Svaka cast brudaamar1994 wrote:mazdu 3 naftaša_BataZiv_0809 wrote:Sta to amko94 vozi?![]()
Nek te dobro sluzi i dabogda uvijek vozio ono sto gotivis
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Svaka cast brudaamar1994 wrote:mazdu 3 naftaša_BataZiv_0809 wrote:Sta to amko94 vozi?![]()
Ja razmišljam gdje je kupljena i u kakvom stanju kad je ovako jeftina. Mada na slikama izgleda ok.amar1994 wrote:citroen xm wrote:Bitno je kupiti ono što voliš. Meni su skoro sva top auta na tržištu skoro bezvrijedna. Kada uživaš u autu ne misliš koliko ćeš ga prodati. A i ako ga prodaješ kupio si ga za siću.
http://www.olx.ba/artikal/22683127/mazda-3-mps-2011/
![]()
razmisljam da mu ponudim zamjenu , al s druge strane kontam da haman 3 puta vise trosi i gorivo i gume, pa i lamelu![]()
Sa takvim autima ne vozi se ni boca plina u gepeku za kuće ili vikendice...Throttle wrote:Ma potrosnja manje-vise, moze se plin ubacit. Najveci problem je sto je cesto podvozje drugacije kod tih auta pa te kolje servis ili jos gore, sve dijelove moras cekati..
Da, ali nemože parirati Megane RS i ostalim.beco wrote:Ja sa dugo razmisljao da uzmem Clio RS3, odustao na kraju ali sto se tice odrzavanja mislim da je najpristupacniji od hothatchova.
Ne vjerujem da je Prevent pravi razlog. Opravdanje možda jeste. VW/Audi koncern kao jedna od najozbiljnijih korporacija na svijetu uvijek ima "rezervnog" dobavljača. Ni jedna ozbiljnija korporacija na svijetu se ne oslanja samo na jednog dobavljača upravo iz ovih razloga.klixo wrote:Niko nista ne pise o Preventovom blokiranju proizvodnje Golfa i Passata.
Sigurno ima dosta toga po njemackim medijima.
http://m.dw.com/bs/vw-zbog-dostavlja%C4 ... a-19487123klixo wrote:Niko nista ne pise o Preventovom blokiranju proizvodnje Golfa i Passata.
Bosni nista ne pripada, cijeli Prevent pripada HastorimaMe_again wrote:Prevent je koncern, a ne Bosanska firma. Mali dio pripada Bosni.
Autor ovog teksta je malo pomiješao Prevent Group i ASA Prevent !sparky wrote:http://m.dw.com/bs/vw-zbog-dostavlja%C4 ... a-19487123klixo wrote:Niko nista ne pise o Preventovom blokiranju proizvodnje Golfa i Passata.
Slažem se, ali ASA Prevent, ne Prevent Group.ins wrote:Bosni nista ne pripada, cijeli Prevent pripada HastorimaMe_again wrote:Prevent je koncern, a ne Bosanska firma. Mali dio pripada Bosni.
Hvala, i tebe lancia da sluzi dugo godina [emoji6] [emoji41]_BataZiv_0809 wrote:Svaka cast bruda [emoji106]amar1994 wrote:mazdu 3 naftaša_BataZiv_0809 wrote:Sta to amko94 vozi?![]()
[emoji106]
Nek te dobro sluzi i dabogda uvijek vozio ono sto gotivis [emoji106]
Mislim da je civic ep3 type r bio best buy dugo godina, zbog nepoderivosti i robusne izrade, ogroman gepek, za razliku od fn type r koji je smece za ep3Me_again wrote:Da, ali nemože parirati Megane RS i ostalim.beco wrote:Ja sa dugo razmisljao da uzmem Clio RS3, odustao na kraju ali sto se tice odrzavanja mislim da je najpristupacniji od hothatchova.
Ako ga malo "muški" provozaš s vremena na vrijeme (a što bi ga inače i kupovao ?) onda zbog prefixa "Renault" koji ima i zbog činjenice da je ipak polovan moraš računati na češće izmjene komponenti trapova, posebno prednjih. Ni kvačilo mu neće niti "orlova vijeka" itd itd. Eto belaja ....
