Mi pravimo odabir na osnovu onoga što vidimo i osjećamo. A ljudi se lažno predstavljaju, glume, i kad naiđeš na takvu osobu i pomisliš da je to taj/ta, zaljubiš se i zaćorkiš ... pa podgrijavaš tu svoju vjeru u ljubav i tražiš opravdanja da se uvjeriš da nisi pogriješio .. a jesi. Ne treba sebe kriviti ako si dao sve od sebe.alchak.ba wrote: Medjutim, mi smo ti koji napravimo los odabir i ponekad i sami sebe trebamo kriviti
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1101 Re: Raskidi dugih veza...
-
juice-
#1102 Re: Raskidi dugih veza...
Puno je nekih razloga koji me tjeraju da se obratim vama... "masi" koja je sve ovo prošla. Kad kažem "ovo" mislim na dio pronalaska sebe nakon duge veze.... Moja duga veza trajala je tri godine, za neke malo, za mene previše. Ne previše kao nešto što je trebalo završiti ili da nisam navikao nego kao nešto što je trajalo duže nego ostale veze., a završila je prije mjesec dana. Znate na šta mislim. Uglavnom naša priča je išla manje više normalnim tokom... Prva godina, sve super, najbolje ikad, ona, ja , cvijeće, drveće, ograda. Druga godina problemi i treća rješavanje tih problema. Ne kažem da sam bio najbolji ali sam bio stvarno dobar. Sve što sam radio bilo je iz ljubavi, a sve loše što sam radio bilo je iz inata. Valjda je tako i za očekivati. Upoznali smo se .... rano... ona je '92 godište, ja stariji primjetno 5 godina. I ponavljam, znate šta je već bilo, nju godine tjerale na jedno, mene na drugo (ne brak i te radosti) nego sigurnost uz nekoga... Smetali mi izlasci, Fb i te ostale stvari, njoj kako kaže ništa... do prve prilike naravno i tako je to išlo do tih nekih raskida od mjesec dana. Pa pomirenje, sve najbolje, ma joj sve super, i naravno ponovo se desi raskid. Ne javi se 5-10 dana nakon svađe, zna da ću to ja uraditi pa čeka i naravno radi šta hoće. Ponovo pauza, pa se sretnemo slučajno (a nije slučajno nego što sam znao gdje će biti) itd. pa ponovo pomirenje i eto ga... Glas razuma s njene strane... shvatila ona sve... Priznala da je koristila sve to što sam fin, znala je da ću se uvijek javiti, zvati itd... Postala joj navika sve što je meni bila agonija... I zastanem lijepo... kontam... wtf... zar ona ovo govori... Haj super... kreten kao što jesam uhvatim za najmanju slamku i slatku riječ, pa se ponovo pomirimo, ali da niko ne zna.... eto da pokušamo još jednom. Tri sedmice sve ok, ludilo, ona nova, ja novi, sve opušteno. Ne smeta mi gdje ide, šta radi.. čujemo se itd................. i nema je ponovo... ne javlja se... dovoljno je bilo što sam napisao "Nije ti stalo". ne odg na sms, ne javi se itd... Pošaljem još jedan sms iz očaja u 5 sati ujutro jer me je probudio strah... "Ne znam zašto ponovo odlaziš bez riječi, samo sam napisao da ti nije stalo.. . kad si trebala puno reći šutila si... Strah me je probudio i ne mogu da zaspaim, pišem ti jer nemam kome drugom, sebi ne mogu jer odavno ne shvatam neke stvari" ... I eto odgovori ona čut ćemo se... Nazvao je... pričali dva sta, plakali ali eto ne može ona više... ne osjeti zaljubljenost, ne osjeti slobodu iako je ima, žao joj je momka kao ja. kžao joj je što ću ja naći curu bolju od nje i sva ta neka popratna sranja koja se kažu. Čak se trebali vidjeti posljednji put, slušati muziku u