Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Jack Be Nimble

#1101 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jack Be Nimble »

Meni prijateljica jednom kazala kada stupis u vezu onda imas osjecaj da te sve prijateljice odjednom zele, ali u stvari samo zele da neokrenes njima prijateljska ledja i da im pruzis paznju kao sto si i prije radio. Takodjer je rekla da imas neke cure koje samo zele da vide kako je lako okrenuti glavu muskarcu, naravno nece se u nista upustiti, samo zele da vide da li ce poci za njima. Sto se ti vise opires one sve opasnije.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1102 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Raspored wrote:Može li objašnjenje jedne velike misterije. Kada sam single, slobodan za svaku vezu, izlaske, putovanja i sve ostalo teže je naći djevojku, čak imam osjećaj da se moram posebno potruditi a sve me uglavnom drže na ledu. Sa druge strane čim nađem djevojku i počnem izlaziti sa njom odmah se počnu javljati one što su me kao držale na ledu dok sam bio single i kao pile bi kafe, izlazile itd.
Gdje god sam živio vani single uspješan muškarac je bio lovina oko koje su se žene skoro pa tukle dok ovdje kod nas dok se ne oženiš ne počinju te juriti. Meni je svaki oženjeni prijatelj rekao da je tek vidio "akcije" nakon što se oženio :-D
Otkrijte nam tu misteriju please.
Mozda jer ti promijenis ponasanje..postanes opusteniji, ne "lovis"..
pakica_

#1103 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

plain vanilla wrote:
Raspored wrote:Može li objašnjenje jedne velike misterije. Kada sam single, slobodan za svaku vezu, izlaske, putovanja i sve ostalo teže je naći djevojku, čak imam osjećaj da se moram posebno potruditi a sve me uglavnom drže na ledu. Sa druge strane čim nađem djevojku i počnem izlaziti sa njom odmah se počnu javljati one što su me kao držale na ledu dok sam bio single i kao pile bi kafe, izlazile itd.
Gdje god sam živio vani single uspješan muškarac je bio lovina oko koje su se žene skoro pa tukle dok ovdje kod nas dok se ne oženiš ne počinju te juriti. Meni je svaki oženjeni prijatelj rekao da je tek vidio "akcije" nakon što se oženio :-D
Mozda jer ti promijenis ponasanje..postanes opusteniji, ne "lovis"..
je li to ona kad se najmanje nadas, eto ih :D ja izgubila nadu odavno, pa ope' ih nidje :lol: :lol:
ps. @raspored- nije to samo kod nas tako.. i vi nas zaganjate ha objavimo na fejsu da smo in a relationship :P
(to ti ga je onaj neobjasnjivi fenomen- kad zena ima vise seksualnih partnera, ona je kurva, kad ih muskarac ima vise, on je lafcina)
quarterback

#1104 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by quarterback »

I ja sam cuo te price da zene ganjaju ozenjene muskarce kao ono pogodni su za avanture i to jer, opet, kao nece pricati o tome kako ne bi ugrozili svoj brak.

Ja nikada nisam bio nekakav zenskaros pa mozda i to ima neke veze sa tim da meni niko nije ni pokusao prici dok sam bio u braku tako da ne znam sta da ti kazem o tome sto si napisao.
mersy 75

#1105 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by mersy 75 »

Zabranjeno voće je uvjek najslađe ;)
rumFo

#1106 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rumFo »

mersy 75 wrote:Zabranjeno voće je uvjek najslađe ;)

:thumbup:
VenomousV

#1107 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

ja to objasnjavam onim primitivnim u svima nama: cim vidi da je jedinki zenskog roda privlacan na neki nacin konta da ocigledno ima neke kvalitete, da je podoban za razmnozavanja i onda ona nesto pokusava oko njega :D

ili jednostavno sto rece cholina lokica, zenska sujeta... cudo jedno :-)
anaksunamun

#1108 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anaksunamun »

Imam jednu teoriju o ovome: muskarci (samo neki naravno) tek u duzoj vezi ili braku "skontaju" zene, dakle shvate kako treba sa zenama, koliko lako zenski rod pada na neke stvari tj. price i sl.
Eh onda kad to shvate-red je da provjere i negdje drugo jesu li dobro savladali novosteceno znanje i bace se u sarmiranje 'naivnih djevojcica'- i voila! imamo aferu! Ovo se obicno odnosi na muskarce koji nisu imali previse uspjeha sa zenama prije te neke duze veze/braka.
plain vanilla