Ne.znam za ostale, ali jedina razlika izmedju moje i mps verzije su strut bar, tvrdji armortizeri, krace opruge, jaci nosaci motora i LSD standardno, vece felge i gume i to je to, svaka mz3 ima ne zavisno vjesanje naprijed i nazad [emoji41] [emoji2]Me_again wrote:Da, ali nemože parirati Megane RS i ostalim.beco wrote:Ja sa dugo razmisljao da uzmem Clio RS3, odustao na kraju ali sto se tice odrzavanja mislim da je najpristupacniji od hothatchova.
Ako ga malo "muški" provozaš s vremena na vrijeme (a što bi ga inače i kupovao ?) onda zbog prefixa "Renault" koji ima i zbog činjenice da je ipak polovan moraš računati na češće izmjene komponenti trapova, posebno prednjih. Ni kvačilo mu neće niti "orlova vijeka" itd itd. Eto belaja ....
Da, ali tvoja ima prefix "Mazda".amar1994 wrote:Ne.znam za ostale, ali jedina razlika izmedju moje i mps verzije su strut bar, tvrdji armortizeri, krace opruge, jaci nosaci motora i LSD standardno, vece felge i gume i to je to, svaka mz3 ima ne zavisno vjesanje naprijed i nazad [emoji41] [emoji2]Me_again wrote:Da, ali nemože parirati Megane RS i ostalim.beco wrote:Ja sa dugo razmisljao da uzmem Clio RS3, odustao na kraju ali sto se tice odrzavanja mislim da je najpristupacniji od hothatchova.
Sent from my C6603 using Tapatalk
i to sto kazesMe_again wrote:Da, ali tvoja ima prefix "Mazda".amar1994 wrote:Ne.znam za ostale, ali jedina razlika izmedju moje i mps verzije su strut bar, tvrdji armortizeri, krace opruge, jaci nosaci motora i LSD standardno, vece felge i gume i to je to, svaka mz3 ima ne zavisno vjesanje naprijed i nazad [emoji41] [emoji2]Me_again wrote:
Da, ali nemože parirati Megane RS i ostalim.
Ima određene razlike u kvalitetu.
Sve je to njihovo, i Prevent Group i Prevent Dev VolksburgMe_again wrote:Slažem se, ali ASA Prevent, ne Prevent Group.ins wrote:Bosni nista ne pripada, cijeli Prevent pripada HastorimaMe_again wrote:Prevent je koncern, a ne Bosanska firma. Mali dio pripada Bosni.
http://www.preventgroup.com
Ne pričam napamet, poznajem čovu koji je imao Clio RS i voilo ga je provozati onako kako treba provozati to auto. Svaki čas se nešto mijenjalo na tom autu. Potrošnja je tu bila najmanja stavka.amar1994 wrote:i to sto kazesMe_again wrote:Da, ali tvoja ima prefix "Mazda".amar1994 wrote: Ne.znam za ostale, ali jedina razlika izmedju moje i mps verzije su strut bar, tvrdji armortizeri, krace opruge, jaci nosaci motora i LSD standardno, vece felge i gume i to je to, svaka mz3 ima ne zavisno vjesanje naprijed i nazad [emoji41] [emoji2]
Ima određene razlike u kvalitetu., mada nisam na to mislio ali da, upravu si
Ne bih rekao, ali ne želim da budem tvrdoglav.ins wrote:Sve je to njihovo, i Prevent Group i Prevent Dev VolksburgMe_again wrote:Slažem se, ali ASA Prevent, ne Prevent Group.ins wrote:
Bosni nista ne pripada, cijeli Prevent pripada Hastorima
http://www.preventgroup.com
Me_again wrote:Ne pričam napamet, poznajem čovu koji je imao Clio RS i voilo ga je provozati onako kako treba provozati to auto. Svaki čas se nešto mijenjalo na tom autu. Potrošnja je tu bila najmanja stavka.amar1994 wrote:i to sto kazesMe_again wrote:
Da, ali tvoja ima prefix "Mazda".
Ima određene razlike u kvalitetu., mada nisam na to mislio ali da, upravu si
Pusti ove šminkere što kupe Megane RS i slično pa guzeljaju sa njim po gradu i vrebaju trebe. 90% ih je takvih.