj. imas, samo sto pokusavas oprati sve ono sto tvoj menadzer radi...ta utakmica je bila kljucna za Zelju...Amar nije htio dozvoliti da na derbi dodje sa +3, pa je i tu utakmicu, kao i mnoge druge platio, tj. oprostio 25 milja za 3 boda...sve radi 350 hiljada eura, koje ce zeljo dobiti od samog ucesca u ligi sampiona...to je tvoj zeljo...htio ti to priznati sebi ili ne...
Bolan ne da lupaš i da lažeš sada vec i izmisljas
Željo dobiva postatak od Hajradinovića tek onda kada se malac proda za pare negdje, s obzirom da je iz Olimpica u Zapresic otisao kao slobodan igrac, znaci nije placen transfer, Zapresic nije platio nista i doveo je malca kao slobodnog igraca, znaci nema nikakvog obestecenja, u ovom slucaju Olimpic se zahebao jer je sa Hajrudinovicem potpisao profesionalni ugovor a ne amaterski kao sto rade to klubovi sa 99% igraca u BIH i samim tim kada je otisao iz Olimpica morali su Želji platiti naknadu za treniranje u pomenutom iznosu, jedno je naknada a drugo postatak od transfera samo sto ti to ne kontas, naprosto lupaš ko Maxim po diviziji, haluciniraš
Last edited by Horasio_Sarajlic on 27/05/2013 18:50, edited 2 times in total.
-
salle_eh1986
#11029 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Amare Amare, ostetio si nas bespotrebno za 25 milja :O
Skupi nesto bodovi protiv Olimpica, hahaha cuj 25 milja za 3 "sigurna" boda.
Jel to onaj isti Olimpic koji smo od 100 medjusobnih utakmica dobili 99 i sad kao ovu nismo smjeli igrati posteno vec smo morali ovako rjesavati utakmicu, inace da smo igrali posteno izgubili bi i onda bi pred derbi bilo 3 boda razlike gdje bi Sarajevo odigralo drugacije nego sto jeste i dobilo te osvojilo titulu uprkos mesetaranju familije Osim.
Dobro Gracic kaze, samo jos fale kruske odozgo hahaha
Jel to onaj isti Olimpic koji smo od 100 medjusobnih utakmica dobili 99 i sad kao ovu nismo smjeli igrati posteno vec smo morali ovako rjesavati utakmicu, inace da smo igrali posteno izgubili bi i onda bi pred derbi bilo 3 boda razlike gdje bi Sarajevo odigralo drugacije nego sto jeste i dobilo te osvojilo titulu uprkos mesetaranju familije Osim.
- karanana
#11030 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ko ulazi i pc-a? Naka mladost. Jesu to ti bobarovi?
- Impavidus
#11031 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Napadoše @mleetavog, a čovjek im fino rekao... 
-
Vertig0
#11032 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Upravo to mi je i smijesno i sumnjivo, ne znam jel Olimpic ikad uzeo boda protiv Zeljeznicara.salle_eh1986 wrote:Amare Amare, ostetio si nas bespotrebno za 25 milja :O
Nisu toliko losa ekipa majka mu stara, al jok zeljo ko Manchaster United.
- Šibicar
#11033 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa kad ljudi imaju kompleks,skinu gaće prije svake utakmice sa nama i samo čekaju da budu metkovani. 
- JohnnyS
#11035 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Herr Flick wrote:Zasto se onda boriti za sto visu poziciju na tabeli? Isplativije je da imas ciste racune a na tabeli mozes zavrsit i 13-ti i eto te u evropi![]()
Ako ne možeš imati čiste papire, onda se ne bi trebao ni natjecati... Samo je na Balkanu normalno da papiri nisu čisti...
- Šibicar
#11036 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vertig0 wrote:E 100% je to.
Normalno da nije,nego im se prije utakmice ode sa crnom kožnom torbicom i molbom da prihvate taj poklon u zamjenu za 3 boda.
- Šibicar
#11037 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A vama ne skidaju? 
