Nagorno Karabah
- Ja_Ja
#11001 Re: Nagorno Karabah
Ovo je apsolutna klaonica. Ne mogu da shvatim da nema niko da zaustavi ovo ludilo. Zar je taj ponos kod Armena toliko velik da su spremni svi da izginu. Vjerujem da bi Azeri i sada pristali da im daju jedan oblik kulturne autonomije i da potpisu da ce osigurati apsolutnu sigurnost svim stanovnicima Nagorno Karabaha.
Ne vidim da se ovi mogu jos dugo drzati ovako.
Ne vidim da se ovi mogu jos dugo drzati ovako.
- bh.tornjak
#11002 Re: Nagorno Karabah
kuda dalje,rodjace...???
nema mjesta...rova...kanala....grma ...sume gdje se mozes sakriti...
Bajro se raspojaso i samo udara...
odavno je trebao biti bacen peskir u ring....ali...Paso zna bolje....poslao je gospoju da vojnicima dize.....moral.
i onda ti dodje Kiki po nekoliko puta postavlja jednu te istu sliku nekakve makete drona i kaze....poobarase dronove armeni.
Kiki je opet na aparatima a aparati neispravni nece da "upale"
imam utisak da ce jos veci belaj da nastane kad ih ( i ako ih) sabiju na mali prostor.....ovo droniranje ne smijem tada ni zamisliti...a da ce ga biti....bice. Pobit ce ih ko pilice...
Toga bi morali da budu svjesni armenski oficiri i da sacuvaju ono mladih zivota sto je ostalo.
Izbjegavati (cak i po cijenu odbijanje naredjenja) gadjanja civila tj. mjesta gdje su civili (ratni zlocin)....jer je ocigledno sta odmazda radi (sve po pravilima ratovanja) inace ce ih azeri unistiti...al`ono bas unistiti
nema mjesta...rova...kanala....grma ...sume gdje se mozes sakriti...
Bajro se raspojaso i samo udara...
odavno je trebao biti bacen peskir u ring....ali...Paso zna bolje....poslao je gospoju da vojnicima dize.....moral.
i onda ti dodje Kiki po nekoliko puta postavlja jednu te istu sliku nekakve makete drona i kaze....poobarase dronove armeni.
Kiki je opet na aparatima a aparati neispravni nece da "upale"
imam utisak da ce jos veci belaj da nastane kad ih ( i ako ih) sabiju na mali prostor.....ovo droniranje ne smijem tada ni zamisliti...a da ce ga biti....bice. Pobit ce ih ko pilice...
Toga bi morali da budu svjesni armenski oficiri i da sacuvaju ono mladih zivota sto je ostalo.
Izbjegavati (cak i po cijenu odbijanje naredjenja) gadjanja civila tj. mjesta gdje su civili (ratni zlocin)....jer je ocigledno sta odmazda radi (sve po pravilima ratovanja) inace ce ih azeri unistiti...al`ono bas unistiti
Last edited by bh.tornjak on 28/10/2020 18:24, edited 1 time in total.
- SanskiBiser
#11003 Re: Nagorno Karabah
Smerch sa kasetnom na grad Barda ispaljen, 21 poginulih civila i preko 70 ranjenih.
-
Milenkov buraz
#11004 Re: Nagorno Karabah
Masakr...koliko god podržavam pravo Azerbejđana na povrtak svoje teritorije toliko je ovo kasapljenje ljudi. Ako Armeni imaju imalo mozga za ovo bi neko trebao odgovarati, isto glineni golubovi, jednostavno nemaju šanse.
-
90minut
#11005 Re: Nagorno Karabah
A Shushan postavlja pogodak drona i bodri stidljivo protivvazdušnu odbranu k'o ono u fazonu dobro ste se sjetili jednog pogoditi. 
- addem
#11006 Re: Nagorno Karabah
Izace na kraju Armenci i Susanu i Pasinjana i ostalu kliku motikama potjerat. Upamtite ovo oni u armeniji vide. Oni koji su na NK oni ovo ne vide jadnici i ne znaju sa cime imaju posla.
-
Benjo34
#11007 Re: Nagorno Karabah
Čovječe šprdaju se sa njima. Vojnici jadni nisu ni svjesni ničeg dok ih ne pogodi... Katastrofa.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#11008 Re: Nagorno Karabah
nego dajte brate malo kartografije sa terena, malo nihovih snimaka raketiranja i sl;
nemoj vise azera boga ti... ovo je brutalno
nemoj vise azera boga ti... ovo je brutalno
- SanskiBiser
- spreca
#11010 Re: Nagorno Karabah
Pasinjan je najobicniji ubica koji misli da je Bog i da moze da rasporedjuje tudjim zivotima,ako ga niko drugi ne posalje na vojni sud onda to moraju sami Armeni
-
saimidin
#11011 Re: Nagorno Karabah
p206 wrote: ↑28/10/2020 17:46Ovo je... Ne znam... Da sam armenski general potpisao bi kapitulaciju odmah ili molio Putina da isposluje bilo kakvu autonomiju. Ne vrijedi se boriti protiv ovog,jednostavno biraju gdje ce ih ubiti..Optički zoom kamere i ciljanje vjerovatno moze ici i više od ovog sto prikazuju,ali nema potrebe.
