Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eborg wrote:Tih 5 miliona KM je taman dovoljno mizerno mala svota da se kupi flota dronova i onda tako snima "Zenica reality show" sa zenickim stranackim lordovima vlasti i opozicije i njihovim ovcama od 7 do 77 godina.
Svi prihodi od reality showa bi isli u velike sljastece putokaze od 5 metara ispred dzamija, crkava, kafana i kladionica koji bi pokazivali ka biblioteci.
Kae jedan.moja kolega koji medicinu praktikuje u Njemackoj:
"Bravo politicari,kakva nam je situacija u BiH predaju dezura u njemackim bolnicama obavljamo na bosanskom jeziku"
Btw ko su ovi iz blatuse sto pozivaju na prekid bojkota na domacim utakmicama?
Kupio sam auto, ali necu ga odmah registrovati. Sigurno necu 2 ili 3 mjeseca. Eh je li vlasnistvo odmah moram upisati u vlasnicku knjizicu ili cu sve obaviti kad ga budem registrovao?
Kupio sam auto, ali necu ga odmah registrovati. Sigurno necu 2 ili 3 mjeseca. Eh je li vlasnistvo odmah moram upisati u vlasnicku knjizicu ili cu sve obaviti kad ga budem registrovao?
Moze i neko od ostalih odgovoriti naravno
Hvala
Član 16.
(Postupak promjene podataka o vlasniku vozila)
(1) U slučaju promjene bilo kojeg ličnog podatka navedenog u potvrdi o vlasništvu vozila, potvrdi o registraciji ili saobraćajnoj dozvoli, vlasnik vozila je dužan u roku od 15 dana računajući od dana nastale promjene, podnijeti zahtjev nadležnom tijelu na propisanom obrascu.
Moze i neko od ostalih odgovoriti naravno
Hvala
Član 16.
(Postupak promjene podataka o vlasniku vozila)
(1) U slučaju promjene bilo kojeg ličnog podatka navedenog u potvrdi o vlasništvu vozila, potvrdi o registraciji ili saobraćajnoj dozvoli, vlasnik vozila je dužan u roku od 15 dana računajući od dana nastale promjene, podnijeti zahtjev nadležnom tijelu na propisanom obrascu.
to baš i nije moja struka,ali evo @satori ti je odgovorio
Eborg wrote:Tih 5 miliona KM je taman dovoljno mizerno mala svota da se kupi flota dronova i onda tako snima "Zenica reality show" sa zenickim stranackim lordovima vlasti i opozicije i njihovim ovcama od 7 do 77 godina.
Svi prihodi od reality showa bi isli u velike sljastece putokaze od 5 metara ispred dzamija, crkava, kafana i kladionica koji bi pokazivali ka biblioteci.
Kae jedan.moja kolega koji medicinu praktikuje u Njemackoj:
"Bravo politicari,kakva nam je situacija u BiH predaju dezura u njemackim bolnicama obavljamo na bosanskom jeziku" Btw ko su ovi iz blatuse sto pozivaju na prekid bojkota na domacim utakmicama?
Ćim imamo 2 grupe to je podjela. Koliko god njih bude na jugu znaćit će da nisu robijaši ujedinjeni do kraja. Najgore što se prića da Vladan, Dado i njegovi dolaze na jug.
Kralj Tvrtko I. wrote:Ćim imamo 2 grupe to je podjela. Koliko god njih bude na jugu znaćit će da nisu robijaši ujedinjeni do kraja. Najgore što se prića da Vladan, Dado i njegovi dolaze na jug.
Ne dolaze, samo grupica iz Blatuše će na stadion. Što ustvari nije ništa novo jer već su dosada obitavali po istoku, sada samo prelaze na jug. Zanimljivo je da su svoje postere štampali u štampariji koja Čeliku štampa plakate za utakmice. I to još radili one kvalitetne u boji Pametnom dosta.
Vazda su kontrasi bili tu ciji su "igraci" saznat ce se nekad.. A vidis da ovi na sve nacine pokusavaju da privuku publiku na stadion djeci besplatan ulaz.. Kome se gleda utakmica bice prijenos u udruzenju u zanatskom pa vidite hocel ti gore navedeni na jug:)
samo pogledajte sutra face koje ce biti na jugu na utakmici. sve ce vam se samo reci.
jedino ako "novi hamko iz gradske uprave" ne potrosi jos koji dinar iz gradske kase da "uljepsa" malo stvar.
p.s. vladan, dado i jezgro navijacke grupe je sutra u prostorijama udruzenja navijaca u vrijeme utakmice.