autu, poljubiti se posljednji put itd... Iznenađujuće bio je to moj prijedlog koji je odgodila (iz nedjelje u utorak) ali ja nisam odg. kad je ona mene zvala i poslala sms. Kasnije se sreli naravno jer sam ja znao gdje će biti i otišao namjerno... Pričali normalno 5 min a kasnije svađa... Samo su mi trebali odgovori zašto je to ponovo sve tako...? Onda izbrisala sve zajedničke slike sa FB-a označila se na nekim drugim na kojima se vidi da je izlazila itd... Uglavnom skratio sam a ima još puno toga za napisati... Ne razmišljam više o tome šta ona misli. Izlazim (nekad nazor), pričam sa rajom (nekad više nekad manje), radim te neke stvari koje su me prije činile sretnim... Ne znam koliko sam napredovao... ti česti raskidi su me ono ojačali, ali opet mislim da ima nešto zlo u njoj što će me iznenaditi kad najmanje budem očekivao... I danas ja otvorim njen profil na fb i vidim šta ima... a rekli su mi izbriši je itd. Išao sam uvijek u korist njenom inatu nakon tih raskida, nisam htio da budem kreten i uradim nešto što će joj smetati, a i naravno da može reći svi ste vi isti... Ja nisam kao ostali, to zna i sama... Rekli su mi da sam izgubio ponos zbog nje, ali nisam.... ona je bila moj ponos i bila je sve vrijeme uz mene... Šta još da napišem staro/novo? Ništa osim da pitam vas "masu"zašto sam i danas ljut na nju, zašto sam puno očekivao, zašto sam plakao i zašto i dalje pokušavam neke stvari nazor? Pa ok... to ću sam valjda shvatiti, nije vaše da mi kažete ali eto mogu pitati kako da dođem do tih odgovora, kad će me povrijediti ponovo i kad ću ja naći neku dovoljno vrijednu osobu ako to ona nije bila ?
- Ramzess Veliki
#1103 Re: Raskidi dugih veza...
Jer si taze.juice- wrote:... Šta još da napišem staro/novo? Ništa osim da pitam vas "masu"zašto sam i danas ljut na nju, zašto sam puno očekivao, zašto sam plakao i zašto i dalje pokušavam neke stvari nazor? Pa ok... to ću sam valjda shvatiti, nije vaše da mi kažete ali eto mogu pitati kako da dođem do tih odgovora, kad će me povrijediti ponovo i kad ću ja naći neku dovoljno vrijednu osobu ako to ona nije bila ?
Cura ti je bila klasična manipulatorka, trebao si ju davno otkantati i ne osvrtati se za njom. Ako možeš, naravno ...
- AlienBiH
#1104 Re: Raskidi dugih veza...
@juice
jbga jarane, nije lako sve to naglo prekinuti, i nastaviti dalje.
Cak i nakon 5 mjeseci kod mene se budi zelja da se pomirim sa bivsom.
Bojim se da to nikad nece proci. sta god da radim, ona je u podsvijsti, i kad ustanem ujutro, i kad legnem navece... i tako iz dana u dan. Jednostavno ne prolazi.
Zao mi je sto nemam neki dobar, sigurni savjet da ti dam, jer ni ja ga nisam jos pronasao.
bit ce bolje...
Bojim se da to nikad nece proci. sta god da radim, ona je u podsvijsti, i kad ustanem ujutro, i kad legnem navece... i tako iz dana u dan. Jednostavno ne prolazi.
Zao mi je sto nemam neki dobar, sigurni savjet da ti dam, jer ni ja ga nisam jos pronasao.
bit ce bolje...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1105 Re: Raskidi dugih veza...
obriši je, ne prati šta radi, ne izlazi gdje ona izlazi i ne pomišljaj da šalješ poruke, promijeni broj ako treba.
ovo za početak dakle, budeš li je stalno pratio samo ćeš sam sebe uništavat'
-
juice-
#1106 Re: Raskidi dugih veza...
