Eto su ljudi sad' samo potvrdili...ko je najjaci u raji
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11001 Re: FK Sarajevo
Pa to je ono sto mi znamo,i pricamo,vec godinama.

-
bordo_boy
#11002 Re: FK Sarajevo
Zar vam trebaju razni podaci raznih agencija da biste znali da smo najbolji Bh klub? I šta imamo od toga? 2000 promrzlih navijača, i bez para smo... Moramo se jednom prestati zadovoljavati malim mrvicama iz evropskih takmičenja, i konačno krenuti naprijed... bar tamo gdje je partizan...
-
extraordinary
#11003 Re: FK Sarajevo
Iskreno, ako mi dođemo tamo gdje je Partizan, Partizan će otići tamo gdje je Real Madrid. Kroz historiju nismo nikad bili mi veći od Partizana. Jesmo imali boljih rezultata, ali veći klub nismo bili.
- Vjerujte mi!
#11004 Re: FK Sarajevo
Opet je ekstraordinarni najpametniji.
- Obuca9
#11005 Re: FK Sarajevo
extraordinary wrote:Alen je meni odvratan oduvijek s neke ljudske strane, a kao igrač svakako nije ništa bolji. Nikad neću zaboraviti onaj promašaj protiv Želje, taj derbi smo uzeli 4-1, kad je bila konfuzija u njihovoj zadnjoj liniji koju je izazvao pravi Alen, ovaj fulio sa 10-15 metara, a Kružik ( ili ko je već branio tad za Želju) ostao negdje na ivici šesnaesterca. Prazan gol
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11006 Re: FK Sarajevo
Nemojte zezati Avdic je fanatik Sarajeva. Znam sigurno da zivi za Sarajevo poput vecine nas sa tribina. Svaki put,manje vise(nesto je hajrovo i Baljak ispod hastala) je odradjen transfer i klub je uzeo vise puta novac za njega.
Bori se u dresu,gine za njega..e sad' druga je stvar,ili mozda prva
,sto u zadnje vrijeme od 20 sansi ubaci 1 gol.
O tome mozemo,ali nema potrebe za provjeravanjem i negiranjem njega kao nekoga ko voli Sarajevo
Bori se u dresu,gine za njega..e sad' druga je stvar,ili mozda prva
O tome mozemo,ali nema potrebe za provjeravanjem i negiranjem njega kao nekoga ko voli Sarajevo
Last edited by -LIBERO- on 09/02/2011 01:37, edited 1 time in total.
- Obuca9
#11007 Re: FK Sarajevo
Pa to samo budala može sporiti, da se Alen Avdić ne bori i da ne gine za sveti dres. Po utakmici, sigurno više pretrči nego po dvojica-trojica drugih igrača.
-
extraordinary
#11008 Re: FK Sarajevo
Al' nismo Merhamet, majku mu
Slažem se ja da on pretrči, da živi za Sarajevo i sve, ali ja bih više volio da trči duplo manje a zabija makar duplo više 
-
north
#11009 Re: FK Sarajevo
Većina nas navija jednako tako slilno za Sarajevo kao i on, ako ne i mnogo više.....pa šta sad???? hajmo svi početi malo trenirati pa da uskočimo u prvi tim da ginemo na terenu....ništa manje ne bi igrali sa žarom....
Nije mi jasno kako neko može reći silno voli Sarajevo, ljubio grb kluba na Grbavici pa mu zato halalimo za sve silne promašaje i neka ga neka igra još 5 godina.....Niđe veze...kapa dole za njegovu ljubav prema klubu i za potez na Grbavici, i zbog svega toga zaslužuje da mu se sutra možda nađe i neko adekvatno mjesto da radi u klubu.....ali jednostavno čovjek nije za prvog tima, a bogami ni za drugog.....svaku utakmicu javljaju da čovjek fula sve mrtvo i živo......prosjek mu je po sezoni max. 5 golova (90% golova je kad igramo kući), a ne može ga se topom istjerati iz prvog tima zbog njegovih dobrih odnosa sa njegovim guznim haverom koji sjedi na klupi....
Govori se da je ovaj Turčin star....a mi imamo 3 igrača iz prvog tima koji imaju 100 godina zajedno.....
Nije mi jasno kako neko može reći silno voli Sarajevo, ljubio grb kluba na Grbavici pa mu zato halalimo za sve silne promašaje i neka ga neka igra još 5 godina.....Niđe veze...kapa dole za njegovu ljubav prema klubu i za potez na Grbavici, i zbog svega toga zaslužuje da mu se sutra možda nađe i neko adekvatno mjesto da radi u klubu.....ali jednostavno čovjek nije za prvog tima, a bogami ni za drugog.....svaku utakmicu javljaju da čovjek fula sve mrtvo i živo......prosjek mu je po sezoni max. 5 golova (90% golova je kad igramo kući), a ne može ga se topom istjerati iz prvog tima zbog njegovih dobrih odnosa sa njegovim guznim haverom koji sjedi na klupi....
