Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
brazzo19
#1101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa evo recimo upalio sam sinoc kad sam tek instalirao da vidim kako ide i tamo pregledao onaj "prolog (prolom
) " onda prvu misiju prekucao srusio onaj ruski toranj na sred menhetna' i duru misiju na brzinu prosao postavio exploziv pod onu podmornicu i odvezao se onim "glisercicem" do obale i treca pocela kad onaj soap lezi polumrtav na stolu i tu izadjem iz igre i pogledam kad vec 9% u procentima pise da sam presao igre a nisam igrao ni postenih 25 minuta .... COD je odlican serijal al svaki nastavak se da zavrsit za nekih 6 do 8 sati i to je jedina mana sto svaki put kratko traje ...
-
sayw0t
#1102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
CoD je stvoren za multiplayer 
- Jeff Bingham
#1103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jes ko ima or'ginal 
-
sayw0t
#1104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeff Bingham wrote:jes ko ima or'ginal
Ma sve poslije cetvorke je kar'na ionako.
- Quaresma
#1105 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
6-8 sati? kako si to uspiobrazzo19 wrote:Pa evo recimo upalio sam sinoc kad sam tek instalirao da vidim kako ide i tamo pregledao onaj "prolog (prolom) " onda prvu misiju prekucao srusio onaj ruski toranj na sred menhetna' i duru misiju na brzinu prosao postavio exploziv pod onu podmornicu i odvezao se onim "glisercicem" do obale i treca pocela kad onaj soap lezi polumrtav na stolu i tu izadjem iz igre i pogledam kad vec 9% u procentima pise da sam presao igre a nisam igrao ni postenih 25 minuta .... COD je odlican serijal al svaki nastavak se da zavrsit za nekih 6 do 8 sati i to je jedina mana sto svaki put kratko traje ...
-
PR-player
#1106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skyrim, igra godine definitivno.
-
brazzo19
#1107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa odigras u cugu na normal tezini ne gines puno i ne divljas okolo ( ma da nemas gdje divljat posto nije to GTAQuaresma wrote:6-8 sati? kako si to uspiobrazzo19 wrote:Pa evo recimo upalio sam sinoc kad sam tek instalirao da vidim kako ide i tamo pregledao onaj "prolog (prolom) " onda prvu misiju prekucao srusio onaj ruski toranj na sred menhetna' i duru misiju na brzinu prosao postavio exploziv pod onu podmornicu i odvezao se onim "glisercicem" do obale i treca pocela kad onaj soap lezi polumrtav na stolu i tu izadjem iz igre i pogledam kad vec 9% u procentima pise da sam presao igre a nisam igrao ni postenih 25 minuta .... COD je odlican serijal al svaki nastavak se da zavrsit za nekih 6 do 8 sati i to je jedina mana sto svaki put kratko traje ...
- Rootboi
#1108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Potpisujem
Nisam ni prisao blizu 8-ci,osim mozda World at war,a jedino sto me tu vise zadrzalo su iritantne mnogobrojne-niotkud-tesko-izbjegavajuce rucne bombe,koje su me vratile bezbroj puta unazad,i ona misija na onom trgu sa mali milion njemackih vojnika.
BTW skidam trenutno MW3 vidjecemo koliko ce trebat za ovu
Nisam ni prisao blizu 8-ci,osim mozda World at war,a jedino sto me tu vise zadrzalo su iritantne mnogobrojne-niotkud-tesko-izbjegavajuce rucne bombe,koje su me vratile bezbroj puta unazad,i ona misija na onom trgu sa mali milion njemackih vojnika.
-
brazzo19
#1109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rootboi wrote:Potpisujem![]()
Pozuri evo ja igram i do sad nijedna misije nije bila fula ova zadnja u siera leone je beton nesto skroz novo a evo sad slijedi london
- House
#1110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sayw0t wrote:Kupim sebi dzojstik za pc i isto mi ga dodje.
E yebi ga sad
-
PR-player
#1111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
heheeh jeste li skontali da na onoj mapi u cod-u kopenhagen po njima dodje u norveskoj a saobracajni znakovi u njemackoj na engleskom...
trebo IW il ko vec radi nazad u skolu malo
btw cod mi je uzasan...
trebo IW il ko vec radi nazad u skolu malo
btw cod mi je uzasan...