- snaga_znanja
#11038 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Porča: Istina je, za PL smo dobili licencu, za Evropu nismo
Piše: A. Beganović Danas, 19:54
Iako iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odnosno od strane Drugostepene komisije za licenciranje još uvijek nema službene potvrde o tome ko je dobio evropsku licencu, sve je izvjesnije da će našu državu u Evropi pored Željezničara, Sarajeva i Širokog Brijega, predstavljati Zrinjski.
Bez licence su prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba ostali Čelik, Olimpic i Borac. Tačnost naših informacija nešto ranije je potvrdio i čelnik Olimpica, Nijaz Gracić, koji je najavio odlazak iz bh. fudbala, a SportSport.ba je kontaktirao i direktora Čelika, koji je također potvrdio da zenički klub nije dobio evropsku licencu.
"Vaše informacije su tačne. Dobili smo licencu za Premijer ligu, dok evropsku nismo. Da se razumijemo, mi Evropsu nismo izborili kroz takmičenje, a jako mi je žao što klub koji je to uradio po svemu sudeći neće igrati na evropskoj sceni", izjavio je Porča za SportSport.ba.
"Nećemo odustati od našeg cilja, a to je stvaranje jakog Čelika. Na dobrom smo putu, danas smo produžili saradnji sa šefom struke i doista se trudimo. Istina, pred nama je mnogo posla, ali uspjet ćemo, prije svega radi naših navijača", dodao je Porča.
Iako iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odnosno od strane Drugostepene komisije za licenciranje još uvijek nema službene potvrde o tome ko je dobio evropsku licencu, sve je izvjesnije da će našu državu u Evropi pored Željezničara, Sarajeva i Širokog Brijega, predstavljati Zrinjski.
Bez licence su prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba ostali Čelik, Olimpic i Borac. Tačnost naših informacija nešto ranije je potvrdio i čelnik Olimpica, Nijaz Gracić, koji je najavio odlazak iz bh. fudbala, a SportSport.ba je kontaktirao i direktora Čelika, koji je također potvrdio da zenički klub nije dobio evropsku licencu.
"Vaše informacije su tačne. Dobili smo licencu za Premijer ligu, dok evropsku nismo. Da se razumijemo, mi Evropsu nismo izborili kroz takmičenje, a jako mi je žao što klub koji je to uradio po svemu sudeći neće igrati na evropskoj sceni", izjavio je Porča za SportSport.ba.
"Nećemo odustati od našeg cilja, a to je stvaranje jakog Čelika. Na dobrom smo putu, danas smo produžili saradnji sa šefom struke i doista se trudimo. Istina, pred nama je mnogo posla, ali uspjet ćemo, prije svega radi naših navijača", dodao je Porča.
-
Vertig0
#11039 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ocigledno da ne skidaju, jer da skidaju zadrzali bi prednost koju smo imali na pocetku.
Eh sad sto smo mi nesposobni, pa nismo bili u stanju dobiti Gradinu, Travnik i sl. to je vec druga stvar.
Eh sad sto smo mi nesposobni, pa nismo bili u stanju dobiti Gradinu, Travnik i sl. to je vec druga stvar.
-
EdinŠopović
#11040 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo su Leotar i Rudar naši.wannabe_ultra wrote:Vama jedino ekipe poput Leotara i Radnika skidaju gace jer im je tako receno, ostale dobijete na guzove ili na srecu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#11041 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vjeruješ li konačno?snaga_znanja wrote:Porča: Istina je, za PL smo dobili licencu, za Evropu nismo
- Baltazar_khan
#11042 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
na banjaluka forumu pravo veselo, pojedoše muda... pozivaju se na radikalne mjere. evo šta kaže jedan pacijent

postoji li jos uvijek nacin da im blokiramo reprezentaciju
- Šibicar
#11043 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ono,realno,bi u Evropu trebao onaj ko to zasluži na terenu,pa mi je jasno odakle to njihovo nezadovoljstvo,ali ako postoje ta neka pravila onda treba da važe za sve podjednako,bez obzira kako se klub zvao ,odakle dolazio i koga predstavljao.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11044 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znaci istina je to sto se prica po BiH. ja konto da je to samo kleveta i laz...vidi nije.Šibicar wrote:Vertig0 wrote:E 100% je to.