Govori se da je ovaj Turčin star....a mi imamo 3 igrača iz prvog tima koji imaju 100 godina zajedno.....
- bailaor
#11010 Re: FK Sarajevo
Nisu svi sandzokani, ima ih nesto i iz istocne Bosnetheprodigy wrote:pa nisu na ilidzi sve sandzaklije, nisam se nadao od 1946 da ovo napise, vrijedjas nas brate1946 wrote:Ali vas dvojica ste spominjali Tuzlu i Ilidž...Novi Pazar
- ultima_palabra
#11011 Re: FK Sarajevo
Nemojte se ljutiti što ću nešto prokomentarisati
Zaista vas ne kontam kad taj potez Avdića dižete u visine
Ja bih razumio da je recimo Zeka Turković to uradio nakon utakmice u kojoj je promiješao našu odbranu i zabio golčinu... rekao bih svaka čast majstore, razvalio si nas, sad imaš pravo i da nas meziš...
Al ovaj jadov trči ko muha bez glave, ne sastane se s loptom dva puta u sat vremena, i onda nešto ljubi dres
Ja heroja u pm...
Takva bi bila moja reakcija i da je situacija obrnuta, da se neko od igrača Želje kurčio bez pokrića... prvo pokaži igru pa onda ljubi dres, čisti kopačke, padaj na sedždu i slične stvari
Zaista vas ne kontam kad taj potez Avdića dižete u visine
Al ovaj jadov trči ko muha bez glave, ne sastane se s loptom dva puta u sat vremena, i onda nešto ljubi dres
Takva bi bila moja reakcija i da je situacija obrnuta, da se neko od igrača Želje kurčio bez pokrića... prvo pokaži igru pa onda ljubi dres, čisti kopačke, padaj na sedždu i slične stvari
-
north
#11012 Re: FK Sarajevo
Haj da ja prvi pokušam da ti ogovorim...ako se dobro sjećaš, čovjek je kad je izlazio bio nagrađen saldom... haj dobro zvižduka, to je ok, ali uvreda koje su na stizale na njegov račun....mislim da znaš o kojoj se uvredi radi....i naravno i on isprovociran, našao je odličan način da vam odgovori.....tako da ne znam šta je tu nejasno....a nama se strašno sviđa kako vam je odgovorio......ultima_palabra wrote:Nemojte se ljutiti što ću nešto prokomentarisati![]()
Zaista vas ne kontam kad taj potez Avdića dižete u visineJa bih razumio da je recimo Zeka Turković to uradio nakon utakmice u kojoj je promiješao našu odbranu i zabio golčinu... rekao bih svaka čast majstore, razvalio si nas, sad imaš pravo i da nas meziš...
Al ovaj jadov trči ko muha bez glave, ne sastane se s loptom dva puta u sat vremena, i onda nešto ljubi dresJa heroja u pm...
Slažem se da bi to imalo puno više efekta da je nešto konkretno pokazao na terenu....
O njemu kao igraču sam prethodno govorio.....
- ultima_palabra
#11013 Re: FK Sarajevo
Eh jake uvrede Žvaljo... ko da vi tako ne zovetenorth wrote:Haj da ja prvi pokušam da ti ogovorim...ako se dobro sjećaš, čovjek je kad je izlazio bio nagrađen saldom... haj dobro zvižduka, to je ok, ali uvreda koje su na stizale na njegov račun....mislim da znaš o kojoj se uvredi radi....i naravno i on isprovociran, našao je odličan način da vam odgovori.....tako da ne znam šta je tu nejasno....a nama se strašno sviđa kako vam je odgovorio......ultima_palabra wrote:Nemojte se ljutiti što ću nešto prokomentarisati![]()
Zaista vas ne kontam kad taj potez Avdića dižete u visineJa bih razumio da je recimo Zeka Turković to uradio nakon utakmice u kojoj je promiješao našu odbranu i zabio golčinu... rekao bih svaka čast majstore, razvalio si nas, sad imaš pravo i da nas meziš...
Al ovaj jadov trči ko muha bez glave, ne sastane se s loptom dva puta u sat vremena, i onda nešto ljubi dresJa heroja u pm...
Slažem se da bi to imalo puno više efekta da je nešto konkretno pokazao na terenu....
-
north
#11014 Re: FK Sarajevo
To mi njemu od milja, pa se na nas ne ljuti......vi to ne biste trebali.....ultima_palabra wrote:Eh jake uvrede Žvaljo... ko da vi tako ne zovetenorth wrote:Haj da ja prvi pokušam da ti ogovorim...ako se dobro sjećaš, čovjek je kad je izlazio bio nagrađen saldom... haj dobro zvižduka, to je ok, ali uvreda koje su na stizale na njegov račun....mislim da znaš o kojoj se uvredi radi....i naravno i on isprovociran, našao je odličan način da vam odgovori.....tako da ne znam šta je tu nejasno....a nama se strašno sviđa kako vam je odgovorio......ultima_palabra wrote:Nemojte se ljutiti što ću nešto prokomentarisati![]()
- metar_drva
#11015 Re: FK Sarajevo
šta je saldo zvižduka?north wrote:
Haj da ja prvi pokušam da ti ogovorim...ako se dobro sjećaš, čovjek je kad je izlazio bio nagrađen saldom... haj dobro zvižduka, to je ok, ali uvreda koje su na stizale na njegov račun....mislim da znaš o kojoj se uvredi radi....i naravno i on isprovociran, našao je odličan način da vam odgovori.....tako da ne znam šta je tu nejasno....a nama se strašno sviđa kako vam je odgovorio......
