Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima. Interesuje me da li mi neko može preporučiti dobru stomatološku ordinaciju, ali koja radi do recimo 20h, jer meni je radno vrijeme do 18, pa mi je vrlo teško uklopiti odlazak do zubara.
Lolobrigida wrote:Pozdrav svima. Interesuje me da li mi neko može preporučiti dobru stomatološku ordinaciju, ali koja radi do recimo 20h, jer meni je radno vrijeme do 18, pa mi je vrlo teško uklopiti odlazak do zubara.
U mojoj carsiji (Visoko) ima zubarica koja radi tek od 20.00 pa do rano ujutro
ta mora da pati od insomnije kada svaku noć radi do sabaha
upravu su za ovu zubaricu iz visokog.. fakat je dobra, cak profesori sa stomatologije joj dolaze, a radi u nocnim satima .. moj momak joj je iaso poslije izlaza, oko 23h ..
Lolobrigida wrote:Pozdrav svima. Interesuje me da li mi neko može preporučiti dobru stomatološku ordinaciju, ali koja radi do recimo 20h, jer meni je radno vrijeme do 18, pa mi je vrlo teško uklopiti odlazak do zubara.
Evo ovi rade do 18h, mozda da pozoveš i provjeriš mogu li učiniti izuzetak pa jedan dan ostati duže
almir_tz wrote:Stariji član porodice mi je bolestan.
Trebala bi nam usluga pedikera.
Znate li nekog kvalitetnog, a opet ne skupog ko
dolazi na kućnu adresu?
Hvala!
Za dolazak na adresu ne znam ali mislim da su velike šanse da će doći i na adresu, sve po dogovoru:ž
baldasar wrote:jel neko zna gdje bih mogao provjeriti vrijednost starih razglednica, novčanica i dionica? neka antikvarnica ili neko ko se bavi time?
ne idi u antikvarnice i ne zovi tzv. strucnjake kuci. fino nadji na netu udruzenja koja se bave tim, skeniraj to sto imas, pitaj ... po mogucnosti izvan granica bih