Kažu to svi... 9 od 10 momaka bi je davno ostavilo, a ja sam uvijek bio taj deseti...Ramzess Veliki wrote:Jer si taze.juice- wrote:... Šta još da napišem staro/novo? Ništa osim da pitam vas "masu"zašto sam i danas ljut na nju, zašto sam puno očekivao, zašto sam plakao i zašto i dalje pokušavam neke stvari nazor? Pa ok... to ću sam valjda shvatiti, nije vaše da mi kažete ali eto mogu pitati kako da dođem do tih odgovora, kad će me povrijediti ponovo i kad ću ja naći neku dovoljno vrijednu osobu ako to ona nije bila ?![]()
Cura ti je bila klasična manipulatorka, trebao si ju davno otkantati i ne osvrtati se za njom. Ako možeš, naravno ...
- alchak.ba
#1107 Re: Raskidi dugih veza...
ljudi se mijenjaju....Ramzess Veliki wrote:Mi pravimo odabir na osnovu onoga što vidimo i osjećamo. A ljudi se lažno predstavljaju, glume, i kad naiđeš na takvu osobu i pomisliš da je to taj/ta, zaljubiš se i zaćorkiš ... pa podgrijavaš tu svoju vjeru u ljubav i tražiš opravdanja da se uvjeriš da nisi pogriješio .. a jesi. Ne treba sebe kriviti ako si dao sve od sebe.alchak.ba wrote: Medjutim, mi smo ti koji napravimo los odabir i ponekad i sami sebe trebamo kriviti
-
juice-
#1108 Re: Raskidi dugih veza...
Jedina činjenica koja je u mom slučaju olakšavajuća je ta da sam pokušao još jednom i napokon se uvjerio da nije do mene. I ja sam prije tako bilo da je noć ili dan razmišljao samo o tome, ali eto prestajalo je vremenom, dok me nešto ne bi podsjetilo. Pokušavam razmišljati da ne bih mogao biti sa takvom osobom ponovo i naglašavam to da je ona mene ostavila, a ne ja nju...AlienBiH wrote:@juice
![]()
bit ce bolje...
-
juice-
#1109 Re: Raskidi dugih veza...
Svjesno otvaram njen profil i znam da će me nešto iznenaditi ali eto kreten pa kreten, još dublje u nešto ulazim i pokušavam otkriti... rođendan joj je sad u Petak i kažu bit ću kreten ako pošaljem sms sa čestitkom...leet wrote:obriši je, ne prati šta radi, ne izlazi gdje ona izlazi i ne pomišljaj da šalješ poruke, promijeni broj ako treba.
prošle godine završila sa mnom 6.3 a već za rođendan 8.3. ujutro zove da se vidimo... kreten kupi poklon, trči tamo vamo, i onda ona ponvo kaže eto nek ostane na ovome
- respo
#1110 Re: Raskidi dugih veza...
opusti se stigo djed mrazho oponopono wrote:ho ho ho horespo wrote:hohoho pa izaberi mene ja sam covjek za tebe
- Morena222
#1111 Re: Raskidi dugih veza...