-
north
#11016 Re: FK Sarajevo
Uzmi riječnik.....metar_drva wrote:šta je saldo zvižduka?north wrote:
Haj da ja prvi pokušam da ti ogovorim...ako se dobro sjećaš, čovjek je kad je izlazio bio nagrađen saldom... haj dobro zvižduka, to je ok, ali uvreda koje su na stizale na njegov račun....mislim da znaš o kojoj se uvredi radi....i naravno i on isprovociran, našao je odličan način da vam odgovori.....tako da ne znam šta je tu nejasno....a nama se strašno sviđa kako vam je odgovorio......
-
north
#11017 Re: FK Sarajevo
Pardon, u pravu si, htio sam reći salvom....metar_drva wrote:šta je saldo zvižduka?north wrote:
- metar_drva
#11018 Re: FK Sarajevo
north wrote:
Uzmi riječnik.....
-
north
#11019 Re: FK Sarajevo
Vidiš bolan da sam se odmah ispravio još prije tebe....šta se kačiš odmah???? ok..mislim jedno....pišem drugo.....zajeb.....metar_drva wrote:north wrote:
Uzmi riječnik.....![]()
dobar, dobar
- ultima_palabra
#11020 Re: FK Sarajevo
Eh šta se sve ne bi trebalo... to su navijači, nije udruženje izviđačanorth wrote:To mi njemu od milja, pa se na nas ne ljuti......vi to ne biste trebali.....
-
tcz
#11021 Re: FK Sarajevo
na psovanje i vrjedjane naseg kluba on vam je odgovorio gospodski.
Bez srednjeg prsta, bez medjunozja i bez psovki vrlo jednostavno za sve primitivce koji su vrjedjali njega i klub kojeg voli.

Bez srednjeg prsta, bez medjunozja i bez psovki vrlo jednostavno za sve primitivce koji su vrjedjali njega i klub kojeg voli.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#11022 Re: FK Sarajevo
Alen Avdic jedan je od nas...bez obzira sto se i sam izivciram kada profuli neku sansu.
Ali njegovo srce da je u bordo boji,to nije upitno uopste,zato i jeste jedan od nas
Ali njegovo srce da je u bordo boji,to nije upitno uopste,zato i jeste jedan od nas
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#11023 Re: FK Sarajevo
Ma Alen je jedan od igraca koji je zaista uradio i dao mnogo ovom klubu.
Samo sada ima priliku da sa svojim šurom i puncem upropasti sve sto je do sad uradio za Sarajevo, neshto kao sto su Pitici i Dzine uradili.
Nadam se da ce biti pametan i da ce na vrijeme shvatiti gdje mu je mjesto i da ce pustiti mladje, spremnije i jace da igraju.
@ultima_palabra
Uradio je u tacno ono cime ce vam najvishe i najjace suknuti, htio ti to priznati ili ne uspio je u tome, a opet ipsao gospodin.
Samo sada ima priliku da sa svojim šurom i puncem upropasti sve sto je do sad uradio za Sarajevo, neshto kao sto su Pitici i Dzine uradili.
Nadam se da ce biti pametan i da ce na vrijeme shvatiti gdje mu je mjesto i da ce pustiti mladje, spremnije i jace da igraju.
@ultima_palabra
Uradio je u tacno ono cime ce vam najvishe i najjace suknuti, htio ti to priznati ili ne uspio je u tome, a opet ipsao gospodin.
- ultima_palabra
#11024 Re: FK Sarajevo
Ma sve pet ako vama to odgovara... meni je primarno da igrač odigra ono što se od njega traži, a ne da "šuka" ikome, ali eto ima različitih mišljenja i puteva do uspjeha.F&N wrote:Uradio je u tacno ono cime ce vam najvishe i najjace suknuti, htio ti to priznati ili ne uspio je u tome, a opet ipsao gospodin.
Najveći "šuk" je zabiti gol i riješiti derbi, ali kako nam je od zadnjih 10 derbija jedno 7-8 završilo 0-0, onda se pamte i ovakva "šukanja"
- Baltazar_khan
#11025 Re: FK Sarajevo
avdić je reagovao ljudski na uvrede, svako bi uzvratio bilo kakvom mjerom, eto on je to uradio na gospodski način ljubljenjem svetog grba. ima mali milion primjera po svijetu i evropi kako igrači uzvrate na provokacije sa tribina. jedan od poznatijih primjera je eric cantona