Ja ne znam, ali mislim da bi npr. Alianz arena bila prepuna Bosanaca i da bi takodjer odgovarala nasim igracima vise nego Kosevo.vernes81 wrote:Ti ocigledno bolje znas i od strucnog staba i od repke gdje im je bolje igratiDoradO wrote:ja molim Boga da im to uvaze...Sasvim_Obican wrote:Kako lijepo govore Ivica Osim i Jasmin Baković na TV SA. Švabo je jako lijepo objasnio u kakvom smo trenutno položaju rekavši da nam je sad dvaput teže nego protiv Francuske jer, nismo kompletni i imamo imperativ, ali da, ako hoćemo na Euro, moramo naučiti igrati i pobjeđivati takve utakmice. I drago mi je da je i Ivica Osim podvukao činjenicu da više nismo tarabići, da predstavljamo nešto u evropskom fudbalu i da smo kolektiv, a ne zbir dobrih pojedinaca, što je ogroman napredak.
Evo Baković maloprije potvrdi da će Firaunski fudbalski komitet tražiti suspenziju Bilinog polja.
Kako god, treba poduzeti maksimalne napore da se napravi bilo koji stadion u BiH da bude zaista reprezentativan. Reppka ce imati sve vise popularnosti jer ce biti samo bolja i bolja, i sve vece i vece utakmice ce da igra. Samim tim, treba dobar teren i bar 30k gledalaca.