juice- wrote:Puno je nekih razloga koji me tjeraju da se obratim vama... "masi" koja je sve ovo prošla. Kad kažem "ovo" mislim na dio pronalaska sebe nakon duge veze.... Moja duga veza trajala je tri godine, za neke malo, za mene previše. Ne previše kao nešto što je trebalo završiti ili da nisam navikao nego kao nešto što je trajalo duže nego ostale veze., a završila je prije mjesec dana. Znate na šta mislim. Uglavnom naša priča je išla manje više normalnim tokom... Prva godina, sve super, najbolje ikad, ona, ja , cvijeće, drveće, ograda. Druga godina problemi i treća rješavanje tih problema. Ne kažem da sam bio najbolji ali sam bio stvarno dobar. Sve što sam radio bilo je iz ljubavi, a sve loše što sam radio bilo je iz inata. Valjda je tako i za očekivati. Upoznali smo se .... rano... ona je '92 godište, ja stariji primjetno 5 godina. I ponavljam, znate šta je već bilo, nju godine tjerale na jedno, mene na drugo (ne brak i te radosti) nego sigurnost uz nekoga... Smetali mi izlasci, Fb i te ostale stvari, njoj kako kaže ništa... do prve prilike naravno i tako je to išlo do tih nekih raskida od mjesec dana. Pa pomirenje, sve najbolje, ma joj sve super, i naravno ponovo se desi raskid. Ne javi se 5-10 dana nakon svađe, zna da ću to ja uraditi pa čeka i naravno radi šta hoće. Ponovo pauza, pa se sretnemo slučajno (a nije slučajno nego što sam znao gdje će biti) itd. pa ponovo pomirenje i eto ga... Glas razuma s njene strane... shvatila ona sve... Priznala da je koristila sve to što sam fin, znala je da ću se uvijek javiti, zvati itd... Postala joj navika sve što je meni bila agonija... I zastanem lijepo... kontam... wtf... zar ona ovo govori... Haj super... kreten kao što jesam uhvatim za najmanju slamku i slatku riječ, pa se ponovo pomirimo, ali da niko ne zna.... eto da pokušamo još jednom. Tri sedmice sve ok, ludilo, ona nova, ja novi, sve opušteno. Ne smeta mi gdje ide, šta radi.. čujemo se itd................. i nema je ponovo... ne javlja se... dovoljno je bilo što sam napisao "Nije ti stalo". ne odg na sms, ne javi se itd... Pošaljem još jedan sms iz očaja u 5 sati ujutro jer me je probudio strah... "Ne znam zašto ponovo odlaziš bez riječi, samo sam napisao da ti nije stalo.. . kad si trebala puno reći šutila si... Strah me je probudio i ne mogu da zaspaim, pišem ti jer nemam kome drugom, sebi ne mogu jer odavno ne shvatam neke stvari" ... I eto odgovori ona čut ćemo se... Nazvao je... pričali dva sta, plakali ali eto ne može ona više... ne osjeti zaljubljenost, ne osjeti slobodu iako je ima, žao joj je momka kao ja. kžao joj je što ću ja naći curu bolju od nje i sva ta neka popratna sranja koja se kažu. Čak se trebali vidjeti posljednji put, slušati muziku u autu, poljubiti se posljednji put itd... Iznenađujuće bio je to moj prijedlog koji je odgodila (iz nedjelje u utorak) ali ja nisam odg. kad je ona mene zvala i poslala sms. Kasnije se sreli naravno jer sam ja znao gdje će biti i otišao namjerno... Pričali normalno 5 min a kasnije svađa... Samo su mi trebali odgovori zašto je to ponovo sve tako...? Onda izbrisala sve zajedničke slike sa FB-a označila se na nekim drugim na kojima se vidi da je izlazila itd... Uglavnom skratio sam a ima još puno toga za napisati... Ne razmišljam više o tome šta ona misli. Izlazim (nekad nazor), pričam sa rajom (nekad više nekad manje), radim te neke stvari koje su me prije činile sretnim... Ne znam koliko sam napredovao... ti česti raskidi su me ono ojačali, ali opet mislim da ima nešto zlo u njoj što će me iznenaditi kad najmanje budem očekivao... I danas ja otvorim njen profil na fb i vidim šta ima... a rekli su mi izbriši je itd. Išao sam uvijek u korist njenom inatu nakon tih raskida, nisam htio da budem kreten i uradim nešto što će joj smetati, a i naravno da može reći svi ste vi isti... Ja nisam kao ostali, to zna i sama... Rekli su mi da sam izgubio ponos zbog nje, ali nisam.... ona je bila moj ponos i bila je sve vrijeme uz mene... Šta još da napišem staro/novo? Ništa osim da pitam vas "masu"zašto sam i danas ljut na nju, zašto sam puno očekivao, zašto sam plakao i zašto i dalje pokušavam neke stvari nazor? Pa ok... to ću sam valjda shvatiti, nije vaše da mi kažete ali eto mogu pitati kako da dođem do tih odgovora, kad će me povrijediti ponovo i kad ću ja naći neku dovoljno vrijednu osobu ako to ona nije bila ?
