FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
made_in_sarajevo

#11001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by made_in_sarajevo »

skupljac_zeljeza wrote: 24/01/2026 08:50
armin071 wrote: 23/01/2026 20:48 Senad organizator dženaze zelenoj nemani večeras….
Poranili su sa ovako žestokom predizbornom. Kovačević hoće da izbaci Hayat i Avdića iz kablovske. Šta će se dešavati onda u septembru? Teško i zamisliti.
Sda prosle godine krenula sa kampanjom, kako je onda rano ovima. Inace koliko vidim po telekomu i konakovic sto je pisao jer i njega valjda prozivaju, telekom od hayata trazi da razjasni koji ugovor je validan i kome su se prodali ( da su se prodali vucicu cuo sam davno jos), jer telekom besplatno sve domace televizije prenosi bez naplate im.

U biti situacija kaonsa Sekom, izvadite svi papire i kazete ovako je i cao. Cim oni glumataju da njih neko hoce ugasiti, umjesto da kazu telekomu izvinite ugovor taj i taj i cao, znaci lazu i petljaju nesto opasno
Haris.ba

#11002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

made_in_sarajevo wrote: 24/01/2026 08:57 U biti situacija kaonsa Sekom, izvadite svi papire i kazete ovako je i cao. Cim oni glumataju da njih neko hoce ugasiti, umjesto da kazu telekomu izvinite ugovor taj i taj i cao, znaci lazu i petljaju nesto opasno
Svi lazu i petljaju. To nije problem. Problem je sto se naviklo na besplatno.
made_in_sarajevo

#11003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by made_in_sarajevo »

Pa evo sad citam na raportu da imaju ugovor o besplatnom prikazivanju, ali je telekom opet hayatu platio 3 miliona za neki period na osnovu reklama i marketinga. Valjda besplatno da domace tv kuce ne placaju da ih operateri prenose. Vidim neka firma iz zivinica se javila po istoj stvari, da sve operatere ovi iz vipa pritiscu da im.plate odjednom, a svi imaju ugovor sa hayatom i ostalim o tom besplatnom prenosu. Bn tv je javila da su prodali prava i da prestaje vaziti ugovor koji su imali i izbaceni su sa moja tv, dakle posteno. O kanal je rekao da je raskino ugovor sa vipom i da ostaju pri ugovoru da telekomom. Posteno i to, samo hayat glumi uvrijedjenu mladu sakrivanjem papira i laganjem javnosti sa pateticnom pricom, hoce da ugase glas bosnjaka za ramazan. Kao da se nema gdje drugo pratiti ramazanski progran
starboy018

#11004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by starboy018 »

made_in_sarajevo wrote: 24/01/2026 09:33 Pa evo sad citam na raportu da imaju ugovor o besplatnom prikazivanju, ali je telekom opet hayatu platio 3 miliona za neki period na osnovu reklama i marketinga. Valjda besplatno da domace tv kuce ne placaju da ih operateri prenose. Vidim neka firma iz zivinica se javila po istoj stvari, da sve operatere ovi iz vipa pritiscu da im.plate odjednom, a svi imaju ugovor sa hayatom i ostalim o tom besplatnom prenosu. Bn tv je javila da su prodali prava i da prestaje vaziti ugovor koji su imali i izbaceni su sa moja tv, dakle posteno. O kanal je rekao da je raskino ugovor sa vipom i da ostaju pri ugovoru da telekomom. Posteno i to, samo hayat glumi uvrijedjenu mladu sakrivanjem papira i laganjem javnosti sa pateticnom pricom, hoce da ugase glas bosnjaka za ramazan. Kao da se nema gdje drugo pratiti ramazanski progran
I 2022. je bila ista situacija sa VIP firmom ali kod Eroneta.
Isto je i tad Hayat bio najglasniji. Iz VIP firme poručili Eronetu u februaru 2022. da ako ne prihavataju njihovu suludu cijenu da kanale moraju izbaciti iz ponude 1.3.
Eronet nije prihvatio ponudu i kanale izbacio 1.3., da bi hayat izasao sa clancima da je HDZ ugasio Hayat na Dan nezavisnosti :lol: kao sto sad govore da ih BH Telecom iskljucuje zbog politike
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

