Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Laplace
#11001 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nikakvo čudo što ljudi danas ne znaju voziti. Kako se to danas polaže najbolje bi bilo da vozačke dozvole prodaju na kioscima.
(Nije da me ovo iznenađuje, vozački ispiti su se oduvijek kod nas štelili, bilo je i slučajeva da se vozač ne zna potpisati kad dođe po vozačku. Čudim me što neko nešto po tom pitanju poduzima. Da to nisu naznake pravne države<? Ne bih rekao, prije da su političke igre.)
http://visoko.co.ba/nakon-akcije-poligo ... -a/129528/
(Nije da me ovo iznenađuje, vozački ispiti su se oduvijek kod nas štelili, bilo je i slučajeva da se vozač ne zna potpisati kad dođe po vozačku. Čudim me što neko nešto po tom pitanju poduzima. Da to nisu naznake pravne države<? Ne bih rekao, prije da su političke igre.)
http://visoko.co.ba/nakon-akcije-poligo ... -a/129528/
- commendatore
#11002 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod nas se hapsi samo kad neko zadrzi tal reket procenat kako oš, za sebe.
- beni-bu-man
#11003 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a cesto drotovi takve cekaju na prosirenju, ja takvim jos fino i stanem pustim ga da skreno i fino mi se zahvaliLaplace wrote:Na tom mjestu imaju dva znaka za zabranu skretanja lijevo, jedan prije one autopraone i jedan na samom raskršću.Logovan wrote:Izgleda da dosta raje nije upoznato sa ovim da je zabranjeno skretanje lijevo. Čudo kako nema puno sudara zbog ovog._BataZiv_0809 wrote: Danas se lik spusŠća sa kosevskog preko puta grasove garaze i ima zabranu skretanja lijevo, nego mora na kruzni kod el tarika pa nazad, a on hladno lijevo skrece i jos mlatara rukama
- Michun
#11004 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ono skretanje za Importane je postalo parking!
Hajde sacekati nekoga 20 sec. ali odu iz auta...piju kafu na platou, sta li?
Hajde sacekati nekoga 20 sec. ali odu iz auta...piju kafu na platou, sta li?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11005 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zamolio bih nekog dobrog policajca iz opstine ilidza ako ovo cita nek malo dodje u otes kod apoteke u bilo koje doba dana bar 2 auta su na cesti parkirana ..30 naloga svaki dan moze napisati marvi kojoj je mrsko prosetat 20 metara.hvala
-
Sunculish
#11006 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Otes=fina mahala za seosku raju. Često idem poslom u Otes i što se tiče parkinga, trg je pretrpan istim a samo 20m.dalje zjapi prazan parking. E, tu bi policija imala šta da naplati...
Što se tiče ulice kod apoteke, tu je od skoro počelo parkiranje. Bojim se da će situacija biti gora kad se otvori onaj, nazovi tržni centar ili šta već grade do ceste.
Najveća kriza sa parkiranim autima je bila na uključenju na brzu cestu ka Hadzicima ali je izgleda policija intervenisala pa se već neko vrijeme tu ne parkiraju.
Što se tiče ulice kod apoteke, tu je od skoro počelo parkiranje. Bojim se da će situacija biti gora kad se otvori onaj, nazovi tržni centar ili šta već grade do ceste.
Najveća kriza sa parkiranim autima je bila na uključenju na brzu cestu ka Hadzicima ali je izgleda policija intervenisala pa se već neko vrijeme tu ne parkiraju.
- bitanga_sa_otesa
#11007 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma to kod brze ceste naprave besposlene papcine sto sjede na pumpi i ispijaju kafe.sve neki od zla oca od gore matere...face mutnije od dunava...
- amar1994
#11008 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Trebate doci na Šip da malo gledate u DJulagin Dvor i trotoare , hajmo se derat do 1 navece jer nam se moze , parkiranje sa obje strane trotoara i sviranje kad se pozdravljaju , ljepota
A mene zaustavi supak kod autopraone na 61 i nesto se kofrci
, i tako mu kazem za ove , kaze pa zovite ako vam smeta , cuj da zovem(pa da javis pajdasima moj br. pa da se obracunavam s nekim
) , pa zasta te placa drzava
, ti PM , ko bubreg u loju , koristis auto sluzbeno , ne gasis ga , klima/grijanje zimi , fuj 
A mene zaustavi supak kod autopraone na 61 i nesto se kofrci
- bitanga_sa_otesa
#11009 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bio maloprije na sladoledu u djulaginom dvoru,svi fino parkirani 
- amar1994
#11010 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Potrefi se nekad , mogao si na kafu naletit
- Daryl Dixon
#11011 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maksuz selam za komšiju naseraamar1994 wrote:Trebate doci na Šip da malo gledate u DJulagin Dvor i trotoare , hajmo se derat do 1 navece jer nam se moze , parkiranje sa obje strane trotoara i sviranje kad se pozdravljaju , ljepota![]()
A mene zaustavi supak kod autopraone na 61 i nesto se kofrci, i tako mu kazem za ove , kaze pa zovite ako vam smeta , cuj da zovem(pa da javis pajdasima moj br. pa da se obracunavam s nekim
![]()
, ti PM , ko bubreg u loju , koristis auto sluzbeno , ne gasis ga , klima/grijanje zimi , fuj
- amar1994
#11012 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Daryl Dixon wrote:maksuz selam za komšiju naseraamar1994 wrote:Trebate doci na Šip da malo gledate u DJulagin Dvor i trotoare , hajmo se derat do 1 navece jer nam se moze , parkiranje sa obje strane trotoara i sviranje kad se pozdravljaju , ljepota![]()
A mene zaustavi supak kod autopraone na 61 i nesto se kofrci, i tako mu kazem za ove , kaze pa zovite ako vam smeta , cuj da zovem(pa da javis pajdasima moj br. pa da se obracunavam s nekim
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11013 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Papak što se na Otoci sa metalik četvorkom ubaci u raskrsnicu i onda stade, ko ono: udaraj
Ne kontam, slabe kočnice ili mozak ne radi?