poznato mi ovo nesto
-
dudlov
#1112 Re: Raskidi dugih veza...
Sve će to biti ok. Ebo poklone, ako si maksimalno iskoristio sve što je bilo u ponudi, a valjda jesi. Imaš auto pa se provozaj i bacaj pogled okolo. Ponuda je raznovrsna, od suhog mesa do saftali mesa.<br />Svjesno otvaram njen profil i znam da će me nešto iznenaditi ali eto kreten pa kreten, još dublje u nešto ulazim i pokušavam otkriti... rođendan joj je sad u Petak i kažu bit ću kreten ako pošaljem sms sa čestitkom...<br />prošle godine završila sa mnom 6.3 a već za rođendan 8.3. ujutro zove da se vidimo... kreten kupi poklon, trči tamo vamo, i onda ona ponvo kaže eto nek ostane na ovomeleet je napisao/la:<br />obriši je, ne prati šta radi, ne izlazi gdje ona izlazi i ne pomišljaj da šalješ poruke, promijeni broj ako treba.<br /><br />ovo za početak dakle, budeš li je stalno pratio samo ćeš sam sebe uništavat'
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
-
Sunculish
#1113 Re: Raskidi dugih veza...
Klin se klinom izbija!
Izadji sa nekom curom, ne tako bliskom drugaricom pod ruku, za ruku, na ista ta mjesta na koja si išao da je ganjaš. Dokaži joj da nije jedina u tvom srcu i pojedi 10 jorgana od boli ali ne posustaj, preboli je. Tvoja patnja je njena hrana, zapamti to! Već sutra, kad nova ljubav dodje sve ce ti ovo biti smiješno.
Držim ti fige. Evo jedne prigodne pjesme, pa forumaši, uživajte!
GRADINAR 46
Ostavila si me i otišla svojim putem.
Mislio sam da cu biti tužan, pretužan za tobom
i da cu u svome srcu uramiti samo tvoju sliku
protkanu zlatnim stihovima.
Ali, avaj, moje zle sudbe - vrijeme je kratko!
Mladost prolazi godina za godinom;
Proljetni dani lete; jedno golo ništa ubija
nježni cvet,
a mudrac me opominje da je život
samo kap rose na lotosovom listu.
Treba li sve to propustiti
i da samo ginem za onom jednom što mi
okrenu leða?
To bi bilo i grubo i ludo, jer je vrijeme kratko.
Doðite, moje kišne noci, pljuskajuci nogama;
osmjehni se moja zlatna jeseni;
doði, bezbrižni aprile, prospi po zemlji
poljupce svoje!
Doði i ti, i ti, i ti!
Dragi moji, znate da smo smrtni.
Pa je li mudro kidadi srce zbog jedne,
koja je odnijela svoje? Jer je vrijeme kratko.
Slatko je sjediti u uglu i razmišljati da ste
mi vi cijeli svijet.
Hrabro je poželjeti srecu svome bolu, i biti
reijšen,
ne dopustiti nikome da te tješi.
Ali, jedan novi lik gleda kroz moja vrata
i podiže svoje oci k mojima.
Ja mogu samo svoje suze obrisati
i izmijeniti melodiju svoje pjesme:
Jer je vrijeme kratko!
