Znači dobro sam čuo, oder'o bošnje levateBHF_Manijak wrote:Za ove sto ih interesuje, lik se zaduzio i kod Boga i kod naroda, cak je i iz stana zbriso a liku nije platio, sve sto dobije propije, alkos teski bio(mislim i sad je)...Zato i kazem da je svugdje guzicom vrata zatvorio, zaduzi se i onda se ispali, sad gdje je i sta je nemam pojma, ali znam da su se mnogi sjebali o kakvom se covjeku radi. Ima znanje ali apsolutno neodgovoran i nemaran.
I ne razumijem ove sto ga ne gotive, hajde dobro nekome je mozda imo iritantan glas, ali frajer milijardu % bolje radi prenose od KEme Ahmetovica, Suke, SPAHE(POGOTOVO), BILICA itd...![]()
Hem su iritantni hem im je poznavanje materije nula!
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
amko76
#1101 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1102 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
kokuz_sa wrote:"mama mu bila kuharica,otac domar u skoli, nisu imali za kifle malac raznosio novine nije imao prijatelja,
sestra mu ko mala prodavalla limunadu da zaradi 10 dolara koje je skupljala i cuvala da upise fakultet..i onda jedan dan dodje trener juventusa na odmor u zimbabve i vidi malog kako pimpla kokosove orahe i smiluje se na njega i pozove ga da trenira u juventusu i sve ostalo je historija"
cico x wrote:e nek vam sad kemal ahmetovic i šuko,2 mrtvaca prenose utakmice
vinnie_jones wrote:+ slinavi spaho, šmokljo iggy, boris vratnica...
-
convict
#1103 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
A sljedeće godine najbolje tekme prenose Saša Vugdalić i Kolega Adiscico x wrote:e nek vam sad kemal ahmetovic i šuko,2 mrtvaca prenose utakmice
-
StupskaBitanga
#1104 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
misliš već od septembraconvict wrote:A sljedeće godine najbolje tekme prenose Saša Vugdalić i Kolega Adiscico x wrote:e nek vam sad kemal ahmetovic i šuko,2 mrtvaca prenose utakmice
Nažalost kako stvari stoje niti jedna televizija neće EL
-
samosklopiokice
#1105 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Jadna majko kad ona budala sa kolegom Adisom bude prenosila ligu prvaka
za njih je Marjan... a to sto je kako kazu varalica i alkos to je vec stvar licne prirode meni je bio sasvim ok dok je bio na sport klubu ovo kasnije je malo previse dozivljavo. Svidjali su mi se njegovi podatci kojima je raspolagao.
-
quarterback
#1106 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
taj je bio veci BH patriota od pola ovih sto govore ijekavicombasicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
-
amko76
#1107 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.quarterback wrote:taj je bio veci BH patriota od pola ovih sto govore ijekavicombasicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
- motachjointa
#1108 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ma Marijan se odvaljivao ko stoka, droga i alkohol su ga kostale posla i karijere.
-
quarterback
#1109 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
ne znam za to... doduse ne pratim medije, moguce jeamko76 wrote:Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.quarterback wrote:taj je bio veci BH patriota od pola ovih sto govore ijekavicombasicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
-
mrgreen
#1110 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
kakav god da je inace steta zbog nas.. koliko znam on je patentirao "zmajeve" i "dijamante". donio je nesto novo.
a ovi dosadnjakovici.. umirem, ne mogu ih
a ovi dosadnjakovici.. umirem, ne mogu ih
- Comrad
#1111 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Jest, kazu da mu je to bio plan jos dok je bio u SK. Dugo vremena je trebalo da skovaju idealan plan kako da zahebu bosnje i uzmu im prosjecnu platu od 800 KM i uspjeli su. Sve sto je Marjan trebao jeste da glumi da voli BH igrace, te da na taj nacin navuce medije iz BiH. Nakon sto je bacio udicu svi su se primili...amko76 wrote: Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
Meni se svidjao nacin kako je vodio utakmice. I ok shvatam da nekome nije idealan, ali jbt nije valjda da vise volite slusati Kemu, Spahu i Bilica...pa katastrofa ziva.
Od ovih sad jedini koji mi je ok i koji je normala je Adis Hadzic sa OBN-a. Jos kad nema Vugdalica, pa ne moze bolje.