- kloniran
#11014 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zafalilo para za moraTomahawk11 wrote:Papak što se na Otoci sa metalik četvorkom ubaci u raskrsnicu i onda stade, ko ono: udaraj![]()
- skafiskafsnjak
#11015 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne razumijem , zakonom kaznjivo turiranje , glasna muzika u autu ... ko narusavanje reda i mira. Pa da mi je znati sta je sa ovim motorima sto " prde" ili tacnije da kazem "grme" . Brate kad naidje, zgrade se tresu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11016 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad starta na semaforu, probije zvucni zid.skafiskafsnjak wrote:Ja ne razumijem , zakonom kaznjivo turiranje , glasna muzika u autu ... ko narusavanje reda i mira. Pa da mi je znati sta je sa ovim motorima sto " prde" ili tacnije da kazem "grme" . Brate kad naidje, zgrade se tresu
- beni-bu-man
#11017 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
raja meni nemojte zamjeriti meni oso regulator goriva pa sam od sebe turira na leru oko 1.500 - 2.000 obrtajaTomahawk11 wrote:Kad starta na semaforu, probije zvucni zid.skafiskafsnjak wrote:Ja ne razumijem , zakonom kaznjivo turiranje , glasna muzika u autu ... ko narusavanje reda i mira. Pa da mi je znati sta je sa ovim motorima sto " prde" ili tacnije da kazem "grme" . Brate kad naidje, zgrade se tresu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11018 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Auto ili motor?beni-bu-man wrote:raja meni nemojte zamjeriti meni oso regulator goriva pa sam od sebe turira na leru oko 1.500 - 2.000 obrtajaTomahawk11 wrote:Kad starta na semaforu, probije zvucni zid.skafiskafsnjak wrote:Ja ne razumijem , zakonom kaznjivo turiranje , glasna muzika u autu ... ko narusavanje reda i mira. Pa da mi je znati sta je sa ovim motorima sto " prde" ili tacnije da kazem "grme" . Brate kad naidje, zgrade se tresu
- skafiskafsnjak
#11019 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a fkt.... nenormalno se cuje , bukvalno mi se tresu prozori u stanu kad gas dadne ...Tomahawk11 wrote:Kad starta na semaforu, probije zvucni zid.skafiskafsnjak wrote:Ja ne razumijem , zakonom kaznjivo turiranje , glasna muzika u autu ... ko narusavanje reda i mira. Pa da mi je znati sta je sa ovim motorima sto " prde" ili tacnije da kazem "grme" . Brate kad naidje, zgrade se tresu
- beni-bu-man
#11020 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
aVtoTomahawk11 wrote: Auto ili motor?
da vidis juce na beMzinskoj kako me raja gleda
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11021 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sportski zvukbeni-bu-man wrote:aVtoTomahawk11 wrote: Auto ili motor?![]()
da vidis juce na beMzinskoj kako me raja gleda
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#11022 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma gori su mi oni skuteri, kosilice prave, nego oni po tisuću kubika 
- basicm
#11023 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros gledam, definitivno su sporaci glavni problem, mrsko mu stisnuti gas sa semafora, napravi prostor ispred sebe i ukalkulise da doklize do sljedeceg zelenog, dok iza njega se stvara cep, a proci ga niko ne moze zbog zauzetosti drugih traka.
- holowey
#11024 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ako kazaljka obrtaja ne ode u crveno neka podere vozackubasicm wrote:Jutros gledam, definitivno su sporaci glavni problem, mrsko mu stisnuti gas sa semafora, napravi prostor ispred sebe i ukalkulise da doklize do sljedeceg zelenog, dok iza njega se stvara cep, a proci ga niko ne moze zbog zauzetosti drugih traka.
- basicm
#11025 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znas, 8 fildzana goriva godisnje kad se ustedi uspjeh je to, frizider se napuni umjesto toga.