dezurni_ucenik wrote:Ima li negdje kakav edukacijski clip kako pobjeci od strijele![]()
ima app

Moderator: _BataZiv_0809
dezurni_ucenik wrote:Ima li negdje kakav edukacijski clip kako pobjeci od strijele![]()

duboka_misao wrote:dezurni_ucenik wrote:Ima li negdje kakav edukacijski clip kako pobjeci od strijele![]()
ima app
bosnjomrgreen wrote:cekalo se 6 godina da zene imaju kakvu takvu ulogu (i dalje mizernu), osim samo za silovanja, i vec krenule zalbe na feminizam
fakat, to za cik-cak me je s nogu oborilo. biva oni su to svi svojom inteligencijom i pamecu zakljucili i naucili, a nije im ugurano u glavu kroz holivudske filmove i televiziju. rikon glup sto nije gledao tv.Pismonosa wrote:U pm koliko crnjačenja u komentarima i besmislenog traženja logike i poštovanja zakona fizike, hemije i geografije u filmu đe se jašu zmajevi i vaskrŠu ljudi.
Čuj mogo je trčat cik-cak.
A mogo je da je bio pametan učinit da ga nikad i ne ufate
Slab signal u Winterfellu, nije se mogo fatat Pink Westernomar little wrote:fakat, to za cik-cak me je s nogu oborilo. biva oni su to svi svojom inteligencijom i pamecu zakljucili i naucili, a nije im ugurano u glavu kroz holivudske filmove i televiziju. rikon glup sto nije gledao tv.Pismonosa wrote:U pm koliko crnjačenja u komentarima i besmislenog traženja logike i poštovanja zakona fizike, hemije i geografije u filmu đe se jašu zmajevi i vaskrŠu ljudi.
Čuj mogo je trčat cik-cak.
A mogo je da je bio pametan učinit da ga nikad i ne ufate
Pismonosa wrote:OvABlack swan wrote:ovaj ga je baš secirao kao žabukakavdanakneiskustvu wrote:http://www.srpskacafe.com/2016/06/igra- ... kova-foto/
omar little wrote:bosnjomrgreen wrote:cekalo se 6 godina da zene imaju kakvu takvu ulogu (i dalje mizernu), osim samo za silovanja, i vec krenule zalbe na feminizam
Ja bih Khaleesi sve oprostio.annoy wrote:Meni je smijesno bilo sto je Rickon maltene veci od Ramseya![]()
Sto se tice girl power, ako ce Daenerys bit na celu pokreta, radije ne, hvala
Kako se ona ljuti na Tyriona sto je grad u govnima a nje nije ni bilo, napustila na zmaju sve svoje "prijatelje", ostavila ih da se snalaze kako znaju i umiju, i sad se vratila s novom frizurom i misli da moze svima pametovat
ja ne vidim nikakav feministicki pokret. vidim dvije zene koje se dogovaraju i pregovaraju o politici. zasto je to odjednom ofirno? kaze "de jos sansu posjedni, i nju su ko malo pametniju napravili, jos samo treba da se one sta pitaju".annoy wrote:Meni je smijesno bilo sto je Rickon maltene veci od Ramseya![]()
Sto se tice girl power, ako ce Daenerys bit na celu pokreta, radije ne, hvala
Kako se ona ljuti na Tyriona sto je grad u govnima a nje nije ni bilo, napustila na zmaju sve svoje "prijatelje", ostavila ih da se snalaze kako znaju i umiju, i sad se vratila s novom frizurom i misli da moze svima pametovat