starboy018 wrote: 24/01/2026 09:44
made_in_sarajevo wrote: 24/01/2026 09:33 Pa evo sad citam na raportu da imaju ugovor o besplatnom prikazivanju, ali je telekom opet hayatu platio 3 miliona za neki period na osnovu reklama i marketinga. Valjda besplatno da domace tv kuce ne placaju da ih operateri prenose. Vidim neka firma iz zivinica se javila po istoj stvari, da sve operatere ovi iz vipa pritiscu da im.plate odjednom, a svi imaju ugovor sa hayatom i ostalim o tom besplatnom prenosu. Bn tv je javila da su prodali prava i da prestaje vaziti ugovor koji su imali i izbaceni su sa moja tv, dakle posteno. O kanal je rekao da je raskino ugovor sa vipom i da ostaju pri ugovoru da telekomom. Posteno i to, samo hayat glumi uvrijedjenu mladu sakrivanjem papira i laganjem javnosti sa pateticnom pricom, hoce da ugase glas bosnjaka za ramazan. Kao da se nema gdje drugo pratiti ramazanski progran
I 2022. je bila ista situacija sa VIP firmom ali kod Eroneta.
Isto je i tad Hayat bio najglasniji. Iz VIP firme poručili Eronetu u februaru 2022. da ako ne prihavataju njihovu suludu cijenu da kanale moraju izbaciti iz ponude 1.3.
Eronet nije prihvatio ponudu i kanale izbacio 1.3., da bi hayat izasao sa clancima da je HDZ ugasio Hayat na Dan nezavisnosti :lol: kao sto sad govore da ih BH Telecom iskljucuje zbog politike
:lol:
I naravno Dzej

#11006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by I naravno Dzej »

2022. godine formiran tzv. "BiH TV-paket", koji čine sljedeće TV-kuće: Hayat, Hayat 2, Hayatovci, Hayat Music, Hayat Folk, Hayat Love Box, Hayat Stil i Život, OBN, RTV BN, RTV BN 2, BN Music, OTV Valentino, OTV Valentino Etno, OTV Valentino Music, Kafansko Veče, Prva Hercegovačka, Izvorna TV, ITV Master, ITV Story, LH TV i TOP TV kojima su zaključeni ekskluzivni ugovori.
Plaća li Telemach ovaj eksluzivni paket ?
Dimu1927

#11007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

helikopter gazija na nenad tv :lol:
problemnatravunu

#11008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

I naravno Dzej wrote: 24/01/2026 10:33
2022. godine formiran tzv. "BiH TV-paket", koji čine sljedeće TV-kuće: Hayat, Hayat 2, Hayatovci, Hayat Music, Hayat Folk, Hayat Love Box, Hayat Stil i Život, OBN, RTV BN, RTV BN 2, BN Music, OTV Valentino, OTV Valentino Etno, OTV Valentino Music, Kafansko Veče, Prva Hercegovačka, Izvorna TV, ITV Master, ITV Story, LH TV i TOP TV kojima su zaključeni ekskluzivni ugovori.
joj ekskluzive u piydu malterinu :pisnuo:
tovarish

#11009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tovarish »

Da ovo izbace iz šeme, intelektualno bi prodisali!
Sociolog

#11010 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

Šarović gost :-) :skoljka:

Kao da covjek se zamisli, dovodi ih, kao smo Jugoslavija jos, ili jos gore da smo neka drzavna zajednica Srbija, Bosna..

Ovo je preocito naglasavanje dovodjenja srpske opozicije..

Nikako da se odvoji od Beograda u mislima, svako 3 pitanje mu.." a u Beogradu sta ce misliti"..

Nikako Senad da se u glavi i mislima odvoji od Srbije
HelaS

#11011 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sociolog wrote: 24/01/2026 19:09 Šarović gost :-) :skoljka:

Kao da covjek se zamisli, dovodi ih, kao smo Jugoslavija jos, ili jos gore da smo neka drzavna zajednica Srbija, Bosna..

Nikako da se odvoji od Beograda u mislima, svako 3 pitanje mu.." a u Beogradu sta ce misliti"..

Kako sam shvatio i ti si novinar, nedavno verificiran. Odakle dolazi takav antagonizam spram Hadžifejzovića, kritike njegovog rada i novinarstva, i sl.
Drugo, nije li FACE TV privatna TV stanica sa njihovom vizijom novinarstva i TV produkcije, odakle nama, tebi...odakle ti pravo da kritikuješ njegove goste, njegov odabir tema, bilo čega. Ne razmijem toliku energiju netrpeljivosti i kriticizma. Objasni nam
Sociolog

#11012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

HelaS wrote: 24/01/2026 19:17

Kako sam shvatio i ti si novinar, nedavno verificiran. Odakle dolazi takav antagonizam spram Hadžifejzovića, kritike njegovog rada i novinarstva, i sl.
Drugo, nije li FACE TV privatna TV stanica sa njihovom vizijom novinarstva i TV produkcije, odakle nama, tebi...odakle ti pravo da kritikuješ njegove goste, njegov odabir tema, bilo čega. Ne razmijem toliku energiju netrpeljivosti i kriticizma. Objasni nam
Niti sam novinar, niti se bavim srodim zanimanjem...
a to što poznajem nekoliko ženski novinarki, to je druga strana medalje :mrgreen:

Ovo je forum..svako iznosi svoje misljenje i stavove.
Tako da me savrseno libo tuki.sta ces ti napisati.

