Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidjeh ga kako izlazi... Doduse nije zakljucao ali dok sam ja zapalio cigar, izvadio mob, otkljucao ga, uslikao, ispusio cigar nije se vratio. Sigurno jedno 10ak min. Htjedoh namjenski ostati da vidim koliko ce se zadrzati al sam bio pogladan i sa posla isao kuci Ja ga ne bih ovako ostavio pa taman samo da mu kovertu ostavim. Prije bih najahao na trotoar koji je dovoljno sirok da i dječija kolica i invalidi mogu proci...
insomnia78 wrote:
Pijaca, zauzeta komplet traka, s druge strane isto i svake nedjelje tako
Inace je pravo kaznjivo voziti ovom trakom za bus i to ako te vide ide kazna odmah, bez pardona
zipoo wrote:5 m dalje 15 praznih mjesta. ne kontam ove likove
Ma šta ćeš ih kontat, mnogi su dobili vozačku ko "gratis" bonbone, ako se to može nazvati vozačkom,
zato nam je danas ovako, ne shvatajući da su s time napravili problem, osim sebi (kojeg nisu sigurno svjesni) a i drugima.
Ma nije to problem kako je dobio vozačku, nego do vozača. On je bezobrezan i glup ko kurac. Mrsko mu hodati 5 m dalje.
Ima još jedan levat koji na parking kod interexa zauzme 2 mjesta. Svaki dan isto radi. Ovakve treba samo udarati.
Ja imam komsiju koji evo vec malo vise od 4 godine nikad, ali ama bas nikad nije parkirao izmedju dvije linije. Svaki dan ga gledam, on je fenomen, ni greakom da upadne izmedju njih. Dzaba poruke od ljudi na brisacima, kulturne i nekulturne, on svoj sistem ne napusta.
basicm wrote:Ja imam komsiju koji evo vec malo vise od 4 godine nikad, ali ama bas nikad nije parkirao izmedju dvije linije. Svaki dan ga gledam, on je fenomen, ni greakom da upadne izmedju njih. Dzaba poruke od ljudi na brisacima, kulturne i nekulturne, on svoj sistem ne napusta.
Gdje piše? Je li postavljen saobraćajni znak koji to određuje?
Reci da se zajebavas sviju ti? , pa vidi se da je pjesacki most, ustvari nikad nije ni bio za vozila most, mislim gdje ti vidis cestu da ide prema mostu ovom
Gdje piše? Je li postavljen saobraćajni znak koji to određuje?
Reci da se zajebavas sviju ti? , pa vidi se da je pjesacki most, ustvari nikad nije ni bio za vozila most, mislim gdje ti vidis cestu da ide prema mostu ovom [/quote]
...fenomen parking sindrom prisutan je u čudnom obliku u gradu jablanici; svaki put, na realciji (magistralni put), jablanica-prozor, kroz grad, vidjet će te najmanje barem jedan automobil, zaustavljen i najčešće ugašen na sred ceste i to je sasvim normalna pojava, već godinama