ih dobar si, kampusu su iskljucili i struju i grijanjeBlackStone wrote:evo od maloprije opet nema vode.
ulazimo u zonu sumraka
ih dobar si, kampusu su iskljucili i struju i grijanjeBlackStone wrote:evo od maloprije opet nema vode.
Klas-dzamija taj potez, nestaje oko 12 do kada ujutro neznam ustajemo u pola 7 tada je bude.BlackStone wrote:Jesi to i ti na Čvili? Kad ti nestaje vode?duboka_misao wrote:ma za odrasle inekako ali ko ima malu djecu nahebo je , dodje mi da im placam racun umanjen za 6-8 sati potrosnje .
Nije fazon u placanju i cijeni, koliko da imas redovno. Mislim da bi dosta njih pristalo na 50KM mjesecno da je imaju non stop. Stvano je nezgodno, ali eto ima preko dana pa je opet olaksavajuca okolnostduboka_misao wrote:ma za odrasle inekako ali ko ima malu djecu nahebo je , dodje mi da im placam racun umanjen za 6-8 sati potrosnje .
Kvadrant-nestalo u 11,dosla maloprije...a po noci su redukcije redovne.duboka_misao wrote:Klas-dzamija taj potez, nestaje oko 12 do kada ujutro neznam ustajemo u pola 7 tada je bude.BlackStone wrote:Jesi to i ti na Čvili? Kad ti nestaje vode?duboka_misao wrote:ma za odrasle inekako ali ko ima malu djecu nahebo je , dodje mi da im placam racun umanjen za 6-8 sati potrosnje .
navodno je pukla cijev negdje. kod nas nema od poslijepodne, a drug je snimio kako ovi iz vodovoda kopaju neku rupu. kaze jedan kopa a petorica stoje i puse cigare.gaius wrote:grbavička nema vode na 7. spratu kažu od jutros.. i kaže glavni grad, metropola, država za čovjeka, folovi golovi.. kriminalci i nesposobnjakovići...
u Zagrebackoj danima curi voda ulicom i to negdje kod onog sto prodaje plocice nidea nadea kako li se zove. I tako bar 5 dana svakog mjeseca. Onda svima u naselju zavrnu vodu i tako...vnm wrote:navodno je pukla cijev negdje. kod nas nema od poslijepodne, a drug je snimio kako ovi iz vodovoda kopaju neku rupu. kaze jedan kopa a petorica stoje i puse cigare.gaius wrote:grbavička nema vode na 7. spratu kažu od jutros.. i kaže glavni grad, metropola, država za čovjeka, folovi golovi.. kriminalci i nesposobnjakovići...
ako nas ima dovoljno mozemo se okupiti pa stati i mi, zapaliti koju, otvoriti flasu soka ili piva i onako u sutnji sa mrkim pogledima ih posmatrati. ako nas sta pitaju samo nastaviti da sutimo i da gledamo ljutito na sat.
to je taj dio gdje curi vodaBlack swan wrote:prolazim trolom i vidim da neš kopaju od stanice s pilićima ka željinom stadionu
Juče isto nije bilo. Ma kakvih par sati. Meni nestalo jutros u devet, a došlo u pola pet. To je cijeli dan. Sutra ode na pijacu po bačvu. Materim.karanana wrote:Chengic vila prvi put danas bez vode par sati bas dok je jeftina struja bila. Pritisak preko dana zadnjih dana nikakav. Sjebace sve ove masine na vodu.
Čuj ovog... pa zar nemaš 10 litara negdje zaštekano.cvrcak i mrav wrote:Bilo bi pozeljno da neko objasni radnicima ViKa i nadleznim /ako se zna ko je nadlezan/ da ima ljudi koji rade i nedjeljom pa bi trebali u 6.30 barem zube oprati prije odlaska na posao