Normalno da nije,nego im se prije utakmice ode sa crnom kožnom torbicom i molbom da prihvate taj poklon u zamjenu za 3 boda.Ipak kod vas bolje pali ta priča,pa zašto je onda mijenjati?!
Ali pusti sve to...vidi izjava o kruskama od strane Nijaza. Koji je to lik, kakve on samo izjave uspije sklepati.
- phillie
#11045 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Da, izvini sto ti nisam odmah vjerovaomleetavi wrote:Vjeruješ li konačno?snaga_znanja wrote:Porča: Istina je, za PL smo dobili licencu, za Evropu nismo
Kad je Zrinjski dobio licencu? Koliko se sjecam prvostepena komisija samo je Zelji, Sarajevu i Listici odobrila licencu. Odakle sad Zrinjskom licenca, a npr Slavija ni pod razno nije spominjana (iako je bodovno ispred Zrinjskog)....
-
EdinŠopović
#11046 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pojma ti nemašphillie wrote:Da, izvini sto ti nisam odmah vjerovaomleetavi wrote:Vjeruješ li konačno?snaga_znanja wrote:Porča: Istina je, za PL smo dobili licencu, za Evropu nismo
"Nećemo odustati od našeg cilja, a to je stvaranje jakog Čelika. Na dobrom smo putu, danas smo produžili saradnji sa šefom struke i doista se trudimo. Istina, pred nama je mnogo posla, ali uspjet ćemo, prije svega radi naših navijača", dodao je Porča.![]()
Kad je Zrinjski dobio licencu? Koliko se sjecam prvostepena komisija samo je Zelji, Sarajevu i Listici odobrila licencu. Odakle sad Zrinjskom licenca, a npr Slavija ni pod razno nije spominjana (iako je bodovno ispred Zrinjskog)....
http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... /130430096
-
motorola01
#11047 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jel ova odluka donesena zbog tekme Zrinjski-majka Hrvatska, da loma zakuham
?
A vi koji pratite banjalucke forume, uletite klizecim sa ovom zahebancijom pa neka polude
A vi koji pratite banjalucke forume, uletite klizecim sa ovom zahebancijom pa neka polude
- phillie
#11048 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Eto clanak sto sam procitao Sopovicu....dakle do njih je...Sarajevu, Želji i Širokom licence za Evropu
Piše: A. Beganović
30.04.2013., 14:24
Trenutno drugoplasirana momčad Premijer lige, FK Sarajevo, dobila je licencu za učešće u evropskim takmičenjima.
Preporuči
Printaj
Prvostepena komisija za licenciranje izdala je FK Sarajevo licencu za učešće u evropskim takmičenjima.
Tako je premijerligaš s Koševa nakon mnogo godina od Prvostepene komisije dobio licencu, što je svakako prizanje za direktora kluba Dinu Selimovića, te njegove saradnike, koji su pokazali da se uz dosta truda i napora za kratko vrijeme može odraditi dobar posao.
"Dobili smo licencu. Jutros kada ste me kontaktirali i rekli da imate informacije da smo dobili licencu, nisam vam mogao potvrditi, ali upravo su nas obavijestili iz Saveza da smo prošli na Prvostepenoj komisiji. Ovo je veliko priznanje za nas u klubu i još jedan dodatni motiv za nastavak našeg rada," istakao je za SportSport.ba direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.
Na kraju dodajmo da nezvanično saznajemo da su licence za učešće u evropskim takmičenjima između ostalog dobili i Željezničar, te Široki Brijeg, dok su prema našim, istina nepotvrđenim informacijama, bez licenci od Prvostepene komisije između ostalog ostali Čelik i Borac.
-
udrch
#11049 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
taman ispade jedno selo, Gabela, sad će nam u premijer ligi biti drugo selo, Velika Obarska..
- psy5000
#11050 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Borac, Čelik i Olimpic ostali bez licence, Zrinjski u Evropi
http://www.klix.ba/sport/nogomet/borac- ... /130527127
http://www.klix.ba/sport/nogomet/borac- ... /130527127