Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sto se tice kladionice, mene je san diego veceras unistio.na svakom sam ga tiketu i kombinaciji imo. cuj 7-6 izgubiti od clevelanda.
jeli mi se ucinilo ili je wembley bio poluprazan za englesku tekmu? nisam pratio puno, ali kao da sam vidio dosta praznih mjesta u gornjim dijelovima stadiona. raja bila na chelsea-mancho.
Bio je Wembley poprilično popunjen možda 70% stadiona, dobiše Coltsi u produžetku, mislim da je vrijeme da Andy dobije otkaz u Filadelfiji, San Diego izgubio 7-6 pa više golova bude na fudbalu ovom našem
karanana wrote:jest sranje biti fan tima gdje vec na pocetku 2 kvodera vidis da su gotovi. vjerovatno raja vec i odlazi sa stadiona.
da li slijedi noga ovom treneru?
karanana wrote:jest sranje biti fan tima gdje vec na pocetku 2 kvodera vidis da su gotovi. vjerovatno raja vec i odlazi sa stadiona.
da li slijedi noga ovom treneru?
Kad bi se riješili ovog QB-a mislim da bi bili ozbiljan konkurent za osvajanje divizije. Zato se nadam da će devetka i dalje voditi napade Cowboysa
Mora se Manning malo aktivirat', nikakvog hajra od njega večeras, da je bio na nivou bilo bi preko 30 poena na našem kontu, ovako jako nezgodan rezultat za nastavak, misliš da imaš neku prednost ali to se istopi začas.
ja cekam jos Dallas na kladionici, a nakon prve cetvrtine tiket bio bacio. Cirkus sa njima, ev mozda i povedu.
Sta je sa ovim spikerom na stadionu, bukvalno sve komentarise, k'o da su gledaoci idioti!?
I evo ti, od čiste utakmice napravili veresiju. Manning k'o pijan, da je makar bacao kako treba kad nas je išlo. Sve je krenulo naopako otkako je Bradshaw napravio onaj fumble u najvećem naletu. Uz taj fumble od 15 pokušaja ima 3 pretrčana inča. Odbrana nakon toga je