Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#11001 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Mustang1 wrote:Ma gotovo je to sa njim i Manquillom .. Sada ocekujem vaseg Dania 8-)
Pa sto ce ti i treci bek pored Manquilloa i Flanagana, a i Johnson je jos tu, ne mrda futavac nigdje!
Ja ne bih Alvesa. hem je pravo tanak pozadi, hem u godinama, hem ne vjerujem da bi igr'o za malo para! :wink:
Mustang1

#11002 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

skenderija04 wrote:
Mustang1 wrote:Ma gotovo je to sa njim i Manquillom .. Sada ocekujem vaseg Dania 8-)
Vidio sam, ali sumnjam. Ne zbog Barse vec zbog Liverpoola. Sta ce mu Dani :?:
Bolji je od Glena kako god okrenes :D
A sto volim ove navijace kojima je neuspjeh drugog kluba drazi od uspjeha "vlastitog" .. Jedini argument sto ne osvajaju titulu je taj sto ni Liverpool ne osvaja :D
Mustang1

#11003 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:
Pa sto ce ti i treci bek pored Manquilloa i Flanagana, a i Johnson je jos tu, ne mrda futavac nigdje!
Ja ne bih Alvesa. hem je pravo tanak pozadi, hem u godinama, hem ne vjerujem da bi igr'o za malo para! :wink:
Pa 4 beka su potrebna .. Dva za jednu dva za drugu stranu .. Moras imati zamjenu za svaku poziciju jbg .. Ako dodju Manquillo i Moreno i Dani onda samo Flanagana treba ostavit ostalo sve rastjerati :D
Dani kakav god da je bio bi mozda i najbolji bek u Engleskoj
BHF_Manijak

#11004 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

To bi ti bilo onda:

lijevi bekovi: Moreno, Jose Enrique, a plus Flanagan i Sakho mogu igrati lijevo

desni: Manquillo, Flanagan, Johnson, Kelly tako da je dani Alves visak, osim ako se ne proda futavac Johnson.
MyTao

#11005 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Nadal se da je ovo za Alvesa neka glupost sa twittera. Ta ce im on.
vaučer

#11006 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

PravimHaos wrote: Image

Otužno nekako, kad ti ovim 'zapapri'.
Devet godina tuge za malog Goonersaurusa i napokon je dočekao trenutak sreće, trenutak za sefije i sponzore na Emiratima.
Mustang1

#11007 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:To bi ti bilo onda:

lijevi bekovi: Moreno, Jose Enrique, a plus Flanagan i Sakho mogu igrati lijevo

desni: Manquillo, Flanagan, Johnson, Kelly tako da je dani Alves visak, osim ako se ne proda futavac Johnson.
Ja zaboravio na Tora jbg :D A i Flanagan je cini mi se lijevi samo sto je silom prilika prosle sezone igrao svugdje a mozda i grijesim .. A ako dodje Dani vece su sanse da ce Glen otpasti nego ovako .. Kelly nece biti ispred njega to je sigurno .. Manquillo sumnjam da je toliki kvalitet da odmah moze u prvu a Flanagan je solidan ali nama treba bolje .. Za 5 miliona bih ga vala volio .. Ne moze biti gori od mnogo skupljih pojacanja koja su propala ..
Better Man

#11008 Re: Liverpool FC

Post by Better Man »

MyTao wrote:Haha sto se ljudi pale. Ovako su I prosle sezone... Mada su nestali oko nove godine. Lol tako ce biti I ove.

Kada se vec igramo gledanja u buducnost. Ja mislim da ovaj United nemoze u top 4. Sinoc su igrali kao da se radi o finalu LP I nista nisu pokazali. Ove godine ce doci blizu Ali mislim da ce ih Arsenal gurnuti na peto Mjesto. Ako zele u top 4 cetiri moraju dosta odbranu pojacati.
Manchester United ove godine će biti jedan od glavnih favorita za titulu. Van Gaal sprema kažnjeničku ekspediciju, koja će za razliku od blijede prošle sezone ove da dere protivnike.
Last edited by Better Man on 05/08/2014 20:08, edited 1 time in total.
Mustang1

#11009 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Hoce ako dovedu 2 stopera i napadaca za prvu postavu a ne klupu
Edin H.

#11010 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Better Man wrote:
MyTao wrote:Haha sto se ljudi pale. Ovako su I prosle sezone... Mada su nestali oko nove godine. Lol tako ce biti I ove.

Kada se vec igramo gledanja u buducnost. Ja mislim da ovaj United nemoze u top 4. Sinoc su igrali kao da se radi o finalu LP I nista nisu pokazali. Ove godine ce doci blizu Ali mislim da ce ih Arsenal gurnuti na peto Mjesto. Ako zele u top 4 cetiri moraju dosta odbranu pojacati.
Manchester United ove godine će biti jedan od glavnih favorita za titulu. Van Gal sprema kažnjeničku ekspediciju, koja će za razliku od blijede prošle sezone ove da dere protivnike.
Ma jok, Man. Utd. je propao ko kauc! :oops:
PravimHaos

#11011 Re: Liverpool FC

Post by PravimHaos »

vaučer wrote:

Devet godina tuge za malog Goonersaurusa i napokon je dočekao trenutak sreće, trenutak za sefije i sponzore na Emiratima.