#1109 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

anaksunamun wrote:Imam jednu teoriju o ovome: muskarci (samo neki naravno) tek u duzoj vezi ili braku "skontaju" zene, dakle shvate kako treba sa zenama, koliko lako zenski rod pada na neke stvari tj. price i sl.
Eh onda kad to shvate-red je da provjere i negdje drugo jesu li dobro savladali novosteceno znanje i bace se u sarmiranje 'naivnih djevojcica'- i voila! imamo aferu! Ovo se obicno odnosi na muskarce koji nisu imali previse uspjeha sa zenama prije te neke duze veze/braka.
to se kod nas kaze-podvirio se poda se :lol: :lol:
anaksunamun

#1110 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anaksunamun »

@plain vanila: valjal teorija? Hoću da je patentiram :-) Ono što želim naglasiti je da nema tu "pasivne" strane, kao on jadan zauzet pa sve ženetine odjednom mahnito nasrnule na mučenika. Dakle, i taj samozadovoljni s.o.b., kad skonta da je uspio zavesti jednu ženu (nekad samo pusti san), odjednom pomisli : hmmm, mogu li ja više? propradi ljudsko prokletstvo i pokušava dok ne upali. A vune nikad nije falilo dok je ovaca na proplancima.
plain vanilla

#1111 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

anaksunamun wrote:@plain vanila: valjal teorija? Hoću da je patentiram :-) Ono što želim naglasiti je da nema tu "pasivne" strane, kao on jadan zauzet pa sve ženetine odjednom mahnito nasrnule na mučenika. Dakle, i taj samozadovoljni s.o.b., kad skonta da je uspio zavesti jednu ženu (nekad samo pusti san), odjednom pomisli : hmmm, mogu li ja više? propradi ljudsko prokletstvo i pokušava dok ne upali. A vune nikad nije falilo dok je ovaca na proplancima.
ja samo znam da u gradu "ne vidim" muskarce s djevojkama/zenama i djecom, apsolutno su izvan mog interesa
e sad, kako mish postane macho, ne znam :mrgreen: kako ti rece, vjerovatno skonta da zene nisu spansko selo :lol:
fatamorgana

#1112 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by fatamorgana »

bosnafolklor, :lol:
fatamorgana

#1113 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by fatamorgana »

ladyblue18 wrote:Momci, tema nije vanillin havatar :evil:
Izvinjavam se, uvijek me prenese, :oops:
rumFo

#1114 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rumFo »

fatamorgana wrote:
:D
Image
plain vanilla

#1115 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

rumFo wrote:
fatamorgana wrote:
:D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
rumFo

#1116 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rumFo »

joooooj vani, ova tako lici na tebe :D
hamalalija

#1117 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

Dakle redovno se sexhate sve je odlicno, orgazmi redovni, ne dosadi vam, znaci sve spuer.
Moje pitane je da li se ikad samozadovoljavate i sto, ako je sex super.
plain vanilla

#1118 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

ne pita se tako bolan, nego nesto da pametujemo, a nista da ne kazemo :lol:
spacebound

#1119 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spacebound »

hamalalija wrote:Dakle redovno se sexhate sve je odlicno, orgazmi redovni, ne dosadi vam, znaci sve spuer.
Moje pitane je da li se ikad samozadovoljavate i sto, ako je sex super.
Samozadovoljavam se ako mi je prahnulo a mog đuvegije nema na vidiku,nemam strpljenja da čekam :D
hamalalija

#1120 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

Žene stave šminku, parfeme, nakit, frizuru do najsavršenijeg detalja.
A muškarac pogleda i kaže - ''DOBRI GUZOVI"

Da li je ovo istina, je ne mogu da vjerujme da ima takvih muskaraca.

Evo zene, sta vi mislite.
plain vanilla

#1121 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

hamalalija wrote:Žene stave šminku, parfeme, nakit, frizuru do najsavršenijeg detalja.

ma nema takvih muskaraca
nisu oni povrsni, svaki prvo primijeti dobrotu, inteligenciju, obrazovanje.. :D
insomnia78

#1122 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by insomnia78 »

hamalalija wrote:Žene stave šminku, parfeme, nakit, frizuru do najsavršenijeg detalja.

Hahahaha ziva istina
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
Alen :P

#1123 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Alen :P »

:x
Last edited by Alen :P on 28/05/2012 15:14, edited 1 time in total.
todd_smith

#1124 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by todd_smith »

cijela historija odnosa izmedju zena i muskaraca u jednom postu :lol: :lol: :lol:
pakica_

#1125 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

Alen :P wrote:Gdje volite da vam muskarac svr*i ?? (usta,lice,leda,guza,anal,vagina ...)
auuu, sto je neko zagorio :D jedno je biti radoznao, al' sasvim drugo je biti vulgaran ;)
Locked