Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad na kompjuteru na nekoj temi kliknem na onaj hepek da me baci na zadnji neprocitani post, dobijem istu poruku kao sto izbacuje i tapatalk kad kliknem na neku temu... "Tried to redirect to potentially insecure url."
Capsicum wrote:Kad na kompjuteru na nekoj temi kliknem na onaj hepek da me baci na zadnji neprocitani post, dobijem istu poruku kao sto izbacuje i tapatalk kad kliknem na neku temu... "Tried to redirect to potentially insecure url."
I meni se dešava od danas,kad recimo pišem post i da pošaljem izbaci mi taj error pa vratim stranicu nazad na pisanje posta,a gore ono neko je postao dok si pisao sranje, a ono moj post
samo da kazem direkciji klixa.. poserem vam se na posao! futavci kretenski!
ljudi se nude da plate nekog da vam ovo napravi, kako vas nije stid?!
da vas hoce dodik opet pretrkeljat..ma da hocete propast skroz!
Jedino logično objašnjenje koje ja sebi mogu dati je da ovo namjerno izbjegavaju da urade da bi više ljudi došlo na forum putem browsera i tako im diglo rejtinge posjete, odnosno prihode od klikova/marketinga.
Eborg wrote:Jedino logično objašnjenje koje ja sebi mogu dati je da ovo namjerno izbjegavaju da urade da bi više ljudi došlo na forum putem browsera i tako im diglo rejtinge posjete, odnosno prihode od klikova/marketinga.
Barem na srece da se normalno otvara forum preko mobilnog browsera, pa nosi ga djavo.