I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
amko76

#1101 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by amko76 »

BHF_Manijak wrote:Za ove sto ih interesuje, lik se zaduzio i kod Boga i kod naroda, cak je i iz stana zbriso a liku nije platio, sve sto dobije propije, alkos teski bio(mislim i sad je)...Zato i kazem da je svugdje guzicom vrata zatvorio, zaduzi se i onda se ispali, sad gdje je i sta je nemam pojma, ali znam da su se mnogi sjebali o kakvom se covjeku radi. Ima znanje ali apsolutno neodgovoran i nemaran.

I ne razumijem ove sto ga ne gotive, hajde dobro nekome je mozda imo iritantan glas, ali frajer milijardu % bolje radi prenose od KEme Ahmetovica, Suke, SPAHE(POGOTOVO), BILICA itd... :roll: :oops: Hem su iritantni hem im je poznavanje materije nula!
Znači dobro sam čuo, oder'o bošnje levate :-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1102 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Entropio »

kokuz_sa wrote:"mama mu bila kuharica,otac domar u skoli, nisu imali za kifle malac raznosio novine nije imao prijatelja,
sestra mu ko mala prodavalla limunadu da zaradi 10 dolara koje je skupljala i cuvala da upise fakultet..i onda jedan dan dodje trener juventusa na odmor u zimbabve i vidi malog kako pimpla kokosove orahe i smiluje se na njega i pozove ga da trenira u juventusu i sve ostalo je historija"
cico x wrote:e nek vam sad kemal ahmetovic i šuko,2 mrtvaca prenose utakmice
vinnie_jones wrote:+ slinavi spaho, šmokljo iggy, boris vratnica...
:lol: :lol: :lol:
convict

#1103 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by convict »

A sljedeće godine najbolje tekme prenose Saša Vugdalić i Kolega Adis 8)
StupskaBitanga

#1104 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by StupskaBitanga »

convict wrote:
A sljedeće godine najbolje tekme prenose Saša Vugdalić i Kolega Adis 8)
misliš već od septembra
Nažalost kako stvari stoje niti jedna televizija neće EL
samosklopiokice

#1105 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by samosklopiokice »

Jadna majko kad ona budala sa kolegom Adisom bude prenosila ligu prvaka :x za njih je Marjan... a to sto je kako kazu varalica i alkos to je vec stvar licne prirode meni je bio sasvim ok dok je bio na sport klubu ovo kasnije je malo previse dozivljavo. Svidjali su mi se njegovi podatci kojima je raspolagao.
quarterback

#1106 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by quarterback »

basicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
taj je bio veci BH patriota od pola ovih sto govore ijekavicom
amko76

#1107 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by amko76 »

quarterback wrote:
basicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
motachjointa

#1108 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by motachjointa »

Ma Marijan se odvaljivao ko stoka, droga i alkohol su ga kostale posla i karijere.
quarterback

#1109 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by quarterback »

amko76 wrote:
quarterback wrote:
Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
ne znam za to... doduse ne pratim medije, moguce je
mrgreen

#1110 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by mrgreen »

kakav god da je inace steta zbog nas.. koliko znam on je patentirao "zmajeve" i "dijamante". donio je nesto novo.
a ovi dosadnjakovici.. umirem, ne mogu ih :oops:
Comrad

#1111 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Comrad »

amko76 wrote: Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
Jest, kazu da mu je to bio plan jos dok je bio u SK. Dugo vremena je trebalo da skovaju idealan plan kako da zahebu bosnje i uzmu im prosjecnu platu od 800 KM i uspjeli su. Sve sto je Marjan trebao jeste da glumi da voli BH igrace, te da na taj nacin navuce medije iz BiH. Nakon sto je bacio udicu svi su se primili...

Meni se svidjao nacin kako je vodio utakmice. I ok shvatam da nekome nije idealan, ali jbt nije valjda da vise volite slusati Kemu, Spahu i Bilica...pa katastrofa ziva.