-
MokeQc
#1112 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ma kakav Marjan, ja predlazem da nam Dejan Kukric prenosi utakmice reprezentacije
-
amko76
#1113 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Aha lako je tako pričati kad nije tebi ostao dužan. Meni vala nije, i ja se slažem s tobom, super je, hebo levateComrad wrote:Jest, kazu da mu je to bio plan jos dok je bio u SK. Dugo vremena je trebalo da skovaju idealan plan kako da zahebu bosnje i uzmu im prosjecnu platu od 800 KM i uspjeli su. Sve sto je Marjan trebao jeste da glumi da voli BH igrace, te da na taj nacin navuce medije iz BiH. Nakon sto je bacio udicu svi su se primili...amko76 wrote: Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
Meni se svidjao nacin kako je vodio utakmice. I ok shvatam da nekome nije idealan, ali jbt nije valjda da vise volite slusati Kemu, Spahu i Bilica...pa katastrofa ziva.
Od ovih sad jedini koji mi je ok i koji je normala je Adis Hadzic sa OBN-a. Jos kad nema Vugdalica, pa ne moze bolje.
- Comrad
#1114 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ama drug ako cete iko vise zahebat, to je bosnjo i niko drugi.amko76 wrote:Aha lako je tako pričati kad nije tebi ostao dužan. Meni vala nije, i ja se slažem s tobom, super je, hebo levateComrad wrote:Jest, kazu da mu je to bio plan jos dok je bio u SK. Dugo vremena je trebalo da skovaju idealan plan kako da zahebu bosnje i uzmu im prosjecnu platu od 800 KM i uspjeli su. Sve sto je Marjan trebao jeste da glumi da voli BH igrace, te da na taj nacin navuce medije iz BiH. Nakon sto je bacio udicu svi su se primili...amko76 wrote: Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
-
evo mene
#1115 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
NEK VAM JE TEFTEDARIJA PATRIOTA, NEKADAŠNJI ČLAN STRANKE JADRANKA PRLIĆA - POENS-a!!!
- Erzsebet
#1116 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Živo me zanima jesu li istinite ove priče o Marjanu? I odakle vam te informacije? Pitao sam se, doduše, kako je moguće da niko nije u pravu, a da on jeste, i nije mi bilo jasno, kontam, u Bosni je sve moguće, ali evo, izgleda da se slažu kockice
.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1117 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Marjan kao komentator i poznavalac sporta
al mislim da je sve to istina sto se piše ovde, pa frajer je sa munjom ushanovicem redovno u bosni pio ko stoka dok je ovaj bio jos neko i nesto u savezu
ja bi volio da covjek pocne raditi npr na areni pa da ga opet slusamo, al mojne više zmajeva, dijamanata i slicnih šupljaka koje je prosipao, a ovde se nigdje nije duze zadrzao od par mjeseci
al mislim da je sve to istina sto se piše ovde, pa frajer je sa munjom ushanovicem redovno u bosni pio ko stoka dok je ovaj bio jos neko i nesto u savezu
ja bi volio da covjek pocne raditi npr na areni pa da ga opet slusamo, al mojne više zmajeva, dijamanata i slicnih šupljaka koje je prosipao, a ovde se nigdje nije duze zadrzao od par mjeseci
- Sezam
#1118 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Samo zbog Zmajeva i Dijamanta bi mu sve halalio.
A ko zna kakvim je 'karakterima' ostao duzan. Mozda su u pitanju supci
A ko zna kakvim je 'karakterima' ostao duzan. Mozda su u pitanju supci
-
radostan dan
#1119 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Šta bi sa čovjekom?
- debeljko20
#1120 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Paaaaalio, paaaaaaalio, da bi se ispaaaalio... 
-
radostan dan
#1121 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
potrošna roba znači...
- simonese
#1122 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
di se ispaaliaa ?debeljko20 wrote:Paaaaalio, paaaaaaalio, da bi se ispaaaalio...
- Ja_Ja
#1123 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Steta bar je imao srce, u poredjenju sa ovim bolidima koji prenose utakmice sada. Muka mi da ih slusam i sve njihove gluposti.
-
Buhtlenzi
#1124 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan je ispao najveca Balkanska kurava
- valter.ba