- Jeff Bingham
#1112 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
uzasan
sta li je tebi dobra igra
ja evo zavrsio prvu misiju u parizu...prebrzo ide brate, prekratka je strasno
- House
#1113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeff Bingham wrote:uzasan![]()
![]()
BF3 još kraci
-
PR-player
#1114 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
poprilicno sam izbirljiv sto se tice igara, volim realne igre, ne volim glupe.Jeff Bingham wrote:uzasan![]()
![]()
Recimo igram Project Reality (odtud i nick
- Baltazar_khan
-
PR-player
- Rootboi
#1117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ga skidoh,odoh se najest pa zasjest
BTW Koliko vidim ovaj Captain Price jos ziv,"zilav gad"
svi oko njega pocrkavase,on se ne da,i koliko mu je godina 100? bori se jos od prvog COD-a 
BTW Koliko vidim ovaj Captain Price jos ziv,"zilav gad"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Price? zar on nije zagin'o na Tirpitzu, još u prvom COD-u?
- neo7
#1119 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ti neki gejmer...Rootboi wrote:Evo ga skidoh,odoh se najest pa zasjest![]()
BTW Koliko vidim ovaj Captain Price jos ziv,"zilav gad"svi oko njega pocrkavase,on se ne da,i koliko mu je godina 100? bori se jos od prvog COD-a
- Rootboi
#1120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To ga ne sprjecava da se bori u drugim COD-ovimaChmoljo wrote:Price? zar on nije zagin'o na Tirpitzu, još u prvom COD-u?
Ev inf-a
http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Pr ... l_of_Duty)
-
PR-player
#1121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
lol u prvom codu captain price?
vama prvi od 4vorke kreno ja bi reko

vama prvi od 4vorke kreno ja bi reko
-
brazzo19
#1122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije ba na kraju prvog djela na onom mostu helikopter ovo ono kad se zavrsi igra cine se da je poginuo al kad igras mw2 ima jedna misija da provalis u neki zatvor i spasis nekog unkwnown zatvorenika i dole u nekoj rupi na dnu zatvora se stvori on prezivio prvi dio i ovi ga zatvorili i onda sa njim pocinje gangula i sa jos jednim povjerljivim rusom Nikolaem na kraju ti ga dobro smjesti onaj kapetan neki americki i izazove 3 svjetski rat i okrive tebe ( mene zavisi ko igra
) i dobrog starog brku price.a za izdaju drzave a samo ti i price i jos jedan rus bivsi spectnaz znate pravu istinu i krecete da ispravite krivu drinu i na kraju 2 dijela ubijes onog kapetana sa pocetka price nozem u glavu
a soapa smrtno rane i igra se nastavlja sa ovim 3 dijelom citava prica , i da makarov ruski terorista koji jos iz prvog dijela je tu sa njim se najvise handris i neznam sta sad me ceka u 3 dijelu
al znam da sam presao mw 1 i 2 po 2 puta najmanje tako cu i ovaj dio 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dobro je, nisam pomahnitoRootboi wrote: To ga ne sprjecava da se bori u drugim COD-ovima![]()
Ev inf-a
http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Pr ... l_of_Duty)
...Price's final mission on October 27, 1944, was to sabotage the Tirpitz, a Nazi battleship that was considered a threat by the RAF. He used his knowledge of German language and forged papers to infiltrate the battleship along with Sgt. Evans. Evans and Price then managed to get to the armory. Unfortunately, after another soldier checked the duo's papers at the armory, Price killed him and blew their cover. While attempting to defend Evans as he planted explosives on the ship's boilers, he was surrounded and killed.
It may be speculated whether it is the same Captain Price who appears in both the WW2-era games and the Modern Warfare games, set roughly 70 years apart. Sami Onur of the model department of Infinity Ward offers a retcon explanation for this; that the modern Price is the grandson of the original Price
- Rootboi
#1124 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Last edited by Rootboi on 14/11/2011 06:14, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#1125 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zadnje sto sam odigrao je cod 4 MW - poslije toga nista
racunar kupljen 2006 - nema sanse nista pokrenuti danas
racunar kupljen 2006 - nema sanse nista pokrenuti danas