Face jeste privatna televizija, ima svoju koncepciju i viziju .ali isto tako ako si dobila dozvolu od RAKa, imas pravo da te ljudi komentiraju..i savrseno me boli ona stvar sta ce ko reci sto pisem, Forum je prema tome...od.je.bas u skokovima!
Last edited by Sociolog on 24/01/2026 19:22, edited 1 time in total.
I naravno Dzej

#11013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by I naravno Dzej »

problemnatravunu wrote: 24/01/2026 18:05
joj ekskluzive u piydu malterinu :pisnuo:
:lol: Po njihovoj priči oni i HBO paket su tu nedje.
HelaS

#11014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sociolog wrote: 24/01/2026 19:19

a to što poznajem nekoliko ženski novinarki, to je druga strana medalje :mrgreen:
OK, nisam ispravno procijenio tvoju struku. A reci nam za tvoj kriticizam spram Hadžifejzovića
HelaS

#11015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Ovo je forum..svako iznosi svoje misljenje i stavove.
Tako da me savrseno libo tuki.sta ces ti napisati.

Face jeste privatna televizija, ima svoju koncepciju i viziju .ali isto tako ako si dobila dozvolu od RAKa, imas pravo da te ljudi komentiraju..i savrseno me boli ona stvar sta ce ko reci sto pisem, Forum je prema tome...od.je.bas u skokovima!
Ipak imaš bolove, liječi se, trebaš. Ako ništa, od nepristojnosti i vulgarnosti. Svaki odgoj iz kuće se donosi
Sociolog

#11016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

HelaS wrote: 24/01/2026 19:23

OK, nisam ispravno procijenio tvoju struku. A reci nam za tvoj kriticizam spram Hadžifejzovića
Jednostavno, dovodi cesto( precesto) analiticare iz Srbije koji nam namecu javno mnijenje , oblikuju medijski pritisak..
Ruku na srce, malo previse favorizira gostemiz srpske opozicije a vrlo slabo pravi price o recimu segragaciji Bosnjaka u Stocu, o problemima u Krajini..ili kad je napravio neku pricu o Livanjskom kantonu..ili o problemima u BPK..kantonu..

To Livanjski kanton nema korpucije?
To Zapadnohercegovacki kanton nema isto tako korupcije?

Ne sjecam se da je napravio neku pricu o Brckom npr...
Last edited by Sociolog on 24/01/2026 19:31, edited 1 time in total.
Haris033

#11017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris033 »

Poštujem svačiji ukus, ali slabo pratim BH tv programe.. Nekada, a sada povremeno TVSA, OBN, NovaBH…

Od kraja rata sključivo gledam samo programe iz Hr.
RTL Hr mi je vrh, kao i 3 HRT-a, a onda Nova Hr, NovaSr, CMC, Jugoton..

Zato, što se mene tiče, ne treba mi ni Hayat, a ni ostali BH programi..
palermo

#11018 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by palermo »

Haris033 wrote: 24/01/2026 19:29 Poštujem svačiji ukus, ali slabo pratim BH tv programe.. Nekada, a sada povremeno TVSA, OBN, NovaBH…

Ni drzava Bosna I Hercegovina.
Mislim, kad sve sto ti treba ima u Hrvatskoj.
I naravno Dzej

#11019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by I naravno Dzej »

Haris033 wrote: 24/01/2026 19:29 Poštujem svačiji ukus, ali slabo pratim BH tv programe.. Nekada, a sada povremeno TVSA, OBN, NovaBH…

Ja na OBN-u samo vremensku prognozu.
Nisamsdaali

#11020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Nisamsdaali »

palermo wrote: 24/01/2026 19:40

Mislim da će Hayat preći na streaming, koliko ima patriJota što kukaju zbog odlaska sa moje tv, zaradjivat će milione mjesečno od pretplata garant
BarbaDue

#11021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by BarbaDue »

doktor78 wrote: 19/01/2026 14:43
gistro wrote: 18/01/2026 11:25 Senad i njegov Centralni dnevnik su na dobrom putu da postanu novi Jerry Springer
:thumbup:
Ja mislim da ga je davno prošiš'o :mrgreen:
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#11022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by teskeredzic_22 »

palermo wrote: 24/01/2026 19:40

Gledanje hrvatskih televizijskih kanala automatski negira državu Bosnu i Hercegovinu ? :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Bilo bi sjajno znati kakvu korist od tebe konkretno ima država Bosna i Hercegovina i bosanskohercegovačko društvo jer defnitivno ne gleaš hrvatske kanale ?

Nećemo ni nagađati , suprotno je odredbama sajta.
karanana

#11023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

U 2 dana je proshalto kroz sve srpske "podobne" politicare
HelaS

#11024 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

karanana wrote: 25/01/2026 02:26 U 2 dana je proshalto kroz sve srpske "podobne" politicare
Jesu li sad na redu nepodobni :D
mayab

#11025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mayab »

:thumbup: :thumbup:
Locked