I još gore sto ovo mogu raditi i po noći.
za predaju, ne ide to bas tako lako, vojska izvrsava svoja naredjenja, u ratu ljudi ginu, svaka strana ima svoje ocekivane gubitke, e sad koliko je kome prihvatljivo
- mO k3
#11012 Re: Nagorno Karabah
dva mjeseca i bice sve oslobodjeno
- BRT
#11013 Re: Nagorno Karabah
[media] [/media]
Jeste patetika, ali je lijepo. Podsjeti me na 1995. i vrijeme kada sam bio dijete koje nije htjelo na spavanje da mi ne bi promaklo oslobađanje kojeg od gradova.
Jeste patetika, ali je lijepo. Podsjeti me na 1995. i vrijeme kada sam bio dijete koje nije htjelo na spavanje da mi ne bi promaklo oslobađanje kojeg od gradova.
-
Guadalajara
#11014 Re: Nagorno Karabah
stucaše ih Azeri
-
zlajaBHF
#11015 Re: Nagorno Karabah
Mislim da nece uzeti ni 2 mjeseca.....
-
A_A_AKCIJA
#11016 Re: Nagorno Karabah
Sve je ovo već viđeno.
Zavališ neke levate u RSK i samo ti je briga da ne nagrnu u Beograd. A prije toga ih navučeš na heroin mitova i mržnje, da imaju motiva umirati u blatu i jesti korijenje.
Uvijek je najlakše bilo tuđim gloginje...
Strava i užas. Ginu ljudi u izgubljenom ratu zarad nečije tvrdoglavosti i kurcobolije... Nema nikakve matematike da mogu nešta napraviti: međunarodno pravo je protiv njih, vojna nadmoć takođe, Rusi im na početku rekli da ih neće braniti u tim sranjima, a oni udarili po svom. Totalno ludilo svojstveno takvim mitomanima, ponavljam već viđeno.
Dokaz da ta vrsta agresivnog nacionalizma i politike krvi i tla, na kraju najviše po glavi opali taj narod koji povjeruje u tu luđačku samoubilačku ideologiju.
Zdrav razum protiv babe Vange, proročanstava, mitova, legendi, mržnje... Sve u 21. vijeku... Tačno da čovjek od muke udara glavom u zid od muke, šta su u stanju uraditi sebi i drugima, sve na drogama ovih ideologija...
Zavališ neke levate u RSK i samo ti je briga da ne nagrnu u Beograd. A prije toga ih navučeš na heroin mitova i mržnje, da imaju motiva umirati u blatu i jesti korijenje.
Strava i užas. Ginu ljudi u izgubljenom ratu zarad nečije tvrdoglavosti i kurcobolije... Nema nikakve matematike da mogu nešta napraviti: međunarodno pravo je protiv njih, vojna nadmoć takođe, Rusi im na početku rekli da ih neće braniti u tim sranjima, a oni udarili po svom. Totalno ludilo svojstveno takvim mitomanima, ponavljam već viđeno.
Dokaz da ta vrsta agresivnog nacionalizma i politike krvi i tla, na kraju najviše po glavi opali taj narod koji povjeruje u tu luđačku samoubilačku ideologiju.
Zdrav razum protiv babe Vange, proročanstava, mitova, legendi, mržnje... Sve u 21. vijeku... Tačno da čovjek od muke udara glavom u zid od muke, šta su u stanju uraditi sebi i drugima, sve na drogama ovih ideologija...
-
AllFather
#11017 Re: Nagorno Karabah
Jermeni trebaju Pašinjan objesiti kao Italijani Musolinija i na nekom trgu u Jerevanu mu ostaviti tijelo kao što je Musolinijevo bilo u Milanu
Kada gledaš ove slike isto COD Warzone
Kada gledaš ove slike isto COD Warzone
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#11018 Re: Nagorno Karabah
Sosana je još tu, aktivna je i uvijek ima izgovor za momentalnu situaciju na terenu...
- addem
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11020 Re: Nagorno Karabah
ovo je strasno... nemaju ama bas nikakve jebene sanse, citavo vrijeme ih prate dronom i na kraju kod objekta misle evo ih na sigurnom, gruh... mislim da ce armeni na kraju brojati mjesto hiljade, na desetine hiljada mrtvih... salju mladice u rat bez obuke i iskustva, bas ko junce na klanje...
- _Reds_
#11021 Re: Nagorno Karabah
Ocigledno da ovi Jermeni vise oklopa skoro i nemaju. Ovi im poceli po pješadiji pucati.
-
Guadalajara
#11022 Re: Nagorno Karabah
ne smiju mrtve ni da pokupe...da ih opet na istom mjestu ne zgruhajupici wrote: ↑28/10/2020 18:58ovo je strasno... nemaju ama bas nikakve jebene sanse, citavo vrijeme ih prate dronom i na kraju kod objekta misle evo ih na sigurnom, gruh... mislim da ce armeni na kraju brojati mjesto hiljade, na desetine hiljada mrtvih... salju mladice u rat bez obuke i iskustva, bas ko junce na klanje...
-
saimidin
#11023 Re: Nagorno Karabah
A_A_AKCIJA wrote: ↑28/10/2020 18:46 Sve je ovo već viđeno.
- choxnox
-
Guadalajara
#11025 Re: Nagorno Karabah
nekako imam osjecaj da kasetna i municija od Grada 122mm vise ubija od ovih bombica