Ja sam ga barem dočekao

Vi ste već počeli sjediti čekajući da vaš voljeni tim osvoji nešto :lol:
vaučer

#11012 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

PravimHaos wrote:
vaučer wrote:
PravimHaos wrote:
Ja sam ga barem dočekao

Ne pratiš baš nogomet a?
MyTao

#11013 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Koji trol u pm... Ovim bi se moderacija trebala pozabaviti. Nemoze se normalno pisati od ovih slika I prepucavanja.
MyTao

#11014 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Better Man wrote:

Manchester United ove godine će biti jedan od glavnih favorita za titulu. Van Gaal sprema kažnjeničku ekspediciju, koja će za razliku od blijede prošle sezone ove da dere protivnike.
Mora da se salis... Man U je favorit samo za navijace Koji su navikli na Fergunsona... Ali ti dani su prosli. Nije Van Gal taj trener a nema ni tima da bude prvak Engleske.
BHF_Manijak

#11015 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

PravimHaos wrote: Ja sam ga barem dočekao

Koga si docekao? FA Cup? Pa docekali su navijaci Liverpoola Ligu prvaka, nije to bas tako davno bilo, ono takmicenje koje vi nikad niste i nikad necete osvojiti.
Towelie

#11016 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Iskulirajte ovog ignoranta ocigledno je da "pravi haos u sopstvenoj glavi".
PrtiBeeGee

#11017 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Picajzla wrote:Losi ste. United sa pola snage.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Liverpool je pobjedio Uniteda prosle sezone kad je trebalo i kad se igralo za bodove i zato je sad Liverpool u LP a gdje je United??? ccccc nece ni BOG svakom dati pamet da razmislja al hajd :wink:
PrtiBeeGee

#11018 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

vaučer wrote:

HAHAHAHAHHAHAHA vidi trofeja pa veci ovaj sampanjac od njega HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA... Extra je za kupatila da imas u sta gledat dok seres :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#11019 Re: Liverpool FC

Post by Picajzla »

PrtiBeeGee wrote:
Picajzla wrote:Losi ste. United sa pola snage.

Liverpool je pobjedio Uniteda prosle sezone kad je trebalo i kad se igralo za bodove i zato je sad Liverpool u LP a gdje je United??? ccccc nece ni BOG svakom dati pamet da razmislja al hajd :wink:
Pa prije ces docekati da ti Sloboda osvoji koju titulu nego Liverpul.

vaučer

#11020 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Picajzla wrote: Pa prije ces docekati da ti Sloboda osvoji koju titulu nego Liverpul.
Bome i vi što ste gledali titula u dogledno vrijeme - gledali.
Jedan je bio Ferguson i jedinstveno je poznavao Premiership.
Sad ste s ostalom ekipom u gužvi iza naftaških klubova - opustite se.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#11021 Re: Liverpool FC

Post by Picajzla »

vaučer wrote:
Picajzla wrote: Pa prije ces docekati da ti Sloboda osvoji koju titulu nego Liverpul.
Bome i vi što ste gledali titula u dogledno vrijeme - gledali.
Jedan je bio Ferguson i jedinstveno je poznavao Premiership.
Sad ste s ostalom ekipom u gužvi iza naftaških klubova - opustite se.
Eto ti sve znas.
Kad si takav znalac ponudi se Liverpulu u strucni stab pa mozda i sta osvojite zajedno.

Charuga
Globalni moderator

#11022 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Mustang1 wrote:United odigrao lezerno ? I ti si debil veci nego sam mislio da si
Sad samo upozorenje a sljedeči put duži odmor!
Picajzla wrote:Pa prije ces docekati da ti Sloboda osvoji koju titulu nego Liverpul.

Imaš li ti neki strani tim koji simpatišeš? Vidim da si navijao za United protiv Liverpoola pa bi bilo dobro da popustiš ljude na ovoj temi i na onoj o Unitedu pišeš o njihovoj pobjedi. A imaš i temu o Engleskoj ligi pa možeš i tamo pisati-
Dođete vas 2-3 na ovu temu i trolate bezveze. Popusti malo ...
Gandalf

#11023 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Mauro Icardi se spominje kao novi napadač za 16 miliona funti, Reina potpisao za Bayern i odštetu od 3 miliona eura
The Realist

#11024 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

Znam da je Reina pao u formi, ali fakat mala cijena za njega, nije valjda toliko propao?
vaučer

#11025 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Picajzla wrote: Eto ti sve znas.
Kad si takav znalac ponudi se Liverpulu u strucni stab pa mozda i sta osvojite zajedno.
Mislio sam da bolje reagiraš na proročanstva i površne analize, ili je to profesionalna ljubomora?
Post Reply