Od ovih sad jedini koji mi je ok i koji je normala je Adis Hadzic sa OBN-a. Jos kad nema Vugdalica, pa ne moze bolje.
MokeQc

#1112 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by MokeQc »

Ma kakav Marjan, ja predlazem da nam Dejan Kukric prenosi utakmice reprezentacije
amko76

#1113 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by amko76 »

Comrad wrote:
amko76 wrote: Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.
Jest, kazu da mu je to bio plan jos dok je bio u SK. Dugo vremena je trebalo da skovaju idealan plan kako da zahebu bosnje i uzmu im prosjecnu platu od 800 KM i uspjeli su. Sve sto je Marjan trebao jeste da glumi da voli BH igrace, te da na taj nacin navuce medije iz BiH. Nakon sto je bacio udicu svi su se primili...

Meni se svidjao nacin kako je vodio utakmice. I ok shvatam da nekome nije idealan, ali jbt nije valjda da vise volite slusati Kemu, Spahu i Bilica...pa katastrofa ziva.

Od ovih sad jedini koji mi je ok i koji je normala je Adis Hadzic sa OBN-a. Jos kad nema Vugdalica, pa ne moze bolje.
Aha lako je tako pričati kad nije tebi ostao dužan. Meni vala nije, i ja se slažem s tobom, super je, hebo levate :)
Comrad

#1114 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Comrad »

amko76 wrote:
Comrad wrote:

Aha lako je tako pričati kad nije tebi ostao dužan. Meni vala nije, i ja se slažem s tobom, super je, hebo levate :)
Ama drug ako cete iko vise zahebat, to je bosnjo i niko drugi. :wink: I nije mi jasno kome je i kako ostao duzan. Jel se zaduzivao kod ovih kuca sto je radio kod njih ili sta, ne kontam? Mislim, cinjenica je da nije cvjecka. Jer jbg gdje god je bio nesto se desilo i ode frajer, a stvarno je steta, jer meni je godilo malo osvjezenja na komentatorskoj sceni.
evo mene

#1115 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by evo mene »

NEK VAM JE TEFTEDARIJA PATRIOTA, NEKADAŠNJI ČLAN STRANKE JADRANKA PRLIĆA - POENS-a!!!
Erzsebet

#1116 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Erzsebet »

Živo me zanima jesu li istinite ove priče o Marjanu? I odakle vam te informacije? Pitao sam se, doduše, kako je moguće da niko nije u pravu, a da on jeste, i nije mi bilo jasno, kontam, u Bosni je sve moguće, ali evo, izgleda da se slažu kockice :).
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1117 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Admir_1984 »

Marjan kao komentator i poznavalac sporta :thumbup:

al mislim da je sve to istina sto se piše ovde, pa frajer je sa munjom ushanovicem redovno u bosni pio ko stoka dok je ovaj bio jos neko i nesto u savezu

ja bi volio da covjek pocne raditi npr na areni pa da ga opet slusamo, al mojne više zmajeva, dijamanata i slicnih šupljaka koje je prosipao, a ovde se nigdje nije duze zadrzao od par mjeseci :roll:
Sezam

#1118 Re: I nije im valjao Marjan???!!!

Post by Sezam »

Samo zbog Zmajeva i Dijamanta bi mu sve halalio. :dance:

A ko zna kakvim je 'karakterima' ostao duzan. Mozda su u pitanju supci :D
radostan dan

#1119 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by radostan dan »

Šta bi sa čovjekom?
debeljko20

#1120 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by debeljko20 »

Paaaaalio, paaaaaaalio, da bi se ispaaaalio... :D
radostan dan

#1121 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by radostan dan »

potrošna roba znači...
simonese

#1122 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by simonese »

debeljko20 wrote:Paaaaalio, paaaaaaalio, da bi se ispaaaalio... :D
di se ispaaliaa ?
Ja_Ja

#1123 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Ja_Ja »

Steta bar je imao srce, u poredjenju sa ovim bolidima koji prenose utakmice sada. Muka mi da ih slusam i sve njihove gluposti.
Buhtlenzi

#1124 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Buhtlenzi »

Marjan je ispao najveca Balkanska kurava
valter.ba

#1125 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by valter.ba »

Kako???
Locked