R. Tagore
Izadji sa nekom curom, ne tako bliskom drugaricom pod ruku, za ruku, na ista ta mjesta na koja si išao da je ganjaš. Dokaži joj da nije jedina u tvom srcu i pojedi 10 jorgana od boli ali ne posustaj, preboli je. Tvoja patnja je njena hrana, zapamti to! Već sutra, kad nova ljubav dodje sve ce ti ovo biti smiješno.
Držim ti fige. Evo jedne prigodne pjesme, pa forumaši, uživajte!
GRADINAR 46
Ostavila si me i otišla svojim putem.
Mislio sam da cu biti tužan, pretužan za tobom
i da cu u svome srcu uramiti samo tvoju sliku
protkanu zlatnim stihovima.
Ali, avaj, moje zle sudbe - vrijeme je kratko!
Mladost prolazi godina za godinom;
Proljetni dani lete; jedno golo ništa ubija
nježni cvet,
a mudrac me opominje da je život
samo kap rose na lotosovom listu.
Treba li sve to propustiti
i da samo ginem za onom jednom što mi
okrenu leða?
To bi bilo i grubo i ludo, jer je vrijeme kratko.
Doðite, moje kišne noci, pljuskajuci nogama;
osmjehni se moja zlatna jeseni;
doði, bezbrižni aprile, prospi po zemlji
poljupce svoje!
Doði i ti, i ti, i ti!
Dragi moji, znate da smo smrtni.
Pa je li mudro kidadi srce zbog jedne,
koja je odnijela svoje? Jer je vrijeme kratko.
Slatko je sjediti u uglu i razmišljati da ste
mi vi cijeli svijet.
Hrabro je poželjeti srecu svome bolu, i biti
reijšen,
ne dopustiti nikome da te tješi.
Ali, jedan novi lik gleda kroz moja vrata
i podiže svoje oci k mojima.
Ja mogu samo svoje suze obrisati
i izmijeniti melodiju svoje pjesme:
Jer je vrijeme kratko!
R. Tagore
-
juice-
#1114 Re: Raskidi dugih veza...
[/quote]poznato mi ovo nesto
.. i ja sam jedno vrijeme bila ista ovakva prema svom bivsem hmmm...
[/quote]
hmmm... teško za shvatiti...
nekima je jako jednostavno reći "žao mi je" 
Last edited by juice- on 05/03/2013 21:24, edited 1 time in total.
- lavorpunvode
#1115 Re: Raskidi dugih veza...
i ostaje paksu bez obzira na sve savjeteGenije wrote:a neko je jednostavno pakšu
- Morena222
#1116 Re: Raskidi dugih veza...
poznato mi ovo nestojuice- wrote:
-
juice-
#1117 Re: Raskidi dugih veza...
hmmm... teško za shvatiti...Morena222 wrote:poznato mi ovo nestojuice- wrote:.. i ja sam jedno vrijeme bila ista ovakva prema svom bivsem hmmm...
A dugo sam ja razmišljao šta može da bude, i nikad nisam smio prihvatiti kraj, ponavljam tek kasnije shvatio neke stvari ali i dalje išao njoj u korist. Previše dopustio, da na kraju bude.... eto fin si ti... ali ne osjetim ja ovo ni ono, žao mi je itd...
- Muhamed Đakmić
-
sha_ba
#1120 Re: Raskidi dugih veza...
e nek' sam ja zlobna....
- Muhamed Đakmić
#1121 Re: Raskidi dugih veza...
Biće bolje što me više lože,
jer mi gore biti ne može
jer mi gore biti ne može
- Morena222
#1122 Re: Raskidi dugih veza...
juice- wrote:hmmm... teško za shvatiti...Morena222 wrote:poznato mi ovo nestojuice- wrote:.. i ja sam jedno vrijeme bila ista ovakva prema svom bivsem hmmm...
nekima je jako jednostavno reći "žao mi je"
A dugo sam ja razmišljao šta može da bude, i nikad nisam smio prihvatiti kraj, ponavljam tek kasnije shvatio neke stvari ali i dalje išao njoj u korist. Previše dopustio, da na kraju bude.... eto fin si ti... ali ne osjetim ja ovo ni ono, žao mi je itd...
Pa ona tebe sigurno jos uvijek voli,ne mozes tek tako prestati voljeti nekog ,manje sigurno jer njoj to vise nije to,kao na pocetku,ohladila malo,mozda joj nakon odredjenog perioda zafalis opet..mislim znam po sebi,glupo mi je pricati sad o mojoj toj situaciji,kad bih pocela,vjerujem da bi svi osuli paljubu na mene kako sam mogla bla bla..itd..
-
krater
#1123 Re: Raskidi dugih veza...
sha_ba wrote:![]()
e nek' sam ja zlobna....
- AlienBiH
#1124 Re: Raskidi dugih veza...
Morena222 wrote:
Pa ona tebe sigurno jos uvijek voli,ne mozes tek tako prestati voljeti nekog ,manje sigurno jer njoj to vise nije to,kao na pocetku,ohladila malo,mozda joj nakon odredjenog perioda zafalis opet..mislim znam po sebi,glupo mi je pricati sad o mojoj toj situaciji,kad bih pocela,vjerujem da bi svi osuli paljubu na mene kako sam mogla bla bla..itd....ali eto pokajala sam se opet..nazalost prekasno. Nista najbolje ti je da ne pokusavas nista nazor,ako jos uvijek mislis nesto sa njom. Ako joj budes falio javit ce se sama vjeruj mi
A ako ne, zivot ide dalje,sta da se radi,naci ce se vec neko i za tebe,ponovo
![]()
fino receno.
-
juice-
#1125 Re: Raskidi dugih veza...
ž
... On je bio nesto poput tebe,ali mu je na kraju pukao film,a ja izivisla,tek skontala kakav je bio,pa pokusavala nesto ali on bas bas ohladio,proslo je mnogo i ja odustala,i sad mi je mnogo zao,ali sta da se radi ....zivot ide dalje
[/quote]
[/quote]
Pa ona tebe sigurno jos uvijek voli,ne mozes tek tako prestati voljeti nekog ,manje sigurno jer njoj to vise nije to,kao na pocetku,ohladila malo,mozda joj nakon odredjenog perioda zafalis opet..mislim znam po sebi,glupo mi je pricati sad o mojoj toj situaciji,kad bih pocela,vjerujem da bi svi osuli paljubu na mene kako sam mogla bla bla..itd..
..ali eto pokajala sam se opet..nazalost prekasno. Nista najbolje ti je da ne pokusavas nista nazor,ako jos uvijek mislis nesto sa njom. Ako joj budes falio javit ce se sama vjeruj mi
A ako ne, zivot ide dalje,sta da se radi,naci ce se vec neko i za tebe,ponovo
[/quote]
Razumijem da postoje osjećanja, nije sve to prekidač da nestane jednim klikom, ali stoji i to da je sve umanjilo. Prije sam nazor htio neke stvari koje sad vidim da su bile pogrešne, čak ne želim više biti sa takvom osobom. Mnogi kažu da se tako mnoge cure pokaju, kasno itd, ali vjerujem da je to samo neko sjećanje prouzrokovano depresijom ne kajanje da je moglo biti drugačije. Tri puta pokušati isto i ne istrajati u tome nije stvar želje nego volje
Razumijem da postoje osjećanja, nije sve to prekidač da nestane jednim klikom, ali stoji i to da je sve umanjilo. Prije sam nazor htio neke stvari koje sad vidim da su bile pogrešne, čak ne želim više biti sa takvom osobom. Mnogi kažu da se tako mnoge cure pokaju, kasno itd, ali vjerujem da je to samo neko sjećanje prouzrokovano depresijom ne kajanje da je moglo biti drugačije. Tri puta pokušati isto i ne istrajati u tome